Onko arveluja tai kuulunut mitään huhuja, miten tänä kesänä oppositio ja valemedia yrittävät

Anonyymi-ap

yhdessä kaataa ja syrjäyttää demokraattisesti valitun hallituksen. Vuosi sittenhän oli menossa natsivainot. Natseja näkyi joka asussa ja piiloviestejä sanojen valinnoissa, viestissä, vuosikymmeniä sitten lähetetyssä yksityisissä kirjeissä jne. Natsivainosta tiedotettiin pitkin EUta ja hallitus leimattiin äärioikeistolaiseksi. Ja miksi? Sen vuoksi kun, sosialistivasurit eivät kunnioittaneet demokratiaa eivätkä kansantahtoa.

Vuosi on yritetty kaataa hallitusta, milloin milläkin perusteella ja syynä se, että hallitus on rohjennut korjata edellisen sossuvihervasurien tekemiä gigaluokan mokia ja velkaantumista. Niistä olisi pitänyt vaieta ja jatkaa "nyt on aika elää" Marinin politiikkaa. tulevien sukupolvien piikkiin mistään vastuista ja velvollisuuksista välittämättä.

Joten minkälainen hallituksen kaato- ja vallankumousyritys on odotettavissa tänä kesänä? SAK keväiset lakotkaan eivät toimineet.

40

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vain Persuilla on valemedia. Aina jos vähänkin on kritiikkiä Persuja vastaan, se on valemedia. Tällä tavalla toimii Trump. Ja Putin, Persujen kaveri, joka nyt pyrkii laitaoikeistoa auttamaan EU vaaleissa. Persut kun pyrkivät hajoittamaan Eurooppaa. Persut ovat Euroopan syöpä!

      • Anonyymi

        Persuilla on omat mediansa: Suomen Uutiset,
        Netissä Homma Forum ja lisäksi Alfa-tv
        Ennen EU-vaalia Alfa-tv:n Ukkola-Express ohjelmassa haastateltava arvio, että perussuomalaiset saavat 3 euroedustajaa.
        Eivät saaneet muita kuin Tynkkysen.

        Persut pitävät muita kuin persuja wokeina
        Suomessa laitaoikeisto ei voittanut vaaleja, gallupit ja Alfa-tv ennustukset osoittautuivat onneksi vääriksi.


      • Anonyymi

        Persut ovat enemminkin kiusallinen peräpukama. Ja kummastakin pääsee eroon käyttämällä järkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut ovat enemminkin kiusallinen peräpukama. Ja kummastakin pääsee eroon käyttämällä järkeä.

        😊😊😊😊😊😊
        Keskustelun etusivu
        Aiheet listaus
        Listaukset
        Parhaat

        UUSI
        Etsi aihealuetta

        KAIKKI AIHEET NYKYINEN AIHE
        Paikkakunnat
        Suhteet
        Terveys
        Viihde ja kulttuuri
        Yhteiskunta
        Näytä lisää

        Yhteiskunta
        Politiikka
        Hallitus
        Persujen politiikka kohdistuukin persuihin ei kokoomuksen miljonäär

        Anonyymi-ap
        2024-06-16 11:46:41
        Ilmoita
        🌹👺🛵🦽🛴
        Persujen politiikka kohdistuukin persuihin ei kokoomuksen miljonäärisukuun
        Pelle peersut tajuu että heihinhän leikkausket kohdistuu ei momimiljonääreihin joiden kanssa yehdään leikauapolitiikkaa
        Aika hassua vai

        Osa perussuomalaisia eduskuntavaaleissa äänestäneistä alkaa hahmottamaan, että hallituksen tekemät päätökset, kuten leikkaukset sosiaaliturvaan, koskettavat heitä itseään, riikka petos purra sanoo.
        Niistä ensimmäisenä hän mainitsee protestiäänestämisen perussuomalaisten tekemää hallituspolitiikkaa vastaan.
        Perussuomalaiset kuuluu puolueisiin, joiden äänestäjät ovat epävarmoja. Tästä syystä puolue on yleensä hyötynyt korkeasta äänestysprosentista, Lehtinen sanoo.

        Lehtisen mukaan perussuomalaiset eivät onnistuneet tavoittamaan europarlamenttivaaleissa edes vakikannattajiaan – saatika nukkuvia, epävarmoja äänestäjiä.

        – Osa perussuomalaisia eduskuntavaaleissa äänestäneistä alkaa hahmottamaan, että hallituksen tekemät päätökset, kuten leikkaukset sosiaaliturvaan, koskettavat heitä itseään, Lehtinen sanoo.

        Äänestä SDP se in työläiperheen asialla


    • Anonyymi

      EU'n syöpä ovat naivit vihersossuvasurit. Ne ovat lamauttaneet EU loiston ja tuhlanneet esivanhempien saavutukset ylenpalttisella tasa-arvosonnalla ja kuvittelemalla, että heidän arvonsa ovat ainoat oikeat yleismaailmalliset koskien koko maailmaa kansoista, niiden historiasta, tavoista, perinnöstä jne. riippumatta. Tuollaista typeryyttä ei voi ymmärtää kuin, että jotkut potevat hyvinvoinnista ja hyvinvointivaltiosta jotain pahaa omaatuntoa. Se on yhtä typerää kuin joka kisan voittajan pitäisi potea huonoa omaa tuntoa sen vuoksi, että on tehnyt menestyäkseen harjoittelun paremmin, ahkerimmin ja viisaammin kuin kilpailijat.

      EU on tulevien luuserien maanosa, jos edes säilyy maanosana vaan se on osa Aasiaeuroa.

      • Anonyymi

        Hyvä hyvä. Naurua tässä oikeiston tumpuloinnissa tarvitaankin. Jatka samaan malliin.


      • Anonyymi

        "Ne ovat lamauttaneet EU loiston ja tuhlanneet esivanhempien saavutukset ylenpalttisella tasa-arvosonnalla ja kuvittelemalla, että heidän arvonsa ovat ainoat oikeat yleismaailmalliset koskien koko maailmaa kansoista, niiden historiasta, tavoista, perinnöstä jne. riippumatta.... "
        Juupa juu.
        Oikeusvaltioperiaate ja ihmisoikeudet ovat niitä arvoja joita EU:ssa toteutetaan äärioikeiston omista arvoista riippumatta.
        Suomi on ratifioinut ne arvot, joita noudatamme, ne arvot (yleisinhimilliset) ovat myös Suomen perustuslaissa.

        Onneksemme äärioikeiston arvot eivät ainakaan Suomessa ole voimistuneet. Äärioikeiston järjestöjä on lakkautettu ja niiden toimintaa seurataan.

        Perussuomalaiset ovat hallitusvastuussa siistineet mielipiteitään sitten scripta-kirjoitusten, mutta varuillaan pitää kaiken aikaa olla. Sipilän hallituksen aikana kokoomus ei suostunut hallituksessa yhteistyöhön "halla-aholaisten" persujen kanssa, joten persut jakaantuivat sinisiin (soinilaiset) ja perussuomalaisiin (halla-aholaisiin) .

        Ajat ovat muuttuneet ja nyt tällä hallituskaudella kokoomus voi persujen tuella jatkaa Sipilän hallituksen aloittamaa kiky-sopimusta ja aktiivimallia entistä kovempana pienituloisille ja työttömille.

        Euroopan Unionissa toivottavasti maltillinen oikeisto ja vasemmistopuolueet kykenevat rakentavaan yhteistyöhön ihmisoikeuksien ja oikeusvaltioperiaatteen puolustamisessa, jotta eteenpäin päästään - jotta ahneus ja itsekkyys eivät pääse voitolle.


    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus onnistui valehtelemalla saamaan niukan enemmistön eduskuntaan!Mikä esim.persujen vaalilupaus on toteutunut!?Ei mikään!

    • Anonyymi

      Persut ovat toteuttaneet lupauksensa kirjaimellisesti vähäpätöisiä myönnytyksiä RKP ja KD kohtaan. Polttoaineiden hinnat ovat alimmillaan 6 vuoteen, työelämä uudistuu työntekijöiden eduksi, ei lusmuilijoiden ja ay-valtuutettujen suojapakkojen turvapaikoiksi. Rajat ovat suljettu Venäjän ihmishyökkäyksiltä (olisiko ollut edes mahdollista suvakkihallituksen toimesta? Ei). Alkoholilaki uudistus etenee ja Suomi käy kohti ihmisten omaa vapautta ilman kepuvasurisosialistien kontrollia.

      Joten tästä kaikesta hyvästä ja paljon muusta teidän tulee kiittää persuja, ei vasureita, ei Rkp'tä ei Kd jne.

      • Anonyymi

        Väärä väite: "Polttoaineiden hinnat ovat alimmillaan 6 vuoteen".
        — raakaöljyn hinta on ollut korkeimmillaan viime vuonna ja korkea on raakaöljyn hinta vielä tänäänkin. Bensan hinta riippuu raaka-öljyn hinnasta ja myös jakeluoikeuksista ja verosta. Persut eivät voi vaikuttaa raakaöljyn hintaan tai jakeluoikeuksiin, joista nyt näyttää tulevan lisälasku. Tankilla on bensan hinta heilunut kahden euron litrahinnan molemmin puolin.

        Väärä väite: "työelämä uudistuu työntekijöiden eduksi, ei lusmuilijoiden ja ay-valtuutettujen suojapakkojen turvapaikoiksi."
        — työelämä EI UUDISTU työnantajapuolen vaatimusten mukaan työntekijöiden työehtoja yksipuolisesti heikentämällä. LAKKOSAKOT, ensimmäisen sairauspäivän palkan poisto ja esim. työttömyysturvan heikentäminen usealla eri tavoin, ei ole uudistamista, sen sijaan se paluuta patruuna-aikaan.
        — Orpon & Purran oikeistohallituksen aikana työttömyys on kasvanut kovasti. Nyt työttömiä työnhakijoita on jo 300.000, joista 50. 000 uutta työtöntä on tullut vuoden aikana. TE-toimistoissa ilmoittautuneet työnhakijat eivät "lusmuilijoita", koska aktiivinen työnhaku on työttömyyskorvauksen edellytys. Avoinna olevista noin 60.000 työpaikasta suuri osa on pätkätöitä. Pätkätöillä ei Suomessa tule toimeen, etenkin kun työttömyyskorvaus, asumistuet ja toimeentulotuki leikataan.

        Väärä väite: "Rajat ovat suljettu Venäjän ihmishyökkäyksiltä (olisiko ollut edes mahdollista suvakkihallituksen toimesta? Ei)."
        — Uusi rajalaki on useiden kansainvälisten ihmisoikeuslakien mukaan kyseenalainen ja myös oikeusvaltioperiaatteen lainsäädännön mukaan epäselvä käsittelyn kannalta. Venäjän kautta tulevien pakolaisten osalta pitää myös noudattaa ihmisoikeuslakeja, etenkin nyt kun Suomen itäraja on myös Naton raja.

        Väärin perusteltu alkoholilain muutos: "Alkoholilaki uudistus etenee ja Suomi käy kohti ihmisten omaa vapautta ilman kepuvasurisosialistien kontrollia."
        — Uusi alkoholi tuo kauppoihin vahvemmat alkoholijuomat ja myös vahvemmat ongelmat. Poliisit, asiantuntijat ja kaikki alkoholiongelmaisten lähiomaiset vastustavat ja pelkäävät uuden alkoholilain mahdollisesti tuomia seuraamuksia. Alkoholiriippuvuus on vaikea sairaus ja ongelmat isoja. Alkoholin saanti ei aiemminkaan ole ollut vaikeaa. Alkoholin aiheuttamat sairaudet ovat yhteiskunnalle isompi menoerä, kuin verotuotto tai kauppiaiden saama hyöty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärä väite: "Polttoaineiden hinnat ovat alimmillaan 6 vuoteen".
        — raakaöljyn hinta on ollut korkeimmillaan viime vuonna ja korkea on raakaöljyn hinta vielä tänäänkin. Bensan hinta riippuu raaka-öljyn hinnasta ja myös jakeluoikeuksista ja verosta. Persut eivät voi vaikuttaa raakaöljyn hintaan tai jakeluoikeuksiin, joista nyt näyttää tulevan lisälasku. Tankilla on bensan hinta heilunut kahden euron litrahinnan molemmin puolin.

        Väärä väite: "työelämä uudistuu työntekijöiden eduksi, ei lusmuilijoiden ja ay-valtuutettujen suojapakkojen turvapaikoiksi."
        — työelämä EI UUDISTU työnantajapuolen vaatimusten mukaan työntekijöiden työehtoja yksipuolisesti heikentämällä. LAKKOSAKOT, ensimmäisen sairauspäivän palkan poisto ja esim. työttömyysturvan heikentäminen usealla eri tavoin, ei ole uudistamista, sen sijaan se paluuta patruuna-aikaan.
        — Orpon & Purran oikeistohallituksen aikana työttömyys on kasvanut kovasti. Nyt työttömiä työnhakijoita on jo 300.000, joista 50. 000 uutta työtöntä on tullut vuoden aikana. TE-toimistoissa ilmoittautuneet työnhakijat eivät "lusmuilijoita", koska aktiivinen työnhaku on työttömyyskorvauksen edellytys. Avoinna olevista noin 60.000 työpaikasta suuri osa on pätkätöitä. Pätkätöillä ei Suomessa tule toimeen, etenkin kun työttömyyskorvaus, asumistuet ja toimeentulotuki leikataan.

        Väärä väite: "Rajat ovat suljettu Venäjän ihmishyökkäyksiltä (olisiko ollut edes mahdollista suvakkihallituksen toimesta? Ei)."
        — Uusi rajalaki on useiden kansainvälisten ihmisoikeuslakien mukaan kyseenalainen ja myös oikeusvaltioperiaatteen lainsäädännön mukaan epäselvä käsittelyn kannalta. Venäjän kautta tulevien pakolaisten osalta pitää myös noudattaa ihmisoikeuslakeja, etenkin nyt kun Suomen itäraja on myös Naton raja.

        Väärin perusteltu alkoholilain muutos: "Alkoholilaki uudistus etenee ja Suomi käy kohti ihmisten omaa vapautta ilman kepuvasurisosialistien kontrollia."
        — Uusi alkoholi tuo kauppoihin vahvemmat alkoholijuomat ja myös vahvemmat ongelmat. Poliisit, asiantuntijat ja kaikki alkoholiongelmaisten lähiomaiset vastustavat ja pelkäävät uuden alkoholilain mahdollisesti tuomia seuraamuksia. Alkoholiriippuvuus on vaikea sairaus ja ongelmat isoja. Alkoholin saanti ei aiemminkaan ole ollut vaikeaa. Alkoholin aiheuttamat sairaudet ovat yhteiskunnalle isompi menoerä, kuin verotuotto tai kauppiaiden saama hyöty.

        Sinähän vasta disinformaatiota suollat kuin Putinin kuin Putinin trollitehdas. Mikään väitteesi ei pidä paikkaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän vasta disinformaatiota suollat kuin Putinin kuin Putinin trollitehdas. Mikään väitteesi ei pidä paikkaansa.

        Persun harmitus on kova kun saa listan faktoista eteensä. Siinä ei muu silloin auta kuin toimia Pietarin tavoin, eli kieltää kaikki ettei pikku pää sekoa :)


      • Anonyymi

        Ihmeellistä on persujen naivi ajatusmaailma. Mistään ei löydy porukkaa jota olisi helpompi kusettaa. Ja sitä persueliitti käyttää sumeilematta hyväkseen.


    • Anonyymi

      Kyllä kyllä sosialistit jotain keksii,vaikka sabotaasia.!

      • Anonyymi

        Anonyymi
        2024-06-08 19:47:40
        Kyllä kyllä sosialistit jotain keksii,vaikka sabotaasia.!

        +++++++++
        Onhan sosilistit kovia keksimään jos vaikka mitä.
        Mutta mitää tekee oikeisto poputinistinen peruSS ?
        Ne sanoo lajikummpaneilleen:
        -Oottakaa vähä käyn ensin kysymässä neuvua:


      • Anonyymi

        Ihan itsekö keksit vai kuulitko kavereilta hiekkalaatikolla.


    • Anonyymi

      Eikö joku puhunut Vappusatasesta?

    • Anonyymi

      On kuultu ja luettu lehdistä uusin puolue-gallup.

      YLE:n gallup 3.4.-7.5.2024:

      SDP 24,4 %, kannatus noussut +2,7 %
      Kok. 21,3 %, kannatus noussut +0,7 %
      Persut 15,6 %, kannatus laskenut -1,8 %
      Kepu 11,5 %, kannatus laskenut -0,5 %
      Vas. 8,8 %, kannatus laskenut -0,7 %
      Vihr. 7,7 %, kannatus laskenut -0,6 %
      Kd 4,0 %, kannatus noussut +0,4 %
      RKP 3,4 % kannatus sama +- 0 %
      Liik. 1,8 % kannatus noussut +0,1 %
      Muut 1,5 % kannatus laskenut -1,5 %

      Hallituspuolueiden kannatus on pudonnut.
      Yhteenlaskettuna kannatus (kok., persut, kd ja RKP) vain 44,3 %.

      Oppositiopuolueiden kannatus on noussut
      (SDP, keskusta, vas., vihr., liik., ja muut)
      Yhteensä 55,7 %.

      Hallituksen työehtojen heikennykset ja sosiaaliturvan leikkaukset alkavat näkyä puolueiden kannatus luvuissa.
      "Pienituloisilta ei leikata, vaikka kokoomus niin haluaa", sanoi persujen puheenjohtaja Purra ennen vaalia. Ja kuinkas sitten kävikään vain pienituloisilta leikataan ja lisäksi heikennetään palkansaajien työehtoja monin eri tavoin.

      Työttömyys on lisääntynyt konkurssiaaltojen mukana, kun hallitus yrittää hoitaa taantumaa pienituloisia ja työttömiä kuritramalla nimittäen kaikkein heikoimmassa asemia olevia "lusmuilijoiksi".

      Hallituksen lanseeraamasta "työn linjasta" tuli "työttömyyden linja", jota persut perustelevat "lusmuilijoilla", joten pitäisikö sanoa persujen mukaan "lusmuilijoiden linja" — työttömät ja työttömyysuhan alla olevat tietävät mitä se on.

      • Anonyymi

        Eihän galluppien mukaan valtaa jaeta vaan vaalien. Ainoastaan sossuvasurit ja demokratian vastaiset tahot ehdottavat tuollaista. Demokratia ei sovellu vasureille vaan tyrannia.


      • Anonyymi

        Muutama kk sitten puhuttiin Jutta ilmiöstä? 4%kannatuksella ei kannata puhua ilmiöistä.
        Puhukaa vaikka säästä.


    • Anonyymi

      YLE ja HS on täynnä PERUSSUOMALAISIA jäsenkirja toimittajia?

      Mitä vasemmisto sanoo?

    • Anonyymi

      Nyt se alkoi. Katkera lukiolaispoika kuvailee Ilta Lehdessä iltaa. kuinka menetti Rydmannille kaksi heilaansa jne. Tätä nyt jauhetaan kesä, katkeran teinin epäonnista kosiomatkaa.

    • Anonyymi

      EU:n parlamentin vaalitulos:
      Kokoomus 24,8 %,
      Vasemmistoliitto 17,3 %
      SDP 14,9 %
      Keskusta 11,8 %
      Vihreät 11,3 %
      Perus-S 7,6 %
      RKP 6,2 %
      Kd 4,1 %
      Muut 2,1 %

      Vapauden liitto sai ääniä yht. 16 773.
      joista Teuvo Hakkaraisen äänimäärä oli 7 414.
      Hakkarainen on entinen perusS:n euroedustaja.
      VL ei saanut Hakkaraisesta huolimatta europarlamenttiin yhtään edustajaa.

      PerusS:n vaalitulos oli myös puheenjohtaja Purran mielestä huono: Nyt tuli turpaan! "
      Purra sanoi vaalituloksen selvittyä. Purran mukaan "perussuomalaiset tulee nousemaan",
      PerusS:n "nousu" on epätodennäköistä, jos puolue ei ota opikseen — valheella on lyhyet jäljet.

      Vaalia ennen ei voi luvata mitä tahansa: erottako vai eikö erota EU:sta.
      Kun seuraavat eduskuntavaalit tulevat perussuomalaisten kannatus voi hyvinkin jäädä 7,6 %:iin, jos puolue profiloituu leikkaajana, niin sosiaaliturvan kuin työttömyysturvankin osalta. Leikkaukset kun näyttävän tulevan asteittain voimaan. Kokoomus ei ota leikkauksia omalle kontolleen, vaikka se onkin pääministeripuolue.

      VASEMMISTOLIITON
      Li Andersson sai EU-vaalissa
      247.604 ääntä. Hän puhui ja puolusti sekä sosiaaliturvaa että työttömyysturvaa.
      Vasemmistoliiton äänimäärä oli 316 758 ääntä.

      PERUSSUOMALAISTEN
      Sebastian Tynkkynen (perusS:n ainoa euroedustaja ) sai 34.008 ääntä.
      PerusS:n äänimäärä oli vain 139 019 ääntä.

      Vaalitulos kertoo myös sen, miten Perussuomalaisille kävi, kun lähtivät "herrojen kanssa marjaan". Kokoomusta ei mielletty LEIKKAAJAPUOLUEEKSI. Kokoomuksen äänimäärä oli 453 016 ja Aaltolan äänimäärä oli 95.651.

    • Anonyymi

      On vaikea uskoa, että valta vaihtuu vain sillä, että valitetaan hallituksen tekemisistä.
      Jos oppositio haluaa valtaa, sen pitää esittää vaihtoehtoja.

      Tällä hetkellä oppositio valittaa vain siitä, mitä hallituskin pahoittelee eli rahapulaa.

    • Anonyymi

      Nyt Rydman on vasurien hampaissa, jotka kuvittelevat, että ovat kovinkin suosittuja EU vaalituloksen perusteella. Jotkut media"kurut " vaativat Purran ero, mutta eivät Lindtmanin, vaikka hän kärsi ennakko odotuksiin nähden paljon suuremman tappion.

      Kyllä jahti on nyt päällä. Ideat vain kovin heppoisia.

    • Anonyymi

      Persujen rökäletappio eurovaalissa kertoo sen, että suomalaiset ovat ymmärtäneet, mitä seuraa kun persut läksivät "takuupuolueeksi" kokoomuksen ja Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n työehtojen heikennyksille ja vielä lisäksi sosiaaliturvan leikkaamiselle.

      Talouskasvu ei synny leikkaamalla eikä myös siten, että työntekijäpuoli syrjäytetään työelämän uudistamisesta tekoälyaikaa.
      Työttömien määrä on kasvanut vuoden 2023 keväästä vuoden 2024 kevääseen 50.000 työttömällä ja työttömiä on yhteensä 300.000,
      Suurtyöttömyyttä ei voi perustella "lusmuilulla" eikä myös syyttää Marinin hallitusta.

      Viime hallituskaudella oli KORONA PANDEMIA, Ukrainan sota alkoi, Venäjän kauppa ja kaasu loppui jne.
      Kriiseistä huolimatta Marinin hallituksen aikana työllisyys hoidettiin hyvin ja ulkomaan velkaa otettiin Orpon hallitusta vähemmän - SOSIAALITURVASTA huolehdittiin ja
      VALTION YRITYKSIÄ EI MYYTY.

      Persuja aiemmin äänestäneet äänestivät nyt eurovaalissa persujen leikkauspolitiikan takia kokoomusta. Purra otti valtiovarainministerinä sosiaaliturvan ja työttömyysturvan leikkaukset persujen "kontolle" heiluttelemalla saksia ja ihastelemalla leikkuulautoja. Sehän sopi pääministeri Orpolle, joka sanoi televisiossa Purran olevan erinomainen.

      • Anonyymi

        "Viime hallituskaudella oli KORONA PANDEMIA, Ukrainan sota alkoi, Venäjän kauppa ja kaasu loppui jne."

        Marinin hallitus painosti suomalaisia ottamaan rokotteita pandemialta suojautumiseksi, vaikka rokottaminen ei edes ole käytännöllinen vaihtoehto pandemian jo alettua. Oikeassa rokottamisessa idea on luoda vastustuskykyä etukäteen, ei sekoittaa immuunijärjestelmää sellaisessa tilanteessa kun tautia on jo liikkeellä. Syvimmillään Marin kävi, kun tunnusti miettineensä ulkonaliikkumiskieltoa.

        Ja Marin oli kiihottunut ajatuksesta lietsoa sotaa.

        Ja Marinin hallitus oli aloitteellinen Venäjän kaupan ja sopimusten purkamisessa. Suomi loukkasi ja Venäjä mukautui, tässä järjestyksessä.

        Sanna on osasyyllinen kaikkiin luettelemiisi ongelmiin. Monissa maissa tuon tason maanpetturuus voi johtaa kuolemanrangaistukseen.


      • Anonyymi

        "mutku se marriini meni ja teki niin paljon velkaa ja anto ne rahat italian mafialle ja nyt me ollaan kusessa ja se on marriinin syy......" alkaa persun päivittäinen paasaaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Viime hallituskaudella oli KORONA PANDEMIA, Ukrainan sota alkoi, Venäjän kauppa ja kaasu loppui jne."

        Marinin hallitus painosti suomalaisia ottamaan rokotteita pandemialta suojautumiseksi, vaikka rokottaminen ei edes ole käytännöllinen vaihtoehto pandemian jo alettua. Oikeassa rokottamisessa idea on luoda vastustuskykyä etukäteen, ei sekoittaa immuunijärjestelmää sellaisessa tilanteessa kun tautia on jo liikkeellä. Syvimmillään Marin kävi, kun tunnusti miettineensä ulkonaliikkumiskieltoa.

        Ja Marin oli kiihottunut ajatuksesta lietsoa sotaa.

        Ja Marinin hallitus oli aloitteellinen Venäjän kaupan ja sopimusten purkamisessa. Suomi loukkasi ja Venäjä mukautui, tässä järjestyksessä.

        Sanna on osasyyllinen kaikkiin luettelemiisi ongelmiin. Monissa maissa tuon tason maanpetturuus voi johtaa kuolemanrangaistukseen.

        Ihka oikean persun tunnistaa siitä että on vaatimassa toisenlaisen ajatusmaailman omaaville kuolemanrangaistusta. Joidenkin mielestä se fasismi on vaan niin ihkua.


    • Anonyymi

      Persun peräpukamat ovat kipeinä kun on niin kova harmitus päällä. Hopi hopi apteekkiin...........

    • Anonyymi

      Vasurit kuvittelevat olevansa pääministeripuolue EU vaalimenestyksen vuoksi. Eivät ymmärrä, että Andessonia äänestettiin pelkästään sen vuoksi, että painuisi pois huutamasta. Suomessa valta ei vaihdu huutamalla vaan demokraattisesti äänestämällä eduskuntavaaleissa.

      Edes vasurit eivät voi kieltää tosiasioita. Suomi on kusessa edellisen hallituksen jäljiltä päin vastoin kuin Marinin ja Kiurun haukkuma Ruotsi., joka hoiti koronaepidemian järkevästi ei sulkemalla ja eristämällä kansalaisia. Suomea. Nythän RKP Eriksson on rohjennut paljastaa, että ko kaksikko oli valmis sulkemaan koko Suomen. Voiko typerämpää porukkaa olla vallassa.?

      • Anonyymi

        Korona hoidon joku ottaa vielä esille, kun ei näköjään muutakaan parjaamista keksi.

        Ruotsissa korona pandemia hoidettiin huonosti. Ruotsissa uskottiin LAUMASUOJAAN, mitä ei koronan aikana tullut eri virusmuunnosten takia. Siellä koronan annettiin tarttua ja levitä ilman rajoituksia myös vanhuksiin, joista noin puolet kuolivatkin hoivakodeissa. Koronan eri muunnokset eivät aiheuttaneet immuniteettia, joten ruotsalaiset ystävämme kertoivat sairastaneensa koronan jopa neljästi. Lapset ja nuoret aikuiset pärjäsivät paremmin, mutta vanhuksia kuoli paljon. Vertasimme koronan aikana Dagens Nyheterin ja Suomen päivälehtien korona tilastoja ja Ruotsissa oli monin verroin enemmän koronaan Sairastuneita kuin Suomessa.

        Suomessa ikäihmiset säästyivät ja terveydenhuollon kapasiteetti riitti.
        Suomessa oltiin varovaisia meidän onneksemme aina siihen asti kunnes korona rokotteet saatiin Suomeen ja rajoituksia voitiin purkaa.
        Korona rokotukset hoidettiin Marinin hallituksen aikana hyvin. Toisin kuin Orpon hallituksen aikana, kun vanhuksetkin saivat jonottaa räntäsateessa rokotuksia tuntikausia.

        Marinin viiden puolueen hallitus kuunteli asiantuntijoita, erityisesti arvostettiin THL:n asiantuntemusta.

        Eipä näytä loppua Marinin hallituksen parjaamiselle, vaikka viime hallituskaudella hoidettiin useat isot kriisit kuten korona pandemia, Venäjän kaupan loppu, työllisyyden hoito (koronasta huolimatta) ja energia-asiat.

        Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson sai vaaligallupeissa parhaat pisteet asiaosaamisesta kaikilta arvioijilta, mikä näkyi myös Andersonin äänimäärässä, mikä oli erittäin suuri, n. 250.000 ääntä.

        Orpon hallitus näyttää viis veisaavan asiantuntijoiden arvioista. Vastuuministeri Juuso jopa ehdotti, että käypä hoito -suosituksista voitaisiin tinkiä. Eipä näytä asiantuntijat kannattavan Turun tunnin junaakaan eivätkä valtion yritysten myymistä, mitä Orpo ja luultavasti myös Purra ajaa. Kasvua ja työllisyyttä hallituksen suunnitelmat eivät näytä lisäävän, vaan taantuma jatkuu ja työttömyys lisääntyy.
        350.000 työtöntä on erittäin iso luku, eikä se selity millään "lusmuilulla".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona hoidon joku ottaa vielä esille, kun ei näköjään muutakaan parjaamista keksi.

        Ruotsissa korona pandemia hoidettiin huonosti. Ruotsissa uskottiin LAUMASUOJAAN, mitä ei koronan aikana tullut eri virusmuunnosten takia. Siellä koronan annettiin tarttua ja levitä ilman rajoituksia myös vanhuksiin, joista noin puolet kuolivatkin hoivakodeissa. Koronan eri muunnokset eivät aiheuttaneet immuniteettia, joten ruotsalaiset ystävämme kertoivat sairastaneensa koronan jopa neljästi. Lapset ja nuoret aikuiset pärjäsivät paremmin, mutta vanhuksia kuoli paljon. Vertasimme koronan aikana Dagens Nyheterin ja Suomen päivälehtien korona tilastoja ja Ruotsissa oli monin verroin enemmän koronaan Sairastuneita kuin Suomessa.

        Suomessa ikäihmiset säästyivät ja terveydenhuollon kapasiteetti riitti.
        Suomessa oltiin varovaisia meidän onneksemme aina siihen asti kunnes korona rokotteet saatiin Suomeen ja rajoituksia voitiin purkaa.
        Korona rokotukset hoidettiin Marinin hallituksen aikana hyvin. Toisin kuin Orpon hallituksen aikana, kun vanhuksetkin saivat jonottaa räntäsateessa rokotuksia tuntikausia.

        Marinin viiden puolueen hallitus kuunteli asiantuntijoita, erityisesti arvostettiin THL:n asiantuntemusta.

        Eipä näytä loppua Marinin hallituksen parjaamiselle, vaikka viime hallituskaudella hoidettiin useat isot kriisit kuten korona pandemia, Venäjän kaupan loppu, työllisyyden hoito (koronasta huolimatta) ja energia-asiat.

        Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson sai vaaligallupeissa parhaat pisteet asiaosaamisesta kaikilta arvioijilta, mikä näkyi myös Andersonin äänimäärässä, mikä oli erittäin suuri, n. 250.000 ääntä.

        Orpon hallitus näyttää viis veisaavan asiantuntijoiden arvioista. Vastuuministeri Juuso jopa ehdotti, että käypä hoito -suosituksista voitaisiin tinkiä. Eipä näytä asiantuntijat kannattavan Turun tunnin junaakaan eivätkä valtion yritysten myymistä, mitä Orpo ja luultavasti myös Purra ajaa. Kasvua ja työllisyyttä hallituksen suunnitelmat eivät näytä lisäävän, vaan taantuma jatkuu ja työttömyys lisääntyy.
        350.000 työtöntä on erittäin iso luku, eikä se selity millään "lusmuilulla".

        Miksi kaikki asiantuntijat ovat toista mieltä kuin sinun sossuopistossa opitut fraasit. Kaikki tutkimukset ovat todenneet, että Marinin ja Kiurun toteuttamat korona toimet ovat johtaneet lasten, nuorten ja vanhusten mielenterveys ongelmiin. Jopa aikuis väestö ei ole täysin toipinut erityksen aiheuttamista ongelmista. Mutta eihän Marinin ja Kiurun ensisijainen tavoite ollutkaan ihmisten ja kansalaisten hyvinvointi vaan vallan käytön mahdollisuus eristää ja sulkea koko kansa yhteistoiminnasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi kaikki asiantuntijat ovat toista mieltä kuin sinun sossuopistossa opitut fraasit. Kaikki tutkimukset ovat todenneet, että Marinin ja Kiurun toteuttamat korona toimet ovat johtaneet lasten, nuorten ja vanhusten mielenterveys ongelmiin. Jopa aikuis väestö ei ole täysin toipinut erityksen aiheuttamista ongelmista. Mutta eihän Marinin ja Kiurun ensisijainen tavoite ollutkaan ihmisten ja kansalaisten hyvinvointi vaan vallan käytön mahdollisuus eristää ja sulkea koko kansa yhteistoiminnasta.

        Jep jep. Sinun ja kavereittesi teksteistä päätellen todella huomaa mielenterveysongelmien räjähtäneen käsiin.


    • Anonyymi

      Vasurit eivät opi mitään uutta ja vanhan kertauskaan ei auta. Toistavat samoja fraaseja kuin HS toimittajat vuodesta toiseen. Loppiaisena aletaan miettimään, jokos pitäisi vaihtaa kesärenkaat alle, ettei uria synny teille ja juhannuksen jälkeen vakavasti esitetään, että olisi aika vaihtaa talvirenkaat, ettei talvi taas pääse yllättämään.

    • Anonyymi

      Siellä vassarit toimistolla verhot ikkunoissa suunnittelevat, kuinka Suomen talous lähtee nousuun. Ei sentään, vaan käyttävät energiaa, mistä länkyttäisi seuraavaksi ja ketä vastaan. SAK:n eli veronmaksajien rahoilla.

    • Anonyymi

      Nyt ei tarvitse enää miettiä, suvakkivasemmistolla ei ole muuta kuin joka kesäinen rasismikuume. Lämpököhän sen saa aikaseksi vai mikä? Natseja nähdään siellä ja täällä, mutta ei omassa fasistipesässä, jossa vasta todelliset natsit löytyvät. Kaikkea haluttaisiin kontrolloida muilta ihmisiltä: ajatuksia, mielipiteitä, juomista, syömistä, lukemista, kirjoituksia. jopa ylen lähetyksiä valvoa, kuka mitäkin katsoo tai kuuntelee. Onneksi pian on taas syksy.

    • Anonyymi

      Keskustelun etusivu
      Aiheet listaus
      Listaukset
      Parhaat

      UUSI
      Etsi aihealuetta

      KAIKKI AIHEET NYKYINEN AIHE
      Paikkakunnat
      Suhteet
      Terveys
      Viihde ja kulttuuri
      Yhteiskunta
      Näytä lisää

      Yhteiskunta
      Politiikka
      Hallitus
      Persujen politiikka kohdistuukin persuihin ei kokoomuksen miljonäär

      Anonyymi-ap
      2024-06-16 11:46:41
      Ilmoita
      🌹👺🛵🦽🛴
      Persujen politiikka kohdistuukin persuihin ei kokoomuksen miljonäärisukuun
      Pelle peersut tajuu että heihinhän leikkausket kohdistuu ei momimiljonääreihin joiden kanssa yehdään leikauapolitiikkaa
      Aika hassua vai

      Osa perussuomalaisia eduskuntavaaleissa äänestäneistä alkaa hahmottamaan, että hallituksen tekemät päätökset, kuten leikkaukset sosiaaliturvaan, koskettavat heitä itseään, riikka petos purra sanoo.
      Niistä ensimmäisenä hän mainitsee protestiäänestämisen perussuomalaisten tekemää hallituspolitiikkaa vastaan.
      Perussuomalaiset kuuluu puolueisiin, joiden äänestäjät ovat epävarmoja. Tästä syystä puolue on yleensä hyötynyt korkeasta äänestysprosentista, Lehtinen sanoo.

      Lehtisen mukaan perussuomalaiset eivät onnistuneet tavoittamaan europarlamenttivaaleissa edes vakikannattajiaan – saatika nukkuvia, epävarmoja äänestäjiä.

      – Osa perussuomalaisia eduskuntavaaleissa äänestäneistä alkaa hahmottamaan, että hallituksen tekemät päätökset, kuten leikkaukset sosiaaliturvaan, koskettavat heitä itseään, Lehtinen sanoo.

      Äänestä SDP se in työläiperheen asialla

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2453
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1115
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1004
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      883
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      40
      790
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe