Rajapartioita?

Anonyymi-ap

Kun lumet katoavat ja maastossa liikkuminen sikäli helpottuu, niin on odotettavissa, että syrjäisiltä paikoilta tulee joitakin henkilöitä luvatta Suomeen.
Aikooko Puolustusvoimat lähettää partioita rajaseudulle? rajavartioita ei liene riittävästi. Toiminta voitaisiin liittää normaaliin palvelukseen eli lyötäisiin ns. kaksi kärpästä yhdellä lyönnillä.
Kun alkaa sääski eli hyttysaika, niin silloin on maastossa tukalat oltavat, syksyllä taas siltä osin helpottuu, muutama polttiainen, mäkärä vain.
Jos rajan takana Venäjällä on osaavia maastossa kulkijoita, niin ei liene kovin vaikeata ylittää raja esim. jostain Korvatunturin ylä puolelta, sieltä Rakitsan Jaurun seudulta, mutta ei se metsässä selviytyminen, suunnistaminen varmaankaan ole helppoa, jos ei ole tästä kokemusta ja sitä ei liene olla näillä oikeilla pakolaisilla.
Ehkä juuri nyt Venäjällä koulutetaan rajanylittäjiä, miten pitää toimia? ja jos viellä tähtipistooli annetaan matkaan, niin ehkä syvemmälle Suomeen päästään, jokin siperialainen entinen vanki voi tietenkin olla tulijoiden joukossa opastamassa maasto asioissa.

14

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Kun alkaa sääski eli hyttysaika, niin silloin on maastossa tukalat oltavat, syksyllä taas siltä osin helpottuu, muutama polttiainen, mäkärä vain."

      Missä olet kasvanu, ja paljoko ikää? Juttu vaikuttaa kouluikäisen tekemältä.

      • Anonyymi

        Aloittaja haaveilee puolustusvoimien laukunkantajien eli piccolo-joukkojen lähettämistä jo valmiiksi ko. alueille, ettei se laukunkanto muuttuisi rajavartijoille työksi, tosin muutakaan tekemistä ei rajavartijoilla oikein ole..


    • Anonyymi

      Olen paremmassa asemassa kuin monet rajaloikkarit kun minulla on terveys, passi, rahat ja Jumala tallessa. Ketut finlandiahymnistä! Oblivion stout...

      • Anonyymi

        Rajaloikkari voi myöhemmin käydä terveydellesi haitalliseksi
        Rl. tulee sinulle kalliiksi, tavalla tai toisella
        Muuten asiat varmaankin ovat ja pysyvät osaltasi samana


    • Anonyymi

      "Missä olet kasvanut, ja paljonko ikää,, jne."

      Suomessa olen kasvanut ja ikää on, sekä sen tuomaa viisautta, tietoa, toki hieman huumorilla kirjoitan, koska päin persettä niin sanotusti Suomen asiat menevät ja syy löytyy teistä, niin ylä kuin alaluokan kansalaisista, jotka ette käsitä mihin elämä perustuu, ettekä osaa tämän vuoksi elää oikein. En lähde tarkemmin kertomaan, avaamaan tilannetta, koska ei teillä kuitenkaan ymmärrys riitä, eikä asia kuulu tähän osioon.
      Mielestäni on aivan tervettä pohtia miten raja ylitetään Venäjältä Suomeen, mutta ei teillä pölhö kusteilla ole mitään tietoa mainitsemistani oloista ja tarvittavista taidoista, jotta se rajaseutu jää selän taakse, kun "pakolaisena" raja ylitetään.
      Toinen asia on se, miten sitten "pakolainen" joka on päässyt luvatta Suomeen jatkossa toimii. Uusia lakeja, ties mitä asetuksia keksitään tilanteeseen Suomessa, ehkä niistä on apua tarvittaessa.
      Kusessa olette Rajavartiolaitos ja virkaloiset, tyhmä kansa tukee teitä onneksi, että ette ole yksin. Pitäiskö taas julistaa pandemia ja sulkea Suomi elinkeino elämältä? ja piikkiä, maskia kaikille lampaille, tietenkin myös ulkoilupassi, jotta saa kaupassa käydä ja siru ihon alle, jotta mafiossot tietävät missä ollaan, kuljetaan, muutenhan sitä lammas voi vaikka eksyä metsään ja sääsket kuppaa hengiltä. Pankit onneksi tarjoavat "pankkipalveluita" pientä pakollista maksua vastaan.
      Hyvä Suomi! antaa mennä, kun on alamäki, lisää työvoimaa ulkoa, Somaliasta, muualtakin sivistyneestä Afrikasta. Atomipommeja entistä lisää Suomeen ja nyt ei tarvitse salassa toimia, kun ollaan NATOSSA, niin ja Ameriikasta laardia, jos tulee sota ja se tätä menoa tulee.

    • Anonyymi

      Puolustusvoimat lähettää rajalle betonimyllyjä joihinka laitetaan multaa!

      • Anonyymi

        Sulla näyttäis olevan ruokaa, mitä mässätä. Mitä teet sen eteen? Trollaat?


    • Anonyymi

      Suomen pitäisi lopettaa maastorajojen vartiointi kokonaan. Nyt jokainen rajan ylittäjä otetaan Suomeen, ohjataan kahvikupposen ääreen ja pienten tervetulopuheiden jälkeen ohjataan asuntoon valmiin ruokapöydän ääreen. Seuraavana ammuna herätään Kelan pankkikortit taskussa eikä kukaan valvo mihin menet tai mitä teet. Samaan aikaan suomalaiset jonottavat ruoka-, hoito-, asunto- yms. jonoissa katsoen vain kadehtien kuinka maahan tulleet Putinin desantit, Isis-terroristit ja muut elävät herroiksi veronmaksajien lukuun.

      Maastorajojen vartioinnista ei ole Suomelle muuta kuin kuluja. Jokainen maastorajan ylittäjä on asialla laittomasti eikä tarvitse yhteiskuntamme tukea.

      • Anonyymi

        Monesko pullo menossa?


    • Anonyymi

      Spekulaatiota: Mitä saattaa olla odotettavissa? Venäjän taholta, Ukrainan iskut.

      Kun maasto on suotuisa Suomen rajaseudulla, niin venäjä voi siirtyä ns. masinointiin eli masinointitaktiikkaan uudella, entistä röyhkeämällä tavalla, kuten lähettämällä aseistettuja "rosvojoukkoja" rajalle, joiden tehtävä on saada aukko rajalinjaan. Tämän jälkeen useita satoja varsinaisia "pakolaisia" "turvapaikan hakijoita" vyöryy rajalinjan yli, aiheuttaen kaaosta, ylikuormittaen rajaviranomaisten resurssit.

      Venäjä voi lähettää miehittämättömiä lento-aluksia, drooneja, palloja Suomen puolelle tarkoituksena vain kiusanteko tai vakoilu. Sisämaassa Suomessa saattaa alkaa tapahtumaan sabotaasi toimintaa, koska Suomessa on siihen tarkoitettuja henkilöitä Venäjän taholta masinoitu jo vuosien ajan, venäläisten kiinteistökaupat liittyvät osaltaan tähän, ei kuitenkaan kaikki.

      Arvaus: 9.5.2024 venäjä viettää voitonpäivää, vodkaa kuluu runsaasti ja päivä menee ihan hyvin, mutta 10.5-24 klo 06.00, kun ollaan kovassa krapulassa, unessa, niin lentää Kertsinsalmen silta niin sanotusti ilmaan. Ei olisi pitänyt juoda niin paljon vodkaa.

      • Anonyymi

        Paljo sul on ikää?


    • Anonyymi

      Sabotaasi toiminta Suomessa on alkanut, kovin vähän kerrotaan uutisissa tapahtumista, eikä keskustelua aiheesta kuule. Kukaan ei tunnu tietävän miten pitäisi toimia, ei ole kykyä torjua sabotaasia.
      Venäjä kerää "kuumia hiiliä" kansanmurha oikeuden käynnillä ja ja ne on hyvä kaataa sitten suomalaisten niskaan, kun sopiva aika on.
      Vaikuttaa, että Venäjällä ollaan latautumis vaiheessa uutta operaatiota varten.

      • Anonyymi

        Mene nukkumaan pelottavat mediauutises pois, ja käy aamulla metsässä kävelemässä 10 km lenkki. Ehkä hepottaa?

        Sinä mietit vain "Venäjää", minä mietin paljon suurempaa vaaraa, mistä sain jo viestin unessa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene nukkumaan pelottavat mediauutises pois, ja käy aamulla metsässä kävelemässä 10 km lenkki. Ehkä hepottaa?

        Sinä mietit vain "Venäjää", minä mietin paljon suurempaa vaaraa, mistä sain jo viestin unessa!

        Kyllä niitä suurempiakin vaaroja mietitään täällä ja ollaan tietoisia laajasti asioista.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe