Microsoftin patenttihakemus hylättiin

Anonyymi-ap

Microsoft sai tylyn vastauksen USA patenttihallinnolta. Edison oli keksinyt asian jo aikaa sitten ja tuhanet muut sitä jo käyttäneet.
Savumerkit jäi patentoimatta Windowsin osana.

Me olemme nähneet niitä pääsääntöisesti W10 ja W11 tuottamana HP-koneissa.

30

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asiaan puutui myös alkuperäiskansojen lakimiesarmeja.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­N­­­y­m­­­f­o­m­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­N­­­y­m­­­f­o­m­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

        Windowsissa aika pieni resoluutio? antaa vain 320x320 W11.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­N­­­y­m­­­f­o­m­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

        💩
        $$$$$$$$$$$$
        ^^^^^^^^^^^^
        Windows on ihan täynnä BUGEJA. Ja Vakoilua!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­N­­­y­m­­­f­o­m­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

        Kollihan on pervo-winhiihuli! 80 v

        M$= Maksa, maksa, maksa! Muten ei toimi!
        💲🤮💲🤮💲🤮💲🤮 💲🤮💲🤮💲🤮💲

        M$ = 💩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Windowsissa aika pieni resoluutio? antaa vain 320x320 W11.

        Suosittelen poistamaan Windowsin, jos haluat inhimillisen käyttöjärjestelmän.
        😼 👾 🦊 🐯

        MAKSAKAA Microsoftille muutten EI ALA TOIMIA !
        Maksakaa, älkää valittako jos ei toimi. PItää MAKSAA !!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­N­­­y­m­­­f­o­m­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

        Kollimaattorin botti levittää pornomainontaa!


    • Anonyymi

      Microsoft on havaittu kiristävän poliitikkoja paljastuksilla jotka se on urkkinut!
      _______________________________________________________________________________________

      Microsoftin toiminta USA:ssa on ”uhka kansalliselle turvallisuudelle”, väittää Valkoisen talon entinen kyberjohtaja
      Valkoisen talon entinen kyberpomo pitää Microsoftin valta-asemaa ongelmana.
      Yhdysvaltain Valkoisen talon entinen kyberjohtaja AJ Grotto pitää ongelmallisena sitä, että Microsoftilla on niin paljon valtaa hallituksen it-järjestelmien toimintaan.

      Grotton mukaan 85 prosenttia hallituksen toimisto-ohjelmistoista on Microsoftin käsialaa, ja käyttöjärjestelmien kohdalla osuus on vielä tätäkin suurempi. Asiasta uutisoi The Register.
      Grotton mukaan Microsoftin asema on niin korkea, että hallituksen kaipaamien järjestelmien toimittamisessa ohjelmistojätillä ei käytännössä ole yhtään kilpailijaa. Grotto sanoo, että tämä puolestaan johtaa siihen, että Microsoftilla ei ole kovinkaan suurta motivaatiota tehdä järjestelmistään turvallisempia.
      ”Jos katsotaan SolarWinds-tapausta muutaman vuoden takaa, [Microsoft] käytännössä myi liittovaltion järjestöille kirjautumismahdollisuutta lisäpalveluna sen sijaan, että siitä oltaisiin tehty oletusarvoinen järjestely. Tämän vuoksi järjestöillä oli merkittäviä vaikeuksia paikallistaa tietovuotojen lähteeksi SolarWindsin tietomurto”, Grotto sanoo.

      Grotto sanoo, että Microsoft rimpuili ja vastusteli kaikin keinoin, ennen kuin se pakon edessä myöntyi tekemään kirjautumismahdollisuudesta oletusarvoisen järjestelyn. Grotton mukaan tämä osoittaa, että Microsoftilla on paljon valtaa, eikä se pelkää käyttää sitä.

      Grotto sanoo, että kun tähän yhtälöön lisätään sekä kiinalaisten että venäläisten hakkereiden murtautuminen Microsoftin kehittämiin sähköpostipalveluihin, ja kuinka tietomurtojen seurauksena vieraan vallan hakkerit saivat lukea hallituksen sisäisiä sähköposteja, Microsoftia ja sen tuotteita voidaan perustellusti pitää uhkana kansalliselle turvallisuudelle.

      Grotto ei ole tuomioissaan yksin. Ars Technica kertoo, että Yhdysvaltain Cyber Safety Review Board (CSRB) pitää Microsoftin tietoturvakulttuuria yksinkertaisesti riittämättömänä. Yhtiön löyhät järjestelyt johtivat sarjaan tietoturvaongelmia, jotka olisivat olleet täysin vältettävissä.

      ”[CSRB] havaitsi, että sarja Microsoftin toiminnallisia ja strategisia päätöksiä yhdessä paljastavat yhtiökulttuurin, joka vähentää sekä sijoituksia yritystietoturvaan että huolellista riskinhallintaa”, raportti toteaa.

      Wired  selventää, että kiinalaiset hakkerit pääsivät käsiksi Microsoftin yrityskäyttöön tarkoitetun Exchange Online -sähköpostipalvelun järjestelmiin vuonna 2021. Sieltä hakkerit uivat muun muassa Yhdysvaltain hallituksen järjestelmiin. Myöhemmin Kiina julkisti haavoittuvuudet, mikä johti vakavaan hyökkäysaaltoon muiden kynnelle kykenevien operaattoreiden käyttäessä tilaisuutta hyväkseen.

      Vuonna 2023 Kiina tunkeutui 22 hallituksen organisaation sähköpostitileille. Hakkerit pääsivät vakoilemaan muun muassa valtiovarainministeriön virkamiehiä sekä kauppaministeri Gina Raimondoa juuri ennen Yhdysvaltain delegaation vierailuja Pekingiin. Ars Technican mukaan hakkerit saivat käsiinsä satoja tuhansia sähköposteja.

      Vuoden 2024 alussa Microsoft tunnusti, että Venäjän hallituksen alaisuudessa työskentelevät hakkerit olivat käyttäneet yksinkertaista temppua päästäkseen käsiksi Microsoftin sisäisiin sähköposteihin. Hakkerit pääsivät lukemaan johtoportaan, tietoturvapäälliköiden sekä asianajajien sähköposteja. Myös liikesalaisuuksia sekä lähdekoodia vuosi hakkerien käsiin.

      Huhtikuun puolessa välissä Yhdysvaltain kyberturvaorganisaatio CISA kertoi, että osa näistä vuodetuista liikesalaisuuksista koski Yhdysvaltain liittovaltion organisaatioita.

      • Anonyymi

        Eikä vaan pelkästään Yhdysvalloissa, vaan koko mailmassa!


      • Anonyymi

        Uskotaan myös että Microsft on syylistynyt yrityselän johtohahmojen kiristämiseen poliitikkojen ohella!
        Ja että sähköpostikohu tässä taannoin oli Microsoftin aiheuttama!

        Kuinka monta on kiristyksen ikeessä? Iskeeke USA hallinto takaisin!


      • Anonyymi

        💩
        $$$$$$$$$$$$
        ############
        Windows on ihan täynnä BUGEJA. Ja Vakoilua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä vaan pelkästään Yhdysvalloissa, vaan koko mailmassa!

        Heh heh!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        💩
        $$$$$$$$$$$$
        ############
        Windows on ihan täynnä BUGEJA. Ja Vakoilua!

        M$ ☠ 👾 ☠ 👾 ☠ 👾

        Tekoäly = Ydinsota
        Yliopistossa testattiin eri tekoälyjä ja kaikki pääty Ydiniskuun! !!!
        ###############################################


      • Anonyymi

        No kerroppa! Miksi windoosin grafikkapuskuri täytyy jatkuvasti?


    • Anonyymi

      Ukrainan kansanedustaja paljastaa Zelenskin "valheen" sodan tappioista, kun Venäjä väittää, että puoli miljoonaa sotilasta on tapettu.
      Todellisuus kuolleista on yli miljoonan.

      • Anonyymi

        Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti lähestyy toista vuosipäivää, monet Atlantin molemmin puolin pohtivat, päättyykö Euroopan suurin sota sitten toisen maailmansodan tänä vuonna. Loppujen lopuksi Washington on jo toimittanut Kiovalle yli 113 miljardia dollaria käteistä ja korkean teknologian aseita, ja Yhdysvaltain presidentti Joe Biden yrittää saada kongressin hyväksymään vielä 67 miljardia dollaria. Valitettavasti vastaus on jyrkkä "ei".
        Vastoin monien toiveita, ei ainoastaan ​​vuosi 2024 tuo rauhaa, vaan se tulee todennäköisesti näkemään lisää verenvuodatusta, koska tärkeimmät taistelevat osapuolet – Venäjä, Ukraina ja Yhdysvallat (valtakirjalla) – ovat kaikki odottaneet loputonta sotaa. Kukaan konfliktin osallistujista ei näytä olevan kiinnostunut vihollisuuksien lopettamisesta. Päinvastoin, kaikkia kolmea kannustetaan jatkamaan.
        Venäjän presidentti Putin lisää Venäjän asevoimien enimmäismäärää 170 000 sotilashenkilöllä 1 320 000 henkilöön. Hän on myös hiljattain hyväksynyt merkittävän sotilasmenojen korotuksen. Vuonna 2024 puolustus- ja turvallisuusmenot yhteensä saavuttavat 40 prosenttia Venäjän budjetista, mikä on 70 prosenttia enemmän kuin vuonna 2023. Venäjän 391,2 miljardin dollarin tulotavoite vuodelle 2024 perustuu korkeaan öljyn hintaan. Venäjän hallitus houkuttelee uusia värvättyjä tarjoamalla hämmästyttävän summan rahaa armeijan palveluksessa. Sopimussotilaat, jotka liittyvät niin kutsuttuun "eliittitaisteluosastoon", saavat huikeat miljoona ruplaa (noin 11 000 dollaria).
        Huolimatta kesän vastahyökkäyksen lopullisesta epäonnistumisesta Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky ei suostu luovuttamaan. Zelensky ilmoitti "uudesta sodan vaiheesta" 30. marraskuuta tunnustettuaan jatkuvan aseiden puutteen, kutistuvien joukkojen ja vaaran menettää turvallisuusavun ja sotilaallisen laitteiston Yhdysvalloista ja Euroopasta, koska Israelin ja Hamasin konflikti on aiheuttanut. varjosti Venäjän ja Ukrainan välistä sotaa.
        "Katsokaa, emme peräänny, olen tyytyväinen", Zelenskyy sanoi eksklusiivisessa haastattelussa The Associated Pressille Harkovissa Koillis-Ukrainassa. Ukrainan koomikosta tullut presidentti vetoaa edelleen Valkoiseen taloon saadakseen lisää amerikkalaisia ​​viherhakkoja lähettäessään viime viikolla valtuuskunnan korkeimmista virkamiehistään Washingtoniin.
        "Kukaan ei usko voittoomme niin kuin minä. Ei kukaan”, Zelensky sanoi TIME-lehdelle lokakuussa, vaikka hänen oma kenraalinsa myönsi äskettäin, että sota oli voittamaton. Ukrainan asevoimien ylipäällikkö kenraali Valeri Zaluzhnyi sanoi The Economist -lehden haastattelussa 1. marraskuuta "ei todennäköisesti tule olemaan syvää ja kaunista läpimurtoa", puhuessaan konfliktin umpikujasta.
        Vaikka jokaiselle vakavalle tiedustelu-analyytikolle on selvää, että Ukrainalla ei ole sotilaallista polkua voittoon, presidentti Biden jatkaa "niin kauan kuin se kestää" -mantransa toistamista, joka tiivistää jokseenkin hänen hallintonsa väärän ja epäonnistuneen politiikan Venäjä-Ukrainaa kohtaan. konflikti. Biden toisti 6. joulukuuta G7-maiden virtuaalikokouksessa, johon kuuluivat Japani, Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Italia ja Euroopan unioni. se ottaa."
        "Älä anna Putinin voittaa", Biden pyysi republikaaneja samana päivänä ja kehotti heitä hyväksymään lisärahoituksen Kiovalle. Yhdysvaltain senaatti esti 110 miljardin dollarin apupaketin Ukrainalle ja Israelille, koska republikaanien lainsäätäjät kieltäytyivät tukemasta sitä ilman suuria muutoksia Bidenin rajapolitiikkaan, sillä ulkomaalaiset siirtolaiset ovat tulvineet Yhdysvaltoihin sen etelärajan kautta.
        "Jos Putin valloittaa Ukrainan, hän ei pysähdy tähän", sanoi Biden pyrkien todennäköisesti pelottamaan kaikkia, että Putin hyökkäisi Naton liittolaista vastaan. Biden uhkasi mahdollisuudella, että amerikkalaiset joukot joutuvat taistelemaan venäläisiä joukkoja vastaan, jos Ukrainan rahat loppuvat. Tämä pelotustaktiikka on ristiriidassa Washingtonin oman kertomuksen kanssa, jonka mukaan Venäjän armeija on niin heikko ja epäpätevä, ettei se pystyisi edes kaatamaan Kiovaa ja Zelenskia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti lähestyy toista vuosipäivää, monet Atlantin molemmin puolin pohtivat, päättyykö Euroopan suurin sota sitten toisen maailmansodan tänä vuonna. Loppujen lopuksi Washington on jo toimittanut Kiovalle yli 113 miljardia dollaria käteistä ja korkean teknologian aseita, ja Yhdysvaltain presidentti Joe Biden yrittää saada kongressin hyväksymään vielä 67 miljardia dollaria. Valitettavasti vastaus on jyrkkä "ei".
        Vastoin monien toiveita, ei ainoastaan ​​vuosi 2024 tuo rauhaa, vaan se tulee todennäköisesti näkemään lisää verenvuodatusta, koska tärkeimmät taistelevat osapuolet – Venäjä, Ukraina ja Yhdysvallat (valtakirjalla) – ovat kaikki odottaneet loputonta sotaa. Kukaan konfliktin osallistujista ei näytä olevan kiinnostunut vihollisuuksien lopettamisesta. Päinvastoin, kaikkia kolmea kannustetaan jatkamaan.
        Venäjän presidentti Putin lisää Venäjän asevoimien enimmäismäärää 170 000 sotilashenkilöllä 1 320 000 henkilöön. Hän on myös hiljattain hyväksynyt merkittävän sotilasmenojen korotuksen. Vuonna 2024 puolustus- ja turvallisuusmenot yhteensä saavuttavat 40 prosenttia Venäjän budjetista, mikä on 70 prosenttia enemmän kuin vuonna 2023. Venäjän 391,2 miljardin dollarin tulotavoite vuodelle 2024 perustuu korkeaan öljyn hintaan. Venäjän hallitus houkuttelee uusia värvättyjä tarjoamalla hämmästyttävän summan rahaa armeijan palveluksessa. Sopimussotilaat, jotka liittyvät niin kutsuttuun "eliittitaisteluosastoon", saavat huikeat miljoona ruplaa (noin 11 000 dollaria).
        Huolimatta kesän vastahyökkäyksen lopullisesta epäonnistumisesta Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky ei suostu luovuttamaan. Zelensky ilmoitti "uudesta sodan vaiheesta" 30. marraskuuta tunnustettuaan jatkuvan aseiden puutteen, kutistuvien joukkojen ja vaaran menettää turvallisuusavun ja sotilaallisen laitteiston Yhdysvalloista ja Euroopasta, koska Israelin ja Hamasin konflikti on aiheuttanut. varjosti Venäjän ja Ukrainan välistä sotaa.
        "Katsokaa, emme peräänny, olen tyytyväinen", Zelenskyy sanoi eksklusiivisessa haastattelussa The Associated Pressille Harkovissa Koillis-Ukrainassa. Ukrainan koomikosta tullut presidentti vetoaa edelleen Valkoiseen taloon saadakseen lisää amerikkalaisia ​​viherhakkoja lähettäessään viime viikolla valtuuskunnan korkeimmista virkamiehistään Washingtoniin.
        "Kukaan ei usko voittoomme niin kuin minä. Ei kukaan”, Zelensky sanoi TIME-lehdelle lokakuussa, vaikka hänen oma kenraalinsa myönsi äskettäin, että sota oli voittamaton. Ukrainan asevoimien ylipäällikkö kenraali Valeri Zaluzhnyi sanoi The Economist -lehden haastattelussa 1. marraskuuta "ei todennäköisesti tule olemaan syvää ja kaunista läpimurtoa", puhuessaan konfliktin umpikujasta.
        Vaikka jokaiselle vakavalle tiedustelu-analyytikolle on selvää, että Ukrainalla ei ole sotilaallista polkua voittoon, presidentti Biden jatkaa "niin kauan kuin se kestää" -mantransa toistamista, joka tiivistää jokseenkin hänen hallintonsa väärän ja epäonnistuneen politiikan Venäjä-Ukrainaa kohtaan. konflikti. Biden toisti 6. joulukuuta G7-maiden virtuaalikokouksessa, johon kuuluivat Japani, Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Italia ja Euroopan unioni. se ottaa."
        "Älä anna Putinin voittaa", Biden pyysi republikaaneja samana päivänä ja kehotti heitä hyväksymään lisärahoituksen Kiovalle. Yhdysvaltain senaatti esti 110 miljardin dollarin apupaketin Ukrainalle ja Israelille, koska republikaanien lainsäätäjät kieltäytyivät tukemasta sitä ilman suuria muutoksia Bidenin rajapolitiikkaan, sillä ulkomaalaiset siirtolaiset ovat tulvineet Yhdysvaltoihin sen etelärajan kautta.
        "Jos Putin valloittaa Ukrainan, hän ei pysähdy tähän", sanoi Biden pyrkien todennäköisesti pelottamaan kaikkia, että Putin hyökkäisi Naton liittolaista vastaan. Biden uhkasi mahdollisuudella, että amerikkalaiset joukot joutuvat taistelemaan venäläisiä joukkoja vastaan, jos Ukrainan rahat loppuvat. Tämä pelotustaktiikka on ristiriidassa Washingtonin oman kertomuksen kanssa, jonka mukaan Venäjän armeija on niin heikko ja epäpätevä, ettei se pystyisi edes kaatamaan Kiovaa ja Zelenskia.

        Uskooko Biden todella, että Putin on idiootti vai itsemurhahullu? Hyökkäys Nato-maata vastaan ​​laukaisi 5 artiklan "kollektiivisen puolustuksen" lausekkeen, mikä asettaisi Venäjän suoraan kineettiseen yhteenottoon Yhdysvaltojen ja Naton joukkojen kanssa, jotka ovat perinteisesti Moskovan armeijaa parempia. Toisin kuin Biden, Putin – vaikkakin häikäilemätön johtaja – on rationaalinen ajattelija ja erittäin älykäs. Putinin ensisijaisena tavoitteena on palauttaa Venäjän strateginen turvallisuuspuskuri varmistamalla, ettei mikään entinen neuvostovaltio, paitsi Baltia, liity Natoon. Moskova ei voi hyväksyä sitä riskiä, ​​että vastustajaliitto sijoittaa joukkoja, tukikohtia tai sotilaallisia laitteita lähelle Venäjän rajoja, aivan kuten Washington pitää Kiinan tai Venäjän sotilaallisten voimavarojen läsnäoloa Kanadassa tai Meksikossa yhtä mahdottomana hyväksyä.
        Biden saattaa yllättyä kuullessaan tämän, mutta Vladimir Putin on jo voittanut Ukrainan sodan voiton määritelmänsä perusteella. Putin hyökkäsi Ukrainaan valvoakseen punaista linjaansa ja pitää Ukrainan poissa NATOsta. Hän on saavuttanut tämän tavoitteen. Niin kauan kuin Ukrainan joukot käyvät pitkäkestoista taistelua venäläisten kanssa ja Kiova ei hallitse koko Ukrainan maata, Ukraina ei täytä maahanpääsyvaatimuksia – suvereniteettia, alueellista koskemattomuutta ja jatkuvan konfliktin puuttumista.
        Lisäksi Ukraina ei ole enää elinkelpoinen maa, koska se ei voi elää itsenäisesti ilman ulkomaista taloudellista tukea. Aikoinaan "Euroopan leipäkoriksi" kutsuttu Ukraina on nykyään raunioina. Sen maataloustukikohta tuhoutuu ja teollisuuden perusta, mukaan lukien kriittinen infrastruktuuri, vaurioituu vakavasti, kun sen kaupunkikeskukset ja maaseutualueet ovat kärsineet hellittämättä Venäjän ohjuksista ja tykistöiskuista lähes kahden vuoden maataistelun aikana. Kaiken kruunaa se, että mantereen suurimman maan Ukrainan väestö vähenee, ja kuolonuhrien määrä lähestyy neljännesmiljoonaa kuollutta tai vakavasti haavoittunutta ja miljoonat kansalaiset ovat joutuneet siirtymään.
        Tämä käsittämätön humanitaarinen tragedia on seurausta Washingtonin strategisesta epäpätevyydestä ja presidentti Bidenin naiivista ja epäpätevästä ulkopolitiikasta Venäjää ja Ukrainaa kohtaan. Vain historiallisesti lukutaidottomia joukko luulisi, että Ukrainan kutsuminen – johon Venäjä luotti vuosisatojen ajan turvallisuutensa puolesta – oli loistava idea. Uskomatonta, että Washingtonin, Monroe-doktriinin synnyinpaikan, "asiantuntijat" eivät osanneet ennakoida, että Putin, joka johtaa "maailman toista (parasta) armeijaa", Zelenskyn Associated Pressille antaman tunnustuksen mukaan.
        Presidentti Biden ei oppinut Afganistanin fiaskosta, että raha ja teknologia eivät voita sotia. Strategia tekee. Team Biden ei koskaan vaivautunut kehittämään sellaista. Entisenä korkeana virkamiehenä Yhdysvaltain puolustustiedustelupalvelussa ja yhtenä kolmesta Venäjän opin ja strategian parhaimmista analyytikoista tiedusteluyhteisössä kerroin presidentti Obaman Valkoisen talon kansalliselle turvahenkilökunnalle useita kertoja Putinin suunnitelmista ja Venäjän sodantorjuntastrategiasta. Kerroin myös lukemattomille Yhdysvaltain huippusotilaskomentajille ja Pentagonin virkamiehille sekä Naton ministereille ja sotilasjohtajille.
        Joe Biden oli tuolloin varapresidenttinä, Ukrainan politiikan johtajana ja epäonnistuneen Venäjän "nollausstrategian" suunnittelijana, ja hänen piti olla tietoinen näistä tiedotuksista. Presidentti Biden ja hänen tiiminsä, joista monet, mukaan lukien hänen silloinen kansallisen turvallisuuden neuvonantajansa ja nykyinen ulkoministeri Anthony Blinken, liittyivät hänen hallitukseensa, on täytynyt saada samanlaisia ​​tiedotustilaisuuksia ennen hänen presidenttikauttaan ja sen aikana, kun otetaan huomioon Venäjän luokittelu USA:ssa. tiedusteluyhteisön tason 1 uhka Yhdysvaltain turvallisuudelle.
        Yhdysvaltain presidentillä oli runsaasti aikaa toimia pelotellakseen Putinia, neuvotellakseen rauhanomaisesta ratkaisusta, estääkseen Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja välttääkseen Yhdysvaltojen veronmaksajien valtavien tulojen virtaamisen Kiovaan, josta on tullut voittamaton sota. Sen sijaan Biden on valinnut ukrainalaisten maksavan epäonnistumisensa verellään. Vaihtoehtoisesti, ja hyvin mahdollisesti, Team Biden piti tarkoituksella Venäjän ja Ukrainan välistä sotaa ohjaamalla aseita Kiovaan heikentääkseen Venäjän armeijaa ja taloutta – aivan kuten puolustusministeri Lloyd Austin totesi muutama kuukausi sitten.
        Koska Venäjän väestö on yli kolme kertaa suurempi kuin Ukrainan ja Putinin valmiudet heittää yhä enemmän ruumiita ongelmaan, näyttää siltä, ​​​​että Washington taistelee Moskovaa vastaan ​​viimeiseen ukrainalaiseen asti - kaikki "vapauden ja demokratian" puolustamisen nimissä.


      • Anonyymi

        Monet ukrainalaiset pakenevat, jos Venäjä pystyy valtaamaan lisää Ukrainan alueita. 6,3 miljoonaa ihmistä on paennut maasta tähän mennessä. Monet työskentelevät ahkerasti uudessa asuinpaikassaan, mutta Euroopan maille aiheutuu satoja euroja kuukaudessa kustakin ukrainalaisesta pakolaisesta. Venäjän strategiaan kuuluu Ukrainan tekeminen asumiskelvottomaksi ja pakolaisten ajaminen Eurooppaan. Jos esimerkiksi 5 miljoonaa lisää ukrainalaisia ​​pakenee Venäjän edistyessä, se maksaisi Euroopalle lisäksi miljardeja euroja kuukaudessa, kymmeniä miljardeja euroja vuodessa.


        Monet ukrainalaiset taistelevat. Länsimaalaiset oppivat 24. helmikuuta 2022, että ukrainalaiset vaarantavat henkensä pysyäkseen vapaina. Sadat tuhannet taistelukarkaistut naiset ja miehet ovat valmiita sissitaisteluun. He ovat kekseliäitä, ja niissä on monia korkeasti koulutettuja insinöörejä, keksijöitä ja IT-asiantuntijoita. Jos Venäjä vastustaa yhä julmempaa sortoa, se laukaisee yhä ankarammat sissit ja lisää pakolaisia.

        Samaan aikaan Baltian maat ja Puola joutuvat Venäjän uhkien ja sen hybridisodan kohteeksi. Se onnistui Ukrainassa, tulee olemaan Kremlin logiikka. Moldova ja Georgia voivat kohdata sotilaallisen hyökkäyksen.

        Samaan aikaan eurooppalaisissa yhteiskunnissa Venäjää kohtaan tuntevat radikaalit ja populistiset puolueet saavat vauhtia. Jo useissa maissa Venäjä-mieliset puolueet ovat nousseet valta-asemiin tai ovat nyt vaaleissa korkealla. Hallituksiin liittyy todennäköisesti lisää, jos Venäjä etenee Ukrainassa ja nämä Venäjä-mieliset voimat näyttävät olevan "oikeissa".

        Rohkeutuneen aggressiivisen Venäjän ollessa aivan EU:n rajalla, pelotteita tarvitaan paljon enemmän kuin mitä hallitukset suunnittelevat nyt. Puolustusbudjetit Euroopassa kylmän sodan aikana olivat keskimäärin 3,5 prosenttia bruttokansantuotteesta. Nyt ne ovat alle 2 prosenttia monissa Euroopan maissa. Palaaminen kylmän sodan tasolle merkitsisi Yhdistyneelle kuningaskunnalle 39 miljardia dollaria lisää vuodessa, Saksalle 86 miljardia dollaria ja Ranskalle 43 miljardia dollaria. Jotta koko Nato saavuttaisi 3,5 prosenttia BKT:sta puolustusmenoihin, se vaatisi 410 miljardia dollaria enemmän vuodessa.

        Eikä tämä huikea summa vieläkään ole mitään kustannuksia vastaan, jos Venäjän ja Naton välinen kuuma sota syntyy Venäjän hybridihyökkäyksestä yhtä Naton itäistä jäsenvaltiota vastaan. Naton liittolaisten on puolustettava hyökkääjiä, myös todennäköisesti omilla sotilaillaan.

        Varmasti, jos Kreml menestyy Ukrainassa, Venäjän tuki terroristeille kaikkialla maailmassa vahvistuisi. Samoin yhteistyö Iranin ja Pohjois-Korean kanssa. Nämä hallinnot, jotka käyttävät kuolemaa, terroria ja pelkoa kotona ja ulkomailla, haastavat lännen. Jokainen länteen vaikuttava lisäkriisi on hyvä heille (ja Venäjälle). Ja tietysti Kiina tarkkailee, puolustaako länsi julistamiaan sääntöjä. Jos vaikutelma on, että länsi ei kykene päättäväiseen ja kestävään puolustukseen, Kiinan hyökkäys Taiwaniin tulee todennäköisemmäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ukrainalaiset pakenevat, jos Venäjä pystyy valtaamaan lisää Ukrainan alueita. 6,3 miljoonaa ihmistä on paennut maasta tähän mennessä. Monet työskentelevät ahkerasti uudessa asuinpaikassaan, mutta Euroopan maille aiheutuu satoja euroja kuukaudessa kustakin ukrainalaisesta pakolaisesta. Venäjän strategiaan kuuluu Ukrainan tekeminen asumiskelvottomaksi ja pakolaisten ajaminen Eurooppaan. Jos esimerkiksi 5 miljoonaa lisää ukrainalaisia ​​pakenee Venäjän edistyessä, se maksaisi Euroopalle lisäksi miljardeja euroja kuukaudessa, kymmeniä miljardeja euroja vuodessa.


        Monet ukrainalaiset taistelevat. Länsimaalaiset oppivat 24. helmikuuta 2022, että ukrainalaiset vaarantavat henkensä pysyäkseen vapaina. Sadat tuhannet taistelukarkaistut naiset ja miehet ovat valmiita sissitaisteluun. He ovat kekseliäitä, ja niissä on monia korkeasti koulutettuja insinöörejä, keksijöitä ja IT-asiantuntijoita. Jos Venäjä vastustaa yhä julmempaa sortoa, se laukaisee yhä ankarammat sissit ja lisää pakolaisia.

        Samaan aikaan Baltian maat ja Puola joutuvat Venäjän uhkien ja sen hybridisodan kohteeksi. Se onnistui Ukrainassa, tulee olemaan Kremlin logiikka. Moldova ja Georgia voivat kohdata sotilaallisen hyökkäyksen.

        Samaan aikaan eurooppalaisissa yhteiskunnissa Venäjää kohtaan tuntevat radikaalit ja populistiset puolueet saavat vauhtia. Jo useissa maissa Venäjä-mieliset puolueet ovat nousseet valta-asemiin tai ovat nyt vaaleissa korkealla. Hallituksiin liittyy todennäköisesti lisää, jos Venäjä etenee Ukrainassa ja nämä Venäjä-mieliset voimat näyttävät olevan "oikeissa".

        Rohkeutuneen aggressiivisen Venäjän ollessa aivan EU:n rajalla, pelotteita tarvitaan paljon enemmän kuin mitä hallitukset suunnittelevat nyt. Puolustusbudjetit Euroopassa kylmän sodan aikana olivat keskimäärin 3,5 prosenttia bruttokansantuotteesta. Nyt ne ovat alle 2 prosenttia monissa Euroopan maissa. Palaaminen kylmän sodan tasolle merkitsisi Yhdistyneelle kuningaskunnalle 39 miljardia dollaria lisää vuodessa, Saksalle 86 miljardia dollaria ja Ranskalle 43 miljardia dollaria. Jotta koko Nato saavuttaisi 3,5 prosenttia BKT:sta puolustusmenoihin, se vaatisi 410 miljardia dollaria enemmän vuodessa.

        Eikä tämä huikea summa vieläkään ole mitään kustannuksia vastaan, jos Venäjän ja Naton välinen kuuma sota syntyy Venäjän hybridihyökkäyksestä yhtä Naton itäistä jäsenvaltiota vastaan. Naton liittolaisten on puolustettava hyökkääjiä, myös todennäköisesti omilla sotilaillaan.

        Varmasti, jos Kreml menestyy Ukrainassa, Venäjän tuki terroristeille kaikkialla maailmassa vahvistuisi. Samoin yhteistyö Iranin ja Pohjois-Korean kanssa. Nämä hallinnot, jotka käyttävät kuolemaa, terroria ja pelkoa kotona ja ulkomailla, haastavat lännen. Jokainen länteen vaikuttava lisäkriisi on hyvä heille (ja Venäjälle). Ja tietysti Kiina tarkkailee, puolustaako länsi julistamiaan sääntöjä. Jos vaikutelma on, että länsi ei kykene päättäväiseen ja kestävään puolustukseen, Kiinan hyökkäys Taiwaniin tulee todennäköisemmäksi.

        Jos olet länsimaisen keskiluokan kansalainen, joka arvostaa elämääsi, tämän kansainvälisen järjestelmän organisointiperiaatteiden muutoksen, elämäsi maailman sävyn ja ideologian muutoksen kustannukset ovat mielikuvituksen ulkopuolella – ja se tulee olemaan erittäin kallista vuosikymmeniä.

        Tämä on maailma, jos Ukraina häviää.

        Saatat ajatella, että aselepo nyt rajoittaa ihmishenkien menetyksiä ja länsimaisia ​​kustannuksia. Mutta Venäjä hyväksyy "aselevon" vain keinona voittaa aikaa, ryhmitellä ja hyökätä uudelleen.

        Saatat ajatella, älkäämme sitten väliaikaisesti puolustako Ukrainaa, vaan vahvistamme omaa puolustustamme. Venäjä on tyytyväinen ja kääntyy sisäänpäin sulattamaan hankintansa. Mutta sen sijaan mahdottomuus niellä Ukrainaa vuodattaa verta, kärsimystä ja kaaosta, mikä lisää epävakautta kaikkialla Euroopassa. Ja Venäjä ei käänny sisäänpäin. Kreml sanoi alusta alkaen, että he taistelevat länttä vastaan. He tarvitsevat uuden maailmanjärjestyksen, jossa diktatuuri on yhtä vahva kuin vapaus ja demokratia. Ukraina on suunnitelman kulmakivi, mutta ei suinkaan tarpeeksi. He puhuvat tästä avoimesti.

        Lännen tuen lasku Ukrainalle ei siis vähennä lännen kustannuksia. Se nostaa lännen kustannukset pilviin.

        Ukrainan häviäminen on tulos, jota ei saa tapahtua. Sinun on siis estettävä se. Sinun täytyy auttaa Ukrainaa voittamaan. Ja sinä voit! Ukrainan voitto on mahdollista. Se tulee jopa suhteellisen halpa.

        Toisen maailmansodan aikana Yhdysvaltain tuki Britannialle, Neuvostoliitolle ja Ranskalle oli keskimäärin 4,9 prosenttia BKT:sta vuosittain. Korean sota maksaa Yhdysvalloille 2,8 prosenttia BKT:sta vuosittain. "terrorismin vastaisen sodan" arvioidaan maksaneen US $ 8 TN. Vertaa näitä lukuja 0,3 prosenttiin bruttokansantuotteesta, jonka Yhdysvallat käytti tähän päivään mennessä Ukrainaan ja keskimäärin 0,4 prosenttiin, joita EU:n jäsenvaltiot ovat käyttäneet (ja tämä sisältää taloudellisen ja humanitaarisen avun, ei vain sotilaallisen tuen).

        Sen jälkeen kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, Yhdysvallat on sitoutunut vain 3,9 prosenttia puolustusbudjetistaan ​​Ukrainan sotilaalliseen tukeen. Tämä on toistaiseksi pitänyt Venäjän kurissa Euroopassa, estänyt miljoonia pakolaisia ​​lisää ja pelottanut Irania ja Kiinaa.

        Olen ukrainalainen. Sankarimme rintamalla taistelevat itsenäisyytemme puolesta. Mutta en vaadi teitä tekemään Ukrainan itsenäisyydestä asianne, vaan pyydän teitä ajattelemaan Ukrainan sotaa omien etujesi näkökulmasta.

        Olen suunnattoman kiitollinen Yhdysvaltojen, Euroopan ja muiden Ukrainan ystävien armollisesta, elintärkeästä tuesta lännessä ja sen ulkopuolella viimeisen lähes kahden vuoden aikana.

        Ja uskon, että on lännen perustavanlaatuisen oman edun mukaista jatkaa ja tehdä enemmän. Tee se nopeammin (jos länsi olisi antanut viime vuonna sen, mitä se antoi nyt, Ukraina olisi jo lyönyt Venäjän takaisin). Tarvitsemme lisää tykistöammuksia, tankkeja, pitkän kantaman ohjuksia ja lentokoneita.

        Pienellä prosenttiosalla lännen BKT:sta ja lähettämättä yhtäkään sotilasta taisteluun, länsi voi antaa Ukrainalle mahdollisuuden pitää loitolla lännen ja kansainvälisen järjestyksen suurin yksittäinen turvallisuusuhka.

        Sitten olet vähällä rahalla pelastanut omat henkesi sellaisena kuin haluat elää niitä maailmassa, jossa länsi ja sen liittolaiset pystyvät puolustamaan lujasti vapautta ja turvallisuutta.


      • Anonyymi

        Se voi vielä tapahtua. Mutta voi myös olla, että ei. Amerikkalaisten tiedustelutietojen valtava Internet-vuoto – pääasiassa valokuvien muodossa Pentagonin dioista ja asiakirjoista – ei ole paljastanut paljon sellaista, mitä emme jo tienneet, mutta vain tarpeeksi herättämään pelkoa.

        Banaali osa vuotoa on se, että se teki jälleen selväksi – Edward Snowden todisti tämän jo vuonna 2013 –, että amerikkalaiset vakoilevat vihollista (Venäjää) ja ystäviä – mukaan lukien Ukraina ja liittolaiset, kuten Etelä-Korea ja Israel. Mutta niin tekevät kaikki maat, joilla on kyky, mukaan lukien ne, jotka toimivat pyhästi, kunnes heidät jää kiinni.

        Myöskään kummallisia arvioita venäläisten ja ukrainalaisten uhreista ei pidä ottaa kovin vakavasti. Tietojen levittäjä halusi selvästi satuttaa Ukrainaa, Yhdysvaltoja ja länttä ja samalla auttaa Kremliä. Joten he korjasivat lukuja manipuloimalla arvioita alaspäin venäläisten osalta ja ylöspäin ukrainalaisten osalta. Todellisuudessa Amerikan vakoojapalvelut uskovat edelleen, että venäläisiä on kuollut tai haavoittunut noin kaksi kertaa enemmän kuin ukrainalaisia.

        Vuodosta huolestuttavampi näkemys on, että amerikkalaiset ovat ilmeisesti huolissaan ukrainalaisten sotilaallisista heikkouksista, erityisesti heidän riittämättömästä ilmapuolustuksestaan ​​ja vähäisistä ammusvarastoista. Jotkut asiakirjat viittaavat siihen, että ukrainalaisista voisi loppua tietyntyyppiset ohjukset viikkojen kuluessa. Jos nämä arviot ovat oikein, ne voivat auttaa venäläisiä lyömään ukrainalaisia ​​juuri sinne, missä se sattuu. Ei lupaava alku Ukrainan hyökkäykselle.

        Tämä salaisten amerikkalaisten huolien ilmaantuminen ukrainalaisten kamppailun kestävyydestä voi myös saada jotkut Ukrainan vähemmän sitoutuneista kannattajista Yhdysvalloissa ja Euroopassa menettämään sydämensä. Mitä pidempään sota kestää, sitä vaikeammaksi tulee länsimaisen yhtenäisyyden ja päättäväisyyden säilyttäminen sekä "globaalin etelän" maiden johtaminen Kiovan taakse.

        Siinä mielessä kaikki merkit eripuraisuudesta länsiliittolaisten välillä ovat huonoja uutisia Ukrainalle. Se on totta, olipa aiheena Kiovan itsepuolustussota Moskovaa vastaan ​​tai demokraattisen lännen yhteinen kanta Venäjän vaikutusvaltaisinta "ystävää" Kiinaa vastaan.

        Astu sisään Ranskan presidentti Emmanuel Macron, eräänlainen löysäkielinen diplomaattinen tuhopallo. Ennen Venäjän hyökkäystä hän sai mainetta kutsumalla Natoa "aivokuolleiksi" (tuskin mitä allianssin uusimmat jäsenet suomalaiset sanoisivat). Kremlin hyökkäyksen jälkeen hän on ollut ääneen huolissaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin "nöyryttämisen" vaarasta. Yllättävä prioriteetti, kun ukrainalaiset taistelevat kansallisesta selviytymisestä.

        Ja nyt hän on ihastunut Pekingiin, aivan kuten Washington kehottaa jatkuvasti eurooppalaisia ​​liittolaisiaan "irrottamaan" Kiinasta. Puhuessaan toimittajille lentokoneessa, joka palasi äskettäiseltä vierailulta, Macron antoi vilauksen hänen maailmankuvaansa. Hän ei halua Eurooppaa (se). on Ranska) tulla Yhdysvaltojen "vasalliksi".

        Tule uudestaan? Ranskan sekoitus alemmuus- ja paremmuuskomplekseja kohti "anglosaksisia" Yhdysvaltoja ja Iso-Britanniaa on ollut geopolitiikan kulmakivi ainakin Charles de Gaullesta lähtien. Mutta jopa Macron saattaa myöntää, että meillä on nykyään suurempia ongelmia. Yksi niistä on Taiwan, jota Manner-Kiina saattaa hyökätä ja USA:ta ja muita demokratioita joutua puolustamaan, aivan kuten ne ovat Ukrainan puolella, Macron on tehnyt selväksi, että hän ei halua Euroopan joutuvan sellaiseen konfliktiin.

        Strategisesta sekaannuksestaan ​​Macron on ansainnut itselleen myrskyn Varsovasta Washingtoniin. "Puhuuko Macron koko Euroopan puolesta?" ihmettelee Marco Rubio, Yhdysvaltain republikaanisenaattori. (Onneksi Ranskan presidentti ei.) Jos Amerikan liittolaiset lähettävät jatkuvasti niin ristiriitaisia ​​signaaleja rauhan säilyttämisestä Tyynellämerellä, Rubio sanoi, niin " te hoitatte Ukrainaa."

        Auts. Kaikki tietävät, että Ukrainalla on vain mahdollisuus ja Eurooppa pysyy turvassa vain niin kauan kuin Amerikka on sitoutunut mantereelle.

        Ukrainan itsepuolustussota, joka etenee toiseen vuoteen, on edelleen täysin arvaamaton. Jotkut Kiovan liittolaisista väsyvät, ja Ukrainan armeija ja ammukset ovat usein lähellä uupumusta.


      • Anonyymi

        Zelenskyin mandaatti loppunut presidenttinä! mitäs nyt!?
        Hän jatkaa diktaattorina?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskooko Biden todella, että Putin on idiootti vai itsemurhahullu? Hyökkäys Nato-maata vastaan ​​laukaisi 5 artiklan "kollektiivisen puolustuksen" lausekkeen, mikä asettaisi Venäjän suoraan kineettiseen yhteenottoon Yhdysvaltojen ja Naton joukkojen kanssa, jotka ovat perinteisesti Moskovan armeijaa parempia. Toisin kuin Biden, Putin – vaikkakin häikäilemätön johtaja – on rationaalinen ajattelija ja erittäin älykäs. Putinin ensisijaisena tavoitteena on palauttaa Venäjän strateginen turvallisuuspuskuri varmistamalla, ettei mikään entinen neuvostovaltio, paitsi Baltia, liity Natoon. Moskova ei voi hyväksyä sitä riskiä, ​​että vastustajaliitto sijoittaa joukkoja, tukikohtia tai sotilaallisia laitteita lähelle Venäjän rajoja, aivan kuten Washington pitää Kiinan tai Venäjän sotilaallisten voimavarojen läsnäoloa Kanadassa tai Meksikossa yhtä mahdottomana hyväksyä.
        Biden saattaa yllättyä kuullessaan tämän, mutta Vladimir Putin on jo voittanut Ukrainan sodan voiton määritelmänsä perusteella. Putin hyökkäsi Ukrainaan valvoakseen punaista linjaansa ja pitää Ukrainan poissa NATOsta. Hän on saavuttanut tämän tavoitteen. Niin kauan kuin Ukrainan joukot käyvät pitkäkestoista taistelua venäläisten kanssa ja Kiova ei hallitse koko Ukrainan maata, Ukraina ei täytä maahanpääsyvaatimuksia – suvereniteettia, alueellista koskemattomuutta ja jatkuvan konfliktin puuttumista.
        Lisäksi Ukraina ei ole enää elinkelpoinen maa, koska se ei voi elää itsenäisesti ilman ulkomaista taloudellista tukea. Aikoinaan "Euroopan leipäkoriksi" kutsuttu Ukraina on nykyään raunioina. Sen maataloustukikohta tuhoutuu ja teollisuuden perusta, mukaan lukien kriittinen infrastruktuuri, vaurioituu vakavasti, kun sen kaupunkikeskukset ja maaseutualueet ovat kärsineet hellittämättä Venäjän ohjuksista ja tykistöiskuista lähes kahden vuoden maataistelun aikana. Kaiken kruunaa se, että mantereen suurimman maan Ukrainan väestö vähenee, ja kuolonuhrien määrä lähestyy neljännesmiljoonaa kuollutta tai vakavasti haavoittunutta ja miljoonat kansalaiset ovat joutuneet siirtymään.
        Tämä käsittämätön humanitaarinen tragedia on seurausta Washingtonin strategisesta epäpätevyydestä ja presidentti Bidenin naiivista ja epäpätevästä ulkopolitiikasta Venäjää ja Ukrainaa kohtaan. Vain historiallisesti lukutaidottomia joukko luulisi, että Ukrainan kutsuminen – johon Venäjä luotti vuosisatojen ajan turvallisuutensa puolesta – oli loistava idea. Uskomatonta, että Washingtonin, Monroe-doktriinin synnyinpaikan, "asiantuntijat" eivät osanneet ennakoida, että Putin, joka johtaa "maailman toista (parasta) armeijaa", Zelenskyn Associated Pressille antaman tunnustuksen mukaan.
        Presidentti Biden ei oppinut Afganistanin fiaskosta, että raha ja teknologia eivät voita sotia. Strategia tekee. Team Biden ei koskaan vaivautunut kehittämään sellaista. Entisenä korkeana virkamiehenä Yhdysvaltain puolustustiedustelupalvelussa ja yhtenä kolmesta Venäjän opin ja strategian parhaimmista analyytikoista tiedusteluyhteisössä kerroin presidentti Obaman Valkoisen talon kansalliselle turvahenkilökunnalle useita kertoja Putinin suunnitelmista ja Venäjän sodantorjuntastrategiasta. Kerroin myös lukemattomille Yhdysvaltain huippusotilaskomentajille ja Pentagonin virkamiehille sekä Naton ministereille ja sotilasjohtajille.
        Joe Biden oli tuolloin varapresidenttinä, Ukrainan politiikan johtajana ja epäonnistuneen Venäjän "nollausstrategian" suunnittelijana, ja hänen piti olla tietoinen näistä tiedotuksista. Presidentti Biden ja hänen tiiminsä, joista monet, mukaan lukien hänen silloinen kansallisen turvallisuuden neuvonantajansa ja nykyinen ulkoministeri Anthony Blinken, liittyivät hänen hallitukseensa, on täytynyt saada samanlaisia ​​tiedotustilaisuuksia ennen hänen presidenttikauttaan ja sen aikana, kun otetaan huomioon Venäjän luokittelu USA:ssa. tiedusteluyhteisön tason 1 uhka Yhdysvaltain turvallisuudelle.
        Yhdysvaltain presidentillä oli runsaasti aikaa toimia pelotellakseen Putinia, neuvotellakseen rauhanomaisesta ratkaisusta, estääkseen Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja välttääkseen Yhdysvaltojen veronmaksajien valtavien tulojen virtaamisen Kiovaan, josta on tullut voittamaton sota. Sen sijaan Biden on valinnut ukrainalaisten maksavan epäonnistumisensa verellään. Vaihtoehtoisesti, ja hyvin mahdollisesti, Team Biden piti tarkoituksella Venäjän ja Ukrainan välistä sotaa ohjaamalla aseita Kiovaan heikentääkseen Venäjän armeijaa ja taloutta – aivan kuten puolustusministeri Lloyd Austin totesi muutama kuukausi sitten.
        Koska Venäjän väestö on yli kolme kertaa suurempi kuin Ukrainan ja Putinin valmiudet heittää yhä enemmän ruumiita ongelmaan, näyttää siltä, ​​​​että Washington taistelee Moskovaa vastaan ​​viimeiseen ukrainalaiseen asti - kaikki "vapauden ja demokratian" puolustamisen nimissä.

        Tiedä häntä Moskovan armeijoista, mutta eräs saksalainen Natokouluttaja kertoi, että nykyiset sotilaat on laiskoja ja velttoja tuijottavat vain kännykkään, ovatpa vielä vaikeasti hallittavia.
        Putinilla ei liene suurempaa ongelmaa juosta niitä hengiltä,
        Eräs suomalainen kouluttaja puolestaan kertoi, että nykyiset alokkaat on niin huono kuntoisia, että 50-vuotias juoksee ne hengiltä.
        On pettävää tuudittautua lännen armeijojen suojaan.


    • Anonyymi

      Savumerkkejä ei voi patentoida!

      • Anonyymi

        Ei edes Microsoft tai HP.


    • Anonyymi

      Windowsin ongelmista syytetään käyttäjää ja muita laitteita!
      On se ihme touhua kun ei voida myöntää että ongelma asiaan on itse Windows.

    • Anonyymi

      No ei mikään ihme!

    • Anonyymi

      On aika savuinen juttu!

    • Anonyymi

      Laitoin lahnan koneeseen kun päivitin windoosia! Kitkeä tulee tuossa sinisessä savussa!

    • Anonyymi

      Entäs sen hajun! saako sille patenttia?

    • Anonyymi

      Entäs se haju!??

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1730
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1349
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1288
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      188
      1223
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1061
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1053
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      876
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe