Nämä assiat on tosi

Anonyymi-ap

On vaikea tiivistää noin 17 vuotta siihen jota joutunut kokemaan.
Vaikea arvioioida mistä asiat alkoivat, ehkä yksittäiset asiat tahallisesti tulkittiin aivan toisiki kuin koskaan olleet. Siihen joukkoon kun eripuolelta lisättiin ihmisten kokemuksia tuli siitä jättimäinen soppa jota vaikea käsittää.
Ensinnäkin minua ei ole koskaan vielä näistä asioista syytetty, mutta hyvin havainnut hyvin monien aloittaneen taas uusia sanoisiko ansoja.
Eräs tosiasia joka havaintojen mukaan noin vuosi sitten ollessani taloyhtiön pihamaalla Munkkivuoressa tuli lännestä iso armeijan helikopteri. Kopterinteki reippaan käännöksen ja lensi hitaasti ylitseni jonkun kymmenen metrin korkeudelta puista ja talon katosta. Kohdallani kopteri täysin tahallisesti teki jotain jotta kopterin pakoputki kovasti paukkui. Mittekääpä itkikö ylimmässä kerroksessa parvekkeella vauva kauhuitkua kun kopteri räjäytteli pakoputkeaan?
Asiasta toiseen paljon kauempaan aikaan (yritän tiivistää), Ilkka niminen henkilö (tiedän sukunimenki) hakeutui ajoittain yleinsä kaupassa. Hän nauraa räkätti kovaan ääneen teki sitä seurantaa noin 8vuotta. Yritti kaapata tovereittensa kanssa sairaalasta päästyäni esteettömän kulut kotiini. Olivat laittaneet kotoutustilanteeseen jonkun palvelutalon edustajan kotiini, joka ihmetteli miksi hänet oli kotiinintoimitettu kun ei ole mitään syytä. Asia meni mielenkiintoiseksi nimittäin ilmestyi puhelu Ilkalta joka perui kaikki toiminnat kotiini, tosi ensin ensin yritti juttuja myös. Oikein erikoiseeksi meni kun aivan tuon jälkeen tuli taas puhelu jossa matala ääninen nainen oikein sanoi heidän tulevan kotiini. Tuohon totesin Ilkan jo peruneen kotikäynnit, jolloi kirjaimellisesti nainen alkoi tekeen pitkää murinaa. Tuon jälkeen ilmestyi Ilkka (jo vanhan näköinen mies) viimeisen kerran kauppaan naama / ilme rahjussa mutkassa eikä sanonut mitään.
Nyt tekevät luotu uutta ansa, saa nähdä miten tuo etenee. Käyttäneet hyväksi ammattihenkilökuntaa josta erityisesti kaksi hakeutui aina kaupassa eteeni, toinen heistä ostarilla keikistellyt aika reippasti, myös kaupassa työnnellessä ostoskoreja pylly pitkällä (en mennyt hänen kassaan), tyttö aiemmin esitteli noin 3,5 sentin mittaisia kynisiään kun otti suoja sormikaat pois sen ajaksi kun kassalla palautti vaihtorahat). Aloin selvittää asiaa koska ainakin toinen käyttäytyi kuin poliisi, aivan samoja liikkeitä. Läsäksi henkilö ei missään tilanteessa vähääkään provosoitunut ilmeltään. Aikoinaan joku Kolehmainen taisi sanoa ettei poliisit tarvitse sellaisia poliiseja jotka provosoituvat?
Enpä oikein usko nämän kirjoituksen kauan näkyvän, valtion sisäpiiri kun näitä asioita peittelee. Näissä asioissa hyvä muistaa että näistäkin asioista todennäköisesti vain erittääin poliittinen sisäpiiri tietää keitä mitenki vainotaan?
Erikoista oli kun saman aikausesti tytön keikistellessä taloyhtiöstäni ostarilla (ei kaupassa, sisätiloissa) tuli kertomaan eläkkeelä oleva mies, että oli ennen eläkkeelle menoa suojelupoliisin turvallisuuspäälikkö.

5

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkuu,...
      Tuossa olisiko ollut vuosi 2002 kun seurustelin aika agressiivisen Ylen toimittajan kanssa. Tuolloin toimittaja työskenteli Radiomafiassa "Hilu". Kun meidän suhteemme päättyi hän kertoi levittävån minusta keksittyhä huhhuja minkä kerkeä. Hilulla oli merkittävä asema eduskunnassa jossain toiminnassa, näin hänet niissä tiloissa ajoittain. Kun radiomafia muuttui Yle-x :ksi hän toimi jossain tietokonetiedottajana Yle:ssä.
      Kun yleisesti tunnelma tiivistyi kirjoitin tuntemattomasta toimittajasta kirjoituksen jossa kerroin (kuten oli Hilu minulle joskus kertonot) että toimittaja arvosteli, että Ylessä tehdään huonoa ohjelmaa, että hän ("punk") neuvoo nuoria (ilmeisesti lähinnä punk) etteivät tee tv-lupailmoitusta koskaan jolloin heidän siaintia ei voi löytää. Ilmeisesti tämä johti toimittajan ulos Yles:tä. Lisäksi tv-lupa menettely muutettiin verotuksen kautta toimimaan.
      Tuon valitettavan "Hilun" seurustelun vuoksi joutunut ilmeisesti kärsimään eri tilanteissa. Se on mahdollista kun hänellä on niin laaja toimittajan elämän aikana tullut kaveripiiri, niin he voivat jatkaa ilkeilyjä.

      Usein puhutaan miesten aiheuttavan riitaa. Minun tilanteessa oli useita rasittavia tilanteita kuten "Hilun" oudot tervehtimiset hänen näyttäessä keskisormiaan, hän suunilleen raivostui kun annoin lahjaksi ruskeat nahkaset sormikkaa, ne kun olisi kuulemma pitänyt olla keinoainetta (ei eläintä) ja mustan väriset.
      Lisäksi hän suunilleen ajoittain painostu seksiin, hän näytti olevan siinä loputon halu ja se oli kauheata. Lopulta hänen puheiden mukaan teki suhteen loppupuolella paneskeluretken jossa oli panaeskelluut kaksiviikkoa.. joten suhde onneksi loppui. Vai pitäisikö todeta jatkui pitkällä valehteluilla muille ihmisille ja poliittisille henkilöille.

      Olin jopa menettänyt melkoisen varman vakituisen työpaikan kun ollut huono tuuri, kun työpaikalla oli "punk" alan työntekijöitä. Savustivat kökkö huhuilla niin hyvin, että ilmeisesti aluejohtajaki uskoi?

      Tässä työelämäasioissa on se ilmeisesti hyvin yleinen maantapa, joka johtanut osaltaan siihen kun ihmisiä savustetaan ulkopuolelle ja haĺitsee talossa jengit. Jolloin erittäin hyvätä ihmisiä jääneet työpaikan ulkopuolelle kun heitä luullaan pahoiksi, vaikka todellisuudessa ne pahat on talossa? Toivoisi tämän eduskunnan helpottunut uusilaki joka kaiketi tulee voimaan, että nuo työpaikka jengit hajotetaan ja ajetaan työpaikalta pois (irtisanotaan).

      On nähnyt / kuullut työpaikalla, että kesätyöntekijä irtisanottu sen takia etteivät jotku henkilöt kykeneet istumaan homoseksuaalin vieressä työpaikalla. Asia esitettiin, että henkilö lähtee talosta, kuiskuttelivat myöhemmin hänen jotuneen lähteen kun on homoseksuaalinen mies.

    • Anonyymi

      No on ollut sinulla vaikeata, kerrassaan. Huhhuh.

      • Anonyymi

        Käyppä enontekiöllä suomi24 katsomassa enemmän, jos kiinostaa? Tämä yle suomi24 kun ei oikein katselijoita kiinnosta.


      • Anonyymi

        Oli. Ei on. Siis oli!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli. Ei on. Siis oli!

        Ainahan niitä uusia tilanteita ihmisille tulee, näin vanhana ei voi oikein enää mennä moneen mukaan. Jalat ei jaksa. Niin sanotusti "kurttupersepaviaani" harvoja edes alle 36 ikäisä kiinnosta, vaikka joskus aikuiset "plikat" suorittavat jotain rituaaliesityksiä jopa kaduilla päiväsaikaa? Onhan se jo katseleminenki kivaa, kun viitsivä. Hauskaan on myös kun oikein nuoret koululaiset moikkaavat oikein porukalla. Heillä oli vieläkin nuorempana mahoton ongelma miten aukasta vanhanaikainen limupullon korkki ilman korkinavainta kun sitä ei ollut, joten pian korkki heillä lensi ainakin kolmenmetriin päähän niin että kilisi. Kerroin vain miten sen saavat auki ilman työkaluja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe