Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Joko ostetaan Mehiläisen ym. pörriäisten osakkeita? Tuplaako yksityistäminen niiden arvoa?

Anonyymi-ap

Äärikoisteihallitus (myös RKP ja Kristilliset) pyrkii yksityistämään terveydenhuollon ja Mehiläisten ym. tulos tulee nousemaan sadoilla miljoonilla, koska hallitus antaa niille lisää rahaa.

Mihin niistä kannattaisi erityisesti sijoittaa? Olisi laittaa parisataa tonnia. Hajauttaminen varmaankin kannattaisi.

8

857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      Hej 😍 Mukava kokous aikuisille - https://de4.fun/?/fi018375023kz

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi

      Miksi hallituksessa ei puhuta lainkaan työterveydenhuollosta, sehän on suurelta osin yksityissektorin hallussa?
      Voisiko työterveydenhuollon asiakkaat rajata pois julkisesta terveydenhuollosta?

      Kannattaisiko urheiluvammojen hoito keskittää kokonaan vakuutusperusteisesti yksityiselle sektorille?
      Julkisesta terveydenhuollosta vapautuisi näin tehtynä resursseja.

    • Anonyymi

      Sijoittaminen saattaa olla taantuman ja laman aikana riski. Asetehtaiden osakkeet ovat kyllä ponnahtaneet luitisuoraan ylös, mutta ovatko asetehtaan uusia osakkaita?

      Tosin jos ei kaipaa pikaista osinkotuottoa, voi sijoittaa varoen. Sijoitustappiothan voi vähentää tulevista osinkotuotoista viiden seuraavan aikana.

      Asuntosijoittaminen on ollut aiemmin "varma nakki". Vuokratuotoista on voinut vähentää ennen verotusta kaiken mahdollisen kuten korjaukset. Useilla ministereillä me on juurikin sijoitusasuntoja, vähemmän yritysten osakkeita. Työministeri on ollut erikoisen innostunut juuri asuntosijoittamisessa.

      Googlaa netistä ministereiden sijoitussalkut.

    • Anonyymi

      Hallitus viime kaudella sijoitti sosialismiin eli soteen ja nyt nähdään mihin ne miljardit upposi eivätkä tuottaneet kuin pahaa kansalaisille ja lisä rahan menoa valtiolle.
      Sosialistia ei ole luotu sijoittajaksi....eurot menee mopen puohon.

    • Anonyymi

      Viime hallituskaudella Marinin hallitus sai sosiaali- ja terveysuudistuksen lainsäädännön alkuun eduskunnan vahvistettua lait. Sipilän edellinen oikeistohallitus (keskusta, kok ja persut) yrittivät uudistaa sote-lait "Pörriäisten" lobatessa yksityisen sektorin edunvalvojana.

      Sipilän hallitus kaatui ja Sote-uudistus jäi tekemättä.

      Marinin hallitus (SDP, keskusta, vihr., Vas. ja RKP) ryhtyivät korjaamaan Sipilän hallituksen sote-sotkua;
      - pilottikokeilu Jyväskylässä karahti kiville, ja terveysfirmat palautti asiakkaat julkiselle puolelle, kun voittoa ei tullut tarpeeksi
      - asiakkaiden pisteytys iän ja terveyden mukaan olisi merkinnyt yksityisen puolen KERMANKUORINTAA, kun asiakkaat olisi ollut helppo valita vähemmän palveluja tarvitsevista isojen kaupunkien terveysfirmoihin
      - vuotuinen KAPITAATIOMAKSU olisi maksettu terveysfirmoille julkisista varoista jokaisesta asiakkaasta, tarvitsisipa hän palveluja tai ei.

      Sipilän hallituksen suunnittelema sote olisi tullut erittäin kalliiksi veronmaksajille joten julkisen sektorin palvelut olisi ajettu alas.

      Nykyinen Orpon oikeistohallitus palauttaa sote uudistuksen sijaan vanhaan aikaan, jolloin ei ollut hoitotakuuta. Yksityisen puolen resursseja lisätään samaan aikaan kun julkisen puolen lakisääteisiä palveluja heikennetään. Sairaala verkkoa supistetaan. Hoitoon pääsee vasta kolmen kuukauden päästä, kun hoitotakuuta muutetaan, joten sairaudet pahenevat ja hoito tulee kalliiksi, kun etenkin monisairaiden iäkkäiden ihmisten hoitoon pääsy tulee olemaan liian pitkä.

      Lääkäripula on julkisella puolella akuutti ja tulee kalliiksi yhteiskunnalle, kun sote-alueet joutuvat palkkaamaan yksityisiä keikkalääkäreitä jopa 20.000 euron kuukausipalkalla.

      Eivät potilaat vähene eikä väestö nuorene, vaikka sairaaloita suljetaan ja yöpäivystyksiä lopetetaan. Lääkärienkään määrä ei lisäänny. Suomalaiset sairastavat yhtä paljon kun ennenkin, mutta sairauksien ennaltaehkäisyn puuttuessa ja hoitoon pääsyn vaikeutuessa säästöjä ei synny, päinvastoin kalliimmaksi tulee yhteiskunnalle kun sairaudet pahenevat.

      Jos vanhukset eivät pääse palvelutaloihin (yksityinen 24 h palvelu on erittäin kallista) ja eivät saa tarvitsemiaan terveydenhoitopalveluja
      ei ehkä tarvitakaan eutanasiaa, ikäihmiset kuolevat ennen aikojaan.

    • Anonyymi

      Tässä sitten USAn mallin mukaista "Sotea", jota vain varakkaat pystyvät hyödyntämään, tätäkö haluamme Suomeen, en minä ainakaan. Haluan että myös vähävaraisilla on mahdollisuus terveydenhuoltoon perinteisen Pohjoismaisen demokraattisen mallin mukaisesti:

      Terveydenhoidon yksityistäminen on lisännyt Yhdysvalloissa eriarvoistumista ja johtanut siihen, että kokonaiskustannukset ovat karanneet käsistä.
      – Kaikesta pitää tapella ja jatkuvasti tietää tarkalleen, mitä tapahtuu. Asiat ovat 20 vuodessa muuttuneet todella hurjasti. Yhdysvalloissa ei kannata sairastua, vaikka olisi hyvä vakuutus, San Josessa asuva Nina Ehrsam sanoo.
      Ehrsamille tehtiin palovamman vuoksi kuusi tuntia kestänyt ihonsiirtoleikkaus kalifornialaisessa sairaalassa. Kolmen sairaalapäivän hinnaksi tuli 420 000 dollaria, eli noin 372 000 euroa. Laskuerittely oli pysäyttävä.
      Stanfordin yliopistossa tutkijana toimivan lääkärin Maria Haanpään lapselle tehtiin pieni tärykalvon korjaustoimenpide.
      – Suomessa olisi veloitettu 130 euron päiväkirurgiamaksu. Yhdysvalloissa lasku oli 55 000 dollaria, jonka vakuutus onneksi korvasi, Haanpää kertoo.

      • Anonyymi

        Ymärrän valituksen, mutta käsityksesi USA:n terveydenhoidosta on väärä.

        Yhdysvalloissa on vain hyvin pieni osa ihmisistä, jotka jäävät hoidon ulkopuolelle.
        Obamacare takaa hoidon käytännössä kaikille, mutta se on eroittäin kallis keskiluokalle. Siksi monet äänestävät Trumpia. Kyse ei ole ideologiasta vaan ihan omasta toimeentulosta.

        Rikkaat saavat USA:ssa hoitoa omalla rahalla kuten kaikkialla maailmassa. Sitä on vaikea kieltää. USA:ssa työssä käyvien ja heidän perheiden hoidosta vastaa työnantajan ottama vakuutus. Köyhät saavat puolestaan hoidon ilmaiseksi. Hoidotta jääviä on hyvin vähän eikä se johdu siitä, etteikö raha riittäisi vaan se on kansan demokraattinen päätös.


    • Anonyymi

      Osta lääkefirmojrn osakkeita.
      Laihdutuslääke ja masennuslääkkert tekevät kauppansa ja kurssi nousee.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe