Opposition mielestä EUn tarkkailuluokalle joutumista ei pidä pelätä, jos sinne putoaa

Anonyymi-ap

muitakin valtioita. Onko moraalittomampaa ja vastuuttomampaa väitettä kuultu ikinä. Kepu Saarikko säestää vasurien lepsuilua, joten enään ei todellakaan ole epäselvää ketkä ovat vastuussa Suomen talouden nykytilasta. Näiden kepusosssuvihervasureiden mielestä on ilmeisesti oikein, että vanhemmat ryyppäävät lapsilisät ja tuhoavat tulevien sukupoljien mahdollisuudet, kun naapuritkin ja muutkin niin tekevät. Tyhmyys ja idiotosmi on näuden täysin moraalittomien poliitikkojen mielestä sallittua kun muutkin tekevät niin. Ei ihme, että näiden kepusossuvihervasureiden syrjäytyminen periytyy. Ja tietenkin syy on valtion, ei heidän itsensä.

Luojalle kiitos, että nuo idiootit istuvat oppositiossa eivätkä hallituksessa.

12

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Höp höpö aloittajalle. Tutkittu juttu on, että alkoholismi on varakkaiden Riippuvuus sairaus yhtä lailla. Varakkaille on enemmän rahaa alkoholijuomiin ja yksityiseen terveyshuoltoon myös alkoholiriippuvuudessaan.

      Tarkkailuluokkaa ei Euroopan unionissa ole. Korona pandemian, Venäjän kaupan ja halvan energian loputtua myös monet muut EU-maat ovat joutuneet talousvaikeuksiin Suomen lisäksi. Kymmenkunta maata on Suomeakin pahemmissa talousvaikeuksissa kun verrataan EU-maiden bruttokansantuotetta velkamäärään.

      Suomen ulkomaan velka on EU-maiden keskitasoa vielä edelleenkin, vaikka Orpon oikeistohallitus ottaa enemmän ulkomaanvelkaa kuin mitä Marinin viiden puolueen hallitus: SDP, keskusta, vihreät, Vas. ja RKP ottivat viime kaudella lukuisten eri kriisien hoitoon, muun muassa korona, Ukrainan sota, puolustusmenojen kasvu jne.

      Orpon hallitus: kokoomus, persut, RKP ja Kd, ottaa enemmän velkaa ja lisäksi Orpon hallitus leikkaa sosiaalietuuksia n. 8 miljardia (8 tuhatta miljoonaa). Taantuman aikana ei ole viisasta heikentää ostovoimaa leikkaamalla sosiaalitukia ja heikentämällä työehtoja ja työttömyysturvaa, mistä taantuma vain pitenee ja pahenee.

      Kun valtion verokertymä ei riitä ulkomaan velan maksuun, ei se ainakaan riitä, kun verokertymä pienenee leikkausten ja työttömyyden lisääntyessä. Viime vuoden maaliskuusta tämän vuoden maaliskuuhun, vuoden aikana, Orpon hallituksen "Työn linja" on tuonut Suomeen 60.000 työtöntä lisää. Kasvunäkymät ovat heikot ja eriarvoisuus kasvaa kilpaa konkurssien kanssa. Toivottavasti hallitus kaatuu, kun ei näytä siltä että suunta muuttuisi ja hallitus alkaisi kuulla asiantuntijoita, myös sosiaali- ja terveysministeriön virkamiehiä ja niitä "kaiken maailman prifessoreita".

    • Anonyymi

      Väärin leikattu,Purra ja Orpo!

      • Anonyymi

        Niin se tuo yrittäjä näkökulma vallitsee ,mutta nämä meidän politiikot eivät näemmä ole mieltäneet sitä että se yritys jota he johtavat on nimeltään Suomi eikä jokin muutaho ulkomailla saati Suomessa. Tarkoitus tuon Suominimisessä yrityksessä on pitää palvelut ja elin mahdollisuudet yllä.

        Usein tuota on koetettu ratkaista myymällä olemassa Suomen omaisuutta joka joskin on myös rahan lähde . Tuossa suhteessa asia on hieman verranollinen yrittämiseen jossa teollisuus laitos myy tuotantokoneitaan pois toivossa että tuotanto lisääntyy eikä tuo investointi puolen ajattelukaan ole ollut taivaita hipovaa ,sikli että maan tukirakenteissa ei ole ollut kriittistä vastikkeellisuus hakuisuutta sillä yritystukien vastikkeellisuus on jäänyt vajaavaiseksi, vaikkakin niitä on auliisti jaettu .Pankkiiri joka hoitaisi rahoitusta tuosta lähtökohdasta olisi hyvin äkkiä entinen pankkiiri.

        Sama leväperäisyys heijastuu leikkauspolitiikassa, jossa ammennetaan taloutta sieltä missä ei ole rahaa vaan missä pitäisi turvata tuon Suomi yhtiön työntekijöiden toimeen tulo. Ilman investointeja ei ole kasvuja ja toki tuo vaatii lainan ottoa kuten kaikki suuret hankkeet /hankinnat ,mutta se miten käytetään nuo lainarahat on myös oleellista. Suomi yhtiössä vain tuo päämäärä on toinen kuin yrityksissä joissa voiton maksimoiminen on tavoite. Tavoite on pitää tämä laiva pinnalla ja kaikki siinä mukana ja tuota tavoitetta ei oikein nyky poliittiset linjaukset tavoitteellisuudessaan tahdo noudattaa.


    • Anonyymi

      Pohjalla on hyvä olla ja sinne on helppo vajota. Ihanaa kun kellään ei oo mittään, tämä on tasa-arvoa ja todellista ay-solidaarisuutta. Kun ei voida sosialisoida, juodaan ja juhlitaan seuraavien sukupolvien piikkiin. Siten päästään eroon vauraista, ahkerista, oppneista ja sivistyneistä. Eihän niitä mihinkään tarvita, kun rapulan voi korjata uudella ryypyllä.

    • Anonyymi

      Niin sanottuken "sivistyneiden" eli hallituspuolueiden leikkaukset ovat käsittämättömän epäoikeudenmukaisia ja vievät uskottavuuden Suomen oikeusvaltioperiaatteelta ja myös oikeudenmukaisuudelta.

      Myös vaalivalheet kuten pienituloisilta ei leikata ovat ennen kuulumattomia ja väärin äänestäjiä kohtaan.

      Palkansaajien tulee olla hyvin huolissaan tulevista työehtojen heikkennyksistä ja lakkosakoista. Myös sairauspäivän palkattomuus heikentää ostovoimaa pienentämällä palkkoja. Jokainen meistä työntekijöistä sairastuu ja tarvitse silloin sairaslomaa, vaikka palkkaa ei tulisi.

      Olisiko ollut oikein ja rehellistä kertoa, että oikeiston "työn linja" tarkoittaa pienempiä palkkoja, heikennyksiä työehtoihin ja lakkosakkoja?

      • Anonyymi

        Noilla toimilla kuorma on lastattu heikompi osaisten niskaan, jotka viskataan huoletta laidan yli Suomi nimisestä laivasta


    • Anonyymi

      Rappiolla on mukava olla porukalla. Silloin ei leimata ainoastaan yhtä vaan voidaan syyttää muita ja järjestelmää. Sehän on vasurien tapa ollut iät ajat. Sitä kyllä ihmettelen kovasti, että tähän rappio porukkaan halajaa nyky kepu Saarikon johdolla. Alkion opit on kyllä unohdettu perunamonttuun.

    • Anonyymi

      Kaikkien pitää laittaa muutama lehmä ja elää tukiaisilla niinku kepulaiset tekevät

    • Anonyymi

      Oppisition mielestä EU.lla on merkitystä, jos tukien määrästä tulee huomautus,m mutta ei olekaan, jos sama taho huomattaa velasta.

      Kauheus on katsojan silmässä.

    • Anonyymi

      Demareiden Mäkysen mukaan velkaa ei tarvitse ikinä maksaa pois.
      Koroista Mäkynen ei ilmeisesti ole kuullut puhuttavan

    • Anonyymi

      Jos Suomi putoaa tarkkailuluokalle on tehtävä selvitys syistä. Kokoomus 30 vuotta vallankahvassa ja nyt pelkäävät savet housuissa joutuvansa vastuuseen.

    • Anonyymi

      Vasuri Koskela mielestä nyt olisi okein, että tämä sukupolvi ja nuoret elävät seuraavien piikkiin. Hänellä ei mene kaaliin se, että tänävuonnakin Suomi ottaa lisävelkaa 10 miljardia maksaakseen edellisen hallituksen lystinpitoja. Pitäisikö sitä otta 20 miljardia vai missä se raja olisi vasurien mielstä. Olsiko raja se, että EU ottaisi koko Suomen haltuunsa ja vielä parempi, että Putin lupaisi hulehtia suomalaisista. On todella vaikea ymmärtää tätä vasurien "valtio hoitaa heidän ongelmansa" ajatusmaalmaa. Itsellä ei ole mitään valmiutta ja velvollisuuta kuin elää muiden kustannuksella. Miten tuollaisetvasuriyksilöt edes pärjäisivät "vapaasa" maailmassa. Ei tarvi mennä kuin Suomen Lahden eteäpuolelle niin vaikeaa olisi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      263
      2583
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1652
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1434
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1159
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      223
      1022
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      729
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      720
    Aihe