Jääkiekkoako

Anonyymi-ap

Oon 16v juniori ja pelaan jääkiekkoa huipputasolla ikäisissäni. Olen alkanut miettimään, että tämä voisi olla itselleni jopa ammatti tai suuri sivutulo vähintään. Jotkut kuitenkin sanovat, että haen vain itselleni jotain kunniaa tai jotain ja kaivavat jotain lapin saarnajien puheita todistamaan, että olen huono ihminen jos tavoittelen menestystä urheilussa? Miten urheilumenestys ja siinä toimeentulo poikkeaa vaikka siitä, että sijoittaa hyvin osakkeisiin koska on fiksu siinä? Jos onhyvä siinä mitä teen niin miksi ei muka kelpaa

7

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paljon parempi ihminen on kun herjaaja päivät pitkä uskovia ja kehuu itseään miten hyvä uskova. Siihen on kasvaminen ja siihen saa täältä hyvät esimerkit miten ollaan täydellinen uskova muiden uskovien herjaamisessa.

    • Anonyymi

      Sellaisen neuvon ystävällisyydellä antaisin että, et roikkuisi täällä nukkumisen aikaan.
      Nukut yön hyvin, niin jaksat paremmin puristaa mailaa pelissä.

    • Anonyymi

      Niin jos sitä tekee vain työkseen eikä osallistu juttuihin yms viinan juonteihin...

      Mielenkiinnolla jään odottamaan kuinka pitkälle lupaava urasi johtaa ilman voitonkiiltoa silmissä...

      Itse kovasti urheileena kun tiedän että se voitontahto on ainut motivaattori sille työmäärällä joka vaaditaan että on parempi kuin muut ja menestyy..

      Niin se siis vaatii sen voitontahdon eli sen että on halu olla parempi kuin muut.. onko se sitten enään työskentelyä vai onko se jonkun maallisen kunnian tavoittelua?

      Ei kristitty käy töissä saadakseen omaisuutta maailmassa vaan saadakseen leivän pöytään.

      Kristittyjä on toki erilaisia.

      Itse sain liikunnasta jonkun pokaalin yläasteella meitä taisi olla 120 omanikäisiä en harrastanut mitään joukkueurheilua meitä oli siellä kaiken näköisiä harrastajia suomen maajoukkue koripalloilijasta jääkiekon pelaajaan..Mutta he eivät saaneet sitä pokaalia liikunnan opettajan mielestä olin parempi kuin urheilussa... silloin..Minulla oli kova voiton tahto ja halu olla parempi kuin muut mutta sitten sairaistuin kovaan masennukseen ja ehkä Jumala halusi näyttää että ei se menestys urheilussa tuonut mitään iloa ei yhtään mitään...silloin tulin konttaamalla kotiin joskus...ei varmaan olisi liikunnan opettaja silmiään uskonut että siinäkö nyt konttaa se meidän urhelija lahjakkuus jos olis sen nähnyt...

      Oikeastaan Raamattu eli jumalansana sanoo että kun joku tulee uskoon niin muistaakseni siellä sanotaan eri sanoilla mutta sisällöllisesti että ammatin saa pitää mikä on ollut ennen.

      Mutta minun on omien kokemuksieni kautta vaikea nähdä että kukaan pystyisi kilpaurheilua tekemään puhtaasti ammatinharjoittaminen mielessä eli leivän saaminen pöytään kyllä siinä on taustalla aivan muut syyt ja kunnian kiilto silmissä ihmisten silmäin edessä joka kunnia kuitenkin kerran riisutaan pois viimeisellä tuomiolla ja silloin Tuomari kysyy sinulta vain yhtä kunniaa! Ja se on lyhyesti; onko sinut puettu Kristuksen häävaatteilla että sinun syntisi ne olisi sovitettu ja muuta kunniaa ei kysytä. Ja jos et omista sitä niin sitten olet vähän kusessa näin miesten kielellä...

      Kun ongelma tulee jumalansanan ja kokemuksien valossa siinä että yhteen sydämeen ei mahdu kuin yksi Herra.

      Ja kun toista palvot niin toista sinä tavallaan pyllistät eli kun saatana käy aika voimalla kristittyjen päälle niin se on aika vaikea tai oikeastaan mahdotonta samaan aikaan yrittää vaeltaa kristittynä ja samaan aikaan tavoitella maallista kunniaa. Me tahdomme palvella Jumalaa kaikesta meidän sydämestämme ja silloin sinne Jumalanpalvelukseen (meidän sydämissämme) ei mahdu mitkään jääkiekot eikä pornosivut vaan vanhurskaan Jumalan asiat mm jumalansana ja itsensä kieltämisen tie jne taivaalliset asiat..

      Lyhyesti tiivistettynä valkeuden lapset vaeltaa valkeudessa mutta pimeyden lapset vaeltavat pimeydessä koska eivät tunne valkeutta!

      Mutta siihen sijoittamiseen. Niin onko siinä tavoitteena saada leipä pöytää vai haalia rikkauksia?

      Jos se on ensimmäinen niin en tiedä onko se oikein.

      Mutta se on jälkimmäinen niin se on varmasti väärin.

      Kristityn rikkaus on elävä jumalansana jota hän kätkee sydämeensä ja antaa sen vaikuttaa ja elää siellä. Kristityn ilo on siinä kun saa synnit anteeksi ja Pyhässä Hengessä iloita ja katsella Jumalan Pojan avattuja haavoja! Mutta ei sellainen ihminen joka ei koskaan ole Hengen silmin saanut sitä katsella vielä silleen ymmärrä että mitä se olis kun hän on vielä poikanen kristillisyydessä. Mutta jos Jumala antaa armonsa ja ottaa sellaista poikasta joskus vähän lähemmin syliinsä niin ehkä hänkin saa nähdä kuinka turhaa on maailman kunnia ja mammona. Mutta jos sen verran saa rahaa että saa rakkaalle vaimolle ja rakkaille lapsille jos jollakin sellaisia on niin vähän heille ostettua ruokaa ja lämpimän kodin niin kyllä kristitty tyytyy siihen.

      • Anonyymi

        et ole ajatellut ryhtyä kirjailijaksi :-I


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        et ole ajatellut ryhtyä kirjailijaksi :-I

        Se ei sovi uskovalle viisatella kirjanoppineena.

        Käytännön toimia pitää tehdä kuten Paavali opettaa.
        Saatanan kätyrit sitten erikseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ei sovi uskovalle viisatella kirjanoppineena.

        Käytännön toimia pitää tehdä kuten Paavali opettaa.
        Saatanan kätyrit sitten erikseen.

        Ei ollut "kirjailijan" vastaus.

        En yleensä vastaa kysymyksiin koska puhun vaan mitä ajatukseen tulee. Ja kysymykset ei yleensä kohtaa ajatuksien kanssa.


    • Anonyymi

      "55luku
      I. Kaikki janoovaiset, tulkaat vetten tykö*, tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaat, ostakaat ja syökäät; tulkaat, ostakaat, ilman rahaa ja ilman hintaa, viinaa ja rieskaa.
      2. Miksi te annatte rahan siinä, kussa ei leipää ole, ja teidän työnne siinä, kussa ei ole ravintoa? Kuulkaat minua, ja nauttikaat hyvää, ja teidän sielunne riemuitkaan lihavuudessa.
      3. Kallistakaat korvanne ja tulkaat minun tyköni, -->>kuulkaat<<--, ->niin teidän sielunne saa elää<-; ja minä teen teidän kanssanne ijankaikkisen liiton, lujat Davidin armot.
      4. Katso, minä panin hänen kansoille todistajaksi, päämieheksi ja opettajaksi kansoille.
      5. Katso, sinun pitää kutsuman pakanat, joita et sinä tunne, ja ne pakanat, jotka ei sinua tunteneet, pitää juokseman sinun tykös, Herran sinun Jumalas tähden, ja Israelin Pyhän tähden, joka sinua kaunisti.
      6. II. Etsikäät Herraa, kuin hän löytää taitaan: rukoilkaat häntä, koska hän läsnä on.
      7. Jumalatoin hyljätköön tiensä, ja pahointekiä ajatuksensa, ja palatkaan Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänen tykönänsä on paljon anteeksiantamusta.
      8. Sillä minun ajatukseni ei ole teidän ajatuksenne, ja teidän tienne ei ole minun tieni, sanoo Herra.
      9. Vaan niin paljo korkeampi kuin taivas on maasta, niin ovat myös minun tieni korkeammat teidän teitänne, ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne.
      -->>10. Sillä niinkuin sade ja lumi tulee taivaasta alas, ja ei mene sinne jälleen, vaan tuorettaa maan, ja tekee sen hedelmälliseksi ja antaa sen kasvaa, ja antaa siemenen kylvettää ja leivän syötää;
      11. Niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee*, ei sen pidä tyhjänä palajaman minun tyköni, vaan tekemän mitä minulle otollinen on, ja sen pitää menestymän, jota varten minä sen lähettänytkin olen.<<--
      12. Sillä ilossa teidän pitää lähtemän ja rauhassa saatettaman; vuoret ja kukkulat pitää teidän edessänne kiitosta veisaaman, ja kaikki puut kedolla käsillänsä yhteen lyömän.
      13. Hongat pitää orjantappurain siassa kasvaman, ja myrttipuu nukulaisten edestä; ja se pitää oleman Herralle nimeksi, ijankaikkiseksi merkiksi, jota ei pidä hävitettämän."

      Niin kauan kun usko pysyy elävänä niin pysyy voimassa syntiä vastaan sen uskon kilven kautta joka on Kristus.

      Mutta sitten kun elävä usko kuolee tai on kuolemaisillaan niin sitten vanha ihminen saa valtaa jq tulee lankeemus syntiin.

      Siksi se on kirjoitettu että "uskon kilpi, joka sammuttaa vihollisen ruman tuliset nuolet"

      Kuitenkin se tarkoittaa elävää uskoa ja kristityssä on myös vanha ihminen sen uuden ihmisen lisäksi.

      Ja se vanha ihminen saa voiman sen uuden ihmisen ylitse jos se elävä usko väsyy tai jos kristitty ei valvo siinä elävässä uskossa.

      Se mikä koski tätä "kuuloa" tarkoittaa että jumalansanan kuulossa elävää uskoa ravitaan. Ja siitä saa voimaa vanhaa ihmistä vastaan. Mutta se on Kristuksen voima uskon kautta. Eli Kristus itse sotii kristityssä syntiä vastaan kuulkaa, jos kristitty lankeaa syntiin niin ei Kristus sotinut hänessä syntiä vastaan vaan hän soti omalla voimalla ja lankesi.

      Mutta kun pysyy yhteys Kristukseen elävän uskon kautta niin silloin Kristus itse joka on maailman valkeus ja käärmeen pään rikki polkeva silloin Kristus itse sotii syntiä vastaan pahoja Henkiä vastaan Kristuksen Henki sotii itse ja meidän tulisi olla sen Kristuksen Hengen yhteydessä elävän uskon kautta!

      Siksi on tärkeää kuunella juuri elävää jumalansanaa että elävä usko ravitaan siinä ja silloin pysyy yhteys Kristukseen elävän uskon kautta joka on uskon kilpi vihollisen rumantulisia nuolia vastaan. Siis Kristus itse on se kilpi Hänen Henkensä sotii saatanan Henkiä vastaan kuulkaa etsikää Kristusta kun Hän vielä löytää taitaan ja vaeltakaa Hänessä kuuliaisesti niin te ette lihan himoja täytä koska Kristus on voittanut pahan vallan ja vetänyt teitä ylös kuolemasta iankaikkiseen elämään jos te siis Kristuksessa pysytte niin ettepä te silloin maailmassa elä eikä synti seistä sijaa silleen saa että te olisitte synnin palvelijat vaan Kristuksen ja Jumalan palvelijat katsokaa siis minä joudun siitä monen lankeemuksen kautta kirjoittamaan joidenka kautta minun ymmärrykseni on kuitenkin valaistu kokemuksien kautta katsokaa siis ettette vieteltäisi pois teidän elävästä uskostanne Kristukseen koska jos niin tapahtuu niin eipä teillä ole enään kilpeä saatanaa vastaan vaan te olette jälleen orjat ja ette lapset!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7658
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2842
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1424
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1349
    Aihe