Kryptovaluutat - hinnat, kurssit ja Bitcoiniin sijoittaminen

Anonyymi-ap

Voit katsoa kryptovaluutojen reaaliaikaiset hinnat täältä: https://tinyurl.com/3j88ekev

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin ja Bitcoiniin

Kryptovaluutat ovat viime vuosikymmenen aikana nousseet merkittäväksi puheenaiheeksi sijoittajien keskuudessa. Erityisesti Bitcoin, joka oli ensimmäinen markkinoille tullut kryptovaluutta, on saanut huomattavaa huomiota. Tässä artikkelissa tarkastellaan, mitä kryptovaluutat ovat, miten sijoittaminen niihin toimii, sekä Bitcoinin erityispiirteitä ja riskejä.

Mitä ovat kryptovaluutat?

Kryptovaluutat ovat digitaalisia tai virtuaalisia valuuttoja, jotka käyttävät kryptografiaa turvallisuuden takaamiseksi. Ne ovat hajautettuja järjestelmiä, jotka toimivat lohkoketjuteknologian avulla. Lohkoketju on julkinen, hajautettu ja muuttumaton tietokanta, johon kaikki kryptovaluuttatransaktiot tallennetaan. Tämä tekee kryptovaluutoista läpinäkyviä ja vaikeasti manipuloitavia.

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin eroaa perinteisistä sijoitusmuodoista useilla tavoilla. Ensinnäkin, kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin volatiilit. Hinnat voivat nousta tai laskea merkittävästi lyhyessä ajassa, mikä luo sekä mahdollisuuksia että riskejä sijoittajille.

Miten sijoittaa kryptovaluuttoihin?

1. Tutkimus ja koulutus: Ennen sijoittamista on tärkeää ymmärtää, mitä kryptovaluutat ovat ja miten ne toimivat. Tämä sisältää perusteet lohkoketjuteknologiasta, eri kryptovaluutoista ja niiden käyttötarkoituksista.

2. Valitse alusta: Kryptovaluuttoja voi ostaa ja myydä erilaisilla alustoilla, kuten kryptopörsseissä (esim. Coinbase, Binance) tai kaupankäyntialustoilla (esim. eToro). On tärkeää valita luotettava ja turvallinen alusta.

3. Turvallisuus: Sijoitusten turvallisuus on keskeinen tekijä. Tämä tarkoittaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttämistä, vahvojen salasanojen luomista ja mahdollisesti kylmälompakoiden käyttöä suurien summien säilyttämiseen.

4. Hajauttaminen: Kuten kaikessa sijoittamisessa, myös kryptovaluuttojen kanssa hajauttaminen on tärkeää. Tämä voi tarkoittaa sijoittamista useisiin eri kryptovaluuttoihin sen sijaan, että laittaisi kaikki varansa yhteen kohteeseen.

Voit katsoa kryptovaluutojen reaaliaikaiset hinnat täältä: https://tinyurl.com/3j88ekev

Bitcoinin erityispiirteet

Bitcoin, luotu vuonna 2009 Satoshi Nakamoto -nimimerkin toimesta, on ensimmäinen ja tunnetuin kryptovaluutta. Se on usein kuvattu digitaalisena kultana, ja sen arvo perustuu pitkälti luottamukseen ja sen rajalliseen tarjontaan - yhteensä 21 miljoonaa bitcoinia tulee koskaan olemaan olemassa.

Bitcoinin edut ja riskit

Edut:

1. Hajauttaminen ja turva: Bitcoinin hajautettu verkko ja vahva salaus tekevät siitä turvallisen ja sensuurinkestävän.
2. Likviditeetti: Bitcoinilla on korkea likviditeetti, mikä tarkoittaa, että sitä on helppo ostaa ja myydä useimmilla markkinoilla.
3. Potentiaalinen arvonnousu: Bitcoinin rajallinen tarjonta ja kasvava hyväksyntä voivat johtaa arvonnousuun pitkällä aikavälillä.

Riskit:

1. Volatiliteetti: Bitcoinin hinta voi olla erittäin epävakaa, mikä voi johtaa merkittäviin tappioihin lyhyessä ajassa.
2. Sääntelyriskit: Eri maiden sääntelytoimenpiteet voivat vaikuttaa merkittävästi Bitcoinin arvoon ja käyttömahdollisuuksiin.
3. Turvallisuusriskit: Vaikka Bitcoin-verkko itsessään on turvallinen, sijoittajat ovat alttiita hakkeroinneille ja petoksille.

Kryptovaluuttojen tyypit ja niiden ominaisuudet

Bitcoinin lisäksi markkinoilla on tuhansia muita kryptovaluuttoja, joilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja ominaisuuksia. Tässä muutamia tunnettuja kryptovaluuttoja ja niiden erityispiirteitä:

1. Ethereum (ETH): Ethereum on alusta, joka mahdollistaa älysopimusten ja hajautettujen sovellusten (DApps) kehittämisen ja käytön. Sen oma kryptovaluutta on Ether (ETH). Ethereum eroaa Bitcoinista siinä, että sen lohkoketju tukee monimutkaisempia transaktioita ja ohjelmoitavuutta.

2. Ripple (XRP): Ripple on sekä digitaalinen maksuprotokolla että kryptovaluutta (XRP), joka on suunniteltu helpottamaan nopeita ja edullisia kansainvälisiä rahansiirtoja. Ripple eroaa monista muista kryptovaluutoista siinä, että se ei perustu täysin hajautettuun järjestelmään.

3. Litecoin (LTC): Litecoin on yksi varhaisimmista Bitcoinin haarukoista (fork). Se on suunniteltu tarjoamaan nopeampia transaktioaikoja ja alhaisempia transaktiokustannuksia verrattuna Bitcoiniin.

4. Cardano (ADA): Cardano on alusta, joka keskittyy turvallisten ja skaalautuvien älysopimusten ja DApps:ien kehittämiseen. Sen oma kryptovaluutta on ADA. Cardano erottuu muista erityisesti tieteelliseen tutkimukseen perustuvan kehitystyönsä ansiosta.

Voit katsoa kryptovaluutojen reaaliaikaiset hinnat täältä: https://tinyurl.com/3j88ekev

5. Polkadot (DOT): Polkadot on alusta, joka mahdollistaa eri lohkoketjujen välisen yhteentoimivuuden. Sen avulla eri lohkoketjut voivat jakaa tietoa ja transaktioita turvallisesti ja skaalautuvasti.

13

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älkää lukeko. Älkää avatko linkkejä.

      Pelkkää aivopesua. Mitä enemmän luette, sitä varmennin uskotte kaiken ja saatte lisää huijareiden huijaustekstejä. Google ja Facebook luokittelevat teidät tyhmiksi.

      Miettikääpä miksi tuokin huijari on tuollaisen pupputeksin tänne kyhännyt copy-paste-tekniikalla?

    • Anonyymi

      Bitcoinissta kuuluu hurjia hintaennusteita yhä useammin, vasta nousunsa alkutaipaleella?! Viralliset hyväksynnät ja instikoiden mukaan tuleminen tuo mukanaan uskottavuutta,

      • Anonyymi

        Olet selvästi huijarien aivopesemä valehtelemaan opetettu alimman tason apuri.

        Kaikki rahat kerätään tyhmiltä uhreilta tuhansilta sinunkaltaisilta apureilta. Mitään muuta tulonlähdettä ei ole eikä ole koksaan ollut eikä tule koskaan olemaan.

        Arvatkaapa minne kryptohuijarit itse sijoittavat tyhmiltä uhreilta keräämänsä rahat?


    • Anonyymi

      Bitcoin on toiminut jo 15 vuotta ja jatkaa edelleen. Viimeaikoina mm. maailman suurimpiin kuuluvat varainhoitajat ja merkittävät institutionaaliset sijoittajat ovat antaneet hyväksyntänsä uudelle sijoitustuotteelle, "digitaaliselle kullalle". Missä siis huijaus?

      • Anonyymi

        Sinä huijaat leikkimällä tyhmää. Et ole yksin. Maailman suurimmat huijarit tietysti tukevat kaikkea huijausta. Mieti mitä tekevät myös Google, Facebook ja muut moraalittomat huijarit?

        Rahaa tulee kaikille huijareille tyhmiltä. Oletko eri mieltä?


    • Anonyymi

      Tiedätkö ensinnäkään mitä on raha, sen historia, inflaatio ja luottamus? Bitcoinia ostetaan vapaaehtoisesti ja jokaisella on oikeus olla ostamatta jos epäilee kyseessä olevan kannattamaton arvonsäilytysmuoto. Toistaiseksi bitcoin on osoittanut toimivuutensa ainakin pitkällä aikajänteellä, mutta historia ei tietysti ole mikään tae tulevaisuudesta, ollaan samaa mieltä.

      • Anonyymi

        Lopeta jatkuva valehteleminen ja toisten arvosteleminen.

        Eivät aivopestyt typerykset tee itse mitään vapaaehtoisesti. Heitä ohjataan!

        Bitcoin ei ole koskaan toiminut eikä tule koskaan toimimaan. Siihen ei ole edes teoriassakaan mitään edellytyksiä.

        Vain rikolliset käyttävät Bitcoineja.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Voittoja tehneet voivat joutua korvaamaan uhrien tappiot vielä vuosienkin jälkeen.

        Ei auta selittelyt.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Älkää klikatko.

        Varokaa kaikkia täällä mainostavia huijareita.


    • Anonyymi

      "Bitcoin ei ole koskaan toiminut eikä tule koskaan toimimaan. Siihen ei ole edes teoriassakaan mitään edellytyksiä."

      Yllä oleva teksti on täyttä valhetta ja trollausta.

      • Anonyymi

        Mikä on valhetta? Sinä valehtelet työksesi.

        Olet aivopesty hyväuskoinen hölmö. Uskot mainoksiin ja toimit huijareiden alimman tason apurina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe