Marinin hallitus Kiurun johdolla sössi myös koronan. THL:n ylilääkäri Nohynek

Anonyymi-ap

tylyttää uudesa kirjassaan Kiurua ja Marinin hallitusta epäpäteväksi ja pelkäksi vallanhimoiseksi sakiksi, joka jyräsi asiantuntijoiden neuvot ja ohjeet pelkästä poseerauksen tarpeesta. Todella kammottava akkaviisikko ajoi Suomen kriisiin ja syvensi pandemian seurauksia ihan pelkästä oman pätemisen ja poseerauksen tarpeesta.

On hienoa, että Suomesta löytyy rohkeita THL:n ylilääkäri Hanna Nohynekin kaltaisia naisia ja mieheiä,joita ei pompotella kuten suvakkivasuritoimitajia, jota vieläkin elävät jossakin p*ska kuplassa.

16

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Marinin hallitus vei yhteiskuntamme velka helvettiin ja runnoi läpi sotepaskan. Marinin hallitus ei kuunnellut ketään eikä ottanut keneltäkään neuvoja. Näin nämä viisaat akat touhusivat ja tänä päivänä näemme tuloksen. Keskisormen ja keljuilun taidon Marin kylläkin osaa. Kuuntelu taito puuttui täysin. Marin käytti pääministeri asemaansa härskisti hyväksi. Onneksi oli ainakin yksi Hanna Nohynekin joka ei tätä Marinin hallitusta kuunnellut. Marin ja Kiuru kohtasi henkilön jolla oli varaa olla erimieltä ja hyvä näin.

    • Anonyymi

      Marin on olevinaan ylitse muiden, jopa härski käyttäytyminen presidenttejä kohtaan. Tällainen osoittaa Marinin suurta kakaramaisuutta ja todella huonoa käytöstä. Marinia ei olisi koskaan pitänyt päästää pääministerin asemaan. Pilasi täysin sossujen maineen.

      • Anonyymi

        Vei yhteiskuntamme syvälle suohon. Nyt itse keikkuu jetset porukoissa ja Herra varjele antaa neuvoja globaalisti.


    • Anonyymi

      Svakkitoimittajat antavat Kiurun huutaa päälle,ja pitää ylipitkiä puheenvuoroja.Näyttävät pelkäävän kyseistä rouvaa!!! Ei tee mieli katsoa esim.A-studiota jos Kiuru mukana.

    • Anonyymi

      Kyllä pisteet tälle lääkärille👍! Mariini yltiöpäisesti vei velkahelvettiin! Liihotteli suoraansanottuna !! 💃. Missä on pätevät edustajat ? Tarvittais todellisia tuntioita eikä omanedun tavoittelijoita jääräpäisesti!

    • Anonyymi

      Eristäminen ei kuitenkaan ole ohi nykyisenkään esivallan tahoilta.

    • Anonyymi

      Vieläkin muutamat iltapäivälehtien pissistoimittajat jatkaa mannasanna palvontaa: " mannasanna oli pukenut ylleen valkoiset tennarit, moni ei uskaltaisi! "( Vttu ompa hurjan rohkeeta laittaa kengät jalkaan, iik apua en kestä!!! )" Ylleen mannasanna oli pukenut myös korvakorut ja hiuksia oli taivutettu. "( Oih, meni ihan yöunet kun luin uutispommin) " Tietystikkin kampaajarakas oli karvoja taivuttanut". ----huh huh mitä paskaa!!!UUTISIA --nämä...🤐

      • Anonyymi

        Sanna Marin tekee kaikkensa jotta pysyy julkisuudessa. Överiksi on mennyt monet yritykset. Julkisesti haistattelee taksikuskille ja ovimiehelle. Joten donna Marinilta puuttuu alkeellisemmatkin käytöstavat. Sitten muina miehinä laittelee postauksiaan perhe elämästä. Siinä nähdään Sanna Marinin todelliset arvot.


    • Anonyymi

      Idioottimaisesta kommentoinnista huomaa että kyseessä on persujen kokoontumisajot. Tollot mölyävät asioista joista eivät ymmärrä tipan tippaa, mutta kun "mestari" on viheltänyt koirapilliin, on rakkien pakko vastata vihellykseen ja aloittaa päätön rään täyttämä suu vaahdossa räkyttäminen.

      • Anonyymi

        Jos totuus tuntuu noin karvaalta, niin se on ainoastaan sinun asiasi. Tollojasi voit hakea ihan sieltä omista riveistä.


    • Anonyymi

      Totuus paljastuu Marinin viisikon typeryydestä pikkuhiljaa. Tuon touhun kyllänäki jo tuolloin, jos vain halusi. Suvakkisossuvasuritoimitajat kertovat mieluummin tarinoita kuin totuuksia. Niinhän syksi toimittaja taisi tunnustaa tehneensä jo vuosikymmeniä.

    • Anonyymi

      Jokaisen sossuvasurin sisällä asuu Stalin sielu. Se odottaa vaan esiintulemista ja puhkeamistaan, mahdollissuuta kasvaa isoksi ja isommaksi kuin isänsä. Onneksi Suomessa stalinin kasvu on osattu rajata eikä sitä ole päästetty rehoittamaan kovasta yrityksestä huolimtta.

    • Anonyymi

      Kiuru sadistina kurmuutti Suomen upeaa nuorisoa aivan liian tiukoilla ja rajoituksilla vastoin asiantuntijoitten kantaa.

      Mielenterveysongelmat lisääntyi rajusti nuorten keskuudessa ja Kiuru suuri syyllinen siihen.
      Kehtaa sitten eduskunnassa syyttää nykyhallitusta nuorten mielenterveysongelmien kasvusta, jossa itse oli suuri syyllinen.

      Kiurun olemuksesta jo heijastuu pahuus ja sadistisuus.

      Ihme ettei kukaan ole vielä hermostunut ja antanut opetusta.

    • Anonyymi

      Ihmeen vähälle YLEssä on uutisointi tästä asiasta jäänyt. Miksi? No sen vuoksi tietenkin, kun asia ei tue YLEn suvakkisosialsitivasemmsitotoimitukset käsityksiä totuudesta.

    • Anonyymi

      Sössi koronan.... ? Tollo ei liene huomannut sitä että erilaisia mielipiteitä ja näkemyksiä toimenpiteistä sateli sieltä sun täältä. Olivatko esim. Ruotsin olemattomat toimet oikeita vai vääriä. Jälkikäteen on helppoa ennustaa tilanteiden kehitystä mutta etukäteen vähän helvetisti vaikeampaa.

    • Anonyymi

      Nohonykki ny on joku ylemmän ihmisluokan lääkäri joka saamallaan julkisuudellaan koronasta kirjoittaa myyvää kaunokirjallisuutta, voihan sitä hippokrateen valaa käyttää kirjallisuuteenkin, jolla ei ole mitään tekemistä lääketieteentutkimuksen kanssa.

      Ja jos joku väittää, ettei nohonykkin kirjalle ei ole odotuksia liiketaloudellisesti mielessä, ymmärtää väärin tämän länsimaisen markkinatalouden, nimenomaan nohonykki lääkärinä ratsastaa kansainvälisen superstaran Marinin ja Kiuran markkina-arvolla. Vai väittääkö joku, että lääkäri Nonykkin kirjalla on odotusarvoa myydä kustannusyhtiölle ilman linkkiä Sanna Mariniin. Ei mitään toivoa, että nonykki myisi kirjaa ilman marinin julkisuusarvoa. Että semmoinen lääkäri, ei pysy ruodussaan ja ammatissaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10295
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1586
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe