Entisiä faneja

Meidän perhe

Kyllä teki Jani katalan tempun. Ei meidän lapset tai me ainakaan olla häntä häiritty faniudellamme mutta niin vaan oli Jani viestinsä kanssa meitä kaikkia syyttämässä loanheitosta jota ilm. on kulissien takana sitten harrastettu, mutta josta ainaskaan me emme ole tienneet tuon taivaallista!
Onneksi se Janin koppava viesti on nyt foorumilta poistettu ja foorumi on taasen auki. Mutta menee taas kiinni 1.8, mikä ei kyllä mene jakeluun.
t. 4 kpl entisiä Wickholmin faneja

14

2157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KP13

      Millainen se Janin viesti oli, onko sitä kenelläkään ylhäällä tai voiko sen lukea jostain. Joku sanoi, että se oli varmasti kirjoitettu nopeasti ja tunteiden vallassa, olisi mukava nähdä millaisesta viestistä on kyse.

      • Sarlotta

        Joku eilen kirjoittanut tuohon edelliseen viestiketjuun, mutta ainakaan itse en sitä nyt pikasesti vilkaistessani enää löytänyt. Sen esittämistä täällä joku muistaakseni paheksui, joten mahdollisesti se on nyt täältä poistettu.


      • a.v.a
        Sarlotta kirjoitti:

        Joku eilen kirjoittanut tuohon edelliseen viestiketjuun, mutta ainakaan itse en sitä nyt pikasesti vilkaistessani enää löytänyt. Sen esittämistä täällä joku muistaakseni paheksui, joten mahdollisesti se on nyt täältä poistettu.

        >>>Sen esittämistä täällä joku muistaakseni paheksui, joten mahdollisesti se on nyt täältä poistettu.>>>

        Tämä Jani Wickholmin kirjoittama viesti on edelleen nähtävillä myös toisen kskustelunavauksen viestiketjussa - sitä ei ole poistettu sieltä. Wickholm siis sulki keskustelufooruminsa ja asetti nähtäville seuraavanlaisen viestinsä, joka nyt on luonnollisestikin poistettu hänen foorumiltaan, ko. foorumin ollessa jälleen auki (se suljetaan jälleen 1.8.05).

        Wickholm kirjoitti näin:

        >>>Arvoisat foorumilaiset !

        Ikään, sukupuoleen asuinkuntaan katsomatta. Nyt olemme tulleet foorumin elinkaaren päähän. Olette ilmaisseet paheksuntanne myös minua kohtaan foorumin ilmapiirissä vaikuttaneeseen epäkohtaan ja sen eliminointia koskevaan päätökseen.

        Tarkoituksemme oli tarjota keskustelufoorumilaisille mahdollisuuden keskustella foorumillamme,
        rekisteröidyttää keskustelijat uudestaan ja tarjota mahdollisuuden keskusteluun, missä ainitsemani "epäkohdat" eivät ole vaikuttamassa. Miten mukamas teknisesti mahdotonta?? Epäilen.

        Haluan vielä täsmentää minun rooliani tämän instituution eteenpäin viennissä. Minun tehtäväni on
        ainoastaan musiikin tekeminen ja sen esittäminen... ja siihen se jääkin. Oletan, että kaikki varmaan ovat minun kanssani asiasta yhtä mieltä. Täst edespäin internetsivustoni on informatiivinen, ei interaktiivinen.

        Kaikille hyvää kesää. Nähdään keikoilla.>>>

        - Jani Wickholm


    • Naurettavaa

      Miten voi sanoa olleensa fani jos tuollaisesta asiasta lakkaa pitämästä musiikista? Eipä ole tainut olla faniutta havaittavissa jos noin vähästä mieli muuttuu.

      • Okka

        Fanitus on kuitenkin aika kokonaisvaltainen asia ja se saattaa loppua siihen, että idoli käyttäytyy tavalla, jota ei hyväksy tai edes ymmärrä.


      • ...
        Okka kirjoitti:

        Fanitus on kuitenkin aika kokonaisvaltainen asia ja se saattaa loppua siihen, että idoli käyttäytyy tavalla, jota ei hyväksy tai edes ymmärrä.

        ...on se nyt naurettavaa, jos jonkun fanitus loppuu oikeasti siihen, että joku foorumi suljetaan eikä Janin sanomiset liity edes häneen! O_o Pitäisi minusta katsoa peiliin ja miettiä oliko koskaan edes fani? Onko koskaan tykännyt edes Janista? Mutat eihän se tykkääminen ole tärkeintä vaan MUSIIKKI!!!


      • ....

        Nimenomaan, pienessä aallokossa näköjään on tullut äkkiä ilmi, ketkä oikeasti ovat faneja !


      • Jani-Fani 4-ever^^

        Jani on mun idolini vaikka toi Foorumi sulkeutuu. Mä voin fanittaa Jania myöskin netin ulkopuolella. Hyvät ihmiset, älkää tuommoisesta ottako nokkiin. Hei, ette oo oikeita faneja, jos heitätte kaikki noin vaan pois!
        Jani rules!


    • Janitar

      Kuten Jani eilisessä foorumin viestissä sanoi... Hänen työnsä on tehdä ja esittää musiikkia, ei muuta! Ihan naurettavaa vetää tästä konfliktista johtopäätös että Jani ei välittäis faneistaan. Vielä naurettavanpaa on "fanin" lopettaa fanittaminen tämmösen asian takia. Jani on kuitenkin vain ihminen, joka ei nyt välttämättä jaksa sen enempää kiinnostua foorumista joka kyllä kantaa hänen nimeään mutta that`s about it. Jani päättäköön omista ja omaa nimeään kantavista asioista itse! Teki mitä teki niin hyvin se silti vetää....!

      • ___________________________...

        JOS ei asioiden taustoja tiedä, älkää silloin alkako arvostelemaan. Ne jotka tietää, eivät arvostele.


      • ihminen!
        ___________________________... kirjoitti:

        JOS ei asioiden taustoja tiedä, älkää silloin alkako arvostelemaan. Ne jotka tietää, eivät arvostele.

        Just näin!
        Ja jos oikeesti fanittaa jotain niin ei se fanitus voi loppua tällaiseen juttuun. Virhearviointeja sattuu jokaiselle joskus. Miten on niin vaikeeta ymmärtää muitakin ihmisiä ja erilaisia tilanteita kuin vain ainoastaan sen oman napansa ympärillä tapahtuva elämä?!
        Tän jutun taustoista en tiedä mitään, mutta en kyllä ole päätäpahkaa teilaamassa Jania ihmisenä (erittäin mukavana sellaisena ;D) ja hänen musaansa, tämä juttu ei vaikuta millään tavalla mun mahdollisiin keikoilla käymisiin eikä Janifanitukseen.
        Tsemppiä kaikille Janifaneille!


    • Janin fani henkeen ja vereen!!

      Mä olen nyt ja tulen aina olemaan Janin suuri fani!!

      • janifani4ever

        Samoin minä! Mä olen kans aina, ikuisesti Jani fani. :) Todellakin. Jani on Rrrrook!


    • Ikuisesti Janittaja

      En sitte ikuna enkä missään tapauksessa voi uskoa et Jani tekis mitään koppavaa! Nyt on aivan varpilla käynyt niin et "meidän perhe" on jotensakin hukkateillä tän asian suhteen. Perustelut väittämälle: Miks ikinä eikä missään tapauksessa kukaan idoli missais fanittajansa. Täytyy olla väärinymmärrys koko juttu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6153
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3738
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1626
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1455
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1448
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      31
      1365
    Aihe