Vesalainen& aaltonen, maalintekijät joita kaivattaisiin leijoniin MM-kisoihin vai mitä?

Anonyymi-ap

Kun tiedämme sen, että suomikiekossa ei ole liikaa maalintekijöitä. Nämä kaksi osaavat ratkaista pelejä ja esim vesalainen laukoo aina melkein varmasta paikasta eli ei ole kovin tyypillinen suomipelaaja. Missään nimessä kahta samanlaista individualistia ei kannata minusta asettaa samaan ketjuun. Ketä NHL-pelaajia sitten tulee MM-kisoihin, niin sitä en tiiä, mutta mikael granlund olis kyllä kovan tason pelaaja jos tulisi vaan kisoihin. Joku kolmoskentän &neloskentän NHL-pelaaja voisi olla myös hyvä juttu. Ja joku NHL-pakki. NHL-veska?

17

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aaltonen on 38 ja tällä kaudella 11 maalia yhteensä Tshekin, Tanskan ja Suomen liigoissa toistaiseksi.

      Vastapainoksi tarvitaan myös kokeneita liidereitä kuten Pihlström, Komarov, Joensuu, Nurminen.

      Suomen tarkoitus pelata ilmeisesti avauspeli Tshekkiä vastaan aikanaan. Turpiin tulee rumasti, ja kansakunta kotisohvilla ja baarisohvillakin joutuu melkein hätätilaan. Valmentaja huojuu. Näin karnevaalit saavat tuttuun tapaan lupaavan alun. Mutta näitä on nyt vielä turha spekuloida.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­­N­­y­­m­f­o­­m­­­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Vesalainenko maalintekijä? Edelliset viisi kautta 14. 17, 5, 5, 12.
      Aaltonen 10, 11, 14, 7, 19

      Ei hyvää päivää.

      • Anonyymi

        Pitää suhteuttaa pelattuun ottelumäärään joten kyllä nuo vesalaisen luvut on hyvät. SM-liigassa kun on vähemmän otteluita kuin NHL:ssä eli SM-liigassa pelataan noin 50-60 runkosarjaottelua ja nuo maalilukemat on hyvät ja voisi olla vielä paremmat jos käyttäisi vielä tehokkaammin maalintekopaikat hyödyksi. Pystyy myös itse luomaan tekopaikkoja ketjukavereille. Mutta kyky hakea ratkaisuja ja tarvittaessa vaikka yksilösuorituksella joka eroittaa hänet aika monista suomalaispelaajista. On varsin dynaaminen suomipelaajaksi. Vesalaisen älykäs peli on hyödyksi ketjukavereille ja koko suomen joukkuuelle. Lisäksi hänen kova yritys(jatkuva kova yritys) on iso plussa. Ainut pieni miinus tulee siitä että puolustuspeli ei ole niin huippuluokkaa aina. Haastamisen takia kun tekee paljon haastoja, niin vastustaja joutuu ottamaan myös jäähyjä. Lisäksi isokokoinen ja vahva kaksinkamppaluissa josta on hyötyä MM-jäillä.


      • Anonyymi

        17 maalia on hyvä luku noin 50 pelatussa ottelussa. Ja 14 maaliakin on hyvä luku noin 40 pelatussa ottelussa. Eipä siellä SM-liigassa taida moniakaan hyökkääjiä olla jotka tekee kovempia maalimääriä kuin 17 maalia runkosarjassa. Ei kovin montaa ole. Ja eikös vesalainen ollut muutama vuosi sitten SM-liigan maalikuningas runkosarjassa kun teki nuo 17 häkkiä?????


      • Anonyymi

        On myös tuurillakin merkitystä maalin tekemisessä. Kyllä se ketsuppipullo tulee vielä aukeamaan oikein kunnolla vesalaisella että tulevaisuus SM-liigassa tulee olemaan tosi hyvä ja vielä entistä parempi että kiekot alkaa pomppimaan hänellä paremmin . Kun katsoo hänen pelaamista, niin siinä on hyvä syke, joka tarttuu kanssapelaajiin. Näkee todella että hän haluaa voittaa&ratkaista pelejä. Kiekot ei ole pomppineet hänelle aina suotuisasti uransa aikana. Vielä aika nuori pelaaja joten voi vielä nostaa piste&maalilukemiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        17 maalia on hyvä luku noin 50 pelatussa ottelussa. Ja 14 maaliakin on hyvä luku noin 40 pelatussa ottelussa. Eipä siellä SM-liigassa taida moniakaan hyökkääjiä olla jotka tekee kovempia maalimääriä kuin 17 maalia runkosarjassa. Ei kovin montaa ole. Ja eikös vesalainen ollut muutama vuosi sitten SM-liigan maalikuningas runkosarjassa kun teki nuo 17 häkkiä?????

        korjaus kommenttiini "maalikuningas SM-liigassa vesalainen 17 häkillä" eli siis joo kävin katsomassa &googlettamassa ja muistin väärin. Mut hyvä maalilukema 17 häkkiä on.


      • Anonyymi

        mutta sori sekaannus sillä en tosiaankaan ollut skarppina kun postasin avauspostaukseni jossa esitin Vesalaista maalintekijäksi leijoniin. Lapsus! Näitä tulee välillä kun ei keskity tarpeeksi asiaan.

        Juhis aaltosta sen sijaan on pidetty läpi hänen pitkän uransa hyvänä maalintekijänä. Leijonissakin hänelle istutettu vuosien aikana maalintekijän viittaa.

        Että siis varmasti löytyy Vesalaista parempia maalintekijöitä leijoniin euroopan liigoista ja NHL:stä. Kyllä joo! Ja varmasti Aaltostakin parempia maalintekijöitä löytyy.


    • Anonyymi

      Sori avauspostaukseni oli huonostikehitylte. en ollu tekeny tarpeeksi "kotiläksyjä". Meni vihkoon toi avauspostaukseni.

      • Anonyymi

        Kehitelty


    • Anonyymi

      Tästä on ihan hyvä lähteä haravoimaan pelaajia kasaan erilaisin kriteerein ja rakentelemaan joukkuetta kokoon.

      Jere tai joku on yhteydessä rapakon taakse ja nähdään, ketä sieltä voisi olla tulossa. Jätetäänkö jotain passeja tässä vaiheessa leimaamatta, koska Florida putoaa ehkä Torontolle, ellei miamilaisten treenijumi ala hellittää ajoissa. Dallas-Nashville on toinen kiintoisa sarja MM-projektin kannalta.

      Eiköhän Hifkistäkin joku ukko ole tyrkyllä leireille, kunhan puolivälieräsarjan kuormat on saatu huilattua vekka. Luulisi ainakin, vaikkei paraatitohtorin valinnoista tietty ikinä tiedä.

    • Anonyymi

      Surkeitahan nuo liigan maalilukemat on, kyllä pitäisi kärkiäijien tehdä se maali per peli kun sarjan tasokaan ei ole häikäisevä.

    • Anonyymi

      NHL:stä voisi olla pakkeja tarjolla MM-joukkueeseen, mutta tekeekö niillä mitään, kun ei ostomyyntiliigassa edes puolusteta enää nykyään ollenkaan. Peli on koripalloa ilman taktisia elementtejä ja kunnon jännitettä.

      Valimaki, Jokiharju, Maatta, Ristolainen... Myöhemmin mahdollisessa tapauksessa Heiskanen, Lindell, Hakanpää...?

      • Anonyymi

        ...Vaakanainen vielä ainakin myös.


    • Anonyymi

      pohdin sitäki että kannattaako ottaa mikko rantasta jos AVS putoaa ekalla roundilla niin viime kisoissa hän vain sotki eniten suomen peliä????? Joskus supertähdet voi sekaannuttaa peliä kun muistan hyvin viime kevvään kisoista sen kun rantanen surffaili ja pelasi liian itsekkäästi eli yritti yksin soolona liikaa (toi pelitapa mieleen hyvinkin paljon alexander ovechkinin sooloilut venäjän maajoukkueessa ) eikä rantanen osunut verkkoon viime kisoissa kuin kerran tai kahdesta jos sitäkää.

      En kait ottaisi ainakaan supertähtiä, mutta jos florida puttoo jatkosta niin voisin toki harkita alexander junior barkovvia, koska hän ei todennäköisesti sotke peliä kuten rantanen sotkee.

      Rantasen mikko sopii paremmin olympiaturnaukseen kuin MM-jäille. Se on nähty!

      Enkä usko että tuolla joukkueella millä eilen pelattihin latviaa vastaan on mitään mahdollisuuksia kisoissa vaan kyllä pitää muuttaa jalosen viälä tota ryhymää.

      Kyllä sinne muutosta pitää tulla. Jormakan kenttä pelas hyvin. Konsta helenius huikea ikäisekseen. Jopa fysiikka saattaa riittää MM-jäille vaikka 17-vuotias. Jormakan arvo mitataan myös pukukopissa. Lisäksi jormakka on vahva, hyvä väsymätön luistelija, taitava syöttelelijä ja maalintekopotentiaaliakin on ja mikä parasta, hän osaa kiekollisen pelin ja halutessaan menee maskia tekkeen.

      Mut onko jormakan kenttä sellainen oikeasti joka veisi suomen finaaliin ja pronssipeliin? En usko! Vielä tarvitaan kovempia nimiä!

      • Anonyymi

        Viime kevään kisat sekaantuivat jo siinä vaiheessa, kun Jalonen lähti taas johonkin paraatiin pipo silmillä poseeraamaan, kun olisi pitänyt keskittyä joukkueen valmentamiseen jääkiekkokisoihin. Muukin kotikisatouhu oli vastaavaa, ja lopputulos sen mukainen.

        Nyt on uusi projekti, uusi joukkue. Ei varmaan ole oikeistolla mitään vaalejakaan päällä juuri, eikä Rantanen liene erehtynyt ilmaisemaan puoluekantaansakaan, joten mukaan vaan, jos on tulossa, hyvä jätkä ja Leijona.


    • Anonyymi

      Menestyjäinhokin huippukunto voi olla lottovoitto Leijonille Valitettavasti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe