YLE vero turhaa se ylianntila valittaa kaikki säästää jopa , YLE

Anonyymi-ap

Se vain on että, myös YLE joutuu säästämään

8

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      YLE pakkovero ei ole tätä päivää.

    • Anonyymi

      YLE pitää jakaa teknikkaan ja toimitukseen.
      Tekniikkaa pitää antaa kohtuullisin kustannuksin kaikkien käyttöön ja toimitus voi keskittyä tekemään YLE:n poliittista tuotantoa, joka on tarvittaessa maksullista, jos rahaa ei muuten saada kerättyä mainoksista ja lahjoituksista.

      Ylen tehtävää vastaavat ohjelmat voidaan tilata muilta toimijoilta. Ei vaikkapa koulu TV:n tarvitse näkyä juuri YLE:n kanavilta.

      • Anonyymi

        Hyvä kommentti.


    • Anonyymi

      Juupa juu. KOULU-TV mainoskanaville ja nuorille opetusohjelmia kuten NAKED ATTRACTION. Toki "pyssy-ohjelmia, murha-ohjelmia, " Miten menestyn muiden kustannuksella" ohjelmia ja tietenkin kamppailuja ja kilpailuja, joissa heikoin ja kiltein häviää. Niin ja entä ne tosi-tv:n "naintiohjelmat", joissa uudet exät kumppanit kilpailevat siitä kellä seisoo ja ketä panttaa eniten. Ne siis nuorten kanaville opetusohjelmiksi.

      Aikuisia tuskin kiinnostaa tuo jo moneen kertaan nähty ja koettu hömppä mitä mainoskanava tarjoavat.

      Ylen ohjelmistotarjonta on lakisääteistä ja Yleisradiolla on vastuu tiedon - sen oikean tiedon (professorit, tiedemiehet, asiantuntijat) levittämisestä. Maailma muuttuu, yhteisöt, joihin kuulumme, muuttuvat - ilmasto muuttuu jne. tarvitsemme uutta tietoa enemmän ja enemmän.

      Viimeisen 200 vuoden aikana planeetta maa on muuttunut valtavasti, niin ihmisten toimesta kuin ilmastonsa vaikutuksesta. Muutoksista on kaikkien kannettava vastuunsa. Miten vastuu kanavoituu ja miten siihen osallistutaan, jos emme tiedä.

      Vastuu-tietoiset ihmiset eivät sodi eivätkä kannata sotateollisuutta ilmaston ja nälkäänäkevien ihmisten sekä sodan uhrien ja myös ilmaston kustannuksella.

      Tietoa siis tarvitaan, valitettavasti emme saa riittävästi tietoa, jos emme osaa sitä hakea, ja emme näe tarvetta ymmärtämiseen, ihmisenä kehittymiseen ja kaikkien ihmisten ihmisoikeuksien hahmottamiseen eli ihmisyyteen.

    • Anonyymi

      Yle varmistaa, kuten tehtäviinsä kuuluukin, demokratian ja kulttuurin vahvistaminen sekä tasa-arvon ja yhteenkuuluvuuden edistäminen. Julkinen palvelu tukee ihmisiä oman elämänsä ja yhteiskunnan toimijoina.

      Yle turvaa eri tavoin myös viestinnän moniarvoisuutta. Tutkivaa journalismia, ajankohtaisohjelmia yhteiskunnan eri aloilta ja myös yhteiskunnassa tapahtuvista muutoksista ja kehityksestä tarvitaan luotettavaa ja oikeaa tietoa.

      Ylellä on ainoana mediayhtiönä kattava toimitusten verkosto eri puolilla Suomea. Myös harvaan asutuillakin seuduilla tulee olla monipuolista mediatarjontaa. Monipuolisuutta, luotettavuutta ja myös erityisryhmien tiedonsaannin Suomessa turvaa YLE.

      • Anonyymi

        Miksi se sitten näyttää ulkomaisia saippuasarjoja ja elokuvia sen sijaan, että tekisi sitä, mistä sille maksetaan?


    • Anonyymi

      Tämä Yläanttilan kommentointi kuvasti oikein hyvin sitä Ylen asennetta, ettei heidän tarvitse mistään mitään välittää koska hehän ovat YLE!!! Uhkaili urheilukilpailujen lähetysten lopettamisella! Euroviisuista voisi kylläkin säästämisen aloittaa! Niitä ei tarvittaisi enää ollenkaan! menettäneet merkityksensä!
      Eikä Ylen tarvitse lähettää mitään kurosia itkemään konfiktialueille, sillä nykyisin tarvittavat tiedot saa ilman paikan päällä olemista!
      Myös kaikki ajankohtaisohjelmat pitäisi lopettaa koska niissä vain jaetaan vihervasemmistolaista propagandaa!!

    • Anonyymi

      Nämä aluetoimitukset ovat turhia toimittaja voisivat hoitaa puhelimella eikä ajella autolla huviajelua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe