Kuka on tunnetuin keskustalainen henkilö?

Anonyymi-ap

Kuka hän on? Kuka on saanut eniten hyvää aikaan eläntyönään? Kuka on tämä suuruus, joka tunnetaan ympäri maailman?

15

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskustan Matti Vanhanen on tunnetuin Keskustalainen.

      Kekkoset ja Puskat ovat maalaisliittolaisia. Kekkonen ei ikinä ollut Keskustan jäsen.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­N­­y­­­m­­f­o­­m­a­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Henry Saari, puikottaja

    • Anonyymi

      Mika Lintilä? Ei edes muista käyneensä maailmalla!

    • Anonyymi

      Väyrynen?

    • Anonyymi

      Santeri Alkio, vaikka ei koskaan käynyt ulkomailla.

    • Jos henkilöltä itseltään kysyttäisiin, asia olisi selvä kuin pläkki. Omasta mielestään hän on Jumalan valittu johtaja ja ihmiskunnan suuri pelastaja. Mutta tässä on nyt se ongelma, että tätä henkilöä ei ehkä saada vastaamaan tähän kysymykseesi. Hän on tietysti ylivoimaisesti omahyväisin poliitikkomme, Kepun entinen puheenjohtaja, kunniapuheenjohtaja ja presidenttiehdokas Paavo Väyrynen. On hän maailmallakin tunnettu, ainakin Virossa 1990-luvulla. He inhosivat Väyrystä. Ja oli hän jonkun verran tunnettu ja pidetty myös Kremlissä. Kukapa ei nyt kuuliasesta hännystelijästä pitäisi.

      Muut kepulaiset eivät näin kuuluisia ole. Mutta on heillä kotimaassa kuuluisia naispuheenjohtajia. Nämä ovat erityisen kuuluisia pätkäministeriydestä. Heitä on yhteensä peräti kolme tältä vuosituhannelta. Pätkäpäämisterit Anneli Jäätteenmäki ja Mari Kiviniemi sekä valtionvarainministeri Katri Kulmuni. Eikä mennyt kovin hyvin myöskään neljännellä naisella eli Paula Lehtomäellä, jonka uran kohokohtia oli se, kun pääsi kehumään Sotkamon koulun oppilaille sitä, kuinka ympäristöystävällinen yritys Talvivaara on.

      Antti Kaikkonen on myös kuuluisa paitsi saamastaan vankeustuomiosta myös perhesuhteidensa käänteistä sekä uskomattomista tanssitaidoistaan.

      • Anonyymi

        Väyrynen tunnettiin myös Kiinassa, ikävä kyllä kulttuurimuistomerkille kapuamisestaan ja kun Väyrynen häipyi Kiinasta, niin ko muistomerkin läheisyydessä kiellettiin alkoholin nauttiminen ja muistomerkki vielä varmuuden vuoksi aidattiin. Virossa Väyrystä ei muistella hyvällä.


    • Anonyymi

      Virkansa puolesta Olli Rehn joutunee reissaamaan tasaisen säännöllisesti Euroopan maissa tapaamassa kollegoitaan. Antti Kaikkonen saattoi jäädä mediaa seuraavien tavallistenkin ihmisten mieliin siltä ajalta, kun oli puolustusministerinä viemässä Suomea Natoon.

      • Olli Rehn ei ole nyt tunnettu, vaikka hän kuinka reissaisi. Ei Suomen Pankin pääjohtajan asema vielä tuo kuuluisuutta. Jos hän olisi EKP:n pääjohtaja, sitten sitä kuuluisuutta kyllä olisi. Olli Rehn oli paljon tunnetumpi EU-komissaarina. Ja kuuluisa hän toden totta olikin. Hän oli Turkissa ihan rokkistaran maineessa ja suuressa suosiossa. Olli Rehn ajoi silloin Turkin EU-jäsenyyttä. Se on jälkikäteen arvioiden hänen pahin poliittinen mokansa. Onneksi Turkin jäsenyys ei koskaan toteutunut. Turkki sitten kiitteli erikseen Suomen heidän EU-jäsenyytensä ajamisesta asettumalla esteeksi Suomen Nato-jäsenyydelle. Olli Rehn olisi voinut lähettää Erdoganille ystävänpäiväkortin ja ihmetellä siinä vanhan ystävän käytöstapoja.

        Antti Kaikkonen on jäänyt suomalaisten mieliin ihan eri asioista. Nuorisosäätiön vaalirahasotkuista ja siitä tuomitusta vankeusrangaistuksesta, perheasioiden tuomisesta julkisuuteen tämän tästä ja tanssitaitojen esittelemisestä tv:n suorissa lähetyksissä.


    • Anonyymi

      Minun mielipiteeni kääntyy voimakaasti Pekka Puskan suuntaan.

      Hänen mukansa merkittävä syy on länsimaisen ruokavalion runsas tyydyttynyt rasva, jota saadaan esimerkiksi liha- ja maitotuotteista. Vuodesta 1972 vuoteen 1997 kestänyt Pohjois-Karjala-projekti on tuttu esimerkki ruokavalion merkityksestä sydänterveydelle. Projekti käynnistyi 1970-luvun alussa, jolloin sydäntautikuolleisuus oli Pohjois-Karjalassa suurinta maailmassa, nuoria miehiä kuoli paljon ja odotettava elinikä miehillä oli alle 65 vuotta. Ruoan ainoa tehtävä oli pitää nälkä poissa. Voita, kermaa ja suolaa käytettiin tolkuttomia määriä. Miehet tupakoivat kuin korsteenit, projektissa mukana ollut professori Pekka Puska kommentoi vasta Ylelle.

      THL:n mukaan elintapamuutosten seurauksena väestön sydäntautikuolleisuus alkoi nopeasti vähentyä Pohjois-Karjalassa ja vähitellen koko maassa.Vuodesta 1972 lähtien työikäisten miesten ennenaikainen vuotuinen sydänkuolleisuus on laskenut yli 80 prosenttia. Ruokavaliomuutosten myötä väestön kolesterolitaso on alentunut yli 20 prosenttia.

    • Anonyymi

      Eikka "salkkku" Uusitalo. Salkku nimi oli Supon antama ja johtui siitä, että Eikka meni Neuvostoliiton lähetystöön aina salkku mukanaan, mutta pois tulessa ei ollut salkkua. Supossa naureskeltiin, että idässä on kova pula salkuista ja Eikka maalaisliittolaisen salakuljettaa niitä sinne. Mutta maailmalla ällistyttiin Eikan ehdotuksesta Suomen toiseksi itsenäisyyspäiväksi ja Eikka on tunnetuin maailmalla. Näin Wikipediassa:

      Ollessaan Keskustapuolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Uusitalo esitti vuonna 1974 Suomelle toista itsenäisyyspäivää jatkosodan päättäneen Moskovan välirauhan päivämäärälle 19. syyskuuta. Myöhemmin hän perusteli esitystään sillä, että halusi tällä korostaa rauhanomaisen rinnakkainelon merkitystä.

    • Anonyymi

      Ei suomalaisia poliitikkoja tunneta ympäri maailman, vaikka jossakin huippukokouksessa tai valtiovierailulla televisiokuvissa vilahtaisivatkin. Eurooppalaisille pääministerimme ja presidenttimme voivat tulla tutuiksi kasvoiltaan ja joillekin nimeltäänkin, mutta vain niiksi vuosiksi, kun ulkomailla liikkuvat. Sitten unohtuvat. Tätä voi miettiä siitäkin näkökulmasta, kuinka hyvin me suomalaiset tunnistaisimme kuvista muiden maiden poliitikkoja yli kymmenen vuoden takaa.

      Kuninkaalliset ovat tunnettuudessaan aivan omassa kategoriassaan. Juuri sen takia heidän kalliista ylläpidostaan ollaan valmiita maksamaan ilman käytännön hyötyä.

    • Anonyymi

      Ossi, viestien heikon laadun perusteella kaikki tuntevat hänet.

      • Anonyymi

        Tuo pitää paikkansa, ainakin viestien heikon laadun osalta, mutta onko pulla-ossi parhaiten tunnettu lähellä keskustaa oleva hölö, pitää muistaa, että pulla-ossi oli ehdolla lättymaapuolueesta.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe