Tori.fi:ssä ei enään käy kauppa

Anonyymi-ap

Uudistuksen myötä kauppa ei käy enään Tori.fi:ssä

29

1622

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huomannut saman. Ennen kävi kauppa hyvin. Nyt ei tule edes kyselyitä.

      • Anonyymi

        Itsellä tuli ennen kaikenmaailman ns. vittuilu viestejä, niin nekin on loppunut nykyään Tori.fi:ssa Joten jopa nämä tyhjänpäiväset pilailu viestit on loppuneet. Ja olen kuulut myös monilta tutuilta että eivät saa enään mitään myytyä kun sivut meni niin sekaviksi.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        😋 ­­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Juuri kukaan ei näytä ostavan tuotteita, joissa on tori-diili.

      • Anonyymi

        Ei ole pakko ottaa paska tori diiliä
        Mutta totta kauppa ei köy sen vitun uudistuksen takia.
        Ja huutonetissä sama juttu..2000-2006 kävi huutonetissä kauppa..nyt ei mitään...kuolleet on molemmat.
        Joku kusipää pilasi Torin.fi.


    • Anonyymi

      Ja kun yrittää jotain ostaa, niin huijarit eka tarjoamassa ilmaa.

    • Anonyymi

      Ei mene mikään kaupaksi ja kukaan ei edes klikkaa ilmoitusta.
      Varmaan ylläpito sen vuoksi laittanut tuon ilmaset postikulut kanpanjan.
      Täysi susi syntyessään tämä uusi versio

      • Anonyymi

        Juu, ihan samaa ihmetellyt. Ennen käytiin tuotteita katselemassa paljon ja klikkauksia tuli tuotteelle lähes päivittäin. Nyt voi mennä viikko, ettei yhtään klikkausta. Käsittämätöntä. Mihin kaikki ostajat kadonneet? ON KYLLÄ HUONOIN UUDISTUS IKINÄ, mutta omistajataho ei välitä eikä heitä kiinnosta näköjään.


    • Anonyymi

      Ei käy enää kauppa. Odotellut että jos alkaisi vilkastumaan kaupankäynti uudelleen kun mennyt vähän aikaa tuosta uudistuksesta mutta ei ole ollut yhtään sen enempää kauppaa. Ja sama huomio klikkausten suhteen eli myös ne vähentyneet radikaalisti: ihmiset eivät yksinkertaisesti löydä mun myynti-ilmoituksia joten miten voisi tulla kauppaa kun ilmoituksia ei löydä. Kuulisin myös muiden kokemuksia mielellään. Onko kellään alkanut kauppa käydä yhtään paremmin?

      • Anonyymi

        Kauppoja ei enää ollenkaan. Kahteen viikkoon ei ainuttakaan kyselyä edes. Näkyvyys olematonta. Jatkuva julkinen puhe huijareista ja myyjien kyttäys sekä tietojen urkinta on törkeää tavallista kierrättäjää kohtaan. Menee lapsi pesuveden mukana näissä Torin kalasteluhommissa ja kaupankäynnin rajoituksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauppoja ei enää ollenkaan. Kahteen viikkoon ei ainuttakaan kyselyä edes. Näkyvyys olematonta. Jatkuva julkinen puhe huijareista ja myyjien kyttäys sekä tietojen urkinta on törkeää tavallista kierrättäjää kohtaan. Menee lapsi pesuveden mukana näissä Torin kalasteluhommissa ja kaupankäynnin rajoituksessa.

        Myös huutonet on hiljentynyt reippaasti,Suomesta loppuu koko ajan myös kirpputorja,joiden pitäminen ei kannata.Samalla tavalla voi käydä huutonetille ja torille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös huutonet on hiljentynyt reippaasti,Suomesta loppuu koko ajan myös kirpputorja,joiden pitäminen ei kannata.Samalla tavalla voi käydä huutonetille ja torille

        On varmaa myös että monet yritykset hiljenevät myös


    • Anonyymi

      Olen huomannut samaa, edes käypää hintaa alempi ei saa kaupaksi, ilmoituksia ei edes klikata eli veikkaan vaan, että torilla on alustassa kopelointi miten ilmoitukset näkyvät. Ei edes tarjouksia jätetä. Ja mitä tuokin tarkoittaa mainos jossa on aktivoi toridiili ja ota tarjouksia vastaan jokapuolelta torikäyttäjiä.

    • Anonyymi

      Paskat sivut nykyään, edes myyjän muita myynnissä olevia tuotteita ei näy ilman toriin sisäänkirjautumista,

      Lisäksi paljon hankalammaksi on mennyt haku ja selaaminen, en käytä enää edes satunnaisesti.

    • Anonyymi

      Ihan täysin kuollut. Johtuu osaksi siitä, että ei saa myyjään suoraan yhteyttä. Minä kun en kyttäile viestejä. kauppa tehdään nopeasti ja heti.

    • Anonyymi

      Unohditte yhden asian. Valtio / energiayhtiöt kupanneet kansalaisten rahat. Huomaan sen ja kuulen kun teen yrittäjänä hommia "ei ole rahaa ja siksi en voi nyt ostaa palvelua, kalliit sähkönhinna veivät rahat. Vaikka kait taloakin pitäisi kunnostaa"

    • Anonyymi

      Miksi myyjän pitää nähdä ostajan profiili? Ilmoituksia enää ei katsota eikä viestejä tule. Kaupankäynti on pysähtynyt seinään. P*ska uudistus. Toridiili ihan roskaa. Tämä on kaupankäyntipaikka eikä mikään SOME.

    • Anonyymi

      Eikai se mikään ihme ole kun kauppa ei käy kun käyttäjänimi on piilotettu, silloin ei pääse katsomaan myyjän muita mahdollisia tuotteita. Itse kun selaan ilmoituksia ja huomaan jonkun piilotetun profiiliin, lopetan siihen ja etsin jonkun joka on avoimin kortin myymässä tuotteitaan.

    • Anonyymi

      Huono uudistus. Menee postilta rahat saamatta tulevaisuudessakin

    • Anonyymi

      Uudistus pilasi palvelun.
      Mennyt liian sekavaksi.

    • Anonyymi

      Ylläpidolle: Ottakaa nyt järki käteen ja heittäkää ylpeys pois ja palauttakaa vanha versio sivustosta. Muuten teidän bisnes loppuu

    • Anonyymi

      Todella hiljaista on. Klikkauksia tulee todella vähän. Sivusto myös näyttää ihan kummallisesti tuloksia, kun jotakin hakee. Sivun alalaidassa saattaa lukea 1 (haun perusteella sivuja) ja ,kun sitä klikkaa sivuja onkin enemmän. Surkea uudistus. Käytettävyyttä ei ole selkeästikään osattu uutta sivustoa tehdessä miettiä yhtään.

    • Anonyymi

      Itse myynyt tori.fi sivulla aiempina vuosina paljon tavaraa, mutta nyt uudistuksen jälkeen huomannut että hiljaista on. Ei kyselyitä, ei kauppoja, ei katseluita tuotteissa. Uudistus epäonnistunut täysin! Ei hyvä! Missäs nyt sitten yrität päästä esim. ylimääräisistä huonekaluista eroon...

    • Anonyymi

      Hirveät ilmoitukset huijauksesta kuka sieltä uskaltaa edes ostaa. Mutta ainoat joilla näkyy menevän hyvin on Palsanmäkien huutokauppa. Sitä on katsottava monia kertoja uudestaan ja uudestaan ja monelta eri kanavalta. Ihan varmasti vähempikin riittää jos jotain kanavaa katsoo siellä pällistele Heli jaAki Palsanmäki.

    • Anonyymi

      Olen huomannut samaa. Kauppa ei tori.fi enää käy eikä pysty enää selailemaan myyjien ilmoituksia niin kuin ennen uudistusta. Ihmetyttää kovasti miksi hyvä formaatti piti mennä pilaamaan uudistuksilla. Vaihtuiko omistaja vai mistä näin huomattava muutos. Myyminen on lähestulkoon mahdotonta nykyään ja vielä vaikeampaa on löytää jotain ostettavaa, kun ei myyjien ilmoitusten selaaminen enää ole niin yksinkertaista. Harmittaa kovasti, että tori.fi piti mennä älyttömällä uudistuksella pilaamaan.

      • Anonyymi

        Miksi autokauppa ei käy.Miksi asuntokauppa ei .Näitä on vaikka kuinka paljon.Ei torin uudiStuksella ole mitään merkitystä siihen että kauppa ei käy .Se on laaja ilmiö ja näkyy kaikkialla


    • Anonyymi

      Se on enää.

    • Anonyymi

      Tori.fi joutuu taas turvautumaan ilmaisiin postimaksuihin, kun toridiili ei kertakaikkiaan toimi. Vain huijarit ovat nykyään asialla. Miltei päivittäin tulee huijaustarjouksia ulkomailta, joihin on ympätty joku yleinen suomalainen nimi ja halutaan ostaa tavaraa toridiilinä. Kehutaan, että kulut on jo maksettu ja kuriiri tulee hakemaan tuotteen. Älkää menkö tuohon ansaan! Lisäksi sähköpostin roskapostiosio on täynnä toriin liittyviä huijauksia. Katsoin, että kymmeniä ostoviestejä menee jo suoraan roskapostiin.

      • Anonyymi

        Lisäksi vanhemmat ihmiset eivät enää pysty käyttämään toria lainkaan. Yksikin naapuri olisi halunnut ostaa lapsenlapselleen potkulaudan, mutta tuo kirjautuminen vesitti koko touhun. Miksi hyvä asia piti tuolla lailla pilata. Toridiiliä eivät halua juuri ketkään käyttää eivätkä varsinkaan myyjät, jotka ovatkin jo siirtyneet huutonetin puolelle, josta sentään saa rahat kaupanteon yhteydessä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe