SDP nousi suosituimmaksi puolueeksi

Anonyymi-ap

15

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Enää ei voi Petteri Orpo puhua ainakaan mistään laajasta Suomen kansan tuesta joka on Suomen hallituksen tekemien päätösten kanssa samaa mieltä. Jo tällä hetkellä Tämä Orpon johtaman Suomen hallituksen kannatus on alle sen mikä Sipilän hallitus oli sillä hetkellä kun hajoitti itse itsensä.

      Itseäni hämmästytti millä helppoudella Kokoomus liikkui Perussuomalaisten suuntaan arvomaailmaltaan. Naamiot on riisuttu ja se todellinen Kokoomus tuli nyt sitten vain esiin.

      • Anonyymi

        Kieltämättä hyvä alku. Ja kokkarepersuiden laskusuuntaus tulee jatkumaan Suomen kansan huomatessa mitä tulikaan äänestyskopissa taannoin oikein tehtyä.
        Verrokkina Mihail Gorbatšovin toteamus Jeltsinille tämän junailtua Putinin valtaan "taisit Boris tehdä nyt ison virheen".


    • Anonyymi

      Paljon Lintmannin piti puhua paskaa ennenkuin kannatus nousi hyvin hämätty kannattajia

    • Anonyymi

      Vaalit on erikseen. Niissä kannatukset mitataan. Gallup on lähinnä arvaus. Sen perusteella ei paikkoja jaeta eikä hallituksia muodosteta.

      • Anonyymi

        Se on juurikin näin


      • Anonyymi

        Näiden Suomen nykyisten hallituspuolueiden kannatushan pyörii nykyään siellä 45% hujakoilla, eli Suomen nykyisiä hallituspuolueita kannattaa enää nyt vain reilusti alle puolet Suomen kansasta, ja vaikuttaa pahasti nyt vielä siltä, että näiden Suomen nykyisten hallituspuolueiden kannatuslukemat laskevat myös tulevaisuudessa vain entistä alemmalle tasolle.


    • Anonyymi

      Pääministeri Petteri Orpon johtaman Suomen hallituksen etsikkoaika on käytetty jo nyt ihan vallan kokonaan.

      Sitä saa mitä tilaa.

      Orpon johtaman Suomen hallituksen suosio ei laskenut vielä viime kesän ja alkusyksyn rasismi-kohuista vaikka se jo antoi Orpolle selkeästi osviittaa siitä minkälaista voi olla kumppanuus äärioikeistolaisia arvoja fanaattisesti kannattavan PS:n kanssa.

      Orpon hallitus saksikäsi-Purran kanssa on saanut olla sen jälkeen melko rauhassa toimiensa kanssa mutta nyt alkaa näkymään sama ilmiö kuin esimerkiksi Sipilän hallituksen kanssa joka menetti suosiotaan ennätysmäisen nopeasti hallituskautensa alussa.

      Oheisessa linkissä myös mielenkiintoinen diagrammi jossa kuvataan Sipilän, Marinin ja Orpon hallitusten suosion kulkua hallituskausiensa aikana ja jo nyt voi huomata, että Marinin hallituksen suosio koko neljän vuoden aikana oli korkeaa ja tasaisen vakaata. Orpon hallitus alkaa olemaan epäsuositumpi kuin Sipilän hallitus vastaavana aikana ja se kertoo paljon.

      https://yle.fi/a/74-20082091

      "SDP:n kannatus nousi Taloustutkimuksen viimeisimmässä julkaistussa kyselyssä vajaalla kahdella prosenttiyksiköllä ja on nyt 21,7 prosenttia. Kokoomukselle mitattiin 20,6 prosentin kannatus ja perussuomalaisille 17,4 prosentin suosio.

      Näkyy nyt todella selvästi, että SDP saa pidettyä omat kannattajansa todella hyvin tällä hetkellä. Jonkin verran tulee kannatusta myös pääkilpailijoilta eli perussuomalaisilta ja kokoomukselta.

      Oppositiopuolue SDP saa lisää kannatusta etenkin naisilta ja nuorilta aikuisilta, 25–35-vuotiailta.

      Nyt tauolle menevät työtaistelutoimet vaikuttavat nostaneen oppositiopuolueiden kannatusta. Ihmiset mieltävät aivan oikein, että Orpon hallituksen haluamat toimet "työelämän uudistuksista" ovat vain väriteltyä puhetta joka tarkoittaa työolosuhteiden ja -ehtojen huonontamista hallituksen yksipuolisilla toimilla.

      Huononnuksia ovat myös ihmisten sosiaali-, ja terveystoimiin kohdistuvat leikkaukset jotka jo heikentäneet ja takuuvarmasti tulevat edelleen heikentämään ihmisten terveyden- ja sairaanhoidon resursseja ja sosiaalietuuksia.

      Nyt huhutaan jo työeläke-leikkauksista ja vähintään eläkkeiden indeksi-jäädytyksestä ja se aivan varmasti nostaa eläkeläisjärjestöjen karvat pystyyn kuten suuren määrän eläkeläisiä jotka perinteisesti a)äänestävät ja b)äänestävät lompakollaan.

      Petteri Orpon kannattaisi oppia historiasta. Kun hallituksen kannatus lähtee luisumaan alaspäin sitä ei voi pysäyttää.
      Sitä voi hillitä jonkin aikaa mutta aika on ihan aina opposition puolella.

      • Anonyymi

        Oppisiko Petteri?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Huippua.

    • Anonyymi

      Mainiota .🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

    • Anonyymi

      Status .🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

    • Anonyymi

      Petteri pelastyi ja lahti lomalle.

    • Anonyymi

      Kannatus on pian kolmekymmentä prosenttia . 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

    • Anonyymi

      Jälleen kerran ollaan johtava voima .🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 SDP osaa. 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe