Oli mukava tavata irl

Anonyymi-ap

Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt jäljellä on omalta puoleltani pelkkää ikävöintiä. Emmehän ole tekemisissä enää. Silti mietin sinua niin aamulla auringon noustessa kuin illalla levolle käydessäni ja monissa arkisissa asioissa, mitä mistäkin aiheesta olit mieltä.

En tiedä kohtaammeko enää koskaan ja tällä hetkellä kaipaus tuntuu liian raskaalta kuljettaa mukana. Helpompaa olisi saada lähettää terveiset suoraan, mutta siihen ei ole välineitä. Eniten väsyttää palstoilla vieraileminen, eivät ne ole herkälle ihmiselle oikea paikka, vaikka kuinka positiivisesti yrittäisi asioihin suhtautua.

Tämä pieni tervehdys jääköön tänne elämään. Ehkä se antaa toivoa jollekin toisellekin, jonka välit tärkeäksi tulleeseen ihmiseen ovat syystä tai toisesta etääntyneet tai katkenneet. Olet jäänyt asumaan mieleeni ja sydämeeni. Pahoittelen, jos et sitä itse halunnut.

25

1013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oliko tämä naiselle, yhdeltä T mieheltä......

      • Anonyymi

        Ei ole T- mieheltä. -ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole T- mieheltä. -ap

        Ok,kiitos.


      • Anonyymi

        Voisi olla yhdeltä T mieheltä P naiselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisi olla yhdeltä T mieheltä P naiselle.

        Jos olisi A- naiselle osuisi 😀


    • Anonyymi

      Taitaa olla varattu mies kysees

      • Anonyymi

        Millä perusteella tämä olisi varattu, josta mies ihan itse kirjoittelee? Etkö koskaan tenava kyllästy tähän raudoittamiseesi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä perusteella tämä olisi varattu, josta mies ihan itse kirjoittelee? Etkö koskaan tenava kyllästy tähän raudoittamiseesi

        Ajattele että näin typeryksiä löytyykin jotka kuuntelee haltioituneena mitä joku silmät hedelmäpelinä pyörivä psyko kertoo


      • Anonyymi

        Ja nainen.


    • Anonyymi

      Näin se on. Välit katkesivat. Ikävä jäi. Toivon kuitenkin kaikkea hyvää. Voi olla, että hän ei ikävöi minua. Totta, tämä palsta ei ole herkille. Itse koen, etten kaipaa tätä palstaa. On vain pitänyt tuuleen kertoa ikävästäni. Hassua, minäkin mietin välillä, mitä hän sanoisi jostain arkisesta asiasta. Tosin nyt elämäni on niin kitkaista etten taida jaksaa enää ikäväänikään murehtia. En ole kovin hauskaa seuraa kenellekään. Ihan hyvä, ettei nähdä, koska silloin olin iloinen ja nyt suruinen. Voi hyvin.

    • Anonyymi

      Voi että mies...En tiedä oletko se keneksi luulen. Onko välit jotenkin katkennut?Miksi?
      Mutta tämä viesti kolahtaa sydämeeni hieman. 🥰
      N

    • Anonyymi

      Milloin tämä sattuma tapahtunut?

    • Anonyymi

      Tiedän ettei tämä ole ole minulle, sillä emme ole keskustelleet asioista kasvotusten. Vastaan kuitenkin kuin hänelle.

      Olen pahoillani miten käyttäydyn. En ehkä ollut silloin täysin parantunut edellisestä suhteesta. Sait minut tuntemaan jotain ja säikähdin sitä. Ne tunteet olivat hyvin ristiriitaisia. Samaan aikaan sait minut ärsyyntymään ja samaan aikaan koin mielenkiintoa. En uskaltanut tehdä mitään, koska pidin itseäni riittämättömänä. Siksi valitsin helpon tien.

    • Anonyymi

      Kiitos hienosta kirjoituksesta. Todella voi tuoda lohtua monille. Tosin jäähyväiset voivat aiheuttaa myös surua. No, sekin kuuluu elämään.

      Kyllä kannattaisi yrittää selvittää asiat kasvotusten, koska tämä on vain oman mielen purkamista, mikä tietysti on myös hyvää.

      Kaikkea hyvää! (sivusta)

    • Anonyymi

      Oli oikein mukava tavata paikallisessa kaupassa.

      • Anonyymi

        Milloin?


    • Anonyymi

      No haluaisin olla kanssasi mutta olet niin mustis mutta sinä voit aina tulla kyllä minulle livenä juttelemaan jos haluat turhaan me enään mitään viestejä laitella kun et itse siihen pysty suuttumatta ja olemaan kuin aikuinen tietysti jos pystyt olemaan haikkumatta minua niin silloin voidaan viestitellä käy lääkärissä hakemassa rauhottavia niin voidaan sitten viestotellä

      • Anonyymi

        just just 🤭


    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus jollekin.

      Itse mietin joskus, että jos olisin saanut puoliksikaan niin paljon positiivista huomiota kuin sitä hirveää paskaa, niin se olisi ollut eeppistä.

    • Anonyymi

      Ap, katkaisit siis välit koska halusit helpon kautta?
      Osaatko korjata?

    • Anonyymi

      Antaa toivoa jollekin toiselle? Rakastuneet lukee näitä jatkuvia anonyymeja hylkäämiäsi ja voi huonosti. Olet typerys.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä, itse en laittaisi tänne mitään hylkäämisviestejä, koska ihmiset reagoi niihin herkästi ja se aiheuttaa turhaa surua. Keskitytään niihin positiivisiin asioihin, ei kaikkea ole pakko sanoa.
        sivusta.


    • Anonyymi

      Kuka tietää, miksi täytyy kaivata saavuttamatonta. Katse on jäänyt minulle mieleen, eikä aikakaan pyyhi sitä pois. En osaa tätä selittää, annan vain tunteen kulkea mukana elämässäni.

    • Anonyymi

      Minäkin olin siinä imussa, niin pitkään. Se oli kauheaakin. Joskus pystyin tuskin syömään – anteeksi, tiedän, että se kuulostaa minun kohdallani oudoista oudoimmalta. Mutta päiviin en tuntenut nälkää ollenkaan. Olin... miehitetty. Veit minulta halun kaikkeen muuhun, ja sitä olen taas opetellut uudelleen näkemättömyyden turvin. En tiedä, varmaan ansaitsinkin tuon haasteesi, ettet ollut kovinkaan helppo. Mutta se vei sitten minut liikaa toiseen syvään päähän. Kiintymykseen, tolkkuun. Usko mahdottomaan, siihen onnelliseen loppuun, alkoi kadota. Ei ole takeita edes menneestä, ja muistojen painaessa niiden otteesta irrottautuminen tekee keveääkin keveämmäksi kun mikään ei enää tunnu ankkuroivan paikoilleen. Onko sitä sitten jo muotoutunut yhden tempun taikuriksi, joka aina häviämässä vain välttääkseen kaiken pysyvän ansan. Mitä enemmän tekee pelastaakseen itsensä sitä vähemmän taitaa olla sen arvoinen.

    • Anonyymi

      Hän on selvästikin itse luovuttamassa, eikä ketään hylkäämässä. Luetunymmärtäminen on tosi vaikeaa tunnekuohuissa, sellainen kuva vahvistuu joitain tämän aloituksen kommentteja lukiessa. Hyvä muistutus siitä, miksi kannattaa keskittyä tosiasioihin ja -elämään. Onnea matkaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      238
      2070
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1797
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      107
      1216
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1140
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1105
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1025
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe