Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Putin voi olla psykopaatti ja patologinen valehtelija

Anonyymi-ap

Ei monet suomalaiset perheen isät halua lähttee sotimaan vaan haluaa tehdä työtä ja elättää perhettä ja elää mahdollisimman pitkäikäisiksi mut joidenki surkeitten tyyppien takia ihmiset joutuu sotimaan kun politiikan takia alkaa sotia niin tuo politiikka on siitä pirunmoinen juttu että aiheuttanu niin ussein sotia että pistää vihaksi kyllä ja sitten on tämmösiä hulluja johtajia ja hulluja puolueita joita tervejärkiset ihmiset eivät äänestä, mut kun miettii tota putinin suosioo , niin kai sen ehkä selittää se, että todellisuuvessa ei ne haluis äänestää venäläiset häntä mut on pakko kait. Alunperin kun miettii mualiman poliittista historiaa (koko ihmiskunnan ajalta) niin emme oo muuta tekeneet kuin sotineet. Uskonnotkin on välillä sotkeneet liikaa kaikkea. Ja sitä tosa mietin myös, että kaikki pahat johtajat ja puolueet ei todellakaan ole nousseet 1% kannatuksesta valtaan vaan on nousseet gallupeissa ja vaaleissa voittoon koska kansalaiset on äänestäneet ne valtaan. Joskus on käynyt niin että pienpuolue noussut valtaan rikkomalla lakia = tekemällä vallankaappauksen armeijassa. Harvemmin niin. Esim hitler, mussolini, putin ja stalin nous valtaan isoimman kannatuksen seurauksesta. Ihmiset ei kait ossaa äänestää oikein, mut tiällä suomesa me osataan äänestää kyllä, mut kannattaa täälläki varautua pahemppaan. Ei sitä koskaan tiiä. Tällä hetkellä en näe yhtäkään kärkipuoluetta sellaisena joka vois alakaa tekkee tosi pahoja juttuja. En usko että on semmosta puoluetta täällä , ei ainakaanb eduskunnassa. Aika näyttää.

4

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      NATO suojelee Suomea. Median roskauutiset jauhavat sotimisesta kun niillä ei ole muuta.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 ­N­­­y­­­m­f­­­o­m­­­a­a­­­n­­i -> https://tiny.tw/3BTx#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        ❤️ ­N­y­­­m­f­o­­m­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      ja sitten puhuttihin isäukon kaa sisällissodasta että kun mikä ihime ajjaa ihimisiä sisällissottaan että isä sano että "perkele on ne tosi lapsellisia jotka lähttee sisällissotatouhuihin" . Niin alettiin miettiä siinä että tuntuis epäuskottavalta että suomessa syttyisi sisällisota että tuntuu ajatuksen tasolla epäuskottavalta ja tosi tyhmältä jos naapuri yhtäkkiä tekisi hyökkäyksen kotiin.On kuitenki 100% fakta, että suomessaki on ollu sisällissota. Talvisodassa taistelleita muistelen lämmöllä kun sotivat suomen puolesta, mutta sisällissodassa tapelleita en kyllä arvosta. Jos oisin elänyt sitä aikakautta kun sisällissota oli suamessa, niin oisin valinnut eri tien eli en olisi kuulunut punaisiin enkä valkoisiin enkä ikimaailmassa olis lähteny sotimaan toisia suomalaisia vastaan joka täyttä hulluutt ja järjenköyhyyttä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe