Ei näytä hyvältä

Anonyymi-ap

Kalevassa kerrotaan että Oulussa 5000 lasta tai nuorta elää köyhyydessä ja määrä kasvaa koko ajan. Sitä voi odottaa nykyhallituksen politiikalla.

19

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kyllähän oulussa pitäis rahaa olla .mihin ne on pistetty.

      • Anonyymi

        Lestojen taskuun


    • Anonyymi

      Mitäs äänestitte aikoinaan vassareita ja demareita 2019! Nämä puolueet ajoivat maan talouden surkeaan tilaan ja nyt korjataan sen ajan punahuulihallituksen satoa. Sitäpaitsi Suomessa ei ole yhtään köyhää, vähävaraisia toki on.

      • Anonyymi

        Elä syytä persu peiliä jos naama on vino.Edellinen hallitus panosti koulutukseen paljon ja nosti työllisyysasteen historiallisen korkeaksi.Velkaa joutuivat ottamaan pitääkseen yhteiskunnan pyörimässä koronan iskiessä päälle.
        Tämä nykyinen hirviöhallitus ottaa paljon enemmän velkaa ja samalla leikkaa köyhimmiltä miljardeja.
        Miten ihmisistä voikin tulla tuollaisia kuin persut joilla ei ole yhtään hyvää ominaisuutta mitkä kuuluvat ihmisyyteen.


    • Anonyymi

      Hyvinvointi syntyy työstä, ei sosiaalisista tulonsiirroista.

      MENE TÖIHIN. sinun rahaongelmasi eivät kuulu muille ihmisille eli valtiolle.

    • Anonyymi

      👍👍👍👍👍👍👍👍 Juuri näin.mitä varten laiskoja pummeja pitää elättää.

      • Anonyymi

        Urheat persut ne uskaltavat solvata ja ivata yhteiskunnan vähävaraisia.Sitten mielistelevät ja nuoleskelevat paksumman lompakon omistajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Urheat persut ne uskaltavat solvata ja ivata yhteiskunnan vähävaraisia.Sitten mielistelevät ja nuoleskelevat paksumman lompakon omistajia.

        Nehän ovat pelkkiä omaa etuaan ajavia kaksinaamaisia p-nuolijoita ja paskanpuhujia.


      • Anonyymi

        No siksi kun kaikki ns. laiskat pummit eivät saa mitään työtä vaikka kuinka hakevat. Eivät pääs edes Lidl: n kassalle töihin. Että siksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siksi kun kaikki ns. laiskat pummit eivät saa mitään työtä vaikka kuinka hakevat. Eivät pääs edes Lidl: n kassalle töihin. Että siksi!

        Tunnen muutamia laiskoja pummeja.
        Yksi: Viisikymppinen iso ja riski peräkammarin poika. Tupakkaan riittää rahaa ja kertoman mukaan kaljaankin. Ei vain viitsi töitä tehdä, kun muutenkin elää yhteiskunnan siivellä.
        Kaksi: Viisikymppinen tietokonealan kouluttautunut. Oli töissä tietokonealan firmassa, joka kaatui. Ei ole viitsinyt etsiä uutta työpaikkaa kuluneen 10 v aikana. Veronmaksajat elättää.
        Kolme: Kolmikymppinen terve, riski mies. Käynyt perus- ja kaupallisen koulun ja saanut niistä päästötodistukset. Ei osaa kirjoittaa kynällä paperille eikä viitsi opetella, joten ei saa töitä. Ei viitsinyt hakeutua esim. Kiirunan siirtotyömaalle eikä Norjan kalatehtaille, joissa ei vaatimuksia kielitaidon tms suhteen, vaikka pakkoruotsia vuosia lukenut. Saa työttömyyseläkettä! Eli yhteiskunta elättää laiskaa.
        Neljä: Viisikymppinen FM. Ei työhistoriaa ollenkaan. Sai jo kouluaikana kesätöistä puutarhalta potkut laiskuuden takia "Eihän sitä jaksa..." Yhteiskunta elättää tätäkin loista.
        Viisi: Eiköhän tässä liene aluksi esimerkkejä. Ja lisää loisia haalitaan ulkomailta kymmenin tuhansin joka vuosi! Yhteiskunta elättää ilman mitään vastikkeita. Kieltäkään ei tarvitse opetella. Ruskean Reiän Ritari Haavistokin kävi näitä loisia ja terroristeja ostamassa AlHolin vankileiriltä eikä maksanut kuin puolisen miljoonaa euroa yhteiskunnan rahaa. Nyt elätetään yhteiskunnan rahoilla salaisissa paikoissa salaista tarkoitusta varten.
        Näin maa makaa ja sen hallintoeliitti viis veisaa muusta kuin omasta hyvinvoinnistaan ja salaisista tileistään veroparatiiseissa. Rahvas kuolkoon kurjuuteensa sitten kun kaikki on ensin siltä ulosmitattu.
        PS. Näin siis maaiman onnellisimmaksi mitatussa maassa. Miten sitten muualla?


    • Anonyymi

      Aloittaja. Vihervasemmisto eli vasemmistoliitto vihreät ja sosiaalidemokraatit olivat hallituksessa 2011-2015 jossa leikattiin Suomen lapsilta ja vanhuksilta ja samalla jaettiin eu tukipaketteja ympäri Eurooppaa. Omalta kansalta kehtasivat leikata ja muihin maisemiin annettiin.

      • Anonyymi

        Että ihan kehtasivat.Voi tuota jeesustelun ja uhriutumisen määrää.Persujen ei kannata kehtaamisesta puhua mitään.Elleivät olisi sosiopaatteja niin osaisivat ehkä hävetä näitä kusipäisiä päätöksiään kokoomuksen kainalossa.


    • Anonyymi

      Se koulupoliisikin voisi aloittaa työn oman puolueensa eduskuntaryhmästä.Mikään porukka maaimassa ei varmasti anna huonompaa kuvaa ja mallia nuorille kuin tuo järkyttävän kuvottava ryhmä siellä äärimmäisenä oikealla oleva.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset on jo pitkään ollut puolue joka aidosti on Suomen ja suomalaisten puolella.

      • Anonyymi

        Persut ovat ainoastaan oman eliitin hillotolppien puolella.Muuten kun ei ole kykyä eikä halua hoitaa asioita niin helpommalla pääsee kun syyttää ihmisiä ja edellistä hallitusta.


    • Anonyymi

      Tämä on demareiden syytä. Sannan hallitus otti hirvesäti velkaaa ja sitä joutuu nyt maksamaan toinen hallitus.Kurjuus tulee lisääntymään, kiitetään demareita.

      • Anonyymi

        Miten epärehellinen ihminen voikaan olla.Mille persu tuntuu valehdella ikuisesti?Täytyy olla kova sosiopaatti että pystyy pelkästään valehtelemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten epärehellinen ihminen voikaan olla.Mille persu tuntuu valehdella ikuisesti?Täytyy olla kova sosiopaatti että pystyy pelkästään valehtelemaan.

        Eipä tuo puolue sitten eroa mitenkään ainakaan muista suurimmista puolueista plus ruåtsalaisista. Pikkupuolueita eivät ole päästetty näyttämään osaamistaa lukuunottamatta ruåtsalaisia, jotka ovat samaa isänmaallemme tunnetusti aina vihamielistä sakkia.


    • Anonyymi

      Milloin tuppurainen joutuu vastuuseen teoistaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2886
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2248
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      23
      1787
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe