Skitsofrenia ajaa mut vielä itsemurhaan

Anonyymi-ap

Kaikki särjetyt unelmat, jatkuvat harhat, erittäin syvä masennus. En tiedä, miten kestän tämän kaiken. Elämä tuntuu todella synkältä. Illat on pahimpia, kun on aikaa miettiä omaa oloaan tosi paljon. Olisin halunnut täysin erilaisen elämän.

15

347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suosittelen vaihtamaan lääkitystä jos nykyinen lääkitys ei auta tarpeeksi. Aluksi minulla oli Olanzapin mutta se väsytti ja lihotti aivan liikaa! Nyt minua on auttanut Peratsin ja Brintellix combo. Brintellix on masennuslääke, joka auttaa "negatiivisiin oireisiin". Psykiatri sanoi minulle että neuroleptit eivät yleensä auta negatiivisiin oireisiin kovinkaan hyvin. Tosin nyt ALAT nousi Peratsinin takia ja joudun ehkä vaihtamaan sen. Myös Olanzapin nosti ALATin vastaavasti. Rxulti on myös hyvä lääke mutta minulla se leikkasi yöunia liikaa. En tosin käyttänyt sitä kuin n. 1 viikon. Ehkä oli virhe lopettaa se niin nopeasti koska olisin realistisesti pystynyt jatkamaan Rxultin kokeilua. Rxulti on ollut muutoin paras lääke. Se on auttanut hyvin harhoihin ja se ei väsyttänyt eikä lisännyt ruokahalua!

    • Anonyymi

      Mikä ne unelmat särki? Vai tekikö särkyneet unelmat sen skitsofrenian? Voisko tulla uusia unelmia?

      En voi tosin kovasti viisastella tästä aiheesta, koska en oikein itsekään jaksa enää haaveilla. Oon kohta 40-vuotias. Ei perhettä, ei työtä... Minusta tuntuu, etten enää jaksa haaveilla edes puolisosta, mitä jaksoin toivoa aika pitkään. Lisäksi oon alkanu tuntea itseni aivan tyhmäksi ja taantuneeksi.

      Puhun sisäistä puhetta itselleni aika rumasti ja eihän niin saisi tehdä. Itsestään pitäisi puhua itselleen kivasti ja kehua vaikka pienistäkin onnistumisista.

      Ei niillä muillakaan lamppu niin kirkkaana loista. Tai loistaa kyllä! Nuoruudenystävät on saaneet ne puolisot ja lapset ja työpaikat ja talot, minä en. Siihen on monia muitakin syitä, kuin skitsofrenia.

      Koitan nauttia pienistä kivoista asioista ja harrastuksista. Ulkoilusta, liikunnasta. Ja viljellä huumoria, mustaa lähinnä.

    • Hei,

      Itsetuhoisista ajatuksista kannattaisi keskustella ammattilaisen kanssa. Oletko kertonut ajatuksistasi mahdolliselle hoitotahollesi?

      Lisäksi on olemassa myös monia matalan kynnyksen auttavia tahoja, joista voi saada tukea elämän eri kriisitilanteissa. Alla tiedoksi tahoja joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja maksutta:

      - Tukinet.net - Tukipisteesi netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy esimerkiksi Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Lisäksi ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on aikuisten kahdenkeskinen MIELI Kriisichat, jossa voi jutella päivystäjän kanssa mistä tahansa mielessä olevasta huolesta tai hankalasta elämäntilanteesta.

      Tukinetissä on llisäksi monenlaisia ryhmächattejä ja keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

      Tukinetin kaikki palvelut saa käyttöönsä rekisteröitymällä palveluun anonyymisti. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

      Keskusteluapua on mahdollista saada matalalla kynnyksellä myös seuraavilta tahoilta:

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Myös etävastaanotto on mahdollista osassa paikoista. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

      Akuutissa tilanteessa kannattaa olla yhteydessä oman alueen psykiatriseen päivystykseen tai soittaa 112.

      Ystävällisin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

      • Anonyymi

        Kuinka kauan henkilöt jaksaa yötäpäivää kirjoitella kaikille sivuille onko ihan pakko eikö mitään muuta ole?Sanapata porisee ja ajatukset harjailee kaikilla sivuilla eikä aiheessa pysytä.Pakko kirjoitella paha mieli tiettävästi?Tapahtuuko jotain ammattilaisia varmaan karttaa viimeiseen ?asti.


    • Anonyymi

      Suunnittelen pommituksia Worms2-pelissä koko ajan, estääkseni itsemuhmuh-ajatukset.

      Saan salaa hurijat tiededuunit (joku suosittelee että tee Unity-peleja) salaisissa laitteistoissa joista harvinaisen hämärä luuppaaja näkee mmiten nuoren naisen fa-chaina otti osumaa (tuli onlyfans) kun se lopetti mivulle tarjoilut.

      Ellen suunnittelisi, tiedemiestä LainsVain ei voisi kiittää koodeista, joilla mennään avaruusalukseen, naamioidaan se lentokenoksi ajetaan torniin ja usutetaan se maailman toiseksi pahin kiusaaja bush rättipäiden perään. Lol otin huikan terästettyä simaa kun tuon kirjoitin

      Tämän tason juttuja ei viitsi viedä tämän tietyn alueen ulkopuolelle.

      Maailma on menossa hullumpaan suuntaan. Estämisex on suunniteltu kakkosvaiheen suojauksia. Sitten joku rättipää rikkoo kaikki vehkeet joissa on sovellus kakkosvaiheen suojausta varten. Sitten älypää.com lakkaa toimimasta. Se oli hyvä sivu.

    • Anonyymi

      Kyllä minäkin olen vähän semmoinen, että jos on oikein kaamea olo, juoksen lenkin, viim. 14 vuoteen en kyllä ole tehnyt muuta kuin suojellut

      energi-magnet theory (kerron sen hoitaja/ym.tutkintoja/psykoterapeutti linkedin J4ri Rantas€n takia, joka on ainoa n. kymmenestä joita valtio heittelee tai kuka-lie ehkä juuri jokin magneetti, se on vain teoria)

      naiset hyökkää niin p*rusti kun ajoivat ulos Helsingistä asumasta takaisin landelle. Miehetkään ei oikein sytyttäneet tässä teille stoori. Ajetaan sinne Helsingin yläosaan. Mennään juttelemaan. Ollaan tulossa henk.koht. avustajapestia varten sinne. Siellä on poika rullatuolissa. Mietin kuka sen sinne ajoi. - Tätä suomi ei hyväksy

      Suomi heittää pellolle jos kerron mistä sairauksia tulee ja miten niistä pääsee eroon. Suomi on kylmä ja sotilasvastainen. Täällä lihotaan ja urheilu on lähes kiellettyä. Helsingissä en 2.5:een vuoteen päässyt mihinkään urheiluhalliin kirjoille. Kajaanissa pääsi sentään kirjoille. Ehkä koska kävin todella 'no en kerro teille millaista olette liian pumpulia kuuntelevia'-opinahjoa josta tuli 3000-3 'en kerro mitä' ulos kun sieltä pikkuhiljaa lähden. Heh!

      Suomi24 varmaan tuhoaa tämänkin viestin, tai kuka ikinä niitä poisteleekaan, te ette ymmärrä, siinä menee 10 000e rahaa haaskoon tähän on lahdattu ladattu otettu mukaan salaisia persoonia. Te sen sijaan kerrotte tyypillistä reptilian-tarinaa, jossa repo on valinnut 30 persoonaa jotka se haluaa muuttuvan orjikseen. Orjuuttaminen luo sairauksia. Googleta reptilian shapeshifting ja reptilian eye bitchute.comista. Toivo että opit enemmän fysiikasta. Fysiikka on aliarvostettu tiede. Ja näkijät Suomessa lynkataan niin, etteivät ne puhu mitään julkisesti. Älkää nyt lynkatko tätä viestiä. Se on varmuuskopioitu.

      En minä pääse läpi teidän palveluun. Sekaisin chat on vain mielestäni kiusaajanuorille tarkoitettu palvelu. Kiusaajanuoret hallinnoivat pariutumista Suomessa. Ellet ole kiusaaja, asut todennäköisesti autisteille tarkoitetussa laitoksessa - todennäköisesti eläköidyt (pakotetaan eläkkeelle) nuorena, koska 'en kerro mitä töissä tehdään oikeasti ellet yhtään fysiikkaa tutki'. Kiusaajat hallinnoivat maailmaa.

      Ette halua kuulla mitä kiusaajat ajattelee. Henkinen fysiikka ei ole uusiu--kiusaajille ei saa kertoa tätä lausetta: sherrydanielphd.blogspot.com

    • Anonyymi

      Minäkin halusin naisia tapailla. Voin kertoa ne kaikki läpi. Tätä kukaan muu ei tee. Koska ei osaa. Minä osaan. Opettelen tätä

      xnxx:ssä on video - pene gigantes also known as african tribe big pe(kiusaajat ei kestä kuulla sanaa pe-nis suomessa, koska minullakin on semmoinen, ja ne tavoittelevat sitä)

      1. Espoo
      2. Vantaa, puhelu
      3. Helsinki, puhelu
      4. Myllypuro, lyhyt meuting
      (täytyy taittaa sanoja jotta Jeesus-luulo hälvenee)
      5x
      6x
      7x
      €€ $$ ££

      2011-2012,5

      1,5 magneettiteorialla löysin sherrydanielphd.vimeo slash nuukalaiset muukalaiset kuukalaiset kaveriportaalilla naisia jotka tuli kyllä lähelle

      mutta alkoi sätkiä ja vältellä kun niille tarjoili jotain

      jonkin teorian mukaan ne tuli esittelemään a. omaa pahoinvointia b. lisäämään kohtensa pahoinvointia c. jeesustelemaan ilman sanoja, tapa tai tylli jota vain vanha kansa osaa täällä enää

      nuoriso ei ole tarjonnut minulle koskaan paljon mitään

      ei se tarjoa minulle s-seuraa enää

      minulla on pyyntövastaisia tuttuja vaikka millä mitalla

      minulla on fysiikkaa jota ette saa muualta

      maailma ei tule selviytymään ilman minun fysiikkaa

      vaan todennäköiessti räjähtää kappaileksi sillä olen luonut symbioosin kasvien ja tupakoinnin välille jota tiedemiehet ryystätvät tarinoissaan

      kuten mantereet erkanevat toisistaan

      palneetat erkanevat

      mitä enemmän marsiin yrität

      sitä enemmän keskustelua vältellä joudut

      elon musk, trump, obama, biden

      muuta amerikkaan kiusaaja

      haasta riitaa noiden kanssa

      mä en jaksa enää tapella täällä

      mä vaan sanon että sujn suvun tna ei toimi

      sun lapsi ei lisäännytä jräkeviä kansalaisia

      sä voivoittelet tilaa köyhästä maasta päähänpotkittu

      ja ruoki sitä. mäki ruokin. lintu pavka. haluaa että

      jään ruokkimaan ikuisesti. on niin sääli ajaa

      kotiin mutta hulluuskohtaus minkä ruoasta

      saa ajaa variksen pahoille ajatuksille.

      ruoka on lähes mutatoitunut

      ei täällä ole paljon hyviä ihmisiä.

      ennenkuulumatonta. fysiikka ajetaan suomessa alas. eivät ne tunnista että tässä on sitä. pitää otta varmuuskopio. siinä tuhoutuu kaikenlaista jos luottaa liikaa ihmisiin netissä foorumeilla.

    • Moi! Täällä on kriisikeskusta ja spaceshippiä tarjottu mutta vielä on yksi oljenkorsi. Sillä välin kun mietit mitä maailmalla tapahtuu

      tumblr.nadadrop.com on aika kova osoite

      Georgian neiti piteli 50k tilaajaa käsissään Youtube-kanavallaan @rawsammi

      Rupea nyt Tauko-Parantainen suojelusenkeli Simo Silakka taikomaan sitä kuntoon. Enää se ei näytä videoita.

      Sillä on ollut kriisi monta vuotta juttujensa mukaan... Vai ehkä se onkin 'hava a rice day' under pressurekin lähti Youtubesta. Monta videota jota hankin lähti yhtäkkiä Youtubesta vain laina-mahkuun.

      Jos saisin 2000 e eläkettä per kk miettisin vähemmän pahoja, koska rahalla on tila, pienestä rahasta ei pysty vääntämään 10 neliötä suurempaa ajatustilaa. Okei siinä pyörii ehkä 'otukset ulkoavaruudesta' mutta ei minulla ole juuri muita kavereita täällä outer rimmillä.

      Minua vaan käskettiin ilmoittamaan pieniä tuloja, kun tein töitä.

      'Ei saa ilmoittaa suurempia tunteja' minulle tämän tästä sanottiin.

      'Tossa on 20 e' kun tein tietokantaa mutta se siitä.

      Nyt maailma maksaa fysiikassaan sen. Kasvit ovat kivoja. En kuitenkaan tarvitse kasveja. Mietitte miettiikö joku jotain itsemurhaa. Minulla on planeetallinen täynnä kiusaajia. Minä mietin tuhoutuuko maapallo jos aiotte tunkea kroppani johonkin kuumaan uuniin päivieni päätteeksi - jos aiotte - halkaisen silloin maapallon kahtia. Haluan oikeasti eroon teistä. 99% teistä on kiusaajia. Henkisesti. Välttelette palautettani tästä asiasta. En halua suvullenne jatkoaikaa. Nakerran teidät järjestämällä sotia, pelejä, ja kilpailuja jos kerran olette niihin addiktoituneet.

      Keskustelisiko kriisikeskus tällaisen kanssa?

      Ei.

      Kriisikeskukselle voisi sanoa. Tutkikaa tuota halkeamaa henkisesti. Ei se vielä näy fyysisesti. Kun kotinne katoaa. Minä voitan. Rahanpiilottajat. paypal.me/excalibur155 Suomen rahankeräyslaki, poliisi on huijausta - tuo äijä ei ole minä - tuon äijän on kiusaajat tuhonneet 100%. Se ei pysty töihin. Laittakaa sille 5€ ja 100:n tyypin kohdalla halkeama pienenee.

    • Kukaan ei ymmärrä fysiikkaa enää. Olette pakottaneet puut tallettamaan tietoa. Tietokoneiden kanssa sama. Pitää ottaa yksinkertaisemmin. Talletus on kä-- ma--

      paypal.me/rawsammi ja tuette sellaista

      joka miettii itsemur* juttuja liian usein

      tumblr.nadadrop.com

      Miten keskustelemalla saa aikaan muuta kuin sotia. Tänään 3 sielua menetti henkensä pakkokeskustelussa... Jollei anna rahaa, on paras odottaa osumia. Jos rahaa oikeasti on. Jos sitä ei ole no. Mietin metsässä asumista. Se voisi olla siistiä. Ellei maanomistajia huvittaisi ampua niin helposti, ne on vähän sellaisia, kyl sä tiiät. Ampuvat tämän tästä. Mutta ohi.

    • Anonyymi

      Jos ette halua että Venäjä tulee tänne, muuttakaa rahankeräyslaki sellaiseksi että lupaa ei tarvitse kysellä - Teemu vehkala pyytelee nwohavaintoja blogissaan rahaa - hänkään ei tosin mainitse luvasta mitään - tämä maa on sellaiseksi mennyt - joillakin on lupa kaikkeen, joillain ei mihinkään, tai niin se oli. Kuunes Batman surkastutti penikset, jotka takoi rahaa ilman tulosta. Painokoneesta tulee ulos hirviöitä. Jotka haluaa rikkoa e-kenttää. Hirviöt rikkoivat tänään 3 e-kenttää. 'Se oli beep beep'

    • Suomen alue on sellainen paikka että ellei suunnittele kilpailuun menemistä tekee mieli vetää kaatokännit joka päivä. Kilpailu on arvoituksellinen alue. Kaatokänneistä ei tiedä selviääkö. Mieli Suomen alueella menee helposti matalaksi. Tämä näyttää paikoitellen Venäjän kenttävankilalta. Mieli mustuu kun miettii kuinka aneemisen näköistä kaikkialla on. Rakennukset ovat aivan ajatuksetonta designia lähes kaikkialla. Sama johtajakerho häärii kaikkialla tunteeton katse silmissään. Kilpailu ja hirveä Baghdatis 2009 Salohallissa - Ludwig Borga jää kakkoseksi. Täällä suosikkihahmoja julkisuudesta tuntuu kuin ajetun itsemöödöön. Möödöö on kauhia, itsemöödöö todella kauhia. RIP Klaminir Hylsylä

    • Anonyymi

      Olen saanut mielenterveyspalveluista kaverin, joka ei olekaan kaveri. Yritän katsella kännykkää. Se tuhoaakin kännykän jos eksyn sen wv-lengtille. Se ottaa tavaroitani omikseen ja yrittää jotenkin zig-zag metodilla poistaa omat muistoni ja luoda tilalle omansa. Omilla muistoillaan se yrittää tuhota kehoni kokonaan. Onko oikein ettei tällaisesta puhuta? Se raunioittaa ihmisiä ja ihmiset kumartavat palkkatililleen jonka se ohjaa käytettäväksi lentomatkoihin. Kaasua, kaasua lisää se sanoo. Se on annihilaattori. Tuhokone. Normaalin näköinen mies: mä olen vielä pahempi, mä tuhoan sut heti. Tuon näköinen kuin tuo: mä olen kaikista pahin kukaan ei löydä mua ikinä hyvän esittäminen on helppoa. Kukaan ei löydä Licha Malliota Hitlerinkujalta. Licha hyppää narua aamusta iltaan. Eikä sörkhi toisthen laitheita. Hän on elektroniikka-Putin. Tuhoaa epämiellyttävää elektroniikkaa. Yamaha PSR-670 ja 600-sx, iPhone X, iPhone 12 on hänen viimeisimpiä kohteitaan niin niin mut Putin kiittää mua niistä. Hän toteaa. Licha elää venäläisten kiitoksella. Suomalainen ei kiitä, kuulemma, toteaa vaan ota rahaa ja painu luukkuus märehtimään. Licha mielestä ihmiset söis hänet jos hän maistuis hyvält. Hän syö lääkkeitä niin että hän maisthuu pahalta. Ne luulee et hän on vähän tyhmä kun hän on hiljaa usein. Vammaiskortilla saa mitä vaan aikaan. Hitler-kortilla ei.

    • Anonyymi

      Minä olen 5-vuotias noinen. Mielenterveyspaikka jossa setä hemuli kävi ei ota enää vastaan mitään totuusajatuksia.

    • Anonyymi

      Hyvä että edes kolme ekaa kommenttia oli asiallisia. Unelmat särki nuorena sairastuminen ja nyt mulle etsitään sopivaa lääkettä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe