Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Routa (elokuva)

Anonyymi-ap

Porilainen Tony Heino on kyllä lahja kotimaiselle ö-luokan leffoille! Nyt tämä vuoden verran viivästynyt tekele Routa-elokuva on tuutattu eetteriin old school ”direct to video” meiningillä johonki semi sketsiin ilmaiseen suoratoisto palveluun. Leffan kun katsoo niin hiffaa kyllä miksi ko. video ei ole teatterilevitykseen päästetty. :D Video on kyllä next level incompetent! Kameratyöskentely on heiluvaa ja keikkuvaa. Valotukset aivan miten sattuu. Kuva on jatkuvasti puhkipoltettua. Värimäärittely on tuskaisesesti pielessä monelta eri osalta tai sitä ei edes ole. Day to Night -plugaria on käytetty. Äänet on miksattu miten sattuu. Tuuli pörisee mikrofoneissa, Kässäri on koomisella tavalla huono ja ohjaus on kyllä voi morjens ja lista on kyllä loputon! Video on siis ehdoton kalkkuna ja kaveriporukalla sai aikaan kunnon naurut ja kommenttiraidan. Suosittelen kaikille jotka diggaa funny bad -leffoja.

17

597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mistä näkee?

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täältä https://suoratoisto.com/movies/

        Tuo suoratoistopalvelu joka elokuvaa varten on perustettu vaikuttaa todella epämääräiseltä. Sovellusta ei saa edes Play-kaupasta ladattua vaan pitää ladata apk-asennustiedosto verkkosivulta. En uskaltaisi ladata puhelimiin sovelluksia epämääräisiltä nettisivuilta.
        Tuskin lähtee muut elokuvantekijät mukaan tuohon suoratoistopalveluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo suoratoistopalvelu joka elokuvaa varten on perustettu vaikuttaa todella epämääräiseltä. Sovellusta ei saa edes Play-kaupasta ladattua vaan pitää ladata apk-asennustiedosto verkkosivulta. En uskaltaisi ladata puhelimiin sovelluksia epämääräisiltä nettisivuilta.
        Tuskin lähtee muut elokuvantekijät mukaan tuohon suoratoistopalveluun.

        Jep kannattaa jokin VPN-yhtey olla asennettu ennen kuin kirjautuu.


    • Anonyymi

      Noin, aika raastava kommentti.Kuulostaa ihan kun olisit ite tehny paremman. Kritiikki kohdistuu paljolti tekniseen osaamiseen , eli oletko katkera vai kateellinen ko. projektista uloslempattu kameramies vai muuten vaan vituttaa muutten puuhat???

      • Anonyymi

        Onko ohjaaja ite?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko ohjaaja ite?

        Ei.


      • Anonyymi

        En kyllä yhtään ihmettele että leffasta olisi joku joka on ollut kuvaamisesta vastuussa niin potkittu pois. Mutta ei, kyllä meikä on ihan vaan vilpittömästi ja aidosti tosi kiinnostunut ja innostunut B-luokan leffoista. Tietenkään tämä ei ole mitään henkilökohtaista ketään ihmistä vastaan, uskon että kaikilla on ollut vähintään ihan hauskaa leffoja tehdessä, mutta eipä se poista sitä seikkaa etteikö taiteesta (mistä vaan taiteesta) saa katsojat itse nauttia siten kun he sen kokevat? Jos me B-leffojen kuluttajat porukalla koemme elokuvan tahattomasti koomiseksi niin kyllä me sille saamme nauraa ja pitää leffan kanssa hauskaa. Emme me nauta itse ihmisille vaan fiktiivisenä teokselle.


    • Anonyymi

      Oli pakko og postauksen jälkeen pyöräyttää tämä. Oli kyllä jotain Neil Breen ja Tommy Wiseau settiä jotta toimi! Tiukin oli kyllä se missä se pääjehu oli naamasta ihan keltainen siinä vaiheessa huutonaurua. Ja miten randomisti tyyppejä vaan ilmestyy leffaan on kohtauksen ehkä kaksi ja sitten häviää.

      • Anonyymi

        Oot tosi ammattilainen, ootko se ulospotkittu kameramies?? Kohta taas tulee sossurahat......kun kolmannen kerran tsiigaat leffan, tongi 3 positiivista asíaa, ja saat papukaijamerkin.


    • Anonyymi

      Maailman huonoin elokuva on niin noloa katsottavaa että ei siitä useimmat kehtaa edes puhua ja oksennus refleksi on jokaisella katsojalla hyvin herkässä..
      Ja silti siellä on vähintään ihan hyviä näytteliöitä.. Ja se on ihan lkotimainen tuotos..
      Voisi kuvitella, että se on ideoitu näytteliöiden yhteisellä rentoutumistapahtumassa jossain maaseudulla saunan lauteilla pienessä sievässä.. Ja mikä pahinta, se löytyy YOUTUBESTA.

      https://www.youtube.com/watch?v=N9bpumBaHgY

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Yeah! Menee kyllä meilläkin ”niin huono, että hyvä” kategoriassa jatkoon. Toivottavasti taso pysyy saman jatkossakin.

    • Anonyymi

      En ole vielä tätä Routaa nähnytkään. Katsoin saman tekijän edellisen elokuvan Toinen mies joka oli tekniseltä laadultaan samanlainen kuin millaiseksi ketjun aloittaja kuvaa tätä Routaa.
      Kummallista että saatu nimekkäitä näyttelijöitä houkuteltua mukaan tuommoisiin yritelmiin.
      Yrittääkö tahallaan tehdä tuommoisia kehnoja elokuvia jotta herättäisi huomiota? Voi olla että nämä elokuvat saavat vuosikymmenten päästä kulttisuosion.

      • Anonyymi

        Innolla kyllä pitää odottaa Herran seuravia rainoja ja toivoa että laatu pysyy tasaisena. Jossain vaiheessa tuleva moottoripyörä elokuvassa on herra pääosassa itse ja odotukset ovat kyllä korkealla! :D Sitä on myös kuvattu jollain Insta360 tai vastaavalla action kameralla.


    • Anonyymi

      Huikea elokuva ja taattua Suomi laatua 👍🏾

    • Anonyymi

      No jopas! Huikein kohtaus oli ton iso miehen ja sen Haapasalon kohtaus missä sen ison miehen maama oli ihan keltainen.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe