Tärkeimmät tällä hetkellä.

Anonyymi-ap

Huomioikaa nämä:
Entrecôte = pihvi.
Kerroit syöneesi elämäsi parhaan pihvin ränskassa, ravintolassa jonka nimeä et muista.
Tämä pihvi valmistetaan, tiedoksesi vaan, naudansisäPAISTI palasta.
Summarum summa... miten ja millä logiikallasi entrecôte pihvi ei ole pihvi, jos tuo sinun elämäsi pihvi, naudan sisäpaistista, paistista paistettu pihvi, oli PIHVI!
Numpällin päässä liikkuu järkeviä ajatuksia ja äääöönsä keulii hetkeksi 45 tasolta to 75 tasolle silloin kun Pupen 15v. ...jääköön sanomatta mikä... on suussaan.
By > § < 65v.

82

585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Teko hampaat ?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Onko Pasanen tirvaissut vaimoa turpavärkkiin ja sitten joutui lähtemään vaihtamaan taloa mummon kanssa päikseen?


      • Anonyymi

        Entinen pankkineiti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entinen pankkineiti?

        Ihan sama, kun mulla ei nokkapyörä keulinut...


    • Anonyymi

      No ja ei, entrecote on nimenomaan naudan välikyljys...

      • Anonyymi

        Entrecôte on pihvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entrecôte on pihvi.

        Entrecote on välikyljys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entrecote on välikyljys.

        Näin kertoa asiasta k-ruoka, Entrecôte eli välikyljys on naudan ulkofileen jatkeesta eli ruhon etupäästä leikattua runsasrasvaista lihaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin kertoa asiasta k-ruoka, Entrecôte eli välikyljys on naudan ulkofileen jatkeesta eli ruhon etupäästä leikattua runsasrasvaista lihaa.

        Jos asiasta jotain ymmärtää niin ravintolassa tilataan tarjoilijalta entrecote, hän kysyy millaisena ruokanne haluatte rare, medium tai well done, sitten kun liha on valmis keittiömestari poistaa ylimääräisen rasvan keittiössä, tämän jälkeen hän tarjoilee lihan asiakkaille tarjoilukärryistä, jossa on lämmitys... ruualle. leikkaa ensimmäisen lihan asiakkaan lautaselle jos kypsyysaste on oikein, ja tilattu. Kun asiakkaat tilaavat pääosin mediumia, yksi lihanpala tarjoillaan kerralla, niin monelle kun siitä riittää.. sitten otetaan lämpimästä toinen lihankappale.

        2010 tarjoilu oli täysin sutta, ensin siellä oli rasvat poistamatta, sitten lihat vielä tarjoiltiin yhdellä kertaa pöytään kaikki, jäähtymään, suosittelen 2010 perehtymään asiaan hieman tarkemmin, ettei joka kerta aja hienoa mersua seinään, paljastamalla että ei tästä ymmärrä hevon paskaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos asiasta jotain ymmärtää niin ravintolassa tilataan tarjoilijalta entrecote, hän kysyy millaisena ruokanne haluatte rare, medium tai well done, sitten kun liha on valmis keittiömestari poistaa ylimääräisen rasvan keittiössä, tämän jälkeen hän tarjoilee lihan asiakkaille tarjoilukärryistä, jossa on lämmitys... ruualle. leikkaa ensimmäisen lihan asiakkaan lautaselle jos kypsyysaste on oikein, ja tilattu. Kun asiakkaat tilaavat pääosin mediumia, yksi lihanpala tarjoillaan kerralla, niin monelle kun siitä riittää.. sitten otetaan lämpimästä toinen lihankappale.

        2010 tarjoilu oli täysin sutta, ensin siellä oli rasvat poistamatta, sitten lihat vielä tarjoiltiin yhdellä kertaa pöytään kaikki, jäähtymään, suosittelen 2010 perehtymään asiaan hieman tarkemmin, ettei joka kerta aja hienoa mersua seinään, paljastamalla että ei tästä ymmärrä hevon paskaa...

        Mutta valinta oli kuitenkin 2010 ihan hyvä ja oikea, jos olisi ollut asialla asiantuntija, se olisi mennyt takaisin keittiöön, mutta kun kokemus on vähäistä vaikka kuinka yrittää esittää, entrecote on erittäin hyvää lihana, vaikea sanoa että olisi oikein maustettu, kun en maistanut, mitta erittäin kokenut ravintola ei tee tuollaisia virheitä, eniten minua närästi se että liha tarjoiltiin kaikille samaan aikaan, se on erittäin paha virhe, ja vielä puualustalla, joka on helvetin vaikea pitää puhtaansa, mutta ottakoon opiksi, että tietää tämä pellenaama seuraavan kerran miten entrecote tilataan ja syödään, se on yksi parhaita liharuokia, juuri sen takia että se on naudan niskapuolta ulkofileen jatke joka on erittäin rasvaista, jossa on paljon apua kun sitä paistetaan.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos asiasta jotain ymmärtää niin ravintolassa tilataan tarjoilijalta entrecote, hän kysyy millaisena ruokanne haluatte rare, medium tai well done, sitten kun liha on valmis keittiömestari poistaa ylimääräisen rasvan keittiössä, tämän jälkeen hän tarjoilee lihan asiakkaille tarjoilukärryistä, jossa on lämmitys... ruualle. leikkaa ensimmäisen lihan asiakkaan lautaselle jos kypsyysaste on oikein, ja tilattu. Kun asiakkaat tilaavat pääosin mediumia, yksi lihanpala tarjoillaan kerralla, niin monelle kun siitä riittää.. sitten otetaan lämpimästä toinen lihankappale.

        2010 tarjoilu oli täysin sutta, ensin siellä oli rasvat poistamatta, sitten lihat vielä tarjoiltiin yhdellä kertaa pöytään kaikki, jäähtymään, suosittelen 2010 perehtymään asiaan hieman tarkemmin, ettei joka kerta aja hienoa mersua seinään, paljastamalla että ei tästä ymmärrä hevon paskaa...

        Mainitse nimeltä muutama ravintola jossa entrecote tarjoillaan asiakkaille kuten kerrot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entrecôte on pihvi.

        Juuri näin. Saaripösilö paskansi jälleen kerran housuihinsa väittämällä että entrecote ei ole pihvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta valinta oli kuitenkin 2010 ihan hyvä ja oikea, jos olisi ollut asialla asiantuntija, se olisi mennyt takaisin keittiöön, mutta kun kokemus on vähäistä vaikka kuinka yrittää esittää, entrecote on erittäin hyvää lihana, vaikea sanoa että olisi oikein maustettu, kun en maistanut, mitta erittäin kokenut ravintola ei tee tuollaisia virheitä, eniten minua närästi se että liha tarjoiltiin kaikille samaan aikaan, se on erittäin paha virhe, ja vielä puualustalla, joka on helvetin vaikea pitää puhtaansa, mutta ottakoon opiksi, että tietää tämä pellenaama seuraavan kerran miten entrecote tilataan ja syödään, se on yksi parhaita liharuokia, juuri sen takia että se on naudan niskapuolta ulkofileen jatke joka on erittäin rasvaista, jossa on paljon apua kun sitä paistetaan.
        By NumBall HHN 63v.

        Pihvitietämystä kertoilee kuponkiruokalamies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta valinta oli kuitenkin 2010 ihan hyvä ja oikea, jos olisi ollut asialla asiantuntija, se olisi mennyt takaisin keittiöön, mutta kun kokemus on vähäistä vaikka kuinka yrittää esittää, entrecote on erittäin hyvää lihana, vaikea sanoa että olisi oikein maustettu, kun en maistanut, mitta erittäin kokenut ravintola ei tee tuollaisia virheitä, eniten minua närästi se että liha tarjoiltiin kaikille samaan aikaan, se on erittäin paha virhe, ja vielä puualustalla, joka on helvetin vaikea pitää puhtaansa, mutta ottakoon opiksi, että tietää tämä pellenaama seuraavan kerran miten entrecote tilataan ja syödään, se on yksi parhaita liharuokia, juuri sen takia että se on naudan niskapuolta ulkofileen jatke joka on erittäin rasvaista, jossa on paljon apua kun sitä paistetaan.
        By NumBall HHN 63v.

        Oh my Buddha!

        Pitääkö minun toistaa kymmenennen kerran että et ole koskaan saanut hyvää pihviä, etkä edes tiedä mitkä ovat hyvän pihvin kriteerit?

        Olet itse kertonut juuri että söisit kyllä hyvää pihviä, jos saisit sellaista kohtuuhintaan, mutta et ole saanut ja et ole syönyt.

        Olet myös kertonut että Thaimaassa ei ole pihvien valmistamisen osalta osaamista. Olen samaa mieltä, mutta länsimaisten ravintoloitsijoiden myötä asia on muuttunut.

        Thaimaassa on satoja ravintoloita, joissa kokit ovat saaneet koulutuksen siihen miten hyvä liha valmistetaan vaativille asiakkaille. Thaimaassa on 126 tuhatta dollarimiljonääriä, eli rikkaita piisaa omastakin takaa.

        Ei tarvitse kuitenkaan olla miljonääri arvostaakseen kunnon pihviravintolaa ja sen antimia. Ei niitä kukaan joka päivä syö muutenkaan.

        Sinulla resupekalla ei ole mitään käsitystä hyvästä pihvistä eikä edes hyvästä ruoasta. Ruoanvalmistus ei voisi vähempää kiinnostaa sinua. Kuka kumma sinä siis olet arvioimaan ravintoloiden tarjoilua tai huippuravintoloiden pihvejä?

        Kuvani olivat Buriramin ykköseksi rankatusta ravintolasta, London Steak Buriram. Esittelin kuitinkin. Lihana oli Black Angus- ulkofilettä naudasta, joka oli jyväruokittu.

        Lihoja ei tarjoiltu samaan aikaan, vaan 4 / 12 pihvistä asetettiin pöytään hetkeksi vetäytymään, jolloin niistä otin kuvia, ja muutkin otti.

        Ruokailuvaihe alkoi tästä https://aijaa.com/B73LQL
        Tarjoilu oli kellon tarkkuudella suunniteltu ja kaikki oli sovittu etukäteen. Lihat oli tilattu varta vasten tilaisuutta varten kuin myös kokit.

        "Puualusta helvetin vaikea pitää puhtaana" Ei luoja noita juttujasi....
        Kuvasta näet miltä näyttää huippuluokan pihvi.

        Tältä näyttää huippuluokan ulkofile palasteltuna https://aijaa.com/dhO1bU (Medium miinus minulle)

        Sinua närästää se että sinulla ei koskaan ikinä ole ollut, eikä koskaan ikinä tule olemaan mahdollisuutta syödä moista herkkua, koska olet köyhä paksukainen pelle, jolla on varaa vain kuponkiruokaloihin.

        Käänsit vielä takkisikin kun ensin kerroit että hyvässä lihassa ei ole rasvaa näkyvissä ja nyt punkeropelle oletkin googlannut asian oikean laidan että rasva tekee lihasta maistuvaa.

        Käsittämätön Spede olet. Ime parsaa.

        2010

        PS: Voin laittaa kuitin uudelleen, jos olet sen jo unohtanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oh my Buddha!

        Pitääkö minun toistaa kymmenennen kerran että et ole koskaan saanut hyvää pihviä, etkä edes tiedä mitkä ovat hyvän pihvin kriteerit?

        Olet itse kertonut juuri että söisit kyllä hyvää pihviä, jos saisit sellaista kohtuuhintaan, mutta et ole saanut ja et ole syönyt.

        Olet myös kertonut että Thaimaassa ei ole pihvien valmistamisen osalta osaamista. Olen samaa mieltä, mutta länsimaisten ravintoloitsijoiden myötä asia on muuttunut.

        Thaimaassa on satoja ravintoloita, joissa kokit ovat saaneet koulutuksen siihen miten hyvä liha valmistetaan vaativille asiakkaille. Thaimaassa on 126 tuhatta dollarimiljonääriä, eli rikkaita piisaa omastakin takaa.

        Ei tarvitse kuitenkaan olla miljonääri arvostaakseen kunnon pihviravintolaa ja sen antimia. Ei niitä kukaan joka päivä syö muutenkaan.

        Sinulla resupekalla ei ole mitään käsitystä hyvästä pihvistä eikä edes hyvästä ruoasta. Ruoanvalmistus ei voisi vähempää kiinnostaa sinua. Kuka kumma sinä siis olet arvioimaan ravintoloiden tarjoilua tai huippuravintoloiden pihvejä?

        Kuvani olivat Buriramin ykköseksi rankatusta ravintolasta, London Steak Buriram. Esittelin kuitinkin. Lihana oli Black Angus- ulkofilettä naudasta, joka oli jyväruokittu.

        Lihoja ei tarjoiltu samaan aikaan, vaan 4 / 12 pihvistä asetettiin pöytään hetkeksi vetäytymään, jolloin niistä otin kuvia, ja muutkin otti.

        Ruokailuvaihe alkoi tästä https://aijaa.com/B73LQL
        Tarjoilu oli kellon tarkkuudella suunniteltu ja kaikki oli sovittu etukäteen. Lihat oli tilattu varta vasten tilaisuutta varten kuin myös kokit.

        "Puualusta helvetin vaikea pitää puhtaana" Ei luoja noita juttujasi....
        Kuvasta näet miltä näyttää huippuluokan pihvi.

        Tältä näyttää huippuluokan ulkofile palasteltuna https://aijaa.com/dhO1bU (Medium miinus minulle)

        Sinua närästää se että sinulla ei koskaan ikinä ole ollut, eikä koskaan ikinä tule olemaan mahdollisuutta syödä moista herkkua, koska olet köyhä paksukainen pelle, jolla on varaa vain kuponkiruokaloihin.

        Käänsit vielä takkisikin kun ensin kerroit että hyvässä lihassa ei ole rasvaa näkyvissä ja nyt punkeropelle oletkin googlannut asian oikean laidan että rasva tekee lihasta maistuvaa.

        Käsittämätön Spede olet. Ime parsaa.

        2010

        PS: Voin laittaa kuitin uudelleen, jos olet sen jo unohtanut.

        Tästä vielä kuponkiruokaloiden asiantuntemusmiehelle vähän kuittia ettei kyseessä ollut entrecote https://aijaa.com/DZcDhC

        Naureskelit tuolle 24 000 bahtin laskulle, mutta jostakin kumman syystä en ole nähnyt sinulta koskaan edes yli yhden tuhannen bahtin laskua. Mistä se johtuu? Oletko köyhä vai eikö sinulla ole kavereita muita kuin lippalakkivaimo kelapäivänä?

        Tiistaina saat taas eläkkeen niin voit viedä vaimon kuponkiruokalaan. Mutta älkää tällä kertaa kipatko Navaraa pientareelle riidellessä.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä vielä kuponkiruokaloiden asiantuntemusmiehelle vähän kuittia ettei kyseessä ollut entrecote https://aijaa.com/DZcDhC

        Naureskelit tuolle 24 000 bahtin laskulle, mutta jostakin kumman syystä en ole nähnyt sinulta koskaan edes yli yhden tuhannen bahtin laskua. Mistä se johtuu? Oletko köyhä vai eikö sinulla ole kavereita muita kuin lippalakkivaimo kelapäivänä?

        Tiistaina saat taas eläkkeen niin voit viedä vaimon kuponkiruokalaan. Mutta älkää tällä kertaa kipatko Navaraa pientareelle riidellessä.

        2010

        Kuitissa mainitaan grillattu. Se pitää paikkansa, mutta sitä ennen pihvit oli käyneet jo pannulla sekä uunissa. Grillauksella saatiin tuota ulkonäköä loppusihauksella.

        Ja mikä tärkeintä, oli paras pihvi jonka olen koskaan saanut, ja vielä kohtuuhintaan.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuitissa mainitaan grillattu. Se pitää paikkansa, mutta sitä ennen pihvit oli käyneet jo pannulla sekä uunissa. Grillauksella saatiin tuota ulkonäköä loppusihauksella.

        Ja mikä tärkeintä, oli paras pihvi jonka olen koskaan saanut, ja vielä kohtuuhintaan.

        2010

        Kun sinulla vaan ei ole kokemusta, minulla on muistuu mieleen yksi tapahtuma ex ja kivitippu, olimme siellä kylpylässä, illalla.menimme syömään ravintolaan, tilasimme villisikaa, se oli ex mukaan väärin valmistettu, kylmää mesu juoksi pöytään neljäkertaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuitissa mainitaan grillattu. Se pitää paikkansa, mutta sitä ennen pihvit oli käyneet jo pannulla sekä uunissa. Grillauksella saatiin tuota ulkonäköä loppusihauksella.

        Ja mikä tärkeintä, oli paras pihvi jonka olen koskaan saanut, ja vielä kohtuuhintaan.

        2010

        Vai että loppusihaus.
        Kuules Tyttö2010Neinen99,9%Loppusihahtanut.
        Lihojen pinnat "Loppusihautetaan" alkusihautuksena siinä tarkoituksessa että pinta kiinteytyy ja lihan nesteet pysyvät lihan sisällä paremmin.

        Sun kuvas on huuhaata ... stop-juttuines.

        Pistäppä kuvaa himoaijaaja tarjoilusta 10 hengen ryhmälle kun tarjoilu on suoritettu valmiiksi niiltä tarjottimilta joissa oli yksi ruoka kahdelle ja vodkapulloa pöytään,

        Sun vihjailukuvien tuotto on aina tuhat sanaa, ja siihen loppuu aijaukset kun saat pieneen sieluusi haavauman seuraamuksena tuhannen sanan piipityspärrät.

        Miten on lumppus ja korealaiset nauttinut sun haaveilluusioautostas jossa kamerat myös auton alla ... tuut tuut .... lieneekö iphone huollossa kun kuvissa ei ole enää kopioitu puhelimen merkkiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun sinulla vaan ei ole kokemusta, minulla on muistuu mieleen yksi tapahtuma ex ja kivitippu, olimme siellä kylpylässä, illalla.menimme syömään ravintolaan, tilasimme villisikaa, se oli ex mukaan väärin valmistettu, kylmää mesu juoksi pöytään neljäkertaa..

        Ex on erittäin arvostettu alallaan hän oli deltalla first ja bisneksen catering pomona, taisi olla nelisen vuotta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ex on erittäin arvostettu alallaan hän oli deltalla first ja bisneksen catering pomona, taisi olla nelisen vuotta...

        Oletko koskaan lentänyt firstissä, epäilen minä olin vaimoni avecina monen monta kertaa, deltalla ....


      • Anonyymi

        Noh, mitä sitten, jos...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta valinta oli kuitenkin 2010 ihan hyvä ja oikea, jos olisi ollut asialla asiantuntija, se olisi mennyt takaisin keittiöön, mutta kun kokemus on vähäistä vaikka kuinka yrittää esittää, entrecote on erittäin hyvää lihana, vaikea sanoa että olisi oikein maustettu, kun en maistanut, mitta erittäin kokenut ravintola ei tee tuollaisia virheitä, eniten minua närästi se että liha tarjoiltiin kaikille samaan aikaan, se on erittäin paha virhe, ja vielä puualustalla, joka on helvetin vaikea pitää puhtaansa, mutta ottakoon opiksi, että tietää tämä pellenaama seuraavan kerran miten entrecote tilataan ja syödään, se on yksi parhaita liharuokia, juuri sen takia että se on naudan niskapuolta ulkofileen jatke joka on erittäin rasvaista, jossa on paljon apua kun sitä paistetaan.
        By NumBall HHN 63v.

        "puualustalla, joka on helvetin vaikea pitää puhtaansa"

        Puumuki sen sijaan on helvetin helppoa pitää PUHTAANSA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun sinulla vaan ei ole kokemusta, minulla on muistuu mieleen yksi tapahtuma ex ja kivitippu, olimme siellä kylpylässä, illalla.menimme syömään ravintolaan, tilasimme villisikaa, se oli ex mukaan väärin valmistettu, kylmää mesu juoksi pöytään neljäkertaa..

        "tilasimme villisikaa, se oli ex mukaan väärin valmistettu"

        Miten se muka oli väärin valmistettu?

        Ps. Oletko syönyt (minä olen) villisikaa Thaimaassa?


    • Anonyymi

      Vasemmanpuoleisen pihviaterian esitellyt NumBaII siis edelleenkin väittää että hänen annoksensa on parempi kuin oikealla puolella oleva Kympin annos?
      https://aijaa.com/OduU4U

      Oletko aivan varma? Oletko aivan varma että muovilautanen on hyvän ravintolan tunnusmerkki ja ranskalaiset ketsupilla?

      • Anonyymi

        Resuperse älä revi turpaasi kukaan ei ole missään väittänyt että vasemmalla oleva kuva olisi annoksena hyvä, tosiaan ei ole, se on juuri sellainen kun tilaat naudan pihvin thaimaalaisesta ravintolasta, tuossa on thaimaalaisten käsitys pihvistä.

        Tosin tuossa 2010 annoksessa on lukuinen määrä virheitä, liikaa rasvaa, tarjoilu puulaudalta. yksikään kokenut ravintola ei tarjoile noin entrecotea, se tarjoillaan lämpötarjoiluvaunusta, tuo entrecote voi painaa kilon, sinä ja tämä pellenaama olette totaalihörhöjä, luuletko ihan oikeasti että kymmenelle asiakkaalle tarjoillaan 10 kiloa lihaa, kerralla valmiina heti nauttivaksi.

        Todennäköisesti tuolla kuvalla ei ole mitään tekemistä 2010 kanssa, enkä hetkeään usko että yksikään thaikku vetää kilon lihaa naamaan, yleensä lasketaan raavaalle miehelle noin 400g lihaa, kun lasketaan lihantarvetta isommalle porukka...

        Käyttäkää nyt edes sekunti aivojanne jos sellaista on, että kantaako yksikään ravintola 10 kiloa lihaa kerralla syötäväksi, kymmenelle henkilöllä, 2010 kertoi että kyse oli jostain juhlasta, melkoinen idiootti.

        Voi hyvä paavi sentään, mikä pelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Resuperse älä revi turpaasi kukaan ei ole missään väittänyt että vasemmalla oleva kuva olisi annoksena hyvä, tosiaan ei ole, se on juuri sellainen kun tilaat naudan pihvin thaimaalaisesta ravintolasta, tuossa on thaimaalaisten käsitys pihvistä.

        Tosin tuossa 2010 annoksessa on lukuinen määrä virheitä, liikaa rasvaa, tarjoilu puulaudalta. yksikään kokenut ravintola ei tarjoile noin entrecotea, se tarjoillaan lämpötarjoiluvaunusta, tuo entrecote voi painaa kilon, sinä ja tämä pellenaama olette totaalihörhöjä, luuletko ihan oikeasti että kymmenelle asiakkaalle tarjoillaan 10 kiloa lihaa, kerralla valmiina heti nauttivaksi.

        Todennäköisesti tuolla kuvalla ei ole mitään tekemistä 2010 kanssa, enkä hetkeään usko että yksikään thaikku vetää kilon lihaa naamaan, yleensä lasketaan raavaalle miehelle noin 400g lihaa, kun lasketaan lihantarvetta isommalle porukka...

        Käyttäkää nyt edes sekunti aivojanne jos sellaista on, että kantaako yksikään ravintola 10 kiloa lihaa kerralla syötäväksi, kymmenelle henkilöllä, 2010 kertoi että kyse oli jostain juhlasta, melkoinen idiootti.

        Voi hyvä paavi sentään, mikä pelle.

        "liikaa rasvaa, tarjoilu puulaudalta. yksikään kokenut ravintola ei tarjoile noin entrecotea"

        Mitä enemmän rasvaa ulkofileessä, sen parempi. Se ei ole entrecote, vaan jyväruokittu Black Angus ulkofilee.

        Merbau- puisia alustoja käyttää parhaat ravintolat. köyhät kuppilat käyttää kertakäyttöastioita.

        Missä kohtaan on sanottu että kilo lihaa per naamari? Dysleksiasi on kammottava. Tuolla päällä ei ole koskaan päässyt edes aseman vessan kassaneidiksi.

        Kuten kuitista näet, pihvit ovat myyty 400 grammaisina, tosin arvioimme ne 600 grammaisiksi. https://aijaa.com/DZcDhC

        Valmistustavasta riippuen kaikki 12 pihviä on myyty eri nimillä. 2kpl Tomahawkia, 3kpl Brisketiä ja 7kpl Grillattua Black Angusta.

        Tuo sinun muovilautasella oleva paskapökäle ei ole ihmiselle tarkoitettu. Ei edes koiralle. Miten kehtaat laittaa moisesta kuvan ja arvostella maailmanluokan pihvejä?

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "liikaa rasvaa, tarjoilu puulaudalta. yksikään kokenut ravintola ei tarjoile noin entrecotea"

        Mitä enemmän rasvaa ulkofileessä, sen parempi. Se ei ole entrecote, vaan jyväruokittu Black Angus ulkofilee.

        Merbau- puisia alustoja käyttää parhaat ravintolat. köyhät kuppilat käyttää kertakäyttöastioita.

        Missä kohtaan on sanottu että kilo lihaa per naamari? Dysleksiasi on kammottava. Tuolla päällä ei ole koskaan päässyt edes aseman vessan kassaneidiksi.

        Kuten kuitista näet, pihvit ovat myyty 400 grammaisina, tosin arvioimme ne 600 grammaisiksi. https://aijaa.com/DZcDhC

        Valmistustavasta riippuen kaikki 12 pihviä on myyty eri nimillä. 2kpl Tomahawkia, 3kpl Brisketiä ja 7kpl Grillattua Black Angusta.

        Tuo sinun muovilautasella oleva paskapökäle ei ole ihmiselle tarkoitettu. Ei edes koiralle. Miten kehtaat laittaa moisesta kuvan ja arvostella maailmanluokan pihvejä?

        2010

        ja paskat on se rasva on tarpeellista valmistusvaiheessa, mutta ylimääräinen poistetaan, entrecote painaa kilon vaiheilla, vai onko kyseessä jokin pikkulehmä, pelle... Opettele nyt edes perusasiat, miksi vitussa ulkofileessä olisi luu, onko sinulle ressukalle vielä myyty se ulkofileenä... mikä helvetin pelle sinä oikeasti olet, kaiketi jokainen tajuaa että file ja selvä kylkiluu eivät mitenkään liity yhteen... kyllä se poju on 100% varmuudella entrecote, eli siis naudanvälikyljys 555555...
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Resuperse älä revi turpaasi kukaan ei ole missään väittänyt että vasemmalla oleva kuva olisi annoksena hyvä, tosiaan ei ole, se on juuri sellainen kun tilaat naudan pihvin thaimaalaisesta ravintolasta, tuossa on thaimaalaisten käsitys pihvistä.

        Tosin tuossa 2010 annoksessa on lukuinen määrä virheitä, liikaa rasvaa, tarjoilu puulaudalta. yksikään kokenut ravintola ei tarjoile noin entrecotea, se tarjoillaan lämpötarjoiluvaunusta, tuo entrecote voi painaa kilon, sinä ja tämä pellenaama olette totaalihörhöjä, luuletko ihan oikeasti että kymmenelle asiakkaalle tarjoillaan 10 kiloa lihaa, kerralla valmiina heti nauttivaksi.

        Todennäköisesti tuolla kuvalla ei ole mitään tekemistä 2010 kanssa, enkä hetkeään usko että yksikään thaikku vetää kilon lihaa naamaan, yleensä lasketaan raavaalle miehelle noin 400g lihaa, kun lasketaan lihantarvetta isommalle porukka...

        Käyttäkää nyt edes sekunti aivojanne jos sellaista on, että kantaako yksikään ravintola 10 kiloa lihaa kerralla syötäväksi, kymmenelle henkilöllä, 2010 kertoi että kyse oli jostain juhlasta, melkoinen idiootti.

        Voi hyvä paavi sentään, mikä pelle.

        Hauskin osoitus mielisairaalloisesta kateudestasi on se, että et kykene päättämään oletko kateellinen tuolle pihvi-illalliselle, vai nauratko sille että se on aivan pielessä.

        Katsos kun siinä ei ole mitään kadehtimista, jos se on ihan perseestä.

        Kaavasi meni perinteisessä tahdissa:

        1) Hämmästys että onpas siinä...
        2) Seuraavana sanoit että "Hah, kaikilla ei ole edes omaa pihviä hahhah"
        3) Sitten kerroitkin sen olevan halvinta paskaa mitä Thaimaasta löytyy.
        4) Vertasit Suomen hintoihin että "vain 70 euroa per nuppi hahhahahahhah"
        5) Sitten jo sanoitkin ettei ole minun kuvani.
        6) Seuraava tarina oli että "rasvat on aivan päin persettä"
        7) Puualustoilla ei tarjoile kukaan "tietoinen" ravintola.
        8) Pihvit painaa aivan liian paljon kukaan ei jaksa syödä niitä tajuatteko?
        9) Pihvit tarjoillaan "lämpötarjoiluvaunusta"
        10) Jatkuu, ei tämä suinkaan tähän lopu.

        Saariköyhän kuvatarkkailu, googlailu ja youtube- videoiden tutkiskelu jatkuu. Todennäköisesti huomenna tulee kuva "tämän päivän safkat" jossa taas kerran on kamalaa sontaa lautasella.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hauskin osoitus mielisairaalloisesta kateudestasi on se, että et kykene päättämään oletko kateellinen tuolle pihvi-illalliselle, vai nauratko sille että se on aivan pielessä.

        Katsos kun siinä ei ole mitään kadehtimista, jos se on ihan perseestä.

        Kaavasi meni perinteisessä tahdissa:

        1) Hämmästys että onpas siinä...
        2) Seuraavana sanoit että "Hah, kaikilla ei ole edes omaa pihviä hahhah"
        3) Sitten kerroitkin sen olevan halvinta paskaa mitä Thaimaasta löytyy.
        4) Vertasit Suomen hintoihin että "vain 70 euroa per nuppi hahhahahahhah"
        5) Sitten jo sanoitkin ettei ole minun kuvani.
        6) Seuraava tarina oli että "rasvat on aivan päin persettä"
        7) Puualustoilla ei tarjoile kukaan "tietoinen" ravintola.
        8) Pihvit painaa aivan liian paljon kukaan ei jaksa syödä niitä tajuatteko?
        9) Pihvit tarjoillaan "lämpötarjoiluvaunusta"
        10) Jatkuu, ei tämä suinkaan tähän lopu.

        Saariköyhän kuvatarkkailu, googlailu ja youtube- videoiden tutkiskelu jatkuu. Todennäköisesti huomenna tulee kuva "tämän päivän safkat" jossa taas kerran on kamalaa sontaa lautasella.

        2010

        Voi jumalauta juttujasi, sinullehan on aivan selvästi myyty entrecote, eli siis naudan välikyljys vaikka olet maksanyt ulkofileestä, reppana yksikään ravintola ei myy ulkofilettä luulla, kun seuraavan kerran käyt kaupassa, etsi sieltä porsaan kyljyksiä, ja hups se on melkein samanmuotoinen on sinun ulkofileesi...

        Missä sinun osaamisesi näkyy, saat toki paljon sanoja aikaiseksi, mutta ne sanat on ihan tyhjiä, kun puuttuu osaaminen ja kokemus... sinulta kumpikin totaalisesti...

        Ei siinä mitään tuo ruoka puoltaa paikkaansa, mutta varmasti se ei mitään filettä ole...

        Voin kokemuksesta kertoa siis kokemuksesta että oikein tehdyssä sisäfile pihvissä käytetään myös kastiketta ohessa, mutta se tulee yleensä erillisessä astiassa jossa sitä voi otta halunsa mukaan, tuossa on sisäfilettä, thaimaalaiseen tapaan, oikein tehtynä, kuten näet se on medium paistoasteella https://ibb.co/NN3Dst5 pesee mennen tullen sinun pihvisi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja paskat on se rasva on tarpeellista valmistusvaiheessa, mutta ylimääräinen poistetaan, entrecote painaa kilon vaiheilla, vai onko kyseessä jokin pikkulehmä, pelle... Opettele nyt edes perusasiat, miksi vitussa ulkofileessä olisi luu, onko sinulle ressukalle vielä myyty se ulkofileenä... mikä helvetin pelle sinä oikeasti olet, kaiketi jokainen tajuaa että file ja selvä kylkiluu eivät mitenkään liity yhteen... kyllä se poju on 100% varmuudella entrecote, eli siis naudanvälikyljys 555555...
        By NumBall HHN 63v.

        "entrecote painaa kilon vaiheilla"

        Pasaspuhetta jälleen. Kokonainen entrecote painaa kolme kiloa.


    • Anonyymi

      "mutta ottakoon opiksi, että tietää tämä pellenaama seuraavan kerran miten entrecote tilataan ja syödään"

      Tässä vasemmalla puolella olevassa kuvassa Pasanen tilaa entrecoten oikeaoppisesti pöytään vaimon roplatessa lippalakki päässä puhelinta. https://aijaa.com/OduU4U
      "Hei kuule ai vant entrekote, nou rasva, kän ai häv it in muovi lautanen? Otan teik samalla kourallisen palaneita ranskalaisia ja kedsuppia, onko se heintsiä?"
      "Mulla rahaa 130 paatero että jos sen alle päästäis etten päästä alle...?"

    • Anonyymi

      Omalla tavallaan hupaisa... tai pitäisikö sanoa, että surkuhupaisa ketju ollen tämä.

      Ensin ajattelin etten tähän osallistu, mutta tämä:

      "Mainitse nimeltä muutama ravintola jossa entrecote tarjoillaan asiakkaille kuten kerrot."

      Numballe osoitettu kommentti pisti silmään ja se, että eipä ole Numba ...tai senssukaan... pystynyt.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa vaikka yksi oman maun mukaan lippalakkisille pallomahoille Pattayan yksi parhaita ranskalaisilla.

        https://www.youtube.com/watch?v=4zkJ2ECuuK0

        Youtubea? Huomaatko että puualusta, liha ja paloittelu on sama kuin Kympin kuvassa?
        Parhaissa osataan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Youtubea? Huomaatko että puualusta, liha ja paloittelu on sama kuin Kympin kuvassa?
        Parhaissa osataan.

        Onnettomuustarkastaja Hoikka Pasanen lehahtaa ovesta sisään vihaa leimuten ja toteaa jykevällä rintaäänellä: "Mitäs peliä täällä pidetään? Rasvat päin persettä ja puualusta on helvetin vaikeaa pitää puhtaana... Minua närästää tässä nämä seikat..."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Youtubea? Huomaatko että puualusta, liha ja paloittelu on sama kuin Kympin kuvassa?
        Parhaissa osataan.

        Huomasitko lippalakin, rallienglannin, ranskalaiset perunat, ja ennen kaikkea ravintolan nimen jonne voit sitten sinä vuonna mennä kun pääset paratiisiisi viidennen kerran roiskeläppärintaisen vaimosi kanssa, josta ihanteesi on lausunut sen olevan kaikkea muuta kuin "Hymyjen" maan Pattaya kuten ollut silloin kun sinä kävit viimeksi vuonna 2022.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä näkynyt lämpövaunua, ei.

        Pasanen puhui JÄLLEEN sitä itteään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pasanen puhui JÄLLEEN sitä itteään.

        Näitkö appiukon synttäreillä kokin joka paloitteli, grillasi ja kansa huusi stop?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä näkynyt lämpövaunua, ei.

        OMG... Näytä yksikin huippuravintola jossa pihvit tarjoillaan:

        a) lämpövaunusta
        b) muovilautaselta
        c) ketsupin kera

        Kouluruokalassa on lämpövaunut ja työpaikan pitopalvelun illallisbuffetissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OMG... Näytä yksikin huippuravintola jossa pihvit tarjoillaan:

        a) lämpövaunusta
        b) muovilautaselta
        c) ketsupin kera

        Kouluruokalassa on lämpövaunut ja työpaikan pitopalvelun illallisbuffetissa.

        Yksikin ...... https://www.youtube.com/watch?v=-gn0xcEFj1U


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksikin ...... https://www.youtube.com/watch?v=-gn0xcEFj1U

        Pasanen se jaksaa paskoa housuihinsa.

        Näkyykö tuossa videolla entrecotea?

        "yksikään kokenut ravintola ei tarjoile noin entrecotea, se tarjoillaan lämpötarjoiluvaunusta" : Chef sessu Posso-Pasanen 2024-03-31 13:04:04


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pasanen se jaksaa paskoa housuihinsa.

        Näkyykö tuossa videolla entrecotea?

        "yksikään kokenut ravintola ei tarjoile noin entrecotea, se tarjoillaan lämpötarjoiluvaunusta" : Chef sessu Posso-Pasanen 2024-03-31 13:04:04

        Näkyykö synttärikuvissa kokki ja grilli pöydän vieressä?......STOP.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näkyykö synttärikuvissa kokki ja grilli pöydän vieressä?......STOP.

        Näkyykö kuksaa Chiang Main maisemissa?.........STOP.


    • Anonyymi

      Tummelin saatavuus on tärkein tieto.

      • Anonyymi

        Tummeli ei lopu. Sitä valmistetaan jatkuvasti Heinävedellä.


    • Anonyymi

      Kiitos Kymppi mielenkiintoisista kirjoituksistasi ja hienoista kuvistasi.

      Tästä kuvasta https://aijaa.com/dhO1bU kerroit, että siinä on grillattu ulkofile kypsyys asteella medium miinus. Kritisoin tuota hieman tietäen, että sinä osaat ottaa asiallisen kritiikin asiallisesti vastaan sekoamatta, toisin kuin tämä Chef Sensei Pallomaha. Eli minusta tuon pihvisi kypsyysaste näyttää kuvassa raaemmalta kuin medium miinus. Ehkäpä tämä johtuu valaistuksesta tai kameran asetuksista, en tiedä, mutta uskon, että erittäin maukasta oli.

      Tässä https://aijaa.com/DZcDhC kuitissa näkyvät Black Angus Brisketit jäivät kiinnostamaan, joten kyselen hieman lisää joutessani.

      - Sattuisiko sinulla olemaan kuvia niistä?

      Ovat Texasin grilliruokien aatelia. Valmistukseen voi mennä jopa 12 tuntia valmistustavasta riippuen. Keskimäärin sanoisin, että kuutisen tuntia pitää pitää 125 asteisessa uunissa foliolla peitetyssä vuoassa kypsymässä, missä on nestettä, mikä lihat peittää. Tuon ja jäähdyttelyn jälkeen sitten grillissä otetaan pinta, lämmön tullessa siinä sivussa, eikä missään NASA:n lämpövaunussa.

      - Miten nuo Brisketit valmistettiin tuossa ilmeisen mahtavassa tilaisuudessa josta kerroit?

      Kiitos jo etukäteen jos viitsit vastailla.

      • Anonyymi

        En ole Kymppi mutta kommentoin mitä noille asiallisille kysymyksille tuppaa täällä käymään niin että on ihan sama miten niihin vastaa, niin sieltä hyökkääkin sensukka silmille silmittömän raivon vallassa Pasasen kattilasta huutaen isoilla kirjaimilla ja alkaen puhua aivan asian vierestä tolppataloista ja lainoista. Sitten se alkuperäisen kysymyksen esittäjä katoaa kokonaan ja jää jäljelle vain sensukka joka laatii uusia aloituksia huutaen, nauraen ja parkuen.
        Siksi täällä ei kannata luottaa asiallisiin kysymyksiin, koska niiden tarkoitus on aivan muu kuin keskustella itse aiheesta.


      • Anonyymi

        En ole ollut seuraamassa lihojen valmisteluja. Ne on tilattu netistä. Me tulimme ravintolaan puoli tuntia ennen kuin tilattuja annoksia alkoi tulla pöytään.

        En keskustele pihveistä sellaisen kanssa jota närästää kun hän puhuu puualustojen epäsopivuudesta, rasvojen poistamisesta, kouluruokalan lämpövaunujen tarpeellisuudesta ja joka räkätappi nokassa kiroillen laskee että 12 x 400 grammaa tekee 10kg lihaa.

        Saarikikkare on 12 tunnin aamupuuron mies. Hän voi keskustella itsensä kanssa siitä lisää jos haluaa, mutta pihvikeskustelut kannattaa jättää ihan muille, joilla on edes käsitys siitä mikä on pihvi.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ollut seuraamassa lihojen valmisteluja. Ne on tilattu netistä. Me tulimme ravintolaan puoli tuntia ennen kuin tilattuja annoksia alkoi tulla pöytään.

        En keskustele pihveistä sellaisen kanssa jota närästää kun hän puhuu puualustojen epäsopivuudesta, rasvojen poistamisesta, kouluruokalan lämpövaunujen tarpeellisuudesta ja joka räkätappi nokassa kiroillen laskee että 12 x 400 grammaa tekee 10kg lihaa.

        Saarikikkare on 12 tunnin aamupuuron mies. Hän voi keskustella itsensä kanssa siitä lisää jos haluaa, mutta pihvikeskustelut kannattaa jättää ihan muille, joilla on edes käsitys siitä mikä on pihvi.

        2010

        Miten suuri pihvitietäjä ei tiedä että 12x1 kg, on ainakin 10 kiloa, ja se on entrecoteen normaali paino, vielä enemmän ihmettelen että ulkofileessä on isohko luu, ilmeisesti olet tilannut fileesi luulla, mutta kerroithan sinä tuntevasi ex-vaimonikin jopa jutellen hänen kanssaan pääosin minusta, joka tosiasiassa oli kyllä siskoni eikä ole koskaan kenenkään kanssa tarinoinut, veljestään, ilmeisesti rakkautesi luihin juontaa siitä että sinusta porsaanluut ja kanansiipipalat on alacarte ravintoa, minusta ne on roskaruokaa... et sinä poika ammattitaidolla ylpeile, tyhmempikin tajuaa että et sinä mitä esität... rakennusalan ammattilainen ei varmasti sukita avoviemäriä, metriäkään...

        Joten pellenaama vieraissa ollaan kumpikin vuorollaan, 5555
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten suuri pihvitietäjä ei tiedä että 12x1 kg, on ainakin 10 kiloa, ja se on entrecoteen normaali paino, vielä enemmän ihmettelen että ulkofileessä on isohko luu, ilmeisesti olet tilannut fileesi luulla, mutta kerroithan sinä tuntevasi ex-vaimonikin jopa jutellen hänen kanssaan pääosin minusta, joka tosiasiassa oli kyllä siskoni eikä ole koskaan kenenkään kanssa tarinoinut, veljestään, ilmeisesti rakkautesi luihin juontaa siitä että sinusta porsaanluut ja kanansiipipalat on alacarte ravintoa, minusta ne on roskaruokaa... et sinä poika ammattitaidolla ylpeile, tyhmempikin tajuaa että et sinä mitä esität... rakennusalan ammattilainen ei varmasti sukita avoviemäriä, metriäkään...

        Joten pellenaama vieraissa ollaan kumpikin vuorollaan, 5555
        By NumBall HHN 63v.

        hauska keskustele tarjoilija, 2010 rallienglannilla, i have cow outside file with bone, luu kässäätko, tähän tarjoilija vastaa what cow file is not bone, its file, 2010 vastaa i pay before kanan, äh chicken wings and pork ribs, porsaanluut, alacarte food, tarjoilja ok, file and bone... ja pyörittää päätään, hulluja nuo roomalaiset.

        Paras file on sisäsellainen erittäin helppo paistaa tai grillata, ota pala sisäfilett, mausta se mielesi mukaan, paista aluksi hieman korkeammalla lämmöllä. minuutti kumpikin puoli, myös pieni butaanipoltin käy hyvin, sitten vaan grilliin muutaman minuutti kumpikin puoli, olettaen ettei file ole otettu juusto höylällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hauska keskustele tarjoilija, 2010 rallienglannilla, i have cow outside file with bone, luu kässäätko, tähän tarjoilija vastaa what cow file is not bone, its file, 2010 vastaa i pay before kanan, äh chicken wings and pork ribs, porsaanluut, alacarte food, tarjoilja ok, file and bone... ja pyörittää päätään, hulluja nuo roomalaiset.

        Paras file on sisäsellainen erittäin helppo paistaa tai grillata, ota pala sisäfilett, mausta se mielesi mukaan, paista aluksi hieman korkeammalla lämmöllä. minuutti kumpikin puoli, myös pieni butaanipoltin käy hyvin, sitten vaan grilliin muutaman minuutti kumpikin puoli, olettaen ettei file ole otettu juusto höylällä.

        tee ennen paistamista siis muotoile sopivaan muotoon, vaikkapa pyöreäksi, paksuus on tuuma, siinä on ohje, vaikka en ruuanlaitosta mitään edes ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten suuri pihvitietäjä ei tiedä että 12x1 kg, on ainakin 10 kiloa, ja se on entrecoteen normaali paino, vielä enemmän ihmettelen että ulkofileessä on isohko luu, ilmeisesti olet tilannut fileesi luulla, mutta kerroithan sinä tuntevasi ex-vaimonikin jopa jutellen hänen kanssaan pääosin minusta, joka tosiasiassa oli kyllä siskoni eikä ole koskaan kenenkään kanssa tarinoinut, veljestään, ilmeisesti rakkautesi luihin juontaa siitä että sinusta porsaanluut ja kanansiipipalat on alacarte ravintoa, minusta ne on roskaruokaa... et sinä poika ammattitaidolla ylpeile, tyhmempikin tajuaa että et sinä mitä esität... rakennusalan ammattilainen ei varmasti sukita avoviemäriä, metriäkään...

        Joten pellenaama vieraissa ollaan kumpikin vuorollaan, 5555
        By NumBall HHN 63v.

        Entrecoteen normaali paino on kolme kiloa, tästä palasta leikataan pienempiä paloja asiakkaan tarpeiden mukaan, kalkkunakaula.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entrecoteen normaali paino on kolme kiloa, tästä palasta leikataan pienempiä paloja asiakkaan tarpeiden mukaan, kalkkunakaula.

        Kyllä resupekka, varmasti on se on alueena siinä naudan etuselkää, ja ulkofileen välimaastossa, samasta paikasta tehdään myös t-luupihvi jonka kuvankin olen tänne aijannut, on meillä lihamestari joka aijailee entrecôtea luulen sen olevan ulkofilettä, tosellinen lihamestari-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten suuri pihvitietäjä ei tiedä että 12x1 kg, on ainakin 10 kiloa, ja se on entrecoteen normaali paino, vielä enemmän ihmettelen että ulkofileessä on isohko luu, ilmeisesti olet tilannut fileesi luulla, mutta kerroithan sinä tuntevasi ex-vaimonikin jopa jutellen hänen kanssaan pääosin minusta, joka tosiasiassa oli kyllä siskoni eikä ole koskaan kenenkään kanssa tarinoinut, veljestään, ilmeisesti rakkautesi luihin juontaa siitä että sinusta porsaanluut ja kanansiipipalat on alacarte ravintoa, minusta ne on roskaruokaa... et sinä poika ammattitaidolla ylpeile, tyhmempikin tajuaa että et sinä mitä esität... rakennusalan ammattilainen ei varmasti sukita avoviemäriä, metriäkään...

        Joten pellenaama vieraissa ollaan kumpikin vuorollaan, 5555
        By NumBall HHN 63v.

        "rakennusalan ammattilainen ei varmasti sukita avoviemäriä, metriäkään..."

        Missä rakennusalan ammattilainen on näin väittänyt?

        Ps. tuo nimittelysi ja muu haa haa haa haa haahattelusi ei oikein sovi 63v vuotiaalle tietotekniikkanerolle, majurille ja lentokapteenille.


    • Moi Kymppi.

      Olisiko nyt mahdollista palstalle semmoinen muutos, että kaikenkattavasti kaikki tarkoittaen myös minua, nimittelyt ja naamailut jätetään pois ja viittaan Laiffin lasten koulupiirin tapahtumiin?

      Puhutaan pihveistä ja vaikkapa sisäfileestä ainakin nyt.

      Mun isä oli vähän erilainen kuten minäkin ja pihvijuttu hänellä oli seuraava Vaasan kerrostaloasunnossa uimahallia vastapäätä.

      Kuumensi toisella platalla paistinpannua, mutta poltti härän sisäfileet tulipunaisella platalla pannun vieressä vain tosi pienen hetken molemmin puolin.
      Ei maustanut niitä lainkaan, ei edes suolalla tai en ainakaan muista sellaista.

      Sitten laittoi ne paistinpannulle ripauttaen päälle valkopippuria ja konjakkia, jonka nimeä en muista, mutta ihan jotain tavallista ja perään tulitikku.

      Ransakanleipäviipaleetkin se paahtoi suoraan hellan päällä, jotka ei ollut sanan varsinaisessa merkityksessä paahtoleipiä vaan joskus varsin mustia pinnaltaan.

      Annos vain pihvi ja kuuma leipä, jonka päälle voita, joka oli sulanut ennen kuin ehti palasen haukata.

      Tuo on jäänyt mieleen ja äidin valmistamat kaalikääryleet, jonka kaltaisia herkkuja en ole sen jälkeen sen tasoisina sen jälkeen mistään löytänyt.

      Mutta että miten minä meidän pihvit, tai oikeastaan pihvin josta minä eniten pidän, valmistan.

      Oma pihvini on paksuudeltaan noin 6 senttinen ja hieman ennen valmistusta painelen sitä hellävaraisesti hieman ohuemmaksi jolloin se luonnollisesti myös leveyssuunnassa kasvaa.

      Maustan sen molemmin puolin merisuolalla ja mustapippurilla.

      Jos puuhaan grillin kanssa, niin kaasukeittimellä kuumennan valurautaparilan tosi kuumaksi ja sillä poltan pihviin kunnon kuviot molemmin puolin vain sekunteja ja sitten myös hieman reunoja, jonka jälkeen laitan ne kertomaani grilliin grillaten niitä molemmin puolin minuutista kahteen mieleni mukaan ja sitten mikäli en liekitä valkopippurin kanssa, niin heti alumiiniolioon odottamaan ruokailua.

      Mahdolliset lisukkeet, leivät ja kastikkeet on sitten eri juttu, mutta hyvin usein jopa vain pihvi on riittävä mieluisan punaviinin kanssa.

      Siis omat pihvini hyvin usein ei ole edes sitä mainitsemaasi medium miinusta.

      Lämpötilamittareita en käytä lainkaan kun on kyse edellä mainitsemastani, mutta on käytössä kun kyseessä on isommat lihat.

      • Anonyymi

        Paljonko sinun entrecoteen normaali paino on?


      • Anonyymi

        pipari_kuva4
        Seuraavaksi piparkakkupoikaa vastaan käveli karhu. Karhu katseli kanelintuoksuista pojankoltiaista epäilevästi.

        – Joudut vielä rosvojen käsiin, varoitti karhu. – Sinun on parasta palata kotiin.

        – Höpsisistä, tuumi piparkakkupoika. – Minä olen niin nopea, ettei kukaan saa minua kiinni.

        Ja iloisesti virnistellen se pinkaisi taas matkaan.

        – Odota! huusi karhu sen perään. – Tule takaisin!

        – Juokse vaan, juokse vaan, minua et kiinni saa! nauroi piparkakkupoika ja loikki ketterästi karkuun. Eikä karhu saanutkaan sitä kiinni.

        Piparkakkupoika juoksi yhä syvemmälle metsään, kunnes saapui joen rannalle. Koska se ei halunnut kastella itseään, se jäi rannalle istumaan.

        Silloin paikalle tuli susi, joka pahaksi onneksi sattui olemaan nälkäinen. Se vilkuili ahneesti pojan pulleita piparkakkujalkoja.

        – Kuulehan, sanoi susi pojalle. – Etkö pääse joen yli? Minä autan sinua; vien sinut joen yli häntäni päällä.

        Piparkakkupoika katsoi sutta hieman epäilevästi, mutta ei voinut vastustaa kiusausta. – Hyvä on, tulen mukaasi, se viimein sanoi.

        pipari_kuva5

        Poika hyppäsi suden hännälle, ja susi lähti uimaan joen poikki. Mutta kun vesi syveni, susi sanoi: – Hyppää selkääni ettet kastu!

        Piparkakkupoika hyppäsi suden selkään, ja matka jatkui. Vesi syveni yhä, ja silloin susi sanoi: – Hyppää pääni päälle ettet kastu!

        Piparkakkupoika hyppäsi suden pään päälle. Mutta silloin ovela susi avasikin suunsa ammolleen ja haukkasi piparkakkupojan suuhunsa. Maiskis!

        Ja se oli pienen piparkakkupojan lorun loppu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko sinun entrecoteen normaali paino on?

        Mikäli minulle kysymyksesi osoitit, niin vastaan että en punnitse pihvejäni.

        > § <


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäli minulle kysymyksesi osoitit, niin vastaan että en punnitse pihvejäni.

        > § <

        Oliko Posso Kalkkunakaula, entiseen pankkineitiisi, joku sukittanut, ja, bruiskauttanut honey ja jalojuomat... sisä fileeseen?

        < § >


    • Anonyymi

      Sairaseläke tuli Yksikkökaksikolle ajallaan ja elämä hymyilee hetken, ainakin teoriassa. Pojulla on nyt mahtipontinen olo.

      Isä-Pasasen rasvaperseen tilanne kun on edelleen se jonka hän sanoi:
      - Ei ole koskaan valmistanut eikä saanut hyvää pihviä eikä ole koskaan käynyt hyvässä ravintolassa pihvillä. Hänen juttujaan ei siis tarvitse huomioida.

      Tutkitaanpas nopeasti tätä Senssun satua:

      "Mutta että miten minä meidän pihvit, tai oikeastaan pihvin josta minä eniten pidän, valmistan"

      -Et mitenkään. HK:n jauhelihapihvi on sopiva budjetillesi.

      "Oma pihvini on paksuudeltaan noin 6 senttinen ja hieman ennen valmistusta painelen sitä hellävaraisesti hieman ohuemmaksi jolloin se luonnollisesti myös leveyssuunnassa kasvaa"

      -HK:n jauhelihapihvit on röökiaskin kokoisia.

      "Maustan sen molemmin puolin merisuolalla ja mustapippurilla"

      -HK:n jauhelihapihvissä on riittävästi suolaa jo.

      "Jos puuhaan grillin kanssa, niin kaasukeittimellä kuumennan valurautaparilan tosi kuumaksi ja sillä poltan pihviin kunnon kuviot molemmin puolin vain sekunteja ja sitten myös hieman reunoja, jonka jälkeen laitan ne kertomaani grilliin grillaten niitä molemmin puolin minuutista kahteen mieleni mukaan ja sitten mikäli en liekitä valkopippurin kanssa, niin heti alumiiniolioon odottamaan ruokailua"

      -Mutta kun et puuhaa. Alumiiniolio kuulostaa pelottavalta. Olet nähnyt viinatuskassa painajaisia.

      "Mahdolliset lisukkeet, leivät ja kastikkeet on sitten eri juttu, mutta hyvin usein jopa vain pihvi on riittävä mieluisan punaviinin kanssa"

      -Nyt olet vihdoinkin googlannut asian ihan oikein, mikä on pihvi. Onnittelut.

      "Siis omat pihvini hyvin usein ei ole edes sitä mainitsemaasi medium miinusta"

      - Eivät tietenkään ole, koska niitä ei ole olemassakaan.

      "Lämpötilamittareita en käytä lainkaan kun on kyse edellä mainitsemastani, mutta on käytössä kun kyseessä on isommat lihat"

      -HK:n pihvin kanssa et tarvitse paistomittareita. Hetki sitten nauroit mittareille etkä tiennyt niitä olevan olemassakaan, mutta nyt käytät niitä. Hyvin googlattu.

      -Isäpasaselle neuvoksi että tutki se kuitti vielä kerran, siellä lukee kyllä mistä on kyse. 400gr x 12 ei ole kymmenen kiloa ja Rib Eye- pihveissä on luu, eikä mikään muukaan pihvi muutu muuksi lihaksi siksi että siihen on jätetty luu ihan näyttävyydenkin vuoksi.

      -Luulla tai ilman, viljaruokitun Black Anguksen ulkofile on ulkofile, oli siinä luu tai ei.

      -Luun ympärillä liha on makeinta, pitää paikkansa. Luita käytetään maustamaan liemiä ja keittoja kaikkialla maailmassa. Varsinkin maalla hyödynnetään eläimen kaikki osat.

      2010

      • Anonyymi

        Kerron vielä pihvittömälle että pihvin pinnan kanssa kikkailut ovat lähinnä fiilistelyä ja estetiikkaa.

        Liekitykset eivät pureudu pihviin ja se saattaa päinvastoin polttaa rasvan pois pinnasta, jolloin maku vain kärsii. Siksipä jos kokit haluavat lisätä kypsyysastetta grillillä tai pannulla, se tapahtuu paistorasvaa siihen sivellen, ettei se kuivu.

        Sitä samaa tekee thaimaalaiset toreilla vartaisiin ja kanoihin. Pihvejä ei täällä meidän toreilla grillailla enkä muista että Pattayallakaan olisi osunut minun silmääni sellaista. Tervetullutta se toki olisi.

        Mikään ei ole yleisempi tapa pilata pihvi, kuin polttaa siitä rasvat pois.

        2010


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerron vielä pihvittömälle että pihvin pinnan kanssa kikkailut ovat lähinnä fiilistelyä ja estetiikkaa.

        Liekitykset eivät pureudu pihviin ja se saattaa päinvastoin polttaa rasvan pois pinnasta, jolloin maku vain kärsii. Siksipä jos kokit haluavat lisätä kypsyysastetta grillillä tai pannulla, se tapahtuu paistorasvaa siihen sivellen, ettei se kuivu.

        Sitä samaa tekee thaimaalaiset toreilla vartaisiin ja kanoihin. Pihvejä ei täällä meidän toreilla grillailla enkä muista että Pattayallakaan olisi osunut minun silmääni sellaista. Tervetullutta se toki olisi.

        Mikään ei ole yleisempi tapa pilata pihvi, kuin polttaa siitä rasvat pois.

        2010

        Hyvä Kymppi, et tainnut ymmärtää viestini perustarkoitusta jatkaessasi tuota tapasi mukaista.

        En ota kantaa kommenttiisi, mutta kerron sinulle, että aiheesta on muutakin bablaa kuten tarjoilu puualustalla ja stop, joten muutama sana niistä.

        Ensinnäkin puualustan yksi tarkoituksista on tunnelman luominen ja se on ihan ok juttu.
        Joka puuttuu puumateriaalin hygienisyyteen, niin hänen elämäänsä ei ole koskaan kuulunut esimerkiksi retkeily, eikä varmuudella saaristoelämä.
        Aivan höpöä puhua pöpöistä.
        Sellaiset jotka niihin puuttuu niin on aina käyttänyt lapsensa tutin mikrossa, kun se on tipahtanu lattialle tai johonkin ja heillä on tiskiaineenakin sairaalapöpöt tappavaa fairya.

        Mulle on relevanttia että mun valmistama ja tarjoilema ruoka on lämmintä kun sen tarjoilen.
        Kun olen sillä mielellä, niin pistän sisäkeittiön sähköuuniin lämpenemään sellaisia pizzan kokoisia valurauta lautasia ja ne on sitten toisinaan näiden ns. puutarjottimien päällä.

        Vielä tuosta pihvilihan tai minä tahansa lisäkypsentämisestä tai hieman lämmittämisestäkin sananen.
        Täällä thaimaassahan on varsin yleistä, että on pöydällä jokin kippo peltisenä tai keramiikkaa, jossa hehkuvat hiilet.
        Olen kertonut meidän ulkokeittiön pöydän keskellä olevasta rosterikourusta, jossa ritilä päällä ja käytettäessä hehkuvia hiiliä pohjalla.
        Silloin jokainen voi sitä käyttäen jos tahtoo, niin kypsentää saamaansa lihaa hieman ja myös grillata jotain tarjolla olevaa ihan alusta alkaen, kuten vaikkapa thaimaan parasta paikallista makkaraa.

        Kokkiveitsisarjanikin aiheutti palautetta, joten hieman niistä.
        Jokaisessa ammatissa jokainen ammattilainen nauttii siitä että omat työkalut on viimeisen päälle ok, myös toki harrastelijat.
        Olen paljon osallistunut niin kotioloissa kuin rakennuksillakin timperipuuhiin, kävinhän amiksen ja sen jälkeisen työajan ennen tekua nimenomaan kädentaitoja käyttäen.
        Muutamia on jäänyt mieleen, kuten etäisyysmittari mittanauhan sijaan, joka on nykyaikana selviö, vaan ei silloin.
        20 unssin vasara ja käsisahat pienihampaisia ja teroittamisen sijaan aina uusi.
        Yksi tasokkaimmista ja mielenkiintoisimmasta on jäänyt mieleen, kun Espoon keskuksessa asennettiin betonielementit kerrostaloon, niin tuli hankittua Bosch tasolaser.
        Se tuli säätää passiin mekaanisesti, mutta aina määrävälein pysähtyi koska ei ollut passissa.
        Sitä ihmeteltiin maahantuojankin toimesta ja joku sen edustaja otti sen kotiinsa viikonlopuksi saman tapahtuvan myös hänelle.
        Oivalsi, että vaikuttava tekijä on se, että aurinko ns. menee välillä pilveen ja taas porottaa välillä kuumana.
        Jep, siis säätöruuvien lämpölaajeneminen oli jäänyt tuotekehityksessä huomiotta.
        Vasineeksi sain sen aikaisen huipputuotteen, saman merkkisen linjalaserin ja se oli todellakin avuksi monen monessa asiassa tuolloin, joka myös on nykyisellään ihan normaali laite rakennuksilla ihan laatoittajankin työkalupakkiin kuuluvana.

        Kokkiveitsisarjani osalta edellä mainitut on arvossaan ja ne on ihan mukavaa ja kaunista rekvisiittaa siinä kuin samuraimiekkakokoelmakin.
        Niiden teroituskulma on 12 astetta, kun eurooppalaisissa sama on 30-35.
        Mun omat on vielä erityisesti oikeakätisille kokkaajille, eikä sellaisia ns. normaalisti molemmilta puolin teroitettuja.
        Hinta oli hankintahetkellä hieman yli euroina 2.000.

        Suomessa kokkiopiskelijoiden sarjat on hinnaltaan 100 - 300 euroa ja nekin on korkeatasoisia, mutta kansa ostaa puukkonsa mistä sattuu ja Ikeasta, käyttäen lähes saman määrän rahaa aivan ala-arvoisiin pelteihin joissa kahvat.

        Vielä sananen, että aterimet, eli haarukka ja veitsi, kun tarjolla on pihvit, niin eivät palvele ainoastaan pilkkomista ja suuhun laittamista kun on kunnon pihveihin tarkoitetut ja meillä puukahvaiset, jotka liittyy osaltaan tuohon tunnelman luomiseen puutarjottimineen.

        Ps. Tosiaan mun kirpputorinäppiksessä on ongelmana g ja f näppäimet hieman jumissa, mutta saithan sinä siitäkin aiheen, ..... niin hauskankin vielä.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Hyvä Kymppi, et tainnut ymmärtää viestini perustarkoitusta jatkaessasi tuota tapasi mukaista.

        En ota kantaa kommenttiisi, mutta kerron sinulle, että aiheesta on muutakin bablaa kuten tarjoilu puualustalla ja stop, joten muutama sana niistä.

        Ensinnäkin puualustan yksi tarkoituksista on tunnelman luominen ja se on ihan ok juttu.
        Joka puuttuu puumateriaalin hygienisyyteen, niin hänen elämäänsä ei ole koskaan kuulunut esimerkiksi retkeily, eikä varmuudella saaristoelämä.
        Aivan höpöä puhua pöpöistä.
        Sellaiset jotka niihin puuttuu niin on aina käyttänyt lapsensa tutin mikrossa, kun se on tipahtanu lattialle tai johonkin ja heillä on tiskiaineenakin sairaalapöpöt tappavaa fairya.

        Mulle on relevanttia että mun valmistama ja tarjoilema ruoka on lämmintä kun sen tarjoilen.
        Kun olen sillä mielellä, niin pistän sisäkeittiön sähköuuniin lämpenemään sellaisia pizzan kokoisia valurauta lautasia ja ne on sitten toisinaan näiden ns. puutarjottimien päällä.

        Vielä tuosta pihvilihan tai minä tahansa lisäkypsentämisestä tai hieman lämmittämisestäkin sananen.
        Täällä thaimaassahan on varsin yleistä, että on pöydällä jokin kippo peltisenä tai keramiikkaa, jossa hehkuvat hiilet.
        Olen kertonut meidän ulkokeittiön pöydän keskellä olevasta rosterikourusta, jossa ritilä päällä ja käytettäessä hehkuvia hiiliä pohjalla.
        Silloin jokainen voi sitä käyttäen jos tahtoo, niin kypsentää saamaansa lihaa hieman ja myös grillata jotain tarjolla olevaa ihan alusta alkaen, kuten vaikkapa thaimaan parasta paikallista makkaraa.

        Kokkiveitsisarjanikin aiheutti palautetta, joten hieman niistä.
        Jokaisessa ammatissa jokainen ammattilainen nauttii siitä että omat työkalut on viimeisen päälle ok, myös toki harrastelijat.
        Olen paljon osallistunut niin kotioloissa kuin rakennuksillakin timperipuuhiin, kävinhän amiksen ja sen jälkeisen työajan ennen tekua nimenomaan kädentaitoja käyttäen.
        Muutamia on jäänyt mieleen, kuten etäisyysmittari mittanauhan sijaan, joka on nykyaikana selviö, vaan ei silloin.
        20 unssin vasara ja käsisahat pienihampaisia ja teroittamisen sijaan aina uusi.
        Yksi tasokkaimmista ja mielenkiintoisimmasta on jäänyt mieleen, kun Espoon keskuksessa asennettiin betonielementit kerrostaloon, niin tuli hankittua Bosch tasolaser.
        Se tuli säätää passiin mekaanisesti, mutta aina määrävälein pysähtyi koska ei ollut passissa.
        Sitä ihmeteltiin maahantuojankin toimesta ja joku sen edustaja otti sen kotiinsa viikonlopuksi saman tapahtuvan myös hänelle.
        Oivalsi, että vaikuttava tekijä on se, että aurinko ns. menee välillä pilveen ja taas porottaa välillä kuumana.
        Jep, siis säätöruuvien lämpölaajeneminen oli jäänyt tuotekehityksessä huomiotta.
        Vasineeksi sain sen aikaisen huipputuotteen, saman merkkisen linjalaserin ja se oli todellakin avuksi monen monessa asiassa tuolloin, joka myös on nykyisellään ihan normaali laite rakennuksilla ihan laatoittajankin työkalupakkiin kuuluvana.

        Kokkiveitsisarjani osalta edellä mainitut on arvossaan ja ne on ihan mukavaa ja kaunista rekvisiittaa siinä kuin samuraimiekkakokoelmakin.
        Niiden teroituskulma on 12 astetta, kun eurooppalaisissa sama on 30-35.
        Mun omat on vielä erityisesti oikeakätisille kokkaajille, eikä sellaisia ns. normaalisti molemmilta puolin teroitettuja.
        Hinta oli hankintahetkellä hieman yli euroina 2.000.

        Suomessa kokkiopiskelijoiden sarjat on hinnaltaan 100 - 300 euroa ja nekin on korkeatasoisia, mutta kansa ostaa puukkonsa mistä sattuu ja Ikeasta, käyttäen lähes saman määrän rahaa aivan ala-arvoisiin pelteihin joissa kahvat.

        Vielä sananen, että aterimet, eli haarukka ja veitsi, kun tarjolla on pihvit, niin eivät palvele ainoastaan pilkkomista ja suuhun laittamista kun on kunnon pihveihin tarkoitetut ja meillä puukahvaiset, jotka liittyy osaltaan tuohon tunnelman luomiseen puutarjottimineen.

        Ps. Tosiaan mun kirpputorinäppiksessä on ongelmana g ja f näppäimet hieman jumissa, mutta saithan sinä siitäkin aiheen, ..... niin hauskankin vielä.

        Onko kamera edelleen huollossa kuten on ollut viimeiset reilut 10 vuotta?


      • SENSSU kirjoitti:

        Hyvä Kymppi, et tainnut ymmärtää viestini perustarkoitusta jatkaessasi tuota tapasi mukaista.

        En ota kantaa kommenttiisi, mutta kerron sinulle, että aiheesta on muutakin bablaa kuten tarjoilu puualustalla ja stop, joten muutama sana niistä.

        Ensinnäkin puualustan yksi tarkoituksista on tunnelman luominen ja se on ihan ok juttu.
        Joka puuttuu puumateriaalin hygienisyyteen, niin hänen elämäänsä ei ole koskaan kuulunut esimerkiksi retkeily, eikä varmuudella saaristoelämä.
        Aivan höpöä puhua pöpöistä.
        Sellaiset jotka niihin puuttuu niin on aina käyttänyt lapsensa tutin mikrossa, kun se on tipahtanu lattialle tai johonkin ja heillä on tiskiaineenakin sairaalapöpöt tappavaa fairya.

        Mulle on relevanttia että mun valmistama ja tarjoilema ruoka on lämmintä kun sen tarjoilen.
        Kun olen sillä mielellä, niin pistän sisäkeittiön sähköuuniin lämpenemään sellaisia pizzan kokoisia valurauta lautasia ja ne on sitten toisinaan näiden ns. puutarjottimien päällä.

        Vielä tuosta pihvilihan tai minä tahansa lisäkypsentämisestä tai hieman lämmittämisestäkin sananen.
        Täällä thaimaassahan on varsin yleistä, että on pöydällä jokin kippo peltisenä tai keramiikkaa, jossa hehkuvat hiilet.
        Olen kertonut meidän ulkokeittiön pöydän keskellä olevasta rosterikourusta, jossa ritilä päällä ja käytettäessä hehkuvia hiiliä pohjalla.
        Silloin jokainen voi sitä käyttäen jos tahtoo, niin kypsentää saamaansa lihaa hieman ja myös grillata jotain tarjolla olevaa ihan alusta alkaen, kuten vaikkapa thaimaan parasta paikallista makkaraa.

        Kokkiveitsisarjanikin aiheutti palautetta, joten hieman niistä.
        Jokaisessa ammatissa jokainen ammattilainen nauttii siitä että omat työkalut on viimeisen päälle ok, myös toki harrastelijat.
        Olen paljon osallistunut niin kotioloissa kuin rakennuksillakin timperipuuhiin, kävinhän amiksen ja sen jälkeisen työajan ennen tekua nimenomaan kädentaitoja käyttäen.
        Muutamia on jäänyt mieleen, kuten etäisyysmittari mittanauhan sijaan, joka on nykyaikana selviö, vaan ei silloin.
        20 unssin vasara ja käsisahat pienihampaisia ja teroittamisen sijaan aina uusi.
        Yksi tasokkaimmista ja mielenkiintoisimmasta on jäänyt mieleen, kun Espoon keskuksessa asennettiin betonielementit kerrostaloon, niin tuli hankittua Bosch tasolaser.
        Se tuli säätää passiin mekaanisesti, mutta aina määrävälein pysähtyi koska ei ollut passissa.
        Sitä ihmeteltiin maahantuojankin toimesta ja joku sen edustaja otti sen kotiinsa viikonlopuksi saman tapahtuvan myös hänelle.
        Oivalsi, että vaikuttava tekijä on se, että aurinko ns. menee välillä pilveen ja taas porottaa välillä kuumana.
        Jep, siis säätöruuvien lämpölaajeneminen oli jäänyt tuotekehityksessä huomiotta.
        Vasineeksi sain sen aikaisen huipputuotteen, saman merkkisen linjalaserin ja se oli todellakin avuksi monen monessa asiassa tuolloin, joka myös on nykyisellään ihan normaali laite rakennuksilla ihan laatoittajankin työkalupakkiin kuuluvana.

        Kokkiveitsisarjani osalta edellä mainitut on arvossaan ja ne on ihan mukavaa ja kaunista rekvisiittaa siinä kuin samuraimiekkakokoelmakin.
        Niiden teroituskulma on 12 astetta, kun eurooppalaisissa sama on 30-35.
        Mun omat on vielä erityisesti oikeakätisille kokkaajille, eikä sellaisia ns. normaalisti molemmilta puolin teroitettuja.
        Hinta oli hankintahetkellä hieman yli euroina 2.000.

        Suomessa kokkiopiskelijoiden sarjat on hinnaltaan 100 - 300 euroa ja nekin on korkeatasoisia, mutta kansa ostaa puukkonsa mistä sattuu ja Ikeasta, käyttäen lähes saman määrän rahaa aivan ala-arvoisiin pelteihin joissa kahvat.

        Vielä sananen, että aterimet, eli haarukka ja veitsi, kun tarjolla on pihvit, niin eivät palvele ainoastaan pilkkomista ja suuhun laittamista kun on kunnon pihveihin tarkoitetut ja meillä puukahvaiset, jotka liittyy osaltaan tuohon tunnelman luomiseen puutarjottimineen.

        Ps. Tosiaan mun kirpputorinäppiksessä on ongelmana g ja f näppäimet hieman jumissa, mutta saithan sinä siitäkin aiheen, ..... niin hauskankin vielä.

        Ohessa kokkiopiskelijoita opetetaan pilaamaan pihvit.

        https://www.youtube.com/watch?v=fxzX8m5H7Ww

        https://www.youtube.com/watch?v=1g9QqVez-lM

        Olet kertonut olevasi kotikokkiharjoittelija ja opiskelemalla aihetta, jonka johdosta kohteliaasti opastan, että jätä pois mielipiteesi ja ota opiksi se mitä opiskelet.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Ohessa kokkiopiskelijoita opetetaan pilaamaan pihvit.

        https://www.youtube.com/watch?v=fxzX8m5H7Ww

        https://www.youtube.com/watch?v=1g9QqVez-lM

        Olet kertonut olevasi kotikokkiharjoittelija ja opiskelemalla aihetta, jonka johdosta kohteliaasti opastan, että jätä pois mielipiteesi ja ota opiksi se mitä opiskelet.

        Eikö sulla ole laittaa mitään omaa noiden ainaisten youtuupi klikkien sijaan, ketä ne kiinnostaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eikö sulla ole laittaa mitään omaa noiden ainaisten youtuupi klikkien sijaan, ketä ne kiinnostaa.

        Kiitos kysymästä, en osallistu aiheeseen, että imuroitu ja pikselit kameran ohella ala-arvoinen, jopa huollossa mutta hyvä Kymppi klooneinesi ja faneinesi, mikäli aivan oikeasti olet kiinnostunut kartuttamaan tietoasi tarkoituksella että sitä myös käytät sen sun 6 polttimoisen kanssa, niin seuraava on varsin mielenkiintoinen myös ihan opiskelumielellä.

        https://www.youtube.com/watch?v=N8-JIMrIYsc

        En ole maassa käynyt ja mainintana että olen erittäin kauan sitten maininnut että mulla on lämpömittari jonka anturit tuikkaan isomman lihan sisään ja joka näyttää lämpötilalukemat ulkoiseen näyttöön tai halutessani myös kännykkääni.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Kiitos kysymästä, en osallistu aiheeseen, että imuroitu ja pikselit kameran ohella ala-arvoinen, jopa huollossa mutta hyvä Kymppi klooneinesi ja faneinesi, mikäli aivan oikeasti olet kiinnostunut kartuttamaan tietoasi tarkoituksella että sitä myös käytät sen sun 6 polttimoisen kanssa, niin seuraava on varsin mielenkiintoinen myös ihan opiskelumielellä.

        https://www.youtube.com/watch?v=N8-JIMrIYsc

        En ole maassa käynyt ja mainintana että olen erittäin kauan sitten maininnut että mulla on lämpömittari jonka anturit tuikkaan isomman lihan sisään ja joka näyttää lämpötilalukemat ulkoiseen näyttöön tai halutessani myös kännykkääni.

        Miksi laitat juutuupi klikkejä, laita omia kuvia tai videota. Nuo juutupi pätkät löytää jokaikainen itsekin.
        Ai sulla ei ole laittaa omia.... ? Okei ymmärrän.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miksi laitat juutuupi klikkejä, laita omia kuvia tai videota. Nuo juutupi pätkät löytää jokaikainen itsekin.
        Ai sulla ei ole laittaa omia.... ? Okei ymmärrän.

        Ok. No miksi sitten en ole ainoa joka niitä linkittää?

        Jos aihe ei kiinnosta, niin älä katso hyvä mies.

        Kun omista kuvista olet kovin kiinnostunut, niin vietäppä välillä aijauspäivä, kyllä niillä saat aikaan kiinnostusta.

        Muuten puuhastelen pikku jutun kanssa, kun on jäänyt tuonne autotallin hyllylle vanha yhden polttimon kaasuhella, sellainen pöydän päällä pidettävä.
        Kokeilen laittaa sen saviruukun pohjalle ja sen päälle hieman korkeammalle reikäpelti, jonka päälle pari senttiä koristekiviä.
        Jos toimii mukavin liekein, niin väsään sellaisen jutun missä kaasupullo ei ole näkyvissä, mutta se sitten.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Ok. No miksi sitten en ole ainoa joka niitä linkittää?

        Jos aihe ei kiinnosta, niin älä katso hyvä mies.

        Kun omista kuvista olet kovin kiinnostunut, niin vietäppä välillä aijauspäivä, kyllä niillä saat aikaan kiinnostusta.

        Muuten puuhastelen pikku jutun kanssa, kun on jäänyt tuonne autotallin hyllylle vanha yhden polttimon kaasuhella, sellainen pöydän päällä pidettävä.
        Kokeilen laittaa sen saviruukun pohjalle ja sen päälle hieman korkeammalle reikäpelti, jonka päälle pari senttiä koristekiviä.
        Jos toimii mukavin liekein, niin väsään sellaisen jutun missä kaasupullo ei ole näkyvissä, mutta se sitten.

        Laita omaa kuvaa puuhasteluistasi, olet muuten ainoa kyrvånsyylå joka näitä juutuupi linkkejä tänne laittaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Laita omaa kuvaa puuhasteluistasi, olet muuten ainoa kyrvånsyylå joka näitä juutuupi linkkejä tänne laittaa.

        Ai että asia on niin, mutta muista nyt perustieto, että minua ei ole olemassa sekä, että tuo vanha mersu tuolla tallissa ei ole meidän, koska rakkailla on rekisteritiedot ja omistaja.

        Sun on syytä löytää itsellesi toinen riitapukari, mulla ei oo piirun vertaa kiinnostusta sun juttuihin ja mielipiteisiin.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Ai että asia on niin, mutta muista nyt perustieto, että minua ei ole olemassa sekä, että tuo vanha mersu tuolla tallissa ei ole meidän, koska rakkailla on rekisteritiedot ja omistaja.

        Sun on syytä löytää itsellesi toinen riitapukari, mulla ei oo piirun vertaa kiinnostusta sun juttuihin ja mielipiteisiin.

        Miksi sitten vastaat kokoajan. Joko poltin on paikallaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö sulla ole laittaa mitään omaa noiden ainaisten youtuupi klikkien sijaan, ketä ne kiinnostaa.

        ---- STOP____ kyl maar ne mua kiinnostaa (usein huonosti eli taidottomasti amatöörin valintoja, kun ei ITSE asiasta tiedä) eli antakaahan senssunumballikan (piiïttää) paukuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laita omaa kuvaa puuhasteluistasi, olet muuten ainoa kyrvånsyylå joka näitä juutuupi linkkejä tänne laittaa.

        Hmm... tuo oli kyllä niin loukkaavaa, että...


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Ai että asia on niin, mutta muista nyt perustieto, että minua ei ole olemassa sekä, että tuo vanha mersu tuolla tallissa ei ole meidän, koska rakkailla on rekisteritiedot ja omistaja.

        Sun on syytä löytää itsellesi toinen riitapukari, mulla ei oo piirun vertaa kiinnostusta sun juttuihin ja mielipiteisiin.

        "koska rakkailla on rekisteritiedot ja omistaja"

        - jep -

        Eli jos todella asuisit Chiang Maissa, et aukoisi päätäsi kuten olet aukonut.

        Jo vuosia sitten selvitettiin, että omaksesi väittämäsi S mersu ei ollut sinun.

        Eikä se edes ole ollut Vietnam veteraanin, kuten yrität väittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "koska rakkailla on rekisteritiedot ja omistaja"

        - jep -

        Eli jos todella asuisit Chiang Maissa, et aukoisi päätäsi kuten olet aukonut.

        Jo vuosia sitten selvitettiin, että omaksesi väittämäsi S mersu ei ollut sinun.

        Eikä se edes ole ollut Vietnam veteraanin, kuten yrität väittää.

        Salaiset selvitykset?


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Hyvä Kymppi, et tainnut ymmärtää viestini perustarkoitusta jatkaessasi tuota tapasi mukaista.

        En ota kantaa kommenttiisi, mutta kerron sinulle, että aiheesta on muutakin bablaa kuten tarjoilu puualustalla ja stop, joten muutama sana niistä.

        Ensinnäkin puualustan yksi tarkoituksista on tunnelman luominen ja se on ihan ok juttu.
        Joka puuttuu puumateriaalin hygienisyyteen, niin hänen elämäänsä ei ole koskaan kuulunut esimerkiksi retkeily, eikä varmuudella saaristoelämä.
        Aivan höpöä puhua pöpöistä.
        Sellaiset jotka niihin puuttuu niin on aina käyttänyt lapsensa tutin mikrossa, kun se on tipahtanu lattialle tai johonkin ja heillä on tiskiaineenakin sairaalapöpöt tappavaa fairya.

        Mulle on relevanttia että mun valmistama ja tarjoilema ruoka on lämmintä kun sen tarjoilen.
        Kun olen sillä mielellä, niin pistän sisäkeittiön sähköuuniin lämpenemään sellaisia pizzan kokoisia valurauta lautasia ja ne on sitten toisinaan näiden ns. puutarjottimien päällä.

        Vielä tuosta pihvilihan tai minä tahansa lisäkypsentämisestä tai hieman lämmittämisestäkin sananen.
        Täällä thaimaassahan on varsin yleistä, että on pöydällä jokin kippo peltisenä tai keramiikkaa, jossa hehkuvat hiilet.
        Olen kertonut meidän ulkokeittiön pöydän keskellä olevasta rosterikourusta, jossa ritilä päällä ja käytettäessä hehkuvia hiiliä pohjalla.
        Silloin jokainen voi sitä käyttäen jos tahtoo, niin kypsentää saamaansa lihaa hieman ja myös grillata jotain tarjolla olevaa ihan alusta alkaen, kuten vaikkapa thaimaan parasta paikallista makkaraa.

        Kokkiveitsisarjanikin aiheutti palautetta, joten hieman niistä.
        Jokaisessa ammatissa jokainen ammattilainen nauttii siitä että omat työkalut on viimeisen päälle ok, myös toki harrastelijat.
        Olen paljon osallistunut niin kotioloissa kuin rakennuksillakin timperipuuhiin, kävinhän amiksen ja sen jälkeisen työajan ennen tekua nimenomaan kädentaitoja käyttäen.
        Muutamia on jäänyt mieleen, kuten etäisyysmittari mittanauhan sijaan, joka on nykyaikana selviö, vaan ei silloin.
        20 unssin vasara ja käsisahat pienihampaisia ja teroittamisen sijaan aina uusi.
        Yksi tasokkaimmista ja mielenkiintoisimmasta on jäänyt mieleen, kun Espoon keskuksessa asennettiin betonielementit kerrostaloon, niin tuli hankittua Bosch tasolaser.
        Se tuli säätää passiin mekaanisesti, mutta aina määrävälein pysähtyi koska ei ollut passissa.
        Sitä ihmeteltiin maahantuojankin toimesta ja joku sen edustaja otti sen kotiinsa viikonlopuksi saman tapahtuvan myös hänelle.
        Oivalsi, että vaikuttava tekijä on se, että aurinko ns. menee välillä pilveen ja taas porottaa välillä kuumana.
        Jep, siis säätöruuvien lämpölaajeneminen oli jäänyt tuotekehityksessä huomiotta.
        Vasineeksi sain sen aikaisen huipputuotteen, saman merkkisen linjalaserin ja se oli todellakin avuksi monen monessa asiassa tuolloin, joka myös on nykyisellään ihan normaali laite rakennuksilla ihan laatoittajankin työkalupakkiin kuuluvana.

        Kokkiveitsisarjani osalta edellä mainitut on arvossaan ja ne on ihan mukavaa ja kaunista rekvisiittaa siinä kuin samuraimiekkakokoelmakin.
        Niiden teroituskulma on 12 astetta, kun eurooppalaisissa sama on 30-35.
        Mun omat on vielä erityisesti oikeakätisille kokkaajille, eikä sellaisia ns. normaalisti molemmilta puolin teroitettuja.
        Hinta oli hankintahetkellä hieman yli euroina 2.000.

        Suomessa kokkiopiskelijoiden sarjat on hinnaltaan 100 - 300 euroa ja nekin on korkeatasoisia, mutta kansa ostaa puukkonsa mistä sattuu ja Ikeasta, käyttäen lähes saman määrän rahaa aivan ala-arvoisiin pelteihin joissa kahvat.

        Vielä sananen, että aterimet, eli haarukka ja veitsi, kun tarjolla on pihvit, niin eivät palvele ainoastaan pilkkomista ja suuhun laittamista kun on kunnon pihveihin tarkoitetut ja meillä puukahvaiset, jotka liittyy osaltaan tuohon tunnelman luomiseen puutarjottimineen.

        Ps. Tosiaan mun kirpputorinäppiksessä on ongelmana g ja f näppäimet hieman jumissa, mutta saithan sinä siitäkin aiheen, ..... niin hauskankin vielä.

        Voi lapsi rakas kysymys ei ole pätkään siitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä, vaan siitä että kykeneekö ottamaan vastaan toisenlaisen mielipiteen tai näkökulman, kunnioittamaan sitä ilman että alkaa tuottamaan metrikaupalla kaikenlaista tuubaa... kun kaukokirjoitin...
        By NumBall HHN 63v.


    • Anonyymi

      Et ainakaan ole kokki ammatiltasi jo nimestä selviää että kyseessä on kyljysrivin alku, heti niskan jälkeen. Paistihan on eläimen takajalka . Ruhon osa ei ole aina sama kuin valmistettava annos, joskus on.

      • Anonyymi

        Juu juu ja kot kot... pliis, älkää paistako takajalkojani, etujalkani olivat, deltan firstissä, kun olin lentokapteeni.

        By KalkkunanHeltat HHN 63v.


      • Anonyymi

        Palataanpa naudan ruhon osaan entrecôte:
        Tuohan on ulkofileen loppupää ennen etuselkää. Yleensä sisältää mukavasti rasvaa.
        Palana tai pihvinä pannulle.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1639
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1401
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1071
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe