Petteri ojensi Riikkaa

Anonyymi-ap

Petteri päätti näyttää sekä kansalle että persuille kuka määrää. Hän laittoi Riikan eläkeleikkauspuheineen ojennukseen. Kiusallista valtiovarainministerille, että tämän yli kävellään pääministerin toimesta.

9

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Purran ulostulo ja kirjoittelu illalla monoliitteineen on itsekkään henkilön kirjoitteluja. Odottaa että loppuisi tällaiset kirjoittelut, ne vaan ei lopu Purra ennenkuin ymmärrät että valtio ei ole suurin eläkkeenmaksaja. Täytyykö Purralle vääntää rautalangasta ennekuin ymmärtää että hänen suunnittelemat eläke leikkaukset on plus/miinus 0. Jääräpää ei usko asiantuntijoita isänmaallisuudessaan. Jokainen tietää valtion velan, mutta mene leikkaamaan sinne missä ne porsanreiät on. Hae sieltä niitä kohteita. Purra on itse saanut tämän suuren kohun aikaiseksi. Unohtaako taas mitä ja mistä puhuu. Turhaan kirjoittelet monoliittejasi ja hyvä että otat arvostelut vastaan, niitä tulet noilla toimenpiteilläsi aikaan saamaan. Ja Purra todellakin unohtaa, että Pääministeri Orpo johtaa tätä maata.

    • Anonyymi

      Purra odottaa että "järkevöityisi tämäkin keskustelu". Järkevöitymistä odotamme valtionvarainministeri Purralta. Onko järkevää istua tönöttää työpöytänsä äärellä sakset tanassa persujen ympäröimänä. Te persutko päätätte mistä leikkaatte, tämän vaikutelman porukkasi kanssa annoit yhteiskunnalle. Nytkö on teikäläisten markkinat, valitettavasti ei ole. Purra ei näköjään ymmärrä minkälaista "keskustelua" hän käy. Purrahan voi itse pitää ne sakset tai leikkuulaudat monoliittinaan, kunhan ymmärtää tosiasiat ja kuuntelee asiantuntijoita.

    • Anonyymi

      Purran ei auta muuta kuin todella käskyjä. Hallituksesta eroamisella on turha uhkailla, koska PS ei tule ikinä pääsemään mihinkään muuhun hallitukseen.

    • Anonyymi

      Sdp leipoi Suomen konkurssitilaan, demari ei tajua.

      • Juuri tuossa kommentissa kiteytyy hallituspolitiikan ydin. Kaikesta osataan syytellä edellistä hallitusta, mutta mitään ei osata itse tehdä. Näinhän siinä on, että jos ja kun hallitus ei saa mitään parannuksia aikaiseksi vaan velkaantuminen ja alijäämät vain pahenevat, niin sitten ei ole muuta keinoa kuin etsiä vikoja edellisistä hallituksista. Tässä on megaluokan ero Marinin hallitukseen. Marinin hallitus keskittyi omaan tekemiseen eikä voivotellut koko ajan Sipilän hallituksen päätöksiä.

        Purraorpon hallitus on keskittänyt kaikki panoksensa leikkaamiseen. Yleensähän näillä samalla leikataan myös ostovoimaa ja talouskasvua. Mihinkään talouden rakenteita uudistaviin toimiin ei ole asiantuntijoiden kommenteista huolimatta ryhdytty. Suomi on vaarassa jäädä tätä menoa takapajulaksi ja sisäänpäin kääntyväksi junttilaksi. Talousasiantuntijat ovat mm. kertoneet, että työpetäistä maahanmuuttoa pitäisi voimakkaasti lisätä, työn tuottavuutta pitäisi kasvattaa ja työn tuottavuuden kasvua romuttavista toimista kuten haitallisista yritystuista pitäisi luopua, tekoälyteknologian ja vihreän sirtymän teknologisia valmiuksia pitäisi edistää. Hallitus ei tehnyt näille asioille mitään, pikemmin vastustanut niitä. Yksi syy siihen, että meillä on nyt kaikkien aikojen saamattomin ja asennevammaisin elinkeinoministeri. Siitä nollasta on vaikea enää alemmas päästä.


    • Anonyymi

      Purra on yhtä sekaisin kuin Sanna Marin. Toisaalta zumba on Fitneksen pyhä sakramentti ja eräät tahot pyrkivät tekemään pyhäinhäväistyksen zumbaa kohtaan. He eivät saa zumbaan kohdistuvaa pyhäinhäväistystä toimimaan ja ovat siitä kertoneet. Politiikan sekoämmät ehtivät aiheuttaa maailmanlopun, mutta eipähän zumban maine sentään tuhoudu.

      https://youtu.be/DWLT-IoquLA?feature=shared

    • Anonyymi

      Orpon toiminta osoittaa kuka tätä maata johtaa. Hyvä, että persut laitettiin ruotuun. Edes valtiontalouden erityisasiantuntija Miko Bergbom ei uhmaa Orpoa. Ei varmasti uskalla.

      • Anonyymi

        Mutta mistä näitä valtiotieteiden maistereita tulee, jotka tietävät Suomesta vähemmän kuin tavalliset veronmaksajat? Suomessa on julkinen sektori kokonaan erikseen ja se kuuluu valtion hallinnoimaan budjettiin. Yliopistothan pitäisi lakkauttaa, kun sieltä on nyt valmistunut jo toinen täystörppö kertomaan näkemyksistään. Purrakin luulee päässeensä johtamaan koko Suomea. Hänen pitäisi miettiä vain kirjastomaksuja työkseen, jos pätevyys on tuollaista tasoa.


    • Anonyymi

      jos orpo puhuu mitä sattuu , koska haluaa kaikkia miellyttää ?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2088
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      155
      1616
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1598
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1227
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1204
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1147
    Aihe