Opposito on tuhtunut ja jopa pöyristynyt siitä, että Purra nauttii välikysyksiin vastaamisesta.

Anonyymi-ap

Saahan hän silloin vapaasti kehua hallituksen oikeaa talouspolitiikka ja v'ttuilla edesllsien suvakkisossukepuvihreän hallituksen toimille ja päätöksille. Oppositita ei ole järkyttynyt edellisen valtiovaraonmisnisterin "auringonpistoksista" ei ex-pääministerin iloitteluista, panokaverien vaihteluista, ei sairaalollisesta somejulkisuudenkipeydestä vaan siitä, että joku hoitaa työns kunnialla ja oikein niin kuin se tulee hoitaa.

Säälittävää touhua valemedian täydellä tuella.

23

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun harvoin orgasmin saa, voi vaikka välikysymyksistä nauttia

    • Anonyymi

      On se vaan noloa että Purra pitää Chat GPT puheita eduskunnassa.

    • Anonyymi

      Purran omat valeet ja takinkäännöt ihan oma kategoriansa.

      Patologinen valehtelija siinä kaikki.

    • Anonyymi

      Riippa uhkailee ja kiristää mediaa Yle mukaanlukien hyötyäkseen itse siitä.

      Ääliösiippa aukoi päätään lilliputtiaviisissaan Jokisen toimista.

    • Anonyymi

      Aloittajan tulisi pitää pienempää suuta, eikä hölistä ihan mitä typeryyksiä tahansa mieleensä juolahtaa ja vieläpä kirjoitella niitä somessa.

      Nykyistä oikeistohallitusta (kok, persut, RKP, kd) ei auta yhtään persujen omaan napaansa tuijottelu ja edellisen hallituksen haukkuminen täysin epäasiallisesti.

      Nykyinen Orpon hallitus, valtiovarainministeri Purran avulla, ottaa enemmän ulkomaan velkaa kuin viime kauden viiden puolueen hallitus: SDP, keskusta, vihreät, vasemmistoliitto ja RKP.
      Viime hallituskaudella ulkomaan velkaa otettiin (HUOM. Eduskunnan hyväksyessä valtion budjetit) vähemmän kuin mitä Orpon hallitus ottaa "työn linjaansa" varten. Orpon hallituksen "työn linja" on merkinnyt vuoden aikana 50.000 uutta työtöntä lisää, joten työttömiä työnhakijoita on nyt jo 300.000 ja lisää tulee kun konkurssit eivät lopu.

      Sen lisäksi, että ulkomaanvelkaa otetaan 11,5 miljardia, Orpon hallitus leikkaa sosiaaliturvasta 9 miljardia. Lisäksi "työnlinjalaiset" eli Orpon hallitus heikentää eduskunnan tuella palkansaajien työehtoja ennen näkemättömällä tavalla.

      ORPON HALLITUKSEN
      TYÖN LINJA
      - LAKKOSAKOT (työehtoja voidaan heikentää siten, että hallitusohjelmaan otetaan heikennykset, joita ei muuteta)
      - työpaikoilla voidaan sopia heikommista työehfoista
      - ensimmäinen sairauspäivän palkaton

      Työministeri Satonen mukaan Suomessa ei voi olla Ruotsin mallin mukaista järjestelmää, jossa työntekijöiden edustavat osallistuvat yritysten hallituksissa päätöksentekoon.

      Suomessa mennään Orpon hallituksen aikana kehityksessä taaksepäin, niin
      - sosiaaliturvassa,
      - työttömyysturvassa ja
      - työpaikkademokratiassa.

      Digi-ajan uudistusten sijaan Suomessa palataan vanhaan "patruuna-aikaan", mikä on Orpon hallituksen "työn linja".

      Tiedoksi aloittajalle:
      Marinin hallitus hoiti kiitettävästi useita kriisejä ja sai aikaan uudistuksia (esim. tartuntatautilaki uudistettiin heti korona-pandemian alettua).
      - Korona pandemia, terveydenhuolto kapasiteetti riitti, rokotukset saatiin nopeasti jne
      - Ukrainan sota, puolustusmenojen kasvu
      - Natoon liittyminen
      - Fortumin Uniper-sijoitukset
      - Venäjän kaupan loppu
      - energian hinnan nousu ja huojennukset kuluttajille

      Lisäksi saatiin toisen asteen koulu-uudistus ja taksilaki korjattiin. Myös Sipilän hallituksen kiky ja aktiivimalli korjattiin. Saatiin 20 vuotta yritetty Sote-uudistus valmiiksi (minkä Orpon oikeistohallitus aikoo vesittää, siirtämällä resursseja yksityiselle tervetsbusnekselle).

      Marinin hallituksen aikana tehtiin oikeita uudistuksia ja saatiin 100. 000 työllistä lisää.
      Konkursseja ei tullut edes koronan aikana.

      Nyt konkurssiaallot seuraavat toinen toistaan, ensin rakennusala ja sitten palveluala, mikä johtuu suurelta osin osaamattomasta valtion talouden hoidosta. Orpon hallitus ei kuuntele asiantuntijoita. Persu-ministeri Juuso on jopa todennut, että "Käypä hoito" suosituksia pitäisi lieventää. Että sillä lailla.

      • Anonyymi

        Miten Fortumin sijoitukset hoidettiin?
        Marinin hallitus pisti Fortumiin rahoja saman verran kuin aikaisemmatkin. Ei sitä rahaa hoidettu ellei hoitamisella tarkoiteta hukattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten Fortumin sijoitukset hoidettiin?
        Marinin hallitus pisti Fortumiin rahoja saman verran kuin aikaisemmatkin. Ei sitä rahaa hoidettu ellei hoitamisella tarkoiteta hukattu.

        Fortum osti Uniperin osakkeista enemmistön. Sipilän hallituksen ohjauksessa. Marinin hallitus Eurooppa-ministeri Tuppuraisen avulla neuvotteli kelvollisen sopimuksen Saksan kanssa. Tietenkin Fortum joutui maksamaan miljardeja Uniperin osakkeiden romahtaessa, joten Fortumin myymän energian tai sähkönsiirron hinta ei ainakaan laske.

        Sipilän hallitusta, kuten Fortumiakin, kyllä varoiteltiin siitä, että Uniperiin sijoittaminen on hyvin riskialtista, koska Uniper oli täysin riippuvainen Venäjän kaasusta.
        Mutta eihän Fortumin ahne johto varoituksia huomioinut, eikä Sipilän hallituksen ohjausministeri joko osannut tai välittänyt.


    • Anonyymi

      Siletähän parahdus kuuluu, mihin kalikka osuu. Suvakkivasurit yrittävät peitelle viime hallituksen suorastaan järkyttäviä töppäyksiä samoin valemedia.

      Annan esimerkin. Kun Gasprom tekee 6 MRD tappion Venäjällä, valelehdistö kauhistelee, että Venäjä romahtaa ja Putinin on pian pakko nostaa kätensä pystyyn. Mutta kun lilliputtivaltion Suomen kassasta Marin haarakiilakavereineen pistää lystiksi sulle mulle periaatteella 20 MRD , niin se ei ole kuulemma keneltäkään pois. Niistä 20 MR eivät muuten nämä vasurien edättämät saaneet muuta kuin lupauksia seuraavan hallituksen eli Orpo_Purran piikkiin.

      Minä olen järkyttynyt, kauphistunut, pöyristynyt viherkepusossuvasurien typeryydestä, häikäitettömästä ahneudesta ja ennen kaikkea täydellisestä moraalittomuudesta joka vetää vertoja itänaapurin johtoon.



      Anna

      • Anonyymi

        Siletähän parahdus kuuluu, mihin kalikka osuu. Suvakkivasurit...

        Terveisiä sinne persujen trollitehtaalle: pysy asiassa. Marinin viiden puolueen hallituksen aikana Suomen eduskunta oli oikeistoenemmistöisen. Eduskunta päättää Suomessa valtion budjetista, kuten siitä keneltä verot kerätään ja kenelle jaetaan. Jos verokertymä ei riitä, eduskunta tekee päätöksen ulkomaan velanotosta.

        Myös Orpon hallituksella on eduskunnassa oikeistopuolueille enemmistö, ja ulkomaan velkaa otetaan enemmän kuin erilaisten kriisien hoitoon viime hallituskaudella. Sen lisäksi että velkaa otetaan pilvin pimein, koska talouskasvu ei tuo lisää verotuloja, niin myös pienituloisten sosiaaliturva leikataan.

        Suomessa on jo 300 000 työtöntä, joista 50 000 lisää tuli vain vuoden aikana. Jos Orpon hallitus jatkaa lisää leikkauksia ja velkaantuu nykytahtiin, niin Suomi todellakin näivettyy ja koulutettu väestö muuttaa muihin maihin.


    • Anonyymi

      Jos heittäis ennustuksen. Olisko että puolen vuoden sisällä joku pimahtaa ja lahtaa jonkun V.I.P:n?
      Sinne vaan juu kansan sekaan huutamaan: "Menkää töihin"!! Luojan kiitos en ole sen "Nellien" Turvamies. Sama kun hyppäis base-hypyn ilman varjoa perse paljaana keräyslasikuormaan.
      Yleensä siellä missä vähiten odottaa, käy sitten jotain.

      • Anonyymi

        Hallituksen toimet alkavat purra (hauska sanaleikki).

        Työttömyys vähenee ja kansa vaurastuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallituksen toimet alkavat purra (hauska sanaleikki).

        Työttömyys vähenee ja kansa vaurastuu.

        Purran sakset heiluu. Sosiaaliturvan leikkaukset jatkuvat. Työttömyys on kasvanut vuoden aikana 50 000 uudella työttömällä. Konkurssit jatkuvat.

        Sairaaloita suljetaan, hoitotakuu eli lääkäriin pääsy muuttuu kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen.

        THL joutuu irtisanomaan kymmeniä asiantuntijoita, ja uusin koronavirus leviää entisiä nopeammin jenkeissä.

        Eriarvoisuus kasvaa köyhien köyhtyessä, myös tulottomuus kasvaa uusien sanktioiden takia.
        Hallitusohjelmassa on myös perintöveron poisto, mikä asiantuntijan mukaan merkitsisi sitä, että Suomi olisi menossa "down town" tyyppiseen yhteiskuntaan.


    • Anonyymi

      Luterilaiseen perinteeseen kuuluu puurtaminen ilman nautintoa.

      Vasemmistoa vituttaa se, jos joku pitää työstään. Työstä ei saa pitää vaan siitä pitää valittaa!

    • Anonyymi

      Hienoa, suorastaan upeaa, piipertäjät jättävät välikysymyksen ja Purra pääsee taas exstaasiin vastasessa piipertäjien typeriin ja muusta todellisuudesta tulleisiin väitteisiin. Piipestäjät unohtavat taas, että asioiden hoitamiseen tarvitaan ainostaan tekoja sekä varoja. Mitä piipertäjät ovat tehneet muuta kuin suutaan aukoneet.

      Nyt jopa on todistettu sekin, että ilmastopäästäjen vähentäminen on nostatanut ilmakehänlämpötilaa jopa asteen verran. Jos Venäjä, Kiina ja kolmannen maailman valtiot olivat lähteneet samalla kiihkolla ajamaan alas savupiippujaan ilmasto olisi tänäpäivänä jo 2 astetta lämpimämpi. Nämä piipertäjät eivät ole koskaan ajatelleet asioita niiden riippuvuutta toisitaan. Nyt kun liri lahkeessa on kuivunut ja ei lämmitä enään, vihreät ovat jopa ydinvoiman kananlla. Itse saatanasta on tullut piipertäjien pelastusrengas, jos vaan tehdään ihan pikkusen ydinvoimaa.

      Vihreiden toimet eivät kestä päivänvaloa. Ovat yön lapsia ja niillä on aina vintti pimeänä

      • Anonyymi

        Suunta on vaihtunut taloudessa tai ainakin siitä on merkkejä.
        Kohta koko kansa on ekstaasissa eikä Purra yksin.


    • Anonyymi

      Pitää äkkiä valittaa. Jos talous paranee, niin silloin se vaikuttaa vain katkeralta tilitykseltä eikä elitistiseltä ennustukselta.
      Ero on hiuksen hieno.

    • Anonyymi

      Voi tyttöresua! Mistä suojatyöpaikka?

      • Anonyymi

        Mä tuun teille töihin sinne Hakaniemeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä tuun teille töihin sinne Hakaniemeen.

        Ei sentään ihan kaikenlaisii! Jäsenmaksujen maksajat vähenemässä!


    • Anonyymi

      Täysin moraalittomien Ohisalon ja Anderssonin välikysymys on tehty pelkästään itsekkäästi oman media näkyyvyyden saamiseksi tulevassa EU vaaleissa. Välikysymykselle ei ollut muuten mitään perustetta. Vihreiden puheenjophtaja ei ollut aloitteelinen ja tuskin edes allekirjoitti välikysymystä muuten kuin painostuksen alaisena.

      Nämä moraalittomat itsekkät edustajat ovat valmiit jopa hajoittamaan hallituksen pelksätään sen vuoksi, että pääsevät mediaan esittämään valheensa ja perättömät lupauksensa. Eikö se Ohisalo joskus maininnutkin, että suomalaset ovat velkaa tuleville sukupolville siitä, kun ovat ollet ahkeria ja jopa menestyneet taloudellisesti. Tuonlaista ei suustaan päästä kuin täysin valoton yläpää. Menestys on rangaistavaa, ahkeruus on tuomittavaa ja itsestään huolehtimen suorastaan rikollista toimintaa.

      • Anonyymi

        Välikysymykset on valjastettu onnettomien vihervasureiden EU vaalivälineeksi. S jos mikä on demokratian halveksuntaa.


    • Anonyymi

      Kyllä pitää miehellä olla isot Munat Petteri Urpon Munat on jätti suuret kelpaa heiluttaa saunassa. Kekkonen pitää saada takaisin, saadaan venäjän suhteet kuntoon. Kekkonen sai venäläiset puolelleen saunomalla ja joi vodkaa

    • Anonyymi

      Maksetut tolloperruavaus! Huh!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      113
      2595
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      450
      1904
    3. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      115
      1663
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      28
      1547
    5. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1443
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1409
    7. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      350
      1375
    8. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      209
      1201
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      53
      1149
    10. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      225
      1061
    Aihe