Antista tulee jälleen ministeri!

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-222471

"Antti Kaikkonen pitää tiedotustilaisuuden – lähteekö ehdolle keskustan puheenjohtajaksi?
Keskustan kansanedustaja ja entinen puolustusministeri Antti Kaikkonen pitää tänään tiedotustilaisuuden. Sen aiheena on kutsun mukaan keskustan puoluekokous kesäkuussa sekä ajankohtaiset asiat.

Aiemmin Kaikkonen on kertonut pohtivansa, lähteekö ehdolle keskustan puheenjohtajaksi. Nykyinen puheenjohtaja Annika Saarikko on ilmoittanut, ettei hän tavoittele enää jatkoa.

Keskusta valitsee uuden puheenjohtajan puoluekokouksessaan kesäkuussa."

Antti on aina ollut mielestäni jämerä poliitikko ja hänellä tulee olemaan vielä runsaasti ministeri-päiviä edessä. Seuraavissa EK-vaaleissa tulee nostamaan puolueensa kannatusta selvästi koska ne x-kepulaiset jotka erehtyivät parissa viime vaaleissa PS:a äänestämään palailevat takaisin kotiinsa koska sisimmässään eivät halua äänestää enää yhden asian äärioikestopuoluetta jonka talousosaaminen on niin oikeistolaista kuin olla voi. Siitä on jo selkeitä merkkejä ilmassa.

Seuraavan hallituksen ydin saattaa todennäköisesti olla Antti-kaksikossa.

25

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielestäni hän on jopa vahvasti historiaan jäävä valtiomies-tason poliitikko. Samaa kastia Marinin ja Niinistön kanssa.

      Kolmikko joka vei Suomen Natoon saatuaan koko kansakunnan suosion taakseen tälle toimelle.

      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä!


      • Anonyymi

        Kyllä. Totta puhut.


      • Anonyymi

        Jösses että se Saarikko on runsas.

        Suomen hövelein kirstunvartija kautta aikain.

        Rahaa sinne rahaa tonne ...ja kaikki lastemme velaksi.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­­N­y­­­m­­f­­o­­­m­­a­­­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Antti Kaikkonen on keskustan porukasta ollut pätevin tekijä jo vuosikaudet. Antilla olisi mahdollisuuksia keskustan nostoon. Kurvinen olisi lopetuslaukaus.

    • Anonyymi

      Antti Kaikkonen ja Antti Lindtman olisivatkin hyvä kaksikko. Siihen päälle Vasemmistoliiton ja RKP:n uudet puheenjohtajat. Saataisiin ajan kanssa perskokkarehallituksen aiheuttamat tuhot korjattua.

      • Anonyymi

        Kirjoittaja on satiirin mestari.


    • Anonyymi

      Niin olen milläkin samaa mieltä. Keskustan kannatus nousee aika pian persun ohi ,kun todella monet pettyneet palaavat keskustaan.

      • Anonyymi

        Ja demareihin sekä vasemmistoon joka sekin nousee. Persut on nähty jo ja valehtelijoiksi todettu.


    • Anonyymi

      Puolue joka pettää itsensä on tuhottu, persuilla on edessä jälleen hajaannus!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Keskustan paras ehdokas puheenjohtajaksi???? Rikoksesta tuomittu, jo on super ainesta!!! Eikö ole rehellistä laittaa johtoon?

      • Anonyymi

        Hänet tuomittiin ja hän kärsi seuraamuksensa kuin mies.

        Hän on velkansa sovittanut jo 12 vuotta sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hänet tuomittiin ja hän kärsi seuraamuksensa kuin mies.

        Hän on velkansa sovittanut jo 12 vuotta sitten.

        KERRAN ROSVO, AINA ROSVO! Politiikassa näkyy olevan niin, että rikos ja tuomio on meriitti, alkaa muistuttaa Persujen hommaa.


    • Anonyymi

      Antti ja Kepu eivät vain varastaneet rahoja vaan tuhosivat kokonaisia kaupunginosia

      asuinkelvottomiksi monivuotisiksi roskaläjiksi
      vihatuin puolue Uudellamaalla



      https://www.is.fi/hs-espoo/art-2000006402863.html
      Espooseen piti nousta ylevä keskustakortteli, jäljelle jäi kolme valtavaa kuoppaa
      Suurpeltoa varten oli suuret suunnitelmat: Plaza, johon tulee kahviloita ja ravintoloita ja viereen nuorille asuntoja. Sitten Nuorisosäätiö joutui vaikeuksiin ja kiinteistösijoitusyhtiö meni konkurssiin




      allekirjoita
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/12651

      Termit äiti ja isä säilytettävä lainsäädännössä, palveluissa ja yhteiskunnassa

    • Anonyymi

      Jumankauta, keskusta mainittu keskustan palstalla!

      Jo ennen on aikoihin eletty @

    • Anonyymi

      Perustuen viimeaikaiseen poliittiseen kannatuskehitykseen ja jo valittuihin että oletettavasti valituiksi tuleviin henkilövalintoihin näen suurta potentiaalista mahdollisuutta, että seuraavan hallituksen päärunko saattaisi muodostua Antti-duoon. Lindtman pääministeriksi ja Kaikkonen joko valtionvarain- tai ulkoministeriksi riippuen siitä, nouseeko Keskusta kannatukseltaan riittävän suureksi rahaministerin salkun saamiseksi. Molemmat ovat perusluonteeltaan rauhallisia kavereita, joten heistä muodostuisi takuulla hyvin dynaaminen kärkikaksikko hallitukseen.

      Jätettäköön loput ympärille mahdollisesti muodostuvasta koalitiosta vielä sivuun, koska liikkuvien elementtien liikkeitä on vielä turhan aikaista edes arvioida. Esim. mihin Kokoomuksen ja Perussuomalaisten kannatukset päätyvät? Miten käy lopulta kannatusalhossa jo valmiiksi kipuilevan RKP:n ja samoin Vihreiden? Entä miten Vasemmistoliiton linja käyttäytyisi, jos Anderssonin jatkajaksi valittaisiin Jussi Saramo? Vasemmistoliiton kannatus on lähestymässä jo kymmenen prosentin rajaa, joten tämäkin on täysi arvoitus vielä tässä vaiheessa. Ja väheksymättä ketään, niin mikä tulee olemaan KD:n ja Liike Nytin tilanne lähempänä seuraavia vaaleja? KD on jo nyt RKP:n edellä, joten sen kannatus voi vielä kehittyä tai säilyä ennallaan.

      En tiedä, että löytyykö muilla samanlaista tuntua ilmassa olemassa, mutta se mitä pidän erittäin mielenkiintoisena odotusarvona on, että saattaisiko Kokoomus mahdollisesti alkaa vuotamaan Harkimon leiriin, jos Orpon ja Kokoomuksen pääministeripuolueen politiikka epäonnistuu? Oppositiosta on jo esitetty näkemystä, että hallituksen talouspoliitiikan tavoitteet olisivat jo ajaneet karille. Kuten on jo tässä pitkin matkaa nähty, niin Kokoomuksen liberaalisiipi on ollut varsin vaitonainen ja paikallistasolla on tapahtunutkin jo eroamisia Orpon hallituksen muodostumisen jälkeen. Mitä tapahtuu jatkossa Kokoomuksen konservatiivisiiven ja Perussuomalaisten välillä, joiden politiikka alkaa muistuttamaan jo aikalailla samankaltaisilta?

      • Anonyymi

        Keskustalla ei ole ollut Ahon hallituksen jälkeen ulkoministerinsalkkua. Nato-hakemuksen aikana puolustusministerinä toiminut Antti Kaikkonen olisi luonteva valinta ulkoministeriksi riippumatta siitä, onko pääministeripuolue SDP vai kokoomus. Ulkoministerin tehtävään ei sisälly samanlaisia riskejä suuresta epäsuosiosta kuin valtiovarainministerin tehtävässä. Mutta toiseksi suurimmalta hallituspuolueelta odotetaan valtiovarainministeriyttä. Harva on tehnyt taktisista syistä "soinit".


      • Anonyymi

        Ei koskaan demujen kanssa samaan hallitukseen se on nähty mitä siitä seuraa. Kukaan ei äänestä keskustaa, jos veljeily viherkomukoiden kanssa jatkuu.


    • Anonyymi

      Antti jätti keväällä tyhjän paperin hallitusneuvotteluihin
      Sebu kertoo miksi

      https://twitter.com/SebastianTyne/status/1780656552166281486
      – Syksyn mittaan keskusta puhui, kuinka verotusta pitää käyttää valtiontalouden tasapainottamiseen ja veroalet pitäisi perua. Nyt kun hallitus käyttääkin verotusta, keskustan puheenjohtaja syytti, että hallituksen verolinja veivaa ylös alas. Ettekö te juuri halunnut, että verotustakin käytetään?

      Helmikuussa keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko linjasi, että keskusta nostaisi yleistä alvia ruuan alvin sijaan.

      – No, hallitus toimii juuri näin. Tänä aamuna keskustan edustaja kritisoi televisiossa päätöstä, koska se meni puolella prosenttiyksiköllä Ruotsin ja Tanskan ohi. Puoli prosenttiyksikköä katkaisi kamelin selän.

      Tiedän nyt, miksi keskusta jätti keväällä tyhjän paperin hallitustunnustelijalle.

      – Se ei vielä tiennyt hallituksen linjaa, josta sen pitää erottua, omaa linjaa kun puolueella ei tunnu olevan.

      • Anonyymi

        Tynkkystä weetuttaa, kun Keskusta ei suostunut lähtemään hallitukseen Kokoomuksen likasankopuolueeksi, joka nyt kostautuu persuille itselleen? Miksi Keskustan olisi ylipäätään pitänyt lähteä tukemaan persujen ihmisyyden vastaista politiikkaa?


    • Anonyymi

      Keskustan täytyy muistaa aina MITÄ he tekivät äänestäjilleen. Hoitajat laitettiin jonoon, maaseudun ihmiset maksajaksi, yrittäjät suuria vihollisia puolueelle.
      Ketkä äänestävät keskustaa, joka pettää äänestäjänsä?

      • Anonyymi

        Suomi ei selviä bulkilla, sellulla, vedyllä ...
        Pääomien verotus ja pääomatulojen veronkorotus olisi demarimyrkkyä Suomelle

        Veroporkkana korkeateknologiaan
        Rydman toteaa, että hallitus ei voi täysin katsoa sivusta valtiontukikilpailua. Tätä varten hallitusohjelmassa on kirjaus 400 miljoonan euron elinkeinopoliittisesta varauksesta. Se on osa hallituksen neljän miljardin euron investointiohjelmaa. Varauksen käytöstä tarvitaan vielä EU:n notifiointi. Rydmanin mukaan rahat voisivat olla käytössä jo loppuvuodesta, jos EU:lta saadaan kuittaus.

        – Budjettina se on varsin vähäinen summa, kun vertaa keskeisiin kilpailijoihin
        https://www.verkkouutiset.fi/a/wille-rydman-valayttaa-veroporkkanaa-investointeihin-tukia-parempi-kannustin/#ae60bcd1


    • Anonyymi

      Keskusta kulutti vuolaasti verorahaa maahanmuuttajien hyysäämiseen ja paapomiseen. Nyt on maksun aika ja keskusta romahti

      Wille Rydman 18.4.2024

      "Vastaanottorahaa pienennetään, pakolaisten oleskelulupia lyhennetään ja tiukennetaan, turvapaikkahakemukset käsittelyyn jo rajalla, kansalaisuuden saamista vaikeutetaan ja maahantulosäännösten kiertämistä ehkäistään.

      Hyvä hallitus toimii"

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe