Tämän takia DNA joskus kestä toimitus.

Anonyymi-ap

Ne lupa että tule nopeasti jopa seuravana arkipäivänä kun joku voi epäröidä tilata sen takia että on pitkä toimitus aika niin ne lupa nopea toimitusta jotta ne ihmiset jotka epäröi tilata kuiteskin tila ja kun ne tilaa jotain ne samalla maksa tilauksen mutta sinä on se että sen jälken kun ne on sannut maksun tilauksesta niin nittä ei kinnosta enä käsitellä tilausta nopeasti koska ne ovat jo sannet sen maksun eli ei nittä enä sen jälken kinnosta lunasta lupauksensa nopeasta toimituksesta niin ainakin DNA.

Näin on jos et ota meilttä littymä niin palvelu on huonoa ja tilustasi käsitellän hitasti ja saat sen vasta pääsiäisen jälken kun me palvellan hyvin ja ensi sijaisesti ne mitä otta littymän meilttä!

Mutta kun minä en voi otta littymän DNA kun nidden netti toimi huonosti meidän paikakunnalla!

Mutta sittä ne ei ymmärrä!

Sittä minä tuos huomasin kun katsoin nidden arvostelut että nittä oli sekä hyviä että huonoja arvosteluja että ne hyvin valikoidusti palvele joko hyvin tai huonosti rippuen onko sielttä otettu littymä virusturva ym.

Ja jos ei sielttä ole otettu esim littymä tai virusturva niin silloin on erityisen pitkät toimitus ajat eli silloin ne erityisen hitasti käsitele tilausta.

Ja nidden chatti kun ne näke että ei ole littymä sielttä ym niin silloin ne sinulle selittä puuta heinä ym.

Ja nidden tarjous puhelimet ne ne halua anta ensin nille joilla on sielttä littymä eli sen takia ne ensi sijaisesti halua käsitellä nidden tilaukset ensin.

Ja vasta sen jälken ne käsittele nidden tilaukset millä ei ole sielttä littymä.

Tietenkin sinä voi olla sellainen vaara että jos sielttä tila eikä ole sielttä littymä niin tuote ehti loppua jolloin toimitus pitkitty olennaisesti.

Mutta jotta ei ihmiset epäröisi tilata sielttä niin ne lupa että tuotteitta on reilusti verkkokauppan varastossa.

Ei sielttä kanatta mitän osta sen takia että sielttä saa kymppin halvemalla koska onko se sen arvoista jos sitten kestä aivan älyttömän kauan ennen kun se sielttä tule eli monta vikkoa.

Eikö se sitten mielummin kanatta maksa kymppi enemään jos se tule nopeasti eli ylihuomenna ennen pääsiäistä sittä päivästä kun se on tilattu?!!!

VAI PITÄKÖ SITTEN OTTA SIELTTÄ LITTYMÄ MUTTA PERUA SEN LITTYMÄN HETI SEN JÄLKEN KUN SE MITÄ SIELTTÄ ON TILATTU ON TULLUT PERILLE KUN EI OLE VAARA MAKSA SE LITTYMÄ MUTTA TÄMÄ JUST SEN TAKIA ETTÄ SAA KYMPPIN HALVEMALLA MUTTA MYÖS SEN TAKIA ETTÄ SAA SEN NOPEAN TOIMITUKSEN EIKÄ TARVITSE ODOTTA ÄLYTTÖMÄN KAUAN ENNEN KUN SAA SEN MITÄ SIELTTÄ ON TILATTU?!!!!

Nidden pointi ei ole myydä puhelimia halvalla nidden pointi on myydä puhelimia sekä halvalla että jopa tappiolla koska nidden pää pointi on myydä littymiä sen takia ne ei ollekan diggan jos joku sielttä tila pelkän puhelimen ja sitten ne rokotta sittä ja käsitele sittä tilausta hitasti!!

1

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      🔞 ­N­y­­­m­f­­o­m­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2284
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2147
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe