Onnitteluja valituille

Anonyymi-ap

Kalajoen hallintojohtajan toiminut Anette Törmänen - Lindquist siirtyy Kokkolan kaupungin palvelukseen henkilöstöhallinnon johtotehtäviin. Onnittelut Anettelle uralla eteenpäin pääsystä. Ja tietysti myös siitä että pääsee pois Kalajoelta.

Onnittelut myös Kalajoen kaupunginhallituksen puheenjohtajalle, valtuutetulle ja eläkkeellä olevalle kuntohoitaja Eija Pahkalalle pääsystä Keski- Pohjanmaan osuuskauppa KPO: n edustajistoon. Toivottavasti pääset myös KPO: n hallintoneuvostoon, jotta saamme hyödynnettyä koko osaamispotentiaalisi ja kyvykkyytesi näissä uusissa luottamustehtävässä.

13

633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tottahan Eija silti vielä jatkaa kaupunginhallituksen puheenjohtajana? Eihän meillä ole millään varaa menettää kahta tällaista huippuosaajaa samaan aikaan. Jos tilalle täytyy valita joku muu, niin vähintään on vaadittava seuraajalta kova kansalaiskunto / mieskunto ja uimamaisterin paperit. Ei noita hommia nyt sentään ihan millään kevyillä ansioilla voi hoitaa, sehän nyt on selvä.

      • Anonyymi

        Riittää jos on merkonoomi ja pukeutuu kansallispukuun ja on tärkeänä ja hienona aina joka paikassa pätemässä.


    • Anonyymi

      Osaamisestahan se ei ole kiinni - sitä ei tarvita. Ohjeistus tulee tunkion takaa Pitkäsenkylältä - joskus jopa Holmalta.

      • Anonyymi

        Tuossahan se oli Kalajoen kaupungin koko hallintosääntö tiivistettynä kahteen lauseeseen. Kerrassaan laittamattomasti sanailtu - ei tietoakaan normaalista kapulakielisestä hallinto jargonista. Näin selkeään ja tiivistettyyn ilmaisuun meidän kaikkien tulisi pyrkiä. Hyvä, hyvä!


    • Anonyymi

      Hienoa, että Osuuskauppa KPO:n edustajistoon on valittu kuntohoitaja Kalajoelta. Siellä on aika vanhaa porukkaa, monilla nivel- ja selkäongelmia. Pystyy siten tarjoamaan tukea kuntoutuksen saralla. Toki kontoutuslupa pitää Pitkäsenkylältä kysyä.

      • Anonyymi

        Päässä siellä vika on.


    • Anonyymi

      Tuskin ne pitää Kokkolassa sitä kauaa ellei se tee sielä tulosta jos ei siellä tee tulosta sieltä potkastaan pihalle siellä on ihan erillainen käytäntö kuin täällä

    • Anonyymi

      KPO: n edustajiston jäsenyys on lähinnä poliittinen hillotolppa vailla mitään todellista vastuuta mistään. Se nyt olisi asioiden sujumisen kannalta aivan se ja sama, vaikka Pahkalan tilalle olisi valittu metrinen halko noihin edustajiston kokouksiin ponöttämään. Mutta kun se halko ei joutanut, kun sillä oli kiire joutua hellapuiksi, niin menköön nyt sitten Eija juomaan ne kampaviinerikahvit ja kuittaamaan kokouspalkkiot. Onhan nuo kokoukset sellaista eläkeläisen päivätoimintaa muutenkin.

      • Anonyymi

        Niin ja saahan se tieten 30% alennuksen näistä meidän KPO tuotteista kautta maan... että silleen on kiva ostella "toisten" kustantamia tuotteita.


    • Anonyymi

      Kalajoelle on nyt muuttanut kunnon mies joka laittaa vauhtia kaupunginvaltuustoon enää ei siellä törsätä veronmaksajien varoja kahvituokioihinn vaan nyt on eri ääni kellossa,nyt siellä loppuu liirulaarumit ja hössöttelyt mutta on se kyllä mukava mies ja täsmällinen tekee mitä lupaa eikä kysele tyhymiä selvästi herra kansan eli Saksalaista syntyperää se mies.

    • Anonyymi

      Aadolf Donnerwetter?

    • Anonyymi

      Tässähän olisi nyt hyvä mahdollisuus muuttaa hallintojohtajan nimike hallintoaluevastaavaksi. Näin voidaan ohittaa virkahakumenettely ja siirtää valtuuston valtaa kaupunginjohtajalle.

      Muuten näissä tulee niitä ikäviä virheitä ja valitaan kaupunginjohtajalle sopivan henkilön sijaan tehtävään pätevä henkilö. Isolehdolla lienee kaverina joku kouluttautumaton urheilija, jonka voisi tehtävään nimetä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe