Uskomatonta että Nordean asiakas ei näe enää edes omaa saldoaan hätätilanteissa

Anonyymi-ap

Eikä pääse esimerkiksi Pirhaan, Omakantaan jne. Minulla on tunnuslukusovellus kahdella älypuhelimella ja hoidan pankkiasioita 3:lla älylaitteella. Kävin eilen päivällä maksamassa pari laskua tietokoneellani ja kaikki toimi. Illalla piti käydä Omakannassa. eikä mikään sujunut. Väitti kännykän pin koodia vääräksi ensin, mutta toisella yrityksellä pääsin puhelimen ohjelmiin, mutta yllättäen IP ei toiminut, käski ottaa yhteyttä Nordeaan. No ei yhteys illalla toiminut. Löysin tiedon, että 24 tunnin jälkeen virheet nollautuu, vaikka en tehnyt kuin yhden turhan yrityksen kun kaikki sammuivat. Ei toiminut 24 tunnin jälkeenkään. En siis pysty maksamaan laskujani, tekemään verkko-ostoksia enkä edes näe omaa saldoani. En myöskään voi siirtää omalta toiselta tililtäni rahaa toiselle pankkikortin tilille. Uskomatonta nykyaikaa ja turvaa. Saldon olen sentään aina nähnyt ilman tunnuslukuohjelmaakin kännykästä salasanalla. Nyt sekin kieltäytyi. Kummallakin tililläni on rahaa riittävästi., mutta en edes näe mitään kautta tilejäni eilisen keskipäivän jälkeen, jolloin myös kopioin tilitilanteeni itselleni tiedostoihin. Ymmärrän väärinkäytöksiltä suojaamisen, mutta kun ei voi edes omalta tililtä siirtää pankkikorttitilille eikä nähdä edes saldoa, eli tarkistaa onko kaikki kunnossa. Onko hakkerit asialla vai ammattitaidottomat virkailijat. Viimeksi tuli tieto että Nordean yhden päivän laskut eivät menneet perille ja rahat on maksettu tileille takaisin ja laskut maksettava uudelleen. MIstä tässä oikein on kyse?

7

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sain pankilta tiedon, että ID on suljettu, koska tililtäni on yritetty nostaa suurehko summa rahaa. Tietysti hieno juttu että se on onnistuttu estämään. Mutta olen pulassa, olen hoitanut kaikki mahdolliset asiat pankkitunnuksilla jotka eivät nyt toimi. Sovellukset ovat useammalla laitteella varmuuden vuoksi ja omistan vielä pankin lähettämän tunnuslukulaitteen, joka sekin tunnisti minut, mutta ei päässyt tileilleni. Kyllä tässä järjestelmässä on paljonkin parantamisen varaa. Tilit eivät ole suojattuja millään tunnusluvuilla, kun hakkerit ym. käyttävät muita keinoja päästäkseen suoraan tileille. Mm. monille ihmisille hyvin tärkeää omakanta- järjestelmää. Sen pitäisi käyttää samoin kuin monet muut sosiaali-ja terveysasiat ihan omia tunnuslukujaan eikä sotkea pankkien rahajärjestelmään ja ihmisten tilejä niihin. Pitäisi olla myös jokin varajärjestelmä uhrille, jotta hän voi hoitaa tärkeimmät maksut sinä aikana kun joutuu odottamaan uusia tunnuslukuja ja muuttaa järjestelmiä pankin kanssa. Omalle tilille pitäisi aina päästä katsomaan ainakin saldo. Ikäihmiset ja sairaat kärsivät em. syntyneestä tilanteesta muita enemmän, vaikka pitääkin olla kiitollinen, että tilien tyhjentäminen voidaan estää.Pahoja tilanteita ja katkoksia voi syntyä hoitojen osalta, ajanvarauksen osalta ja maksujen maksamattomuuden osalta. Kohde voi olla vaikka sairaalahoidossa ja kykenemätön siletä käsin tekemään mitään asioiden muuta kautta hoitamisen osalta.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­­N­­­y­m­­f­­­o­­m­a­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Eihän pankkitunnuksia kannata käyttää mihinkään muuhun kuon pankkiin tunnistautueessa. Kaikkiin muihin kannattaa käyttää jotakin muuta menetelmää, esim. mobiilivarmennetta.

    • Anonyymi

      Kyllä pankkitunnuksien käyttö lähes kaikkeen tunnistamiseen on hyvin yleistä ja esimerkiksi melko lyhyen pohjakoulutuksen tai ammattikoulutuksen saaneiden ikäihmisten on hyvin vaikea enää vanhana oppia tietokoneiden ja kännyköiden vaatimia aina uusiutuvia ohjelmia. Hyvä kun on edes yksi, joka käy kaikkeen. Mielestäni ei sairauksia ja sosiaaliasioita pitäisi hoitaa lainkaan samoilla tunnistusperiaatteilla kun raha-asioita, ei verkkorosvojenkaan tarvitse sitten vaivautua. Joskus terveystiedotkin voivat olla rahanarvoisia , kuten kuuluisaksi tulleessa tietomurtotapauksessa, mutta yleensä em. tiedot useimmiten kiinnostavat vain asianomaisia, mutta vanhukset ja sairaat sopivat uhreiksi hyvin. Mobiilivarmentimen käyttö vaatii osaamistaitoja sekä älypuhelimella että tietokoneella, jos aiemmin on käyttänyt vain tietokonetta. Minäkään en ollut niihin perehtynyt. Tuntuu siltä että mitkään varmentimet eivät takaa turvaa. Tärkeät tiedot ja rahat on hajasijoitettava jatkossa, ellei pankit keksi jotakin järkevämpää ja turvallisempaa tapaa,

    • Anonyymi

      Luulisi näiden roistojen jo lopettavan tilien tyhjentämisen. Vastaamon tietomurron tekijä sai 6v vankeutta, pitäisi pistää miettimään. Uskon että tekijät saadaan ennemmin tai myöhemmin kiinni. Toisaalta ei tieto että valesivuja voidaan käyttää kerro useimmalle käyttäjälle yhtään mitään. Ja luulisi niiden käytön estäminen olevan melko helppoa. Ainakin ehtojen asettaminen omien tilien käytölle antaisi lisäturvaa, ja tosiaan kielto että ulkomaille ei saa siirtää rahaa. Jos tulee tarve muuttaa ehtoja, sen tulisi vaatia moninkertaisen vahvistuksen..

    • Anonyymi

      Itseasiassa näkee jos olet asentanut Siirto sovelluksen ja sen jälkeen ensimmäisen kerran tunnistautunut nordea tunnuksella sitten oletkin valmis. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse avata nordea sovellusta katsoa paljon on tilillä rahaa . Vain riittä että avaat siirto sovelluksen se näyttää rajapinnan kautta tilin saldon myös kun nordeassa huoltokatko jne ei pääse nordea sovellukseen sillä näet tilin saldon realiajassasi.

      vinkki vaan.

    • Anonyymi

      NORDEA AARG😡Olen ostamassa kiinteistöä. Laina pankilta neuvoteltu..Mutta kun positiivinen luottotieto ilmoittaa Nordeasta maksu myöhässä 60 päivää..Selviteltyäni asiaa minulle väitettiin kivenkovaa..että maksua ei ole suoritettu..Kuitit kertoo kyllä ihan toista ajallaan hoidettu ...ei yhtään päivää myöhässä..Niin..sitten tuli viesti 1.8 erä myöhässä, eii voi olla koska ei vielä edes maksupäivääkään 🤔Mihin NORDEA kadottaa Asiakkaiden varoja maksettuja suorituksia..Onko pankissa joku pitkäkyntinen joka lainailee asiakkaiden tileiltä vai onko kyseessä pankin alasajo .TÖRKEÄÄ..

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe