Sanna sai rinnalleen toisen vahvan naisen Li Anderssonin. Saarikko on ylpeä

Anonyymi-ap

naisten noususta politiikan huipulle! Sanna ja Li näyttivät tuulipuku pankkopösilöille kaapin paikan. Syrjäseudulla ukkojen parrat taas pärisee ja mopot kulkee pirtistä pirttiin. Turpea kepuisäntä katselee epäilevästi emäntäänsä ja sivelee kirveen vartta.

9

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomalaiset miehet on jotekin jämähtäneet suomettumisen aikaan ja ovat hyvin vanhoillisia, osa jopa kiihkouskovasia, ei heistä ole nykyajan politiikkaan enää.

      • Anonyymi

        Kyllä, se on jo alkanut. Persujen EU edustaja on sateenkaari Tynkkynen rinnallaan hyvin pukeutuva Alan. Myös Ano Turtiainen on alkanut taas käyttämään kukkamekkoa. Emännät huokaisee helpotuksesta, kun se äheltävä läski ei ängeä päälle huohottamaan. Saunailloissa voivat miehet keskenään laittaa ihrat liikkeelle. Maaseudun nainen näkee vapauden valon ensimmäisen kerran! Kiitos Sanna ja Tynkkynen. Toivottavasti Kulmuni polttaa rintsikkansa ja vapauttaa itsensä!


    • Anonyymi

      Mikä on ilmiön vastakohta?

      SOKEITA PISTEITÄ, TAHALLISIA, TAHATTOMIA VÄÄRINYMMÄRTÄMISIÄ JA TUOMIOITA: Ketkä ovat himoista nauttijoita, ketkä niiden kohteeksi joutuneita tai niistä kärsiviä? Onko olemassa juoruamisen himo, julkisuuden himo…?

      Lihan himo: Yleensä nuoret ja aikuiset.
      Seksuaalikysymykset ovat syntilistalla korkeimmalla henkilöillä, jotka itse, esimerkiksi iän suhteen ovat sivuuttaneet itse kaikki tarpeensa seksuaalisuuteen. Moralismin suurin aalto noissa kysymyksissä on keski-iän ylittäneissä.

      Vallan himo: Yleensä kaiken ikäiset nykyään, kulttuuristakin riippuen. Mutta pääsääntöisesti vallan himo pakottaa ja synnin orjuuttaa eniten keski-ikäisiä.
      Vallanhimo on osa ihmisen maallisen kunnian kalastelua. Vallanhimo on myös itsensä muita tarkeämmäksi, ylemmäksi ja merkityksellisemmäksi pyrkimistä.
      Vallanhimon innokkaimmat kriitikot ovat ne, joilla itsellä, eikä heidän läheisillään ole asemaa vallan verkostoissa ja jotka mielivalta on alistanut epäreiluun tai epäoikeudenmukaiseen yhteiskunnalliseen ja henkilökohtaiseen asemaan.

      Kunnian himo: Yleensä keski-ikäiset ja vanhemmat. Kunnianhimo näkyy pyrkimyksinä sijoittua ihmiselle merkityksellisissä arvoverkoissa etupenkkiläisiksi, määrääjiksi, määrittelijöiksi, tuomitsijoiksi, jne. ( Saada myös rintapieliinsä runsaimmin killuttimia…)
      Kunnianhimon innokkaimmat kriitikot ovat ne, joilla ei ole asemaa kunniaverkosoissa.
      Yhteiskunnasta syrjäytetyt, joista monet tekevät jopa itsemurhia osattomuuttaan. Himo tulla valituksi?

      Rahan himo: Yleensä kaiken ikäiset. Mutta monien mielestä rahanhimo on suurimmillaan vanhuudessa. Rahanhimo on osa vapaudenkaipuuta, riippumattomuuden kaipuuta, osallisuuksien kaipuuta, turvan kaipuuta jne. Jos saa hankituksi riittävästi rahaa, voi olla turvassa, jossa muut pahantahtoiset piirit ja tekijät näyttävät olevan ulkopuolella omasta elämästä pilaavia vaikuttajia. Riippumattomuus on kuin itämaisen uskonnon nirvana. Samalla riippumattomuus voi kanavoitua moraaliseksi ja elämän koreuden vapaudeksi itse päättää. Raamatussa on useita kertomuksia mammonan palvonnasta ja siitä aiheutuvista seurauksista. Esim. ”…Ihminen ei voi palvella kahta herraa…”
      Suurimmat kriitikot ovat ne, jotka eivät ole saavuttaneet taloudellista riippumattomuutta tai joiden selviäminen edellyttää tulonjakoa heidän hyväkseen, jotta he selviävät tai kokevat osallisuutta. Myös ne, jotka kokevat, että heidän varallisuudellaan ei saavuta niitä tavoitteita esim. omistuksen, kokemusten, henkilöbrändin, osallisuuden, elämän koreuden, harrastusten, talojen, autojen jne. jne. suhteen.

      Penseyden himo
      Riippumattomuus mistään ja tunteiden kieltäminen. Se voi koskea kaikenikäisiä ja kaikissa kulttuureissa. Penseydenhimon suurimmat vastustajat ovat niitä, joille muiden alistaminen, muita paremmaksi kokeminen ja sen pakkonäyttäminen, oman kunnian havainnoinnin pakottava korostaminen jne. ovat osa vallanhimon herkullisiksi kokemiaan ja muita valtansa alle hamuavia ilmentymiä. Elämänkierron pakottavista riippuvuussuhteista irtautuminen, nirvana, on osa itämaista ajattelua.

      Tuomitsemisen Himo
      Sadistinen tarve alistaa toisia ihmisiä ja kostaa toisille. Tämä on erittäin laaja himojen osa-alue ja olennaisesti liittyy juuri sadistisiin taipumuksiin ihmisessä. Kuulin yhdeltä puperteetti-iässä olevalta oppilaalta luottamuksellisessa keskustelussa, että hänestä tuntuu ihanalta tuomita muita valtansa alle ja esim. lyödä toisia. Yksi poliisi kertoi valtansa alistaa ja tuomita olevan hänestä mentaalisesti palkitsevaa. Hän oli etsinyt jopa tilanteita, joissa sai nauttia tuomitsemisen himosta. Yksi varatuomari totesi nauttivansa syyttämisestä ja tuomitsemisesta. Hän sanoi olevansa luonteeltaan mielellään syyttäjä.

      Onko olemassa?:

      Karkin himo, makean himo, näyttämisen himo, kokemisen himo, estetiikan himo, taiteen himo, liikunnan himo, autolla ajamisen himo, kaikesta irtautumisen himo, turvan himo, uimisen himo, polkupyörällä ajamisen himo, himo harrastaa jotakin, hyväksytyksi tulemisen himo… Miten himojen ja tarpeiden ja inhimillisyyden ja addiktioiden käsitteet kietoutuvat toisiinsa? Onko olemassa empatian himo ja esim. armahtamisen himo? Mitä muita himoja on? Kirjoita sinäkin, jos keksit mitkä himot ihmisiä riivaavat, alistavat synnin houkutuksille ja synnin tai muuhun orjuuteen?

      Olisiko tässä hyvä tutkimusongelma väitöskirjaakin suunnittelevalle; sosiaalipsykologeille, uskontotieteilijöille, oikeustieteilijälle, opettajille, filosofeille jne. (8?(( vai (8^))

      Julma Valta
      Rasvatun salaman katu 10
      00 00 1 Mielimaisema

      • Anonyymi

        Sinua auttaa noissa ongelmissa Tapio Puolimatka, kiihkouskovainen lihan himosta piiskalla hoitava.


    • Anonyymi

      Syrjäseudun tuulipuvut ihan äimänä, maaseudulla ei riitä edes naisia enää kaikille ja mamut vie loput ja siinä samalla tuet. Nyt on maaseudulla taas vainiovalkeiden paikka!

    • Anonyymi

      Meillä politiikan nykyiset tähdet on naisia! Persuissa Tynkkynen, melkein nainen.

    • Anonyymi

      Suomen vahvat naiseet laittoivat ojennukseen nämä syrjäseutujen protestipuolueet, eli vapauden liitot, vkkn ja muut hörhöt. Tuulipuku machot on leikattuja kisuja.

    • Anonyymi

      Anneli Saarikko poliitikkona ylensyövänä vaatii muilta sen, mihin hän ei kykene.
      Kuten, vaikkapa kengännauhojen kiinni laittamiseen vapaasti seisoen.
      Näin me osaamme suhteuttaa hänen tekemiset.

    • Anonyymi

      Kepulimiehet sentään osaa puhua lipevästi paskaa maataloustukia vältellen, kokkarit ei osaa sitäkään.
      Siksi ne kokkarit ajavatkin Suomesta Amerikkaa, missä huijaaminen on "business as usuall".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      125
      2964
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1245
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1231
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      990
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      48
      901
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe