Arvioinnnissa popedan pate mustajärven viimeinen jäähyväiskeikka

Anonyymi-ap

pari rohkeaa kappalevalintaa kuten 20 vuotta sikana ja oodi tom robinsonille. etenki jälkimmäinen ilahdutti kovasti. Harmitus on kova siksi kun en tämän tyylisestä soittotavasta piittaa kun musa on lähinnä yhtä meteliä eli tarkootan nyt ihan kaikkia biisejä ja popeda on ollut tätä jo monia vuosikymmeniä että mun makuuni tällainen live-esitykset kun haetaan liian suureellisia ja viihteellisiä juttuja ja musa on lähinnä liikaa metelistä koostuvaa, niin ei musiikillisesti tee minuun vaikutusta kun taas muistan youtubesta popdan varhaisempia 70 luvun lopun ja kasarin alkupuolen livesuorituksia joista tykkään enemmän kun on enemmän ns luomusoundit ja ei liikameteliä ole. Tietenkin tekisin virheen jos lyttäisin nyt tämän keikan jos omat makumieltymykset eivät kohtaa livesoitantaa koska tällä livekeikalla popedan livesoitto on tarkkaa, äärimmäisen tarkkaa ja hyvävireistä kuten on monet bvuosikymmenet olleet. Esim lacu rummuissa takee loistohetkiä ja costi soolokitarassa. Annan tälle keikalle arvosanaks 4/5. Kappale 20 vuotta sikana josta tein tällaisen huomion; kappale sisältää poprockin lisäksi aor-vaikutteita. Kasarimeno kuuluu selvästi. En varma onko se biisi kyhätty kasarina, en oikein tiedä. Akustiikka tuntui iholla hyvin ja bändin esitys tunnepuolella kyllä saavutti. ja ehkä parhaiten tunnepuolella kappaleessa synnyimme lähtemään joka springsteenin kappale alunperin, mut popedan versio levyllä ja tässä livenä alkuperäistä parempi koska pitkälti johtuen emotionaalisuuden takia.

12

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän ne edes soittaneet sitä tällä keikalla.Eikä levylläkään ole Popeda studioversiossa vaan siinä on Pate Mustajärvi ja Grand Slam

      • Anonyymi

        en tiedä mikä keikka oli kyseessä mut siinä pate lauloi kappaleen 20 vuotta sikana ja muistaakseni popeda bändi soitti. Kyllä se oli ihan popeda ja pate siinä ku ne lauloi 20 vuotta sikana.


      • Anonyymi

        voin erehtyä keikasta tosin


      • Anonyymi

        tää esitys jossa kuulin paten+popedan esittävän 20 vuotta sikana näytettiin telkkarista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tää esitys jossa kuulin paten popedan esittävän 20 vuotta sikana näytettiin telkkarista.

        tarkennus vielä viestiini . Se telkkarilähetys näytettihin uusintana joulun 2023 aikoihin vai oisko ollut kuitenki vuoden 2024 uuden vuoden aikoihin. En nyt tarkkaan muista, mutta muistaakseni yle teema kanavalta tuli uusintalähetyksenä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tarkennus vielä viestiini . Se telkkarilähetys näytettihin uusintana joulun 2023 aikoihin vai oisko ollut kuitenki vuoden 2024 uuden vuoden aikoihin. En nyt tarkkaan muista, mutta muistaakseni yle teema kanavalta tuli uusintalähetyksenä.

        Vai vuoden 2024 joulun aikoihin....

        Mistä näitä jurrissa olevia sohvaperunoita riittää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai vuoden 2024 joulun aikoihin....

        Mistä näitä jurrissa olevia sohvaperunoita riittää?

        Minä tykkään päteä jos on aihetta pätemiseen eli siis oletko itse jurrissa? Lueppa viestini vielä uudelleen niin huomaat että itse olet nyt ihan pihalla eli en ole koskaan maininnut 2024 joulusta.


    • Anonyymi

      20v sikana on levytetty 1987. Siinä on sekä Popedan että Eppu Normaalin jäseniä niin biisin tekijöinä kuin soittajina.

      Popeda on esittänyt tota biisiä varmaan kuusi vuotta putkeen ja ennen sitäkin lukuisia kertoja

    • Anonyymi

      Sulla Juha82 vippaa päästä aika pahasti. Kun lukee näitä sun juttuja niin olet usein ihan sekaisin.

      • Anonyymi

        moi terve sulta puuttuu tietoa eli et tiedä ilmeisesti neurologisesti poikkeavista ihmisistä yhttään mittään sillä me emme ole sekaisin /hulluja vaan meidän tapa kommunikoida netissä tai kasvotusten poikkeaa normaalien ihmisten tavasta kommunikoida koska emme ole normaaleja, mutta sekaisin /hulluja emme ole. Käy googlettamassa asiasta niin löydät tietoa.Moni ihminen lyö herkästi tietämättään hullun leiman heti meidän kaltaisten otsalohkoon, mutta se johtuu kahdesta seikasta; joko ei ole tietoa asiasta tai sitten olet muuten vaan kovaluonteinen ihminen. Neurologisesti poikkeavilla ihmisillä voi olla usein monta eri neurologista diaknoosia samaan aikaan kuten tourette, ADHD tai asperger -syndroma. Myös neurologisesti poikkeavat ihmiset voi usein kärsiä henkisen puolen sairastelusta koska meidän aivojärjestelmä kun on poikkeava, niin se voi aiheuttaa tarpeetonta henkistä kärsimystä itselleen mutta olen itse ainakin päässyt yli pahimpien henkisten sairastelujeni ja siitä käy kiittäminen hyvää puheterapiaa jossa kävin /ramppasin noin 15 vuoden ajan jonka siellä ramppaamisen lopetin noin 9 vuotta sitten.


    • Anonyymi

      No se näkyy niin että noista lauseista ei aina saa selvää muut mitä tarkoitat. Jotkut lauseet on vaikeita muiden ymmärtää.

      Lisäksi kirjoitat usein kaiken yhteen pötköön oli lauseita sitten kolme tai kolmekymmentä. Lauseet ovat rakenteiltaan myös sekavia tai kieliopillisesti usein vinksallaan. Tekstiäsi on raskasta lukea.

    • Anonyymi

      Tää uusi Pate on ihan Vara Pate.

      Ei ole äänessä yhtään munaa!! Eikä kurkkuharjaa kitusissa. Ihme neiti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9656
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2827
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      165
      2597
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1806
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1633
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      12
      1493
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe