Hallitus täysin järkeä vailla !

Anonyymi-ap

Missä ihmeen leikkaus " KIIMASSA" on tuo nykyinen hallitus ja Orpo sekä Purra heiluu kukkona paskatunkiolla . Olisikohan niillä vaihdevuodet meneillään ja sen vuoksi tekevät aivan järjettömiä esityksiä , eikös ihminen ole silloin tuollainen sekopää ja taitaa tuo ikäkin olla aika sopiva.
Eikö ne helvetin pöljät ymmärrä , että leikkelesivät hallituksen jäseniltä ja kaikilta joita siellä eduskunnassa pyörii ja myös kaikilta rahapösöiltä ja jättäisivät nämä normaalit kansalaiset eroon koko vöyhötyksestä jotka yrittää elää olemattoman pienellä eläkkeellä tai pienellä palkalla ja tekevät oikeaa työtä eikä millään kepulikonsteilla kuten eräät ( päätösten tekijöitä) tarkoitin.
Hastalavista Toprahuja

15

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      oujee jes jes jes.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­N­­­y­­m­­f­o­m­­a­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Sitähän tuo Otetaan vähävaraisilta ja rikkaat annetaan. Ei mitään rortia koko Hallituksella. Lisäksi vielä ns.Hyvin Vointi Alueet?? Yö päivystysten lopetukset??? Näinkö tapetaan toisinajattelijat kehä 3 ulkopuolelta?????

    • Anonyymi

      Robin Hood on käännetty nurin päin.

    • Anonyymi

      Oppositon vihreät avasi oman kokkaripoikansa avulla ovelasti vaatimuksen leikata eläkeläisiltä, pian Iltapäiväpaskoja toimitukset julkaisi kilvan kolumeja jotta eläkeläisiltä joo niiltä pitaakin vasta leikata...Nyt tänään on tullut jo tietoon jotta leikkaukset koskee kaikkein pienimipiäkin eläkkeitä ja Saksikäsi _Riika ja Orpon selvästikin hymyilee jo kuin saatana Danten taiteesssa, sadistinen ilo on vallannut persenaamatkin vihdoin saadaa monottaa luvan kanssa kaikkein heikoimilla olevia, ihanaa...Miten suomalaiset alkoi palvoa saatanaa taisi rikin katkun lähde selvitä.

      • Anonyymi

        17:47:27 Ei ole se vihreä enää seuraavalla kaudella istuntosalissa.. Se me muistetaan.!!!


    • Anonyymi

      Kauanko kansa kts. näin läpinäkyvää ja häpeämätöntä hyväosaisten suosimista , indeksi korotuksiin ei haluta koskea , saahan johtajat hyvät korotukset isoihin eläkkeisiinsä .

    • Anonyymi

      KAIKKI OLI HYVIN VIELÄ 2019.

      SITTEN TULI SDP JA SANNA.

      VITUIKS MÄNI.

      HAHHAHHAAA.

      JA POOOIS.

    • Anonyymi

      Olikin jännä nähdä, että urpo poika rupesi jo purikkaakin toppuuttelemaan saksien kanssa heilumista..
      Syö vähän uskottavutta hallitukselta ja etenkin purikalta ja persuilta...

    • Anonyymi

      Suomi = uloste

    • Anonyymi

      NIIN JA MIHIN RAHAT KÄYTETÄÄN Suomessa SYSÄÄ RAHAA esin raviurheilun tukemiseen40 miljoonaa, up kymmeneen ,vikingline
      jumakauta ei ole rahaa hyvinvointiin mutta näihin samoin kuin lentoliikenteeseen että herrat pääsee helsinkiin tunnissa tietysti ilmaitteeksi
      .JUTTELIN kahden lähemmäs 80 kymppisten kanssa, Olivat soittaneet lääkäri aikaa jo pari kuukautta eikä olekukaan vieläkään soittanut takaisin. Ovat järkeviä ja muistavia pitkän fyysisesti raskaan työuran yrittäjinä tehneitä ihmisiä,
      suomessa on kova koneisto hoitamassa maahan tulijoiden hyvinvointia, vuorokaudet auki olevat vastaanottokodit ja ja henkilöstö huolentimassa että saavat terveydenhoitoa, mielenterveyden hoitoa, ruokaa, vaatteita ja muut tarpeet pyörät, vaunut, tulkit, kuljetukset, huonekalut, lapsilisät, elatustuet, päivähoito, koulutusta... mutta entäs meidän koko elämänsä veroja maksaneet vanhukset, ei mitään terveydenhoidon palveluita jollei itse ymmärrä pyytää, kukaan ei kysy 80 kymppisiltä miten kotona pärjää ja onko jotain tarpeita. SEN IKÄISILLE IHMISILLE VOI TULLA MITÄ VAAN KOMLIKAATIOITA JA KOHTAUKSIA, Ei ihme että meillä löytyy muumioita kotoa ja on voinut maata vaikka vessan lattialla kaatuneena, kuollut janoon ja koviin kipuihin yksin eritteet housuissa,
      VANHUSTEN KOKOPÄIVÄHOITOLAITOKSIA KOKO MAASSA LOPETETTU vaika ikäihmisiä lisääntyy ja paljon puhuttu kotihoito on säälittävän heikkotasoista. PILLERIT KITAAN ja korkeintaan ruokaa lämmitetään. Pyykit ja kämpän siivous täysin henkilön omissa käsissä jos on niin valveutunut että osaa järjestää siivousfirman tekemään ja jos ei niin hukkuu paskaan. Vammaisten hoitotaso myös mättää eikä alalle hakeudu töihin enää pienen palkan, yksintyöskentelyn ( mieti jos joudut auttamaan yksin vessaan huonokuntoista ikäihmistä tai vammaista) ja vuorotyön vuoksi.
      TÄMÄN PÄIVÄNNUORET HALUAA BLOKATA , OLLA SISÄLLÖNTUOTTAJIA , tubettaja TAITELIJOITA :laulaa, maalata, ym huuhaata missä saa tehdä mikä miellyttääja siihen aikaan kun itselle sattuu sopimaan. sitten elätetään apurahoilla ja tukirahoilla .
      NÄITÄ ON TELKKARI TÄYNNÄ TYÖLLISTÄEN JA MAKSAEN PALKKAA.
      farmi, diili, temptation, hosewives, elämäni biisi,suomilove,vain elämää, big brother , tanssii tähtien kanssa ,,masked singer ym soopaa.
      YHTEISKUNNAN arvomaailma .sairaanhoitaja periodityössä ja sometyöntekijä pitkin kynsin, tekoripsineen, tatuointeineen ja lävistyksineen. puhumattakaan onlyfans tienaajat

    • Anonyymi

      "Urpo-pojan" toppuuttelu eläkeasiassa on silmänlumetta, leikkaus eläkkeistä tulee vain toisella nimellä, veronkorotuksena.

      Hallituksen pitäisi nyt ymmärtää puolittaa sopeutustarve ja siirtää toinen puoli ensivaalikaudelle.
      Kansalaisten simputtaminen kostautuu viimeistään syksyn työmarkkinaneuvotteluissa, todennäköisesti jo aikaisemmin!

    • Anonyymi

      Kansaa avustetaan ja elätetään niin runsaslukuiena ettei yhteikunnan verotulot riitä . Joten jääkööt heitteille ja kaduille jotka eivät tee työtä ja elätä itseään .

    • Anonyymi

      Hallitus keksinyt leikkaus automaation!Ensin alettiin puhua lamasta kun oli ennätys työllisyys kun hallitus aloitti.Sitten alettiin kurjistamaan kysyntää ja luotiin epävarmuus työntekijöille että malttaisivat olla kuluttamatta.Nyt käytiin eläkeläisten kimppuun että hekin olisivat mahdollisimman varovaisia eikä investoisi mihinkään tarpeettomaan ja kas;nyt on leikattava enemmän kuin hallituksen aloittaessa ja kun lisää leikataan niin syksyllä huomataan että taas on leikattava lisää kun ei kukaan kuluta vaan säästää jos pystyy kun"on niin huonot"ajat!Kohta saa taas todelliset raha miehet kiinteää omaisuutta halvalla kun konkurssit lisääntyy sekä työvoimaa vapautuu markkinoille tai työttömyys kurimukseen,Kokoomuksen "talousosaamista"parhaimmillaan!

    • Anonyymi

      Purra väläyttelee jo alkoholi ja tupakkaveron nostoa, todella tyhmää kyllä alkoholin myynti on laskenut huumeiden "vapaan" katakaupan takia, tupakkaa polttaa enää harvat koska seon niin kallista pää on jäänyt vetäjän käteen valtiolle. Jopa vauraassa ruotsissa on alkoholi halpaa suomeen nähden, tupakka on sivistymaissa Eussa noin puolet suomen hinnasta, suomessa sokeri tappaa enempi kuin tupakka jopa kehitymaista paeneet on ylipainoisia kilo sokeria maksaa alla 1,50 e kartonki tupakkaa 80 -95 e kartongin hinnalla saa tarjouksesta jopa 90 kg sokeri , ei vtu oo todellista järkee suomen veroissa, viinakeitto taitaa olla pian hyvä bisnes?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe