Aamiainen. Aamiaista sanotaan tärkeimmäksi ateriaksi. Suosittelen tähän 12 tunnin aamu puuroa ja runsaasti paahto leipää. Yö markkinoilla sitten revit muovi pussin hampailla auki ja ei muuta kuin herkuttelemaan.
Välipalaksi thaimaalaisia kala puikkoja lauantai makkaralla. Tulee aito fiilinki.
Lounaaksi spaketti tai nuudeli keittoa muovi lautaselta. Aimo ei ole välttämätön mukana, pärjään kyllä ilmankin ja en edes tiedä missä hän on. Lähti viime viikon tiistaina ostamaan ässä arpaa. Minulla on jo arpa, ostin sen 1988 ärrältä, ei voittoa.
Päivällisellä rävähtää. Tarjoan kaikille ammatti kokeille ja mulle itelle suosittua makkara keittoa, joka on tehty sisä fileestä yön yli hunajalla sitä ja kostoa aimolle hautoen. Kaikki kehui ja nyökytti päätään thaimaaksi.
Illalla ruiskutan hunajaa härän häntään ja sen alle.
Yksi parhaista padassa kypsytetyistä vaikka yön yli 150 asteessa.
Mausteeksi käy oman mieltymyksen mukaan mitä tahtoo pataruokiin laittaa ja muutkin ainekset mielen mukaan. Ennen pataan muhimaan laittamista joko grillissä tai paistinpannussa pintaan väriä samasta syystä kuin muihinkiin lihoihin.
>S<
Viiden ruokalajin päivällinen Chiang Main tyyliin
9
210
Vastaukset
- Anonyymi
Tuosta sensukan ihan tosissaan kirjoittamasta häränhäntätarinasta käy ilmi ettei hänellä ole minkäänlaista käsitystä ruoanlaitosta.
150 asteessa yön yli padassa olleesta ei ole mitään jäljellä, vaikka laittaisit sinne pataan kakkosnelosen. Kuten ei ole siitä 12 tunnin puurostakaan.
Riippuen lihasta minkä sinne yön yli laitat 150 asteeseen, niin toinen vaihtoehto on että siellä on sellainen hiiltynyt kekäle joka murenee hiileksi kun sen ottaa sieltä pois.
Kun hyvä liha halutaan mureaksi uunissa, uuni säädetään 50-75 asteeseen, lihaan asennetaan paistolämpömittari joka hälyttää viimeistään 60 asteessa. Tämän jälkeen se nostetaan vetäytymään folion alla. Nuo Senssun pataruokareseptit ovat aivan hulvattomia, ne valmistetaan "maun mukaan", eikä pienintäkään ideaa mitä ja minkä maun mukaan? ;)- Anonyymi
Termodynamiikkaa rikotaan lujasti, jos 50-asteisessa uunissa saat lihaköntän 60-asteiseksi!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Termodynamiikkaa rikotaan lujasti, jos 50-asteisessa uunissa saat lihaköntän 60-asteiseksi!
"Viimeistään". Skippasit tuon sanan viimeistään. Mureus ja sisäosien kypsyys haetaan pitkällä matalalla lämmöllä. Riippuu paistin tai pihvin tai leikkeleen koosta. Esimerkiksi eka tunti tai eka puolituntia 150 astetta ja loput 50-75 astetta. Kiertoilmauuni on nopeampi vaikka lämpötila on sama. Se kuivattaa ja polttaa tehokkaasti ja vaatii opettelua erilaisiin paistoaikoihin.
- Anonyymi
Pitkässä kypsennyksessä kakkosnelosia haudutettaessa padan ja kannen väliin laitetaan tiivisteeksi leivinpaperia, jolloin mikään ei haihdu ja rakas saa syödä hauduttamansa kakkosneloset maukkaina.
Juntillahan on jopa leivinuuni mökissään, joka parempi kuin kiertoilmauunit.- Anonyymi
Ei auta foliot, jos 150 asteessa meinaat paistaa. Neste haihtuu silti. Ainoa mitä voit pitää yön yli kymmenen tuntia uunissa 120 asteessa on kymmenen kilon joulukinkku. Siitä tuskin oli nyt puhe. On kuules kokemusta lampaasta, härästä, naudasta, jotka kaikki meni ylikypsiksi ja neste oli haihtunut jo sadassa asteessa / 8 tuntia, vaikka kyseessä oli viiden kilon paistit.
Ne oli syömäkelvottomia, kuten myös Pasasen "ulkofile" josta ei saanut selvää onko se asfalttia vaiko jonkin eläimen jätös. Rasva ja neste eivät saa haihtua eikä palaa pois. Oli sitten valmistusmenetelmä mikä tahansa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei auta foliot, jos 150 asteessa meinaat paistaa. Neste haihtuu silti. Ainoa mitä voit pitää yön yli kymmenen tuntia uunissa 120 asteessa on kymmenen kilon joulukinkku. Siitä tuskin oli nyt puhe. On kuules kokemusta lampaasta, härästä, naudasta, jotka kaikki meni ylikypsiksi ja neste oli haihtunut jo sadassa asteessa / 8 tuntia, vaikka kyseessä oli viiden kilon paistit.
Ne oli syömäkelvottomia, kuten myös Pasasen "ulkofile" josta ei saanut selvää onko se asfalttia vaiko jonkin eläimen jätös. Rasva ja neste eivät saa haihtua eikä palaa pois. Oli sitten valmistusmenetelmä mikä tahansa.Huvittavia nämä kyrvånsyylån ruokajutut, täyttä puutaheinää. Laitoksen kuukausimaksuun kuuluu myös ruokailu joten siitä ei kyrvånsyylån tarvi huolehtia. Nyhtöpossua kun viimeksi tein niin 7 tuntia 80 asteessa, tiukkaan folioon kääritty paketti.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Huvittavia nämä kyrvånsyylån ruokajutut, täyttä puutaheinää. Laitoksen kuukausimaksuun kuuluu myös ruokailu joten siitä ei kyrvånsyylån tarvi huolehtia. Nyhtöpossua kun viimeksi tein niin 7 tuntia 80 asteessa, tiukkaan folioon kääritty paketti.
Oikeiden kokkien neuvojen, ohjeiden, asiallisten vinkkien ja reseptien vastustaminen on Senssu Pasaselle tärkeintä ruoanlaitossa, jota hän ei edes oikeasti tee, muuta kuin teoriassa päänsä sisällä. Yleisessä tiedossa olevat yksinkertaisimmatkin asiat ovat hänelle vieraita. Siksi hän ottaa itselleen vapauden puhua 12 tuntia keitettävistä aamupuuroista 40 litran kattilassa. Narsismi estää häntä kumartelemasta kokeille ja reseptivihkoille, koska herra sipulipihvi kokee olevansa heidän ja kaiken yläpuolella, heittelemällä makkarasoppaan ihan mitä sattuu olemaan ja omissa ajatuksissaan se keitto on jumalainen mestariteos.
Häntä myös valtaisasti naurattaa ettei ihmiset löydä itse niitä parhaita ravintoloita, vaan lukevat "triptrapeista" minne kannattaa mennä. Hänen ainutlaatuinen taktiikkansa kun on piirtää sadan metrin säden majapaikan ympärille, katsoa missä siellä on eniten ihmisiä ja sitten hän menee sinne todeten että tämän on pakko olla Thaimaan paras ravintola ja ehkä koko maailman paras ja hän voi vakuuttaa sen, koska on käynyt siellä jo kymmenen vuotta.
Jos Sipulipihvi Pasanen haluaa laittaa naudanpihvit yön yli 150 asteeseen uuniin niin silloin hän laittaa ne sinne ja niistä tulee uskomattoman makuiset maailman parhaat pihvit, jollaisia pattajan rakkaat eivät ole koskaan saaneet. Mukana härän häntä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oikeiden kokkien neuvojen, ohjeiden, asiallisten vinkkien ja reseptien vastustaminen on Senssu Pasaselle tärkeintä ruoanlaitossa, jota hän ei edes oikeasti tee, muuta kuin teoriassa päänsä sisällä. Yleisessä tiedossa olevat yksinkertaisimmatkin asiat ovat hänelle vieraita. Siksi hän ottaa itselleen vapauden puhua 12 tuntia keitettävistä aamupuuroista 40 litran kattilassa. Narsismi estää häntä kumartelemasta kokeille ja reseptivihkoille, koska herra sipulipihvi kokee olevansa heidän ja kaiken yläpuolella, heittelemällä makkarasoppaan ihan mitä sattuu olemaan ja omissa ajatuksissaan se keitto on jumalainen mestariteos.
Häntä myös valtaisasti naurattaa ettei ihmiset löydä itse niitä parhaita ravintoloita, vaan lukevat "triptrapeista" minne kannattaa mennä. Hänen ainutlaatuinen taktiikkansa kun on piirtää sadan metrin säden majapaikan ympärille, katsoa missä siellä on eniten ihmisiä ja sitten hän menee sinne todeten että tämän on pakko olla Thaimaan paras ravintola ja ehkä koko maailman paras ja hän voi vakuuttaa sen, koska on käynyt siellä jo kymmenen vuotta.
Jos Sipulipihvi Pasanen haluaa laittaa naudanpihvit yön yli 150 asteeseen uuniin niin silloin hän laittaa ne sinne ja niistä tulee uskomattoman makuiset maailman parhaat pihvit, jollaisia pattajan rakkaat eivät ole koskaan saaneet. Mukana härän häntä.Niin se härän häntä on siksi kuulema parasta lihaa, koska se heiluu härän elinaikana. Näin totesi Masterchef Sipulipihvi. Kannattaa muistaa että se häntä sijaitsee härän persreiän päällä ja se myös paskoo sitä pitkin.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
S-kaupoissa on nykyään ihanaa käydä
Kun niissä ei enää käy satuolentoihin uskovat hihhuIit eivätkä persut. Asiakaskunta on huomattavasti siistiytynyt muutam24714099Riikka runnoo! Uutta velkaa tänä vuonna 17 mrd. euroa
Tirsk. Nyt kyllä hihityttää kuin pientä eläintä. Riikka takoo maailmanennätyksiä tasaiseen tahtiin. " [Riikka] joutuu607187Jens Ihlen (ex Kukka) poika todistaa oikeudessa
10:49 "Välit ovat olemattomat" Minkälainen isäsi ja sinun välinen suhde on tällä hetkellä? "Minulla ei ole minkäännäkö1996872Kela maksoi etuuksia 17,3 mrd. eur, yritykset sai 10,6 mrd.
Tuohon päälle vietiin vielä palkansaajilta työeläkeloisille 27,5 miljardia euroa. Etenkin Suomen Sosialistiset Yrittäjä264776K-kaupassa on mukava käydä, kun ei tarvitse katsella köyhiä
vasemmistolaisia, joista monet myös varastavat. Mielellään maksaa vähän enemmän tuotteista K-kaupassa, jotka ovat paljon1024756Näin tyhmä vasemmistolainen on: "S-kaupoissa on nykyään ihanaa käydä
kun siellä ei ole hihhuleita eikä persuja." Vain tyhmä eli heikkoälyinen vasemmistolainen voi tehdä noin lapsellisia ju744667Suomeen ei kuulu ihmiset jotka ei halua kätellä toisia ihmisiä, koska tämä on vääräuskoinen
Nainen joka ei halunnut kätellä Stubbia on selvästi ääripään muslimi, eli sitä sakkia josta niitä ongelmia koituu. Ulos764361Suomessa on ollut suurtyöttömyyttä ennenkin, ja lääkäriin pääsee nykyäänkin
Täällähän oli jonkun sekopään(vas.) juttu, että ennen ei ollut työttömyyttä ja lääkäriin pääsi. Siihen alkoi tietysti ko754122Kysymys: Kuinka moneen maahan neuvosto-venäjä on hyökännyt
viimeisten 90-vuoden aikana? Ja lähinnä on siis kyse neuvosto-venäjän naapurimaista - kuten Suomesta. Lista on huomatta1013911- 933711
