Poliisin murhaamat ihmiset 2000 luvulla

Anonyymi-ap

https://yle.fi/a/74-20084070

Tämä viimeisin murha tehtiin usean poliisin ampumana!

Henkisesti sairas uhri pelkäsi että hänet murhataan ja yritti puolustaa itseään ampumalla. Hän oli siis YKSIN

Useat poliisit yhtäaikaa ampuivat tätä pakoon yrittäjää!
Mikäli tämä ei ole MURHA - ei Suomi ole mikään oikeusvaltio!

Poliiseilla oli VEREN MAKU SUUSSA!
Piti päästä TAPPAMAAN!

15

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noistahan puuttuu kaikkein yleisimmät eli putkamurhat tai kiinniotossa ja kuljetuksen aikana murhatut.

      "Noin 35-vuotias mies on kuollut maanantaina aamupäivällä Pasilan poliisitalossa sijaitsevassa Helsingin poliisivankilassa, tiedottaa Helsingin poliisi"
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/98aec997-de8f-4bb2-943b-3970bae55cf6

      Jälleen kerran kytät murhanneet nuoren miehen ja pitäisi tuomitakin sen mukaan kaikki osalliset. Ei tuon ikäinen kuole itsestään ilman syytä vaan erittäin todennäköisesti kyttien tekemän väkivallan takia. Tai jos on jokin muu syy, niin silloinkin klyttien vastuulla koska ovat vieneet lukkojen taakse ja on niiden vastuulla valvoa että saa tarvittaessa ajoissa hoitoa, eikä huonokuntoista saisi edes viedä lukkojen taakse vaan sairaalaan.

      • Anonyymi

        Ja ellei tuostakaan kyttiä tuomita kuten kuuluu, pitäisi omaisten hoitaa rangaistus. Myös itsesuojelussa kannattaa käyttää tappavaa väkivaltaa kun kytät yrittää ottaa kiinni.


      • Anonyymi

        Lapsi pieni, ihmisillä voi olla synnynnäisiä vikoja, kuten aneurysma, jotka voivat tappaa täysin yllättäen. Poliisin hallussa olleiden kuolinsyy selvitetään ja mikäli aihetta, asiaa lähdetään tutkimaan.

        Säilytystiloissa olevia valvotaan tietenkin mutta ei siellä nyt tietenkään henkilökohtaita valvojaa ole.

        Näiltä asioilta välttyy helpoiten, kun ei perseile itseään putkaan tai vankilaan, eikö niin? :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ellei tuostakaan kyttiä tuomita kuten kuuluu, pitäisi omaisten hoitaa rangaistus. Myös itsesuojelussa kannattaa käyttää tappavaa väkivaltaa kun kytät yrittää ottaa kiinni.

        Hahahaha!!! Jos poliisille laittaa vastaan, toiseksi jää, aina lopulta.

        Mitä pahaa poliisi on sinulle tehnyt, veikö moposta kilvet ja kaatoi juomat maahan?


    • Anonyymi

      TAAS ne psykopaattikytät ovat murhanneet ja vain 20v nuoren miehen putkassa.

      "Mies kuoli Pasilan poliisivankilassa – Taas
      Pasilan poliisivankilassa on kuollut kaksi miestä viikon sisään.

      Parikymppinen mies kuoli Helsingin poliisivankilassa keskiviikkoiltana 29. toukokuuta.

      Poliisi kertoo, että miehen kuolema havaittiin tarkastuskierroksen yhteydessä. Häntä yritettiin elvyttää, mutta tuloksetta.

      Kyse on jo toisesta kuolemantapauksesta Pasilan poliisitalossa viikon sisään. Maanantaina aamupäivällä noin 35-vuotias mies kuoli samoissa tiloissa."
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/77df54af-e99d-4b1f-ab15-4167edcf541f

      Saatanan murhaajat pitäisi teloittaa kaikki ketkä oleet osallisena ja mielluiten kiduttaa hitaasti hengiltä!

    • Anonyymi

      Milloiin päättäjät alkaa suojella suomalaisia murhaajakytiltä, pitääkö kansan ottaa oikeus omiin käsiin?

      • Anonyymi

        Miltä murhaajakytiltä? Onko ensimmäistäkään poliisia joskus tuomittu virantoimituksessa tehdystä murhasta? Ei nyt äkkiseltään tule mieleen yhtään tapausta.

        Jännä homma, että minua eivät poliisit tai vartijatkaan kiusaa millään tavalla. 50 vuoden aikana muutama puhallutus. Kannattaa katsos osata käyttäytyä, selviää elämässä paljon helpommalla.


    • Anonyymi

      Onko vakio kirjoittanut yksin kaikki ?

    • Anonyymi

      Matu-vartijat hullunkiilto silmissä pahoinpitelee pariskunnan kun metrossa posittaneet musiikkia liian kovalla, vaikka yrittävät vaan päästä' pois tilanteesyta. Sitten soittavat psykopaattikytille mitkä pahoinpitelee miestä putkassa lisää ja jättävät kulemaan.

      Minfossa kerrotaan tapahtumissa ylilaudan linkissä videot.
      https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=42002

      Iso-Omenan tapauksessa vartijat tuomittiin kun nainen kuoli, tässä pitäisi tuomita sekä vartijat että kytät, mutta sehän on selvää ettei psykopaattikyttia tuomita koskaan ja matu-vartijoiden tuomitseminen olisi rasistista. Miehiä kuolee parikymmentä vuodessa pelkästään putkassa eikä yhtään murhaajaa tuomita. Naisen kuolemasta nousi hirveä häly.

      "Oikeusasiamies: Liian moni kuolee putkaan – edes poliisi ei tiedä tarkkaan, kuinka moni. Putkakuolemien ennaltaehkäisyyn pitäisi panostaa, katsoo eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen. "
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006197362.html

      • Anonyymi

        Olisiko sinulla jotain näyttöä asiasta, jossa esimerkiksi näkyy alkutilanne? Entä näyttöä tuosta putkapahoinpitelystä? Ai ei vai? Niin arvelinkin.

        Järkkärien, vartijoiden ja poliisin kanssa pärjää ihan hyvin kun ei perseile ja osaa käyttäytyä.

        Minun tietooni Ison-Omenan tapauksessa ei ole vielä annettu tuomiota. Mutta sinulla on varmaankin asiasta jotain sellaista tietoa, jota ei vielä ole julkisuudessa?


    • Anonyymi

      "EOA Petri Jääskeläinen kehottaa Poliisihallitusta parantamaan putkakuolemien seurantaa
      8.8.2019 | Oikeusuutiset

      OA tutki putkakuolemiin liittyviä kysymyksiä omasta aloitteestaan. Tällöin kävi ilmi, että Poliisihallituksella ei ole tarkkoja tietoja tapausten määristä. Saatujen tietojen mukaan 2000-luvulla tapauksia on ollut vuosittain 6-27.

      Putkakuolemien analysointi tärkeää

      Tilastotietojen lisäksi olisi perusteltua kerätä kattavasti putkakuolemien tutkinnassa ja mahdollisissa rikosprosesseissa kertynyt aineisto ja analysoida se. Näin olisi saatavissa arvokasta tietoa putkakuolemien ennalta ehkäisemiseksi ja esimerkiksi käytettäväksi poliisien ja vartijoiden koulutuksessa.

      Myös säännöksissä kehitettävää

      Vuoden 2014 alusta lukien kaikista putkakuolemista on lain mukaan ilmoitettava syyttäjälle. OA:n mukaan syyttäjän rooli tässä menettelyssä ja sen suhde syyttäjäjohtoiseen poliisirikostutkintaan on kuitenkin epäselvä.

      OA kiinnitti huomiota myös siihen, että selviämisasemia ei ole kaikissa suurissakaan kaupungeissa, vaikka sinänsä vallitsee yksimielisyys siitä, että poliisin rooli päihtyneiden säilöönotossa on epätarkoituksenmukainen. Hänen mukaansa 1970-luvulta peräisin oleva laki päihtyneiden käsittelystä kaipaa uudelleen arviointia.

      OA havaitsi lainsäädännön kehittämistarpeita myös poliisin säilyttämien henkilöiden käsittelystä annetussa laissa, esitutkintalaissa ja kuolemansyyn selvittämisestä annetussa laissa. Hän saattoi havaintonsa ao. lakien valmistelusta vastaavien ministeriöiden tietoon.

      OA kehotti Poliisihallitusta kiinnittämään huomiota myös kuljetuksissa tapahtuvien putkakuolemien sekä vapautensa menettäneiden itsemurhien ennalta ehkäisyyn. Koska OA käsitteli päätöksessään myös poliisi- ja vartijakoulutusta, se lähetettiin tiedoksi myös Poliisiammattikorkeakoululle.

      OA pyysi Poliisihallitusta, sisäministeriötä, oikeusministeriötä, sosiaali- ja terveysministeriötä sekä Valtakunnansyyttäjänvirastoa ilmoittamaan toimenpiteistään 31.12.2019 mennessä.

      Oikeusasiamies Petri Jääskeläisen ratkaisu EOAK/4103/2016"
      https://asianajajaliitto.fi/2019/08/eoa-petri-jaaskelainen-kehottaa-poliisihallitusta-parantamaan-putkakuolemien-seurantaa/

      Mikään ei muutu, kytät murhaa kuten ennenkin, samoin vartijat miehiä, peittävät vaan jälkensä paremmin tai jättävät lopun psykopaattikytille.

      • Anonyymi

        Mutta missäs ne murhatuomiot sitten on? Aika epeleitä ovat, jos pystyvät murhaamaan ilman, että jää mitään jälkiä tai muitakaan todisteita... :D

        Mitään yhteyttä noilla kuolemilla ei tietenkään voi olla vaikkapa päihteiden väärinkäyttöön. Ainahan putkaan joutuu vesiselvät yhteiskunnan mallikansalaiset, jotka eivät ole koskaan tehneet yhtään mitään, eivät edes ajaneet ylinopeutta eikä heillä koskaan ole minkäänlaisia sairauksia... :D

        Putkaan harvemmin joutuu, kun osa käyttäytyä. Kannattaa opetella se taito!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jos oma henkesi olisi vaarassa, olisitko sitä mieltä, että poliisin olisi syytä körötellä paikalle kaikessa rauhassa?

        Kerro nyt mitä poliisi on sinulle tehnyt? Veikö putkaan? Kaatoiko juomat pois? Veikö moposta kilvet? Mistä tällainen käsittämätön poliisiviha? Oletko ihan aikuisten oikeasti ajatellut, että hakeutuisit mielenterveyspalveluiden piiriin purkamaan tätä ongelmaasi?


    • Anonyymi

      Lapsi pieni, kun ei perseile ja käyttäytyy poliisia kohtaa asiallisesti, ei tarvitse pelätä joutuvansa poliisin voimankäytön kohteeksi. Mutta jos alkaa ammuskella, heiluu puukon tai muun astalon kanssa tai alkaa vääntämään poliisia vastaan, silloin ottaa tietoisen riskin, että voi sattua. Jos kokee, että poliisi murhaa Suomessa, silloin kannattaa käydä keskustelemassa asiasta terveydenhuollon puolella, on aika pahat harhat päällä silloin. Suomessa poliisi on hyvin pidättyväinen voimankäytössä ja jopa typerimpienkin kanssa poliisi yrittää ensin hoitaa asian puhumalla. Näistä typeristä fiksummat tajuavat luovuttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1270
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      51
      942
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      51
      834
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      97
      798
    5. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      760
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      83
      740
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      671
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      30
      650
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      52
      643
    10. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      635
    Aihe