S-Pankki ja outo tilanne

Anonyymi-ap

Tilille lisätty rahaa maksua varten. Tilillä se ei näy se vieläkään. Kaupassa tein toisen pienemmän lisäyksen kokeeksi, se näkyy. Juoksin sinne kaupan kassalle toisen kerran "hiki hatussa" (sanonnan mukaan), ennen kuin kauppa menisi kiinni. Pankin robottiasiakaspalvelu väittää että katevarauksella voisi muka maksaa, että saldosta viis. Kummalla, kortilla vai tilisiirrolla? Debit kortti. Ei minituloisilla ole mahdollisuutta luottokorttiin.

En uskalla edes kokeilla maksua katteella, koska luotan vain saldon määrään tilillä. Ja ohjeen mukaan talletuksen pitäisi näkyä heti jos lisää kassalla sen, vaan ei näy. Muuten 1-2 päivää saisi pahimmillaan odotella. Saas nähdä. Kassaneiti ei asiaa ainakaan korjannut, sai vain vattuilua ja ylimielistä katsetta. Aiemmin asia korjattiin kaupan kassalla, kun oli samanlainen tilanne ja kuitti mukana. Pankin asiakaspalvelu ei ole auki nyt. Jää ihmetyttämään koko asia. Lisäksi tilillä oli ensin 20e kieppeillä rahaa ja yhtäkkiä ekan talletuksen jälkeen vain 12e huitteilla. En ymmärrä yhtään mitään tästä. Sen pienen koelisäyksen jälkeen oli taas 22e.

8

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielestäni myös talletusten määrä ei ole nyt liian suuri. Se menee kalenterikuukausittain. Siitäkään ei pitäisi olla kiinni. 5 talletusta voi tehdä kalenterikuussa ellei muuteta sitä.

    • Anonyymi

      Selvisi tänään että jostain syystä pankista puuttui kirjaus että raha on omaan käyttöön. Olen ne aiemmin tarkasti katsonut ja ruksittanut. Outoa. Kun soitti pankkiin, kirjautuminen oli liian monivaiheinen, koska valitsin vahingossa väärän tavan tunnistautua. En tiedä olisiko verkkopankin kautta ollut helpompi tunnistautua. Aiempi puhelu toiseen pankin numeroon tuntui kytkeytyvän päälle samaan aikaan useasti, Nokian puhelin ja se piti lopettaa. Koska automaatti kysyi useaa tunnusta ja yksi piti etsiä muualta puhelimesta (useaan kertaan, koska unohdin sen pari kertaa, ne toisen numeron puhelut säätäessä pois), samalla laitoin siis ensin sen tärkeän puhelun taustalle, sitä ei meinannut löytyä enää takaisin. En ymmärrä miten iäkkäät tai vamman omaavat pystyvät ikinä hoitamaan asiat älyluurissa. Ei varmaan mitenkään.

      • Anonyymi

        Uusi tilannepäivitys. Selvisi että kyse onkin kirjaverkkokaupasta joka ei ottanut aiemmin maksua kunnolla ja veti tilin miinukselle, ensin plussalle. Muualla tuli lisää ongelmia. Pitää laittaa sinne palaute.


    • Anonyymi

      Eli ainoa ongelma on sinun sanoinkuvailematon tyhmyys?

    • Anonyymi

      Jännä juttu. Joskus puoli vuota sitten tilisiirto pankissa S-pankkiin meni läpi heti, mutta nyt ihan tuoreeltaan se aiemmin ollut 3-4 tunnin väli on tullut takaisin. Siis jos arkena 8-15 välisenä aikana tekee siirron aivan puhtaalta pöydältä, niin se siirto kestää.

      S-pankki on varmaan muuten ihan ok!, mutta en ottaisi sitä ykköspankiksi missään tilanteessa. Tai sitten olen vain vähän vanhoillinen.

    • Anonyymi

      'Tilille lisätty rahaa maksua varten. Tilillä se ei näy se vieläkään. Kaupassa tein toisen pienemmän lisäyksen kokeeksi, se näkyy. Juoksin sinne kaupan kassalle toisen kerran "hiki hatussa" (sanonnan mukaan), ennen kuin kauppa menisi kiinni. Pankin robottiasiakaspalvelu väittää että katevarauksella voisi muka maksaa, että saldosta viis. Kummalla, kortilla vai tilisiirrolla? Debit kortti. Ei minituloisilla ole mahdollisuutta luottokorttiin.'

      S-kassoilla (Sale / Alepa / S-Market / ABC / Prisma) talletukset menee positiivisena katevarauksena & nostot negatiivisena. Tapahtumat täsmäytyy seuraavaksi päiväksi saldoon. Eli kunhan näet talletuksen käyttövaran kasvuna, voi sillä hyvin maksaa kortilla tai maksaa verkkopankissa.

    • Anonyymi

      Nythän tili oli käytetty jo ennakkoon tyhjäksi.

    • Anonyymi

      Jos siirrät Osuupankista tai Danske Pankista rahaa S-Pankkiin, niin se näkyy S-Pankissa puolessa minuutissa. Kaikki Suomen pankit tukevat saapuvia SEPA-pikasiirtoja, mutta vain Osuuspankki ja Danske Bank tukevat lähteviä SEPA-pikasiirtoja. Osuuspankin tai Danske Bankin asiakas ei voi päättää itse, lähteekö maksu SEPA-pikasiirtona, vaan pankki tekee sen päätöksen pyrkien aina SEPA-pikasiirtoon. Muut pankin eivät tue vielä lähteviä SEPA-pikasiirtoja, eli niillä maksun lähteminen kestää muutamia tunteja tai viikonloppuna ja yöllä menee seuraavaan pankkipäiväänkin. Tulevaisuudessa lähteviä ja saapuvia SEPA-pikasiirtoja tukevat kaikki pankit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9910
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      404
      4321
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      2976
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      229
      2654
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2644
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1835
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      70
      1691
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe