Yhteiskunta on juopunut velkarahasta

Anonyymi-ap

Pienituloiset kannattavat leikkauksia. Ovatsiirtymässä keskustaoikeistoon.
Saaneet tarpeekseen punavihreistä. Lakot muuttaneet käsityksiä ettei näin voi jatkua.
Kuin heitä vasemmisto rikkaat maalittaa lakoillaan.

15

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Provo ja paha sellainen. Näitä hallituksen toimia jotka lkeikkaavat heikompiosaisita ei hyväksy kukaan .Ei varsinkaan ne joihin toimet kohdituvat, joiden joukossa on kokolailla asumistukien varassa olevat ,opiskelijat, palkansaajat ,työttömät .. Ymmärrettävästi hyväksyntää koetetaan saada ja uutisoinnit on Suomessa sitä luokaa että ne vastaavat jo itä naapurin tasoa tarkoitushaluisine sisältöineen.. Uutis arvon arvioiti on tätä nykyä lukijan vastuulla.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😋 ­­­N­­­y­­­m­f­­­o­m­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Saatiin viimein uusi komento, kun perussuomalaiset nousivat hallitukseen. Saksia ja leikkuulautaa, juuri niitä tämä maa tarvitsee!

      • Anonyymi

        Totta ja muistetaan sekin että se on ainoa puolue joka ajaa aidosti suomalaisten asiaa.
        Uusia vaaleja vaan!
        PS on tuleva PM-puolue.
        Muut eivät osaa. Ne elää menneisyydessä ja luulee että nyt on menneisyys jossa velka oli suurin tulolähde rahantulolle.


      • Anonyymi

        SIEG HEIL!!!!


    • Anonyymi

      onpas mielipite ja media tietysti paisuttaa sama ku sananlasku että raha ei tuo onnea elikä rikkaiten keksintö tai kumihuoneen asukas on päässyt nettiin

    • Anonyymi

      Rikkaat miljonäärit pyörittää lakkoja. 25000 € kk palkoilla.
      NL ystävien perässä onettomat työläiset. Neuvostoliitossa sanottiin työläistenkin olevan miljonäärejä, ja täydestä meni.

    • Anonyymi

      Punavihreät alkaa hiipumaan, köyhätkään usko enää heihin. Pienituloisetkin kannattaa leikkauksia. Demareilla jo niin miljonäärejä etteivät hyväksy leikkauksia. Kun laikauset ei koske kuitenkaan pienituloisia käytännössä. esim. ayjohtajien palkka max 5 tonnia kk, olisi enemmän samalla tasolla, joiden palkkoja tulaa hoitaa. Nyt nostaneet omia palkkojaan 10 000 € kin kuussa. Juksaavat duunareita itsensä takia.

    • Anonyymi

      Persut ovat Kokoomukselta oppineet, että valehtelemalla saa huijattua itselleen rahaa.

      • Anonyymi

        Kommunistin propakantaa. Kannatus puolueeseesi hiipuu, kun huomaavat valehtelut.
        Kun kykyisten pitää etsiä työtä, eikä jäädä makamaan kuin "lapsiakkojen". Itse on itsestä huolehdittava, eikä jäädä makaamaan laiskuuttaan. Kyllä näin minäkin tehnyt, ei koskaan työtön, ja lakkoja en edes hyväksy joilla työkykyä yritetään laskea ay-johtajien palkkojen takia.
        Li Andersson politiikkaa; "älä tee työtä, saat saman sossusta". Sitä hoilaatte täälläkin, miten työ on turhaa.


    • Anonyymi

      Lakot paljolti kommunistein politiikkaa


      Kommunistit aina olleet Neuvostoliiton käsikassaroita, nyt Venäjä jatkaa linjaa.
      LAKOT juuri sitä, saa ihmetellä MIKSI ? Meidän kaltaisessa maassa. Ei me -harvat haluaa enää liittyä Venäjään, joka yhä varmaan kommunisteja kutkuttaa, jota aina vaatineet.
      Sataman lakot vaikuttaa myös SSAB tapaan kommunistein toimilta. Pyörittävät lakoin myös --raide ja -linjaliikennettä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18345241/timo-miten-meni-niinku-omasta-mielestas

    • Jos pienituloiset kannattavat leikkauksia, he eivät ole voineet siirtyä keskusta-oikeistoon vaan ihan siihen laitimmaiseen oikeistoon, missä ovat Perspuoliset ja Kokomusta. Jokainen voi taaplata tietysti tyylillään ja olla millaisen masokisti haluaa. Itsetuhoisuutta on aina yhteiskunnissa, varsin meillä Suomessa.

      Puolueiden viimeisessä kannatusmittauksessa SDP:n ja Vasemmistoliiton kannatus nousi. Se ei oikein tue väitteitäsi. Oikeistopuolueiden kannatus laski samaan aikaan.

      Tie vaurastumiseen on muu kuin nykyinen leikkauspolitiikka. Leikkauksilla ei koskaan rikastu. Leikkauksilla lähtee tukkakin päästä. Vaikuttavin nopeiten vaikuttava keino talouden kohentamiseksi olisi työperäisen maahanmuuton selvä lisääminen. Tämän meille ovat kertoneet mm. Olli Rehn ja Mikko Spolander. Vähän pitemmällä aikavälillä työn tuottavuuden parantaminen. Molemmat em. herrat ovat suositelleet myös tätä. Vihreä siirtymä olisi tarjonnut tähän yhden mahdollisuuden. Persut vastustavat molempia näitä ehdotuksia. Toivoa ei siis ole niin kauan kuin persut ovat liimautuneet ministeripenkkeihin.

      Koska olen hyväntahtoinen ihminen, käytän tilaisuuden kertoa myös mahdollisuudesta vaurastua ihan yksityistaloudessa, jos on ns. alkupääomaa edes jonkun verran. Luulen, että nyt on tulossa oikein hyvä tilaisuus, kun kaikki keskuspankit aloittavat jossain vaiheessa kuluvaa vuotta koronlaskut. Siinä voi olla tilaisuus vaurastumiselle. Minä olen nyt pannut all in -taktiikalla kaikki liikenevät varani suurelta osin amerikkalaisiin AI-osakkeisiin (niiden ohella norskien tuotetankkereita kuten Hafnia). Uskon, että nämä AI-yritykset lähtevät raketin lailla ylös, kun varmuus koronlaskuista tulee. Vaikeus on siinä, että on hankala löytää parhaimmat nousijat, koska ne ovat luultavammin alan tuntemattomampia ja aliarvostettuja pienyhtiöitä. Tunnetut ovat jo valmiiksi korkealle arvostettuja. Mulla Nvidia on ollut pitkäaikainen sijoituskohde ja luullakseni selvästi tuottoisin sellainen omissa sijoituksissani. Sen vuoksi putkahti tässä yhtenä vuonna mittavat jälkiverot, mutta maksoin mielelläni, kun varaa oli. Mutta hinta on nyt hulppea, kun tämä on alansa ylivoimainen johtaja ja nousemassa pikavauhtia maailman suurimmaksi yritykseksi. Toinen on ollut ja on edellen Nvidian yhteistyökaveri Super Micro, mutta hinnoissaan on sekin. Viimeisin löytöni on Semtech, joka on jo kuukaudessa tuottanut 20 %. Synopsys on yksi, johon uskon melko lailla. Tavoitteena mulla on tuplata osakeomistukseni kahdessa vuodessa eli vuoden 2026 alkuun mennessä. Saa nähdä, meneekö syteen tai saveen. Ennenkin on tullut huteja, kun olen ollut yhtä itsevarma kuin nyt. Voi olla, että kannattaa vielä odottaa tai sitten odotettuaan huomata, että juna meni jo. Se on sellainen ikuisuusongelma, kun erityisesti tulevaisuuden ennustaminen on niin vaikeaa. Suomen talouteen ei sen sijaan kannata paljon luottaa niin kauan kuin tämä nykyhallitus jatkaa tuhopolitiikkaansa. Luovuin kaikista kotimaisista sijoituksistani, kun valoa ei ole oikein näkyvissä hallituksen umpityperän elinkeinopolitiikan takia. Jenkkien menestysyrityksissä ymmärretään työn tuottavuuden päälle. Kannattavuus tulee innovaatioista, ei palkkojen polkemisesta. Kovat palkat seuraavat menstystä. Näin se on ollut maailman sivu.

      • Anonyymi

        AI tuli, oli ja meni. Olet todella myöhässä jos siihen sijoitat, tulevat nousijat löytyvät eräästä tuoreemmasta teknologia innovaatiosta, joka on alkanut jo poikia uusia menestyviä yrityksiä.


    • Anonyymi

      Ja persutrolli, tää hallitus ottaa enemmän velkaa kuin edellinen, vaikka ei ole koronaa.

    • Anonyymi

      Mutta persutrolli, mites tää paskanheitto liittyy Suomen Keskustaan?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe