Paikkatiedon jakaminen ei ole sallittua

Anonyymi-ap

Älkää ottako kaupan naiselta mitään tietoja ainakaan kehenkään muihin liittyviä. Kaupan nainen on hullu, joka on luonut tänne tilanteen jossa hänen vuosia jatkuneista oudoista aikeistaan tiedustelu onkin "häirintää".

Kaupan naista on kielletty piiloviestimästä armeijan tai muiden omistamilla päätelaitteettomilla ultra-kanavilla.

39

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaupan nainen saa kaikki yksityistietonne joka paikasta ja on täysin väsymätön muiden tietojen urkkija - samassa porukassa on myös sairaalan porukkaa ja te tai me olemme heidän "liukuhihnallaan", jos näin voidaan sanoa. Olipa puolueen jäsen tai ei.

      Kyse on siitä voiko tällaista toimintatapaa muuttaa jotenkin muuksi ja sen voi muuttaa asianmukaisesti toimiva puolue, joka ottaa kaikkien näkemykset huomioon.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        💋 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/hot2024

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ja tätähän kannattaa taustoittaa jopa vuosien taakse, koska sellainen näkemys ja kokemus tällä kertaa onkin käytettävissä. Vuoden 2013 vaaleissa hyvin pärjännyt Pro Hämeenlinna koalitio ei halunnut tai kyennyt kaupan naisen toimintaan puuttumaan - ja jälki on ollut sen näköistä ja mukaista. Sairaala, sairaala, sairaala...

      Hämeenlinnan äänestäjät olisivat tarvinneet turvapaikan. Kaupan nainen ja muut huomasivat ettei puolueista ollut mihinkään ja meno senkuin yltyi vuosien kuluessa.

    • Anonyymi

      Tuliko 60-vuotias sähköasentaja ulkomaanmatkalta elävänä takaisin? Vaatikaa sen puolueen luottamushenkilöiltä tietoa siitä mikä heidän suhteensa kaupan naiseen tai sairaalan porukkaan on.

      Älkää menkö vähäisillä tiedoilla naisten tai armeijaakäymättömien miesten puoluetoimintaan vaan osallistukaa oman alueenne ja kaupungin hyvinvointiin muulla tavoin.

    • Anonyymi

      Kaupan nainen tai joku sen porukan jäsen kommentoi heti luvattomassa ultra-pulinakanavassa, "...käärme syö oman häntänsä". Minulla ei ole tuollaista sanontaa taikka käsitystä enkä tuollaista koe tarpeellisena sanottavana.

      Puoluelaisten on hankittava asiasta tietoa ja näkemystä aivan kuten tämän palstan ylläpitäjistä - muuten joku muu onkin se puolue ja se on aivan kummallinen puolue.

    • Anonyymi

      Siellä alkoi pulina taustalla kahden tai kolmen henkilön toimesta tyyliin, "...jos puolueen vastuuhenkilöt ovat vaitonaisia niin tuohan se ainoa keino on olla sivussa ja huutaa sivusta..." ja "...jos hän kertoo asiasta tuolla tavalla niin me esitämme asiaa tällä tavalla..."

      Jokin on luvallista ja jokin ei ole.

      Jos puolueet ovat hankkineet vastuita jotka ovat alkaneet elää omaa elämäänsä, mikä neuvoksi? Kaikki näkevät ettei kaupungin tilanne vastaa edes kymmen vuoden takaista vaan on normittunut jollakin tavoin virheellisesti.

    • Anonyymi

      Miksi kaupan naiset esiintyvät täällä kuin roistopäälliköt? Tämän palstan ylläpitäjä kaupan nainen on vuosikymmenen ajan ollut yötäpäivää kaupungin miesten kimpussa luvattomilla ultraäänikeinoilla. Toinen kaupan nainen esiintyy hätäkeskuksena.

    • Anonyymi

      Vapaa maa. Alas bolsuterrori.

    • Anonyymi

      Kysymys tämän keskustelupalstan tai viestiketjun käyttäjille - onko Hämeenlinnassa hyvämaineisia miehiä, joita ei ole tuomittu vakavista väkivaltarikoksista?

      Te joutuisitte kanssani tutustumaan tilanteeseen, jossa naisia on koulutettu virheelliseen toimintaan. Jokaisella hyvämaineisella miehellä saattaa olla taukoamatta kimpussaan etähyökkäämiseen koulutettu nainen tai useampia, joiden tarkoitus on "muuttaa miestä" tai "syrjäyttää mies omasta itsestään". Salaperäisestä toiminnasta aiheutuu menetyksiä, joita ei kaikkia voi rahalla korvata. Naisten jäljittäminen ja todisteiden hankkiminen aiheuttaa tilanteita, joista he saattavat helposti saada tuhansien korvaukset.

      Naiset eivät säädä "maalittamisen" vastaista lakia tai lopeta taukoamatonta taustatoimintaansa oma-aloitteisesti. Toiminta on levinnyt täältä muihin maihin, on erittäin salakavalaa ja tehokasta ja aiheuttaa suuttumusta niitä kohtaan, jotka eivät ole olleet kouluttamassa naisia muunlaiseen vähemmän vaaralliseen tai vähemmän salaperäiseen toimintaan.

    • Anonyymi

      Kuka tahansa joka tällä hetkellä puhutte johonkin viestiyhteyteen - olipa mies tai nainen - niin että se kuuluu tai häiritsee jotakuta tarpeettomasti tai luvattomasti saisitte lopettaa vaikka heti. Olen nähnyt useammassa kuin yhdessä osoitteessa vain ohi ajaessani henkilöitä luurit päässä - heidän ääni on tarpeeton eli se ei sisällä mitään tarpeellista vaikka henkilöt itse kuvittelisivat olevansa jonkinlaisen "kansainvälisen koalition etulinjassa".

      Kaikki ihmiset ovat täällä aivan kuten tekin mutta eivät välttämättä koe tarpeellisena osallistua virheelliseen puoluetoimintaan, joka on jakautunut moneen osaan ja jossa osa toimii luvattomina lietsojina tai vainoajina. Häirintä ja hyökkäämiseen yllyttäminen on kansainvälisten sopimusten vastaista toimintaa, johon voi löytyä puuttujia.

      60 000 asukkaan kaupunkia ei voi kaapata luvattoman tai epäeettisen toiminnan tarpeisiin vaikka se salaisena maanalaisena vyörytyksenä ja sopivilla verkko- ja seurantateknologioilla olisikin mahdollista. Luvattomasta ja epäeettisestä toiminnasta on todisteita jopa vuosikymmenen ajalta, josta suuri osa on peräisin tältä luvattomasti toimivalta keskustelupalstalta, josta puuttuu tieto siitä, että palstan käyttäjiä saatetaan jäljittää ja seurata tehokkailla keinoilla jopa maan rajojen yli (jossa on samanlaisia epäeettisiä tahoja ja saavat tiedon kun joku menee jonnekin).

    • Anonyymi

      Tein haun Et lehti ja "sisäinen ääni" ja heti tuli monta tulosta:

      1 Vaikka sisäinen ääneni on varoittanut, en ole sitä kuunnellut, vaan antanut mätämunaksi tai myrkkykäärmeeksi toteamalleni tyypille aina uuden mahdollisuuden,

      2 Joudun huijaamaan itseäni lähtemään kotoa varttia aiemmin kuin sisäinen ääneni sanoo.

      3 Sisäinen ääneni muistutti ilotonta äitiäni.

      Nyt naiset tietävät tästä "sisäisestä äänestä" enemmän kuin luulevat ettei muut ymmärrä. Ja tämä "sisäinen ääni" liittyy miesten muuttamiseen tai miesten syrjäyttämiseen omasta itsestään - minäpä väitän, että kyse on useamman kuin yhden naisen tiimeistä ja että kyseessä onkin luvaton taukoamaton radiolähetys.

      Kun "vaihtoehtoinen sisäinen ääni" alkaa kuulua, silloin kukaan ei ole parhaimmillaan vaan ultraäänen kohdistaminen korvaa ihmisestä niitä ominaisuuksia, jotka liittyvät luonnollisuuteen ja ihmisenä olemiseen. Naisille kelpaa robottielämä mutta miesten ei kannata siihen tyytyä vaan vaatia naisia sulkemaan "vaihtoehtoiset sisäiset äänet" ja muistuttaa myös niitä miehiä, jotka naisille ovat tuollaiset edellytykset antaneet.

    • Anonyymi

      Heti alkoi kommentointi luvattomalla Pulina-kanavalla. Sulkekaa luvattomat kohdistetut radiolähetykset ainakin niiltä, jotka eivät ole mitään Pulina-mestareilta tilanneet.

    • Anonyymi

      Pulina kommentaattori sanoi juuri luvattomassa kohdistetussa radiolähetyksessä, että "naiset ovat tuollaisia jos hyvämaineiset eivät puolusta etujaan silloin he eivät niitä tarvitse". Nämä ovat yhtä vanhanaikaisia ja takaperoisia käsityksiä yhteiskunnasta kuin aina ennenkin.

      Kaikki eivät ymmärrä sitä, että olisi jatkuvasti syytä pyrkiä luottamusasemaan jotta voi olla mukana rikkomassa luottamus. Hyvinvointi ei voi edetä päällään seisten.

    • Anonyymi

      Pulina-kommentaattori käytti sanaa "turbo-vakoojat". Näin suurta kaupunkia ei voi kaapata pelkästään turbo-vakoojien käyttöön tai luvattoman toiminnan pyörittämiseen. Tuollaiset hommat jos niitä kerran tarvitaan on oltava salaista ja pienimuotoisempaa. Nuoret tarvitsevat muita taitoja.

      Luvatonta toimintaa ei ehkä voi murskata Torontossa tai Nykissä. Mutta eräiden mukaan täällä voidaan. On oltava paikkoja, joissa korvamato tai vaihtohetoinen sisäinen ääni ei uhkaa syrjäyttää ketään omasta itsestään.

    • Anonyymi

      Pulina-ylläpidon harjoittama kohdistamisrikollisuus on kauhuleffoja kauheampaa salaista sadismia ja terroria. Kun pitäisi ajatella tai kirjoittaa, hullu venäläistaustainen nainen muotoilee asiaa junttikielen muotoon yhtäaikaa ja jokeltaa, kiroilee ja lässyttää. Samaan aikaan jotakin rikkoutuu jossakin, ja auto tai tietokone hajoaa.

    • Anonyymi

      Puli-naisen mukaan he "saavat vapaasti valita ovatko usalaisia, isrealaisia tai venäläisiä". Suomalaisia tai ruotsalaisia eivät missään tapauksessa halua olla (ja sen ovat näköisiäkin).

      Edut täältä ja muualta, kaikki haitat tänne. Mutta valitettavasti monilla on yhä talot ja maat täällä ja sitä kautta edut vain täältä. Haittoja emme tänne halua tuottaa.

    • Anonyymi

      Poistakaa ihan itse viestit, joista ette tykkää. Minä en ole Puli-ylläpito vaan voin ainoastaan välittää pulinoitanne tänne.

    • Anonyymi

      Mitään helppoa ratkaisua ei ole, jos Puli-kanavilla kohdistaminen on salaisuus. Tarvittaisiin laki ja lainvalvonta.

      Mutta siis toistetaan se, että ratkaisu luvattomuudesta riippuvuuteen voi kuitenkin olla helpompi täällä kuin Nykissä tai Losissa.

    • Anonyymi

      "...eli olette jo ikäänkuin kumonneet talonpoikien vallan..."

      "...kyllä..."

      "...mitä hyötyä siitä on..."

      "...no ei mitään onpahan jotakin ajantappoa..."

      "...eli tavallaan turha kumous muun tekemisen puutteessa mutta kuitenkin muiden tekemisten kumoaminen..."

    • Anonyymi

      Pulinoitsija käytti sanaa "sisäinen tiimiradio", joka todennäköisesti toimii gigahertsien taajuudella eli on tutka. Se estää ihmisen omien ominaisuuksien tarvitsemat energiat ja saa myös naiset näyttämään vähemmän viehättäviltä.

      Tutkassa ei voi olla taukoamatta ilman seuraamuksia. Ovatko seuraamukset ja haitat pysyviä, sitä en osaa sanoa.

      Kun Puli-operaattori teki omia kokeitaan tyyliin "nyt lähtee päälle" ja "nyt lähtee pois", eron huomasi heti. Toinen on raskaampi ja flegmaattinen eli kaikki on epäkiinnostavaa ja epämiellyttävää ja toinen on virkeä ja miellyttävä ja kiinnostunut.

    • Anonyymi

      Ei pelkästään sisäinen tiimiradio vaan myös sisäinen munaradio on suljettava. Te olette valinneet meidän puolestamme yhteiskunnan ytimeksi "uusnoituuden". Se ei meille käy.

      Emme hyväksy etänoituutta.

    • Anonyymi

      Ranskassa on kokeiltu katkoa maahankaivetut Internet-kaapelit ja se jonkun mukaan "auttoi hetkeksi". Jos olisi tietoa ja taitoa niin yrittäisi kenties sieltä saada hieman enemmän tietoa tilanteesta.

    • Anonyymi

      Minulta on turha kysyä mikä mä luulen olevani, koska en luule tai väitä olevani mikään. Mutta en koe tarpeellisena olla mukana "uunojen puolueessa" mutta en myöskään halua osallistua salaisten naisten tiimiradiopuolueeseen.

      Jos on muita jotka kokevat samoin, silloin voidaan miettiä mikä neuvoksi.

    • Anonyymi

      Täällä ei voi olla normaalilla omalla olemuksellaan - altistumme taukoamattomalle Pulina- ja VR-taajuuksille. Miehiltä on jollain taajuudella pimennetty omat ajatukset ja muistikuvat ja hahmottamiskyky ja salainen Pulina-operaattori kohdistaa ja lähettää tilalle "päävideoita" tajunnanvirraksi.

    • Anonyymi

      Luvattomat länkyt kiinni käikäälässä, harvialassa sun muissa janakkaloissa. KIELTO länkyttämiselle, tivaamiselle, kiroilulle ja muulle. Ääni ei saa kuulua asunnon ulkopuolelle tai levitä sieltä taajuuksina, jotka kuuluvat tai häiritsevät muita.

      Te häiritsette muita.

    • Anonyymi

      Tiedoksi hämeenlinnalaisille tai tätä palstaa seuraaville, kaupungissa ei ole turvalliset olosuhteet niin kauan kuin tämän palstan ylläpidon yhteystiedot eivät ole julkisesti saatavilla.

      On todennäköistä, että he ovat Pulina-toiminnan ja Pulina-ryhmien päälliköitä, koska puolueiden edustajat ovat vaitonaisia Pulina-toimintaan liittyvistä seikoista myös sen jälkeen kun todisteita virheellisestä yötäpäivää jatkuvasta etätoiminnasta on heille esitetty.

      Vaarana on muistin tai työkyvyn menetys tai onnettomuuteen joutuminen. Kyseessä huippusalainen omaa elämäänsä elävä "vaivaisukkoteollisuus" nykyaikaisilla salaisilla verkkoteknologioilla (joista toki löytyy viitteitä kun tekee hakuja).

    • Anonyymi

      Jossain osoitteessa mahdollisesti käikäälässä tai harvialassa joku istuu taukoamatta ja ohjailee hämeenlinnalaisten sanomisia pulina ultra-verkkoon lause kerrallaan. Äänet kuuluvat kaikilla suurvaltojen kuunteluasemilla ja luovat tilannekuvan hämeenlinnasta.

      Joku täällä on leikkii suurvallan sankaria tai ritaria muiden kustannuksella. Kyseessä pahasti virheellinen toiminta, josta joku tietää paremmin kuin minä.

    • Anonyymi

      Hei kaikki hämeenlinnan naiset, teidän on ryhdyttävä kertomaan "päämeluajalle", että olette jääneet kiinni luvattomasta toiminnasta ja ultra-melu on suljettava.

      Isrealaiset kertoivat teidän tottumuksistanne juuri sen verran kuin oli tarpeen voida muodostaa käsitys omien havaintojen ja kokemusten perusteella.

      Sulkekaa luvattomat viestiyhteydet ja perääntykää luvattomasta toiminnasta kuten reserviläisten paikkatiedon jakaminen.

    • Anonyymi

      Teidän isrealin lomamatkat perutaan, jos luvaton päämelu ei sulkeudu tai paikkatiedon jakaminen ei lopu. Kaupat ovat kauppoja eikä maanalaisen naisarmeijan tukikohtia.

    • Anonyymi

      Sulkekaa "vaihtoehtoiset sisäiset äänet" tai "alter ekot" kaikilta, jotka eivät ole sellaista tilanneet.

    • Anonyymi

      Joku juuri sanoi luvattomassa Pulina-kanavassa, että "jos vammautuu ja jää lepotilaan, ainoa elämänsisältö on vaihtoehtoinen sisäinen ääni Pulina-kanavan kautta koko loppuiän".

      Tuota ei hyväksytä elämänhallinnaksi ihan joka paikassa suomalaisnaisten tuottamana. Varmasti olette ihan yhtä kovia kuin vuonna 1000 jonkun kreivi Draculan vahtpäälikköinä.

      Me tiedämme asiasta nyt sen verran, että te suljette alter ekot ja muut luvattomat piiloviestinnät.

    • Anonyymi

      Hei kaikki hämeenlinnan reserviläiset, jokainen voisi ryhtyä selvittämään mistä saamme tarvittavat varusteet kertausharjoitusta varten. Meidän ei tarvitse jäädä salaisen naistoiminnan jalkoihin loppuiäksi, koska sitä varten on armeijat aikoinaan käyty.

    • Anonyymi

      Täm 60-vuotiaana kuollut norjalainen olisi yllättynyt, jos olisi saanut käsityksen tavallisen näköisten mutta salaperäisten ihmisten toiminnasta paikkakunnallaan https://tinyurl.com/2knb5cce

      Voiko jokainen jolla on nainen kotona yrittää saada jotakin vastausta kysymykseen kuinka paljon he tietävät Pulina-toiminnasta? Salaperäinen Pulina-toiminta on keski-ikäisten kuolleisuuden kasvun syy.

    • Anonyymi

      Jos luvattomaan Pulina-toimintaan ei löydy ratkaisua, kaikki keski-ikäiset reserviläiset ovat vaarassa kuolla https://tinyurl.com/2bbm69bt

      Muut jotka yrittävät mennä muualle ovatkin tappajien roolissa olleet. Tämän katsoitte tarpeelliseksi. Se on kai aina kun tavikset ovat puolueina ja muina kreiveinä niin muut kuolee tai saavat huonon maineen.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvattomat ultraääniviestiyhteydet kaikilta jotka eivät ole sellaista tilanneet. Vetäytykää kaikesta luvattomasta tai vaaraa-aiheuttavast toiminnasta kuten luvaton paikkatiedon jakaminen.

      Toimittakaa tämän keskustelupalstan ylläpidon yhteystiedot paikkaan, josta ne voi kuka tahansa tarkistaa.

    • Anonyymi

      Sulkekaa luvaton keskustelupalsta, jos ette halua toimia asianmukaisesti ja toimittaa Hämeenlinnan ylläpidon yhteystietoja julkisuuteen. Vain asianmukainen toiminta hyväksytään ja kaikki asiaton tai väärennetty hylätään.

      Kaikki muu väärennetty toiminta saattaa kasvattaa kuolleisuutta ja on tuomittavaa.

    • Anonyymi

      Hämeenlinnan reserviläisille tiedoksi - tämän keskustelupalstan ja sen taustalla toimivien tahojen toiminta on pahasti virheellistä. Se on virheellistä juuri siten, että he voivat muualla esitellä taitojaan ja saavat hymyilyä ja nyökkäyksiä osakseen. Mutta hymyilijät ja nyökkääjät kuitenkin ymmärtävät mistä on kyse.

      Tämä tilanne pitäisi kääntää. Moni saattaa olla väsynyt ja tokkurainen taajuuksilla kohdistamisen vuoksi mutta tarvittaisiin silti orientoitumista kääntämään tilannetta.

      Mitään puoluevihamielisyyttä ei hyväksytä vaan kaikki tervehtivät ja kaikki puhuvat sen mitä voivat tai tarvitaan tilanteen selkiyttämiseen.

    • Anonyymi

      Pulina-kommentaattori jo sanoi, että "kukaan ei lopeta mitään mitä ei ole pakko lopettaa". Tämä on virheellinen tilanne, jossa virheellisen tilanteen havainneet kyvykkäämmät henkilöt joutuvat vaatimaan vähemmän kyvykkäitä ylläpitäjiä lopettamaan sen mitä he tekevät. Jota he eivät tietenkään kehotuksesta lopeta.

      Sitten kyvykkäät henkilöt joutuvat kertomaan muualle, että täällä eivät kehotukset tehoa, joka saa kaupungin kyvykkäät henkilöt näyttämään vähemmän kyvykkäiltä. Tämä keskustelupalsta ja virheellinen toiminta on ollut jo kymmenen vuotta, joka osoittaa vaikean kehityskelvottomuuden kaikkien palstan toimintaan liittyvien osalta.

      Minä voin ainoastaan kehottaa laittamaan toiminta asianmukaiseen kuntoon mutta jos niin ei tapahdu, mikä neuvoksi? Asiaton toiminta on silloin tiedossa muualla ja myös kaupungin kehityskelvottomuus eli uskotaan vain voimaa - tässä muutamassa lauseessa ongelma on kuvailtu.

    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      🍒 K­­u­u­­m­­­a­t­­­ ­­­t­­y­­­t­ö­­t­ ­­o­­­d­o­­­t­­­t­­a­v­­­a­­t­ ­s­i­­n­­­u­a­ -> https://nbw.fi/sexygirls?18371540

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe