Loimijokeen hukkunut

Anonyymi-ap

Eilen on loimijokeen hukkunut joku nainen. Mahtoiko olla Loimaalla vai Alastarolla. On niin vaarallista kun Mäenpään sillaltakin nuoriso hyppii jokeen, koska käy vahinko sielläkin

83

3092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kesällä vai talvella

    • Anonyymi

      Onkohan ollut uimassa vai pudonnut veneestä tai rannalta?

      • Anonyymi

        No siinähän ne vaihtoehdot onkin!


    • Anonyymi

      En vaan tiedä. Loimaan lehdestä vaan tuli tieto tablettiin viesti. Että poliisit löysi klo 23 jälkeen loimijoesta elottoman naisen joka elvytyksistä huolimatta menehtyi. Tiistain Loimaan lehdessä on varmasti enemmän tietoo

    • Anonyymi

      Tietenkin vaihtoehtona on myös että James Bond pudotti lentokoneesta.

      • Anonyymi

        No tää on ihan tosi juttu. Vaikka pistitkin vitsiks


      • Anonyymi

        Mee Loimaan lehti.fi ja lue sieltä, se on etusivulla


    • Anonyymi

      Turun sanomassa lukee että tämä on tapahtunut vesikoskella

    • Anonyymi

      Onko kukaan kuullut kuka siellä vesikoskella hukkui, oliko nuori nainen vai vanhempi nainen ja mihin kohtaan hukkui

      • Anonyymi

        Tilannehuoneen täplä on suunnilleen Parkin ja Kartanonmäenvälissä eli ehkä Myrskylinnankadulla tai Nahinlahdenkadulla sattunut tämä onnettomuus. Varmaankin joku sairauskohtaus/kova lihaskramppi ja tippunut laiturilta tai uidessa.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Ei ole sitten mitään kuulunut kuka oli jokeen pudonnut nainen

      • Anonyymi

        Joo en ole myöskään kuullut mitää. Eipä sillä, en tunne ketää niiltä main. Koska rikosta ei epäillä, tästä ei ylipäänsä tulla enempää tiedottamaan.

        Muuten, noi Tilannehuoneen täplät ei aina ole ihan oikeissa paikossa.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Kumma kun sitä hirvikoskelaista 74 v miestä ei sieltä joesta oo löydetty koska siellä hän se todennäköisesti on

    • Anonyymi

      Opettaja joka teki itselleen betonista kengät... :(

      • Anonyymi

        Mitä tarkoittaa teki betonista itselleen kengät?????


    • Anonyymi

      Mikä opettaja?

    • Anonyymi

      Opettaja, jota eläkeläismies piinasi vuosikymmenen ajan?

      • Anonyymi

        Onkos tän eläkeläismiehen nimikirjaimet E A. tällänen mies ainakin tässä kaupungissa aamuisin ajelee autolla hiljalleen perässä. Iästä en tiedä mut aika vanha ja lihava


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkos tän eläkeläismiehen nimikirjaimet E A. tällänen mies ainakin tässä kaupungissa aamuisin ajelee autolla hiljalleen perässä. Iästä en tiedä mut aika vanha ja lihava

        Ei ole kyseessä hän


    • Anonyymi

      En ole kuullutkaan mistään opettajasta ja piinaamisesta ei se sit ainakaan julkinen juttu ollut

      • Anonyymi

        Mikä juttu nyt sitten noin raskaaseen päätökseen johti`? 😢
        Ei kai vaan joku sellanen, että ukon lapsi ei saanut tarpeeksi hyviä numeroita ilman perustetta ja sitten rupes haukkuun huora, pedofiili yms!!! 😡 Amerikassa tulis pitkä "kakku", mut täällä ei mitään tai pikku sakko ja vankilaan pistetään pikku hamppufarmarit ja pikku vero- ja talousrikosten tekijät

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Turun ja Helsingin Sanomissa on jutut siitä opettajan tapauksesta olleet viime viikkoina.

    • Anonyymi

      Ai, no ei tuu kumpaakaan lehteä enkä tunne ketään opettajaakaan vesikoskelta, vaikka paljon tunnenkin ihmisiä mutta vesikoski on aika vieras paikka

    • Anonyymi

      No tää opettajakin oli tietysti jo eläkkeellä ja miks ei tehnyt häirinnästä poliisi ilmoitusta ja hakenut lähestymis kieltoo

    • Anonyymi

      Ei ollut eläkkeellä

    • Anonyymi

      LEMMENKIPEÄ eläkeläismies vainosi opettajanaista yli kymmenen vuoden ajan. Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi miehen sakkorangaistukseen vainoamisesta heinäkuun alussa. Miestä ei tuomittu vankeuteen, sillä oikeuden arvion mukaan miehen toiminta ei ollut uhkaavaa vaan motiivina oli seuran kaipuu.

      Vuonna 1948 syntynyt mies ihastui naapurissa asuneeseen opettajaan jo vuonna 2012 sen jälkeen, kun hän oli antanut naiselle kyydin töihin.

      Mies kävi useita kertoja naisen ovella pyytämässä tätä kahville. Kun nainen lähti kävellen aamulla töihin, mies käveli usein häntä vastaan. Mies antoi naiselle joululahjan, jonka nainen palautti miehelle.

      Nainen muutti toukokuussa 2018. Muuton jälkeen hän huomasi nopeasti, että eläkeläinen liikkui nyt hänen uuden asuntonsa liepeillä.

      Miehen toiminta muuttui yhä röyhkeämmäksi, sillä hän tuli naisen koulun kevätjuhliin kuvaamaan naista. Naisen kollega pyysi miestä poistumaan koulun alueelta.

      KUN koulujen kesälomat päättyivät, mies palasi koulun liepeille. Naisen kollega huomasi miehen piilottelemassa koulun lähellä olevassa pusikossa.

      Koulun oppilaat ilmoittivat opettajille, että eläkeläismies oli pyytänyt heitä ottamaan kuvia opettajanaisesta rahaa vastaan. Tällöin koulusta otettiin yhteyttä poliisiin. Kun poliisi kävi jututtamassa eläkeläismiestä, tämä kertoi haluavansa seurustella opettajan kanssa. Tapauksesta ei tehty rikosilmoitusta, mutta poliisin jututuksen jälkeen mies ei lähestynyt naista muutamaan vuoteen.

      Syyskuussa 2021 mies alkoi taas puhua opettajanaiselle. Yli 70-vuotias mies seurasi naista lukuisia kertoja, kun tämä oli esimerkiksi menossa ostoksille. Kun mies lähestyi naista kaupan parkkipaikalla, nainen käski miehen poistua.

      Seuraavana vuonna opettaja oli myymässä oppilaidensa kanssa kakkuja koulun syystorilla. Eläkeläismies tuli naamioituneena paikalle videokameran kanssa.

      Nainen teki miehen toiminnasta rikosilmoituksen viime vuonna. Hän kertoi syyskuussa poliisikuulustelussa, että hän ei pelännyt miestä, mutta oli aivan loppu tämän touhuun.

      VARSINAIS-SUOMEN käräjäoikeus käsitteli tapausta kesäkuun lopussa. Syyttäjä haki vuonna 1948 syntyneelle miehelle tuomiota vainoamisesta. Vuonna 2014 rikoslakiin lisätyn rikosnimikkeen minimirangaistus on sakkoja ja maksimirangaistus kaksi vuotta vankeutta.

      Rikosnimikkeessä on olennaista se, että kyseessä ei ole yksittäinen rikollinen teko, vaan osateoista muodostuva uhrin elämänlaatua vakavasti häiritsevä tila, joka voi muodostua erittäin pelottavaksi tai ahdistavaksi ja elämää hallitsevaksi.

      Oikeudessa eläkeläismies kiisti syytteen ja kertoi käyvänsä kävelylenkillä aamuisin ja iltapäivällä ja kohdanneensa opettajan sattumalta. Hän kertoi, että ei ollut ihastunut opettajaan vaan halusi tästä lenkkikaveria.

      Opettajanainen kuoli ennen oikeudenkäynnin alkua, joten oikeus joutui turvautumaan naisen esitutkintakertomukseen.

      Oikeus kuuli opettajan kollegaa, jolle opettaja oli kertonut eläkeläismiehen toiminnasta useita kertoja vuosien aikana. Eläkeläismies oli kävellyt useita kertoja koulun tiloissa, kunnes opettajia oli ohjeistettu, että miestä ei saa päästää sisälle kouluun.

      Oikeus tuomitsi miehen sakkorangaistukseen. Tuomio ei ole lainvoimainen.

    • Anonyymi

      Voi Jessus . Miks ei annettu lähestymiskieltoa. Ja miksei nainen muuttanut kauemmaksi.
      Ihan pöpihän tommonen mies on, todella vainooja, se ois kuulunut pöpilään. No kyllä ne tästä tulee ilmi ketkä olivat.

      • Anonyymi

        Lähestymiskielto on monesti yhtä tyhjän kanssa, valitettavasti ja samoin sakon kanssa niinku tässä tapauksessa tiedämme. Ihme jotenkin ettei enempää puuttunut virkakuntakaan, kun uhrina virkahenkilö. Kyllä tästä ukosta tosiaan olis pitänyt tehdä M1-lähete tms. tai jonkun olis pitänyt antaa riittävä uhka moisen lopettamiseksi. Tottakai saa ihastua mutta joku roti siinäkin!
        Muuten tuomitun ukon nimen saa käsittääkseni kertoa vaikkei tässä tullut yli 2 v. vankeutta niin osaa muutkin naiset varautua. Salaamisperusteet ei nyt tule kyseeseen.
        PS. taas niitä juttuja, että kerrotaan uhrin ammatti vaikkei sillä ole mitään tekemistä asiassa.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Järkyttävä juttu, jälkiviisaus on turhaa mutta olisipa tästä eläkeukosta aiemmin kerrottu, ehkä joku olisi voinut tarvittavin keinoin asiaan puuttua.

      • Anonyymi

        Niinpä,ja se ukko tietysti asu kans vesikoskella. Ihan varmaan ois saanut jonkulta apua


    • Anonyymi

      Onko tuo ylle kopsattu juttu ollu turkkarissa ja jos on niin milloin?

    • Anonyymi

      10.7. oli hesarin sivuilla oli tuo kopsattu juttu

    • Anonyymi

      Minkä ikäinen tää opettaja sit oli

    • Anonyymi

      löytyi turkkarinkin uutinen:
      4.7. Lauri Höyssä
      TS Loimaa

      Eläkkeellä oleva mies seurasi aiemmin naapurissaan asunutta naista häiritsevästi vuosien ajan Loimaalla.

      Häiritsevän toiminnan väitettiin jatkuneen vuodesta 2014 asti, mutta Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi miehen vuodesta 2018 asti jatkuneesta vainoamisesta, koska näki, ettei aikaisempaa toimintaa voitu todistaa.

      Mies oli usein kaupan parkkipaikalla odottamassa, kun nainen tuli tekemään ostoksia. Parkkipaikalla mies kutsui naisen useaan kertaan kylään tai kahville tämän kieltäytymisistä huolimatta. Kerran hän tarjosi 200 euroa siitä, että olisi saanut ottaa kuvan naisesta.

      Kerran miehen yritettyä päästä sisään naisen työpaikalle paikalle oli kutsuttu poliisi, joka oli puhutellut miestä. Tämän jälkeen mies ei hetkeen uskaltanut puhua naiselle, mutta seuraaminen jatkui.

      Jonkin ajan kuluttua puhuttelusta mies oli palannut takaisin aikaisemman kaltaiseen toimintaan.

      Nainen oli asunut miehen kanssa samalla kadulla 2010-luvun alkupuolella. Nainen myi asuntonsa ja muutti toisaalle kaupungissa, mutta tämä ei saanut häiritsevää seuraamista loppumaan.

      Mies oli naisen kertoman mukaan seurannut tätä töistä kotiin saadakseen uuden osoitteen selville. Hän myös kertoi kollegan nähneen miehen tämän työpaikan lähellä piileskelemässä puskissa.

      Mies kiisti syyllistyneensä rikokseen ja kertoi lähestyneensä naista oltuaan yksinäinen ja haluttuaan seuraa. Hän kertoi, ettei ymmärtänyt, miksi nainen oli kiihtynyt tämän kutsuista kyläilemään.

      Käräjäoikeus näki, että miehen oli ymmärrettävä jatkuvasta seurasta kieltäytymisestä ja poliisin puhuttelusta, että hänen toimintansa ahdisti naista. Näin ollen hän vainosi naista tahallisesti.

      Mies tuomittiin vainoamisesta 60 päiväsakkoon. Hänen tuloillaan maksettavaa kertyi 1 380 euroa.

      Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, vaan siitä voi valittaa hovioikeuteen.

    • Anonyymi

      Tarttis tommosen ukonkin nimi tietää jos rupee muitakin seuraamaan niin tietää soittaa poliisit seuraamaan sitä

    • Anonyymi

      Kuulin et opettaja ois ollut yhteiskoulusta, mut ei oo varmaa. Mistä tietää ketä ukko nyt rupee vainoomaan

      • Anonyymi

        Keskuskoulusta oli


    • Anonyymi

      Kävin ton turkkarin jutun lukemassa kirjastossa mut Helsingin Sanomien juttua en löytänyt

    • Anonyymi

      HS:n juttu taisi olla vain netissä. Niin, oliko keskuskoulun opettaja, koska jutussa kerrottiin piinaajan tulleen koulun syysmyyjäisiin ja keskuskoululla sellaiset syyskuussa -22 ainakin oli.

    • Anonyymi

      Joo niin taisi olla katoin opettajan kuvan netistä, nätti nainen ja asui läheisiä ribbonia

    • Anonyymi

      Oli keskuskoulun opettaja. Nimikin jo tiedetään ja näöltä tunsin hänet

    • Anonyymi

      Kyllä oli keskuskoulusta

    • Anonyymi

      Miksi kaivelette poismenneiden ihmisten asioita? Epäkunnioittavaa asianomaista sekä lähipiiriä kohtaan. Annetaan kuolleiden levätä rauhassa.

    • Anonyymi

      Annetaan uhrille jo rauha mutta vainoojan nimi olisi pitänyt varoitukseksi mainita.

      • Anonyymi

        Mies tarvitsee ammattiapua, ei sitä, että julkisesti häpäistään.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä että naiset tietää varoa, hänet täytyy saattaa vastuuseen teoistaan ja todella AMMATTIAPUA


    • Anonyymi

      Tuota miestä pitää auttaa oikein kunnolla, lun vaan tietäsi kenestä on kyse. Mies, s 1948, … Ideoita?

      • Anonyymi

        No sinäkö sitä miestä nyt sitten henkilökohtaisesti menet auttamaan, vai mikä hinku sinulla on tonkia ventovieraiden asioita? Tässä loimaalaisen yksi epämiellyttävimmistä piirteistä; juorutaan niin, ettei housuissaan meinata pysyä.


    • Anonyymi

      Ideoita?? Ai ajattelit että aletaan veikkailemaan ja heittelemään kehiin nimiä?

      Kuka sitäpaitsi sanoi että nainen hukuttautui tuon vainoajan takia?

      • Anonyymi

        Joillain palstoilla on aina kauhee kirjainleikki koskien uheja ja tekijöitä. Mulla on pikku aavistus kuka voisi olla uhri. Kuvassa jotenkin tuttu mutta nimi ei kerro mitään. Ei siellä ole ketään mun tuttuja, ei näimmä enää mun kanssa melkein samoilta kulmilta kotoisin olevaa opea. Ukon nimen saisi tosiaan kertoakin. Kovin paljoa ei varmaan ole nyt 76-vuotiaita ukkoja, joilla pakkomielle naisiin liittyen. Tuskin mikään apu enää auttaa, uhrista puhumattakaan. Jos huomioidaan ikä niin dementoiviin sairauksiin voi joskus liittyä addiktoivaa ja pakkokäytöstä. Hukuttautumiseen vihjas eräs nimimerkki 12.7.

        lajijasuris


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joillain palstoilla on aina kauhee kirjainleikki koskien uheja ja tekijöitä. Mulla on pikku aavistus kuka voisi olla uhri. Kuvassa jotenkin tuttu mutta nimi ei kerro mitään. Ei siellä ole ketään mun tuttuja, ei näimmä enää mun kanssa melkein samoilta kulmilta kotoisin olevaa opea. Ukon nimen saisi tosiaan kertoakin. Kovin paljoa ei varmaan ole nyt 76-vuotiaita ukkoja, joilla pakkomielle naisiin liittyen. Tuskin mikään apu enää auttaa, uhrista puhumattakaan. Jos huomioidaan ikä niin dementoiviin sairauksiin voi joskus liittyä addiktoivaa ja pakkokäytöstä. Hukuttautumiseen vihjas eräs nimimerkki 12.7.

        lajijasuris

        Mullekin oli kuvassa tuttu ,mutta nimee en tiennyt. Oon ehkä nähnyt kirpparilla tai kaupassa tän opettajan


    • Anonyymi

      Mulla on pieni aavistus miehestä kuka vois olla ja ikäkin sopisi. Seurataan tilannetta

    • Anonyymi

      Ei tänne nimiä saa laittaa

    • Anonyymi

      Ihmiset ovat uteliaita kun jotain järkyttävää tapahtuu mutta entisaikaan olis heti lehdessä nimet ja iät kerrottu eikä olis spekulaatiot lähteneet laukalle

    • Anonyymi

      Miehen täytyy mennä psykiatrille. Ja sitä kautta hoitoon

      • Anonyymi

        Olis pitänyt jo kauan sitten. Mä en ymmärrä miksei meillä ole pakkohoitoa tämmösille, ei edes siinä vaiheessa, kun on jo tuomionkin saanut.

        PS. Saa tänne laittaa nimiä mutta ei saa riepotella miten tahtoo. Tuomio on pääsääntöisesti julkinen ja jokainen voi asiakirjan tilata emaililla tai noutaa oikeuden kansliasta.

        lajijasuris


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olis pitänyt jo kauan sitten. Mä en ymmärrä miksei meillä ole pakkohoitoa tämmösille, ei edes siinä vaiheessa, kun on jo tuomionkin saanut.

        PS. Saa tänne laittaa nimiä mutta ei saa riepotella miten tahtoo. Tuomio on pääsääntöisesti julkinen ja jokainen voi asiakirjan tilata emaililla tai noutaa oikeuden kansliasta.

        lajijasuris

        Pakkohoito on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat akuutisti avun tarpeessa, eli oma tai toisen henki on mielenterveydellisistä syistä vaarantunut. Eli siis tässä tapauksessa uhri olisi ollut siihen arvioitavissa pakkohoidettava, ei tekijä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakkohoito on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat akuutisti avun tarpeessa, eli oma tai toisen henki on mielenterveydellisistä syistä vaarantunut. Eli siis tässä tapauksessa uhri olisi ollut siihen arvioitavissa pakkohoidettava, ei tekijä.

        Juu juu tiedetään ja muuten, kyllä noitakin tulkitaan miten sattuu, mutta tarkoitin miksei meillä ole semmosia määräyksiä millä kyseiset tyypit myös saataisiin hoitoon. Niinhän se tässäkin toisen henki vakavasti vaarantui lopulta traagisesti sikäli kuin voi päätellä tuomion pohjalta!

        lajijasuris


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu juu tiedetään ja muuten, kyllä noitakin tulkitaan miten sattuu, mutta tarkoitin miksei meillä ole semmosia määräyksiä millä kyseiset tyypit myös saataisiin hoitoon. Niinhän se tässäkin toisen henki vakavasti vaarantui lopulta traagisesti sikäli kuin voi päätellä tuomion pohjalta!

        lajijasuris

        No eihän sitä nyt etukäteen varmuuden vuoksi voi ketään pakkohoitaa, se on venäläisten tyyli se. Ja vaikeahan tuo olisi todistaa, että tuon miehen vuoksi otti itseltään hengen, saattaa olla pitkäaikaisia mielenterveyspulmia jo ihan ennestäänkin. Kyllä jokainen omista valinnoistaan kantaa vastuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eihän sitä nyt etukäteen varmuuden vuoksi voi ketään pakkohoitaa, se on venäläisten tyyli se. Ja vaikeahan tuo olisi todistaa, että tuon miehen vuoksi otti itseltään hengen, saattaa olla pitkäaikaisia mielenterveyspulmia jo ihan ennestäänkin. Kyllä jokainen omista valinnoistaan kantaa vastuun.

        Nii tuo todistaminen voi olla vaikeeta ja totta tuokin, että voi olla muitakin mt-pulmia. Terveystiedoistahan noi voi johtaa eli jos jokin oireilu alkaa tietyn tapahtuman jälkeen eikä muuta syytä niin aika selvä peli käytännössä. On meilläkin psyykkisiä rikosnimitteitä ollut jo jonkin aikaa. Siinä vaiheessa kun poliisikin puhutteli ja ylipäänsä siitä käytöksestä on voitu havaita että enemmän pöpilätapaus kuin rikollinen, mutta kun ei ole keinoja. Nythän tämä ukko ei ole kantanut vastuuta, joku sakko ei merkkaa mitään, kun kävi niinku kävi.
        Katsoin nyt tuota yhtä viestiä uudestaan ja onko nyt niin että tuomio annettu juttu julkaistu vasta opettajan kuoleman jälkeen...

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Kyllä, opettaja ehti kuolla ensin.
      Opettajan ois kannattanut muuttaa pois loimaalta. Vaikka Turkuun ja käydä sieltä töissä

      • Anonyymi

        Turussa moni loimaalainen käy töissä ihan sinne muuttamattakin.


    • Anonyymi

      Niin käy, mutta tää opettaja olis siis joutunut käymään Turusta Loimaalla töissä. Ei olis tarvinnut pelätä vainoojaa

      • Anonyymi

        Miksei loimaan lehti ole tästä mitään kertonut ja parempi vaan jos tuosta vainoamisesta olisi ajoissa juoruttu ja vainooja olisi esille tullut, olisi voinut sosiaalinen paine teot pysäyttää.


    • Anonyymi

      Sitä minäkin ihmettelen. Se ois ollut tosi tärkeetä, ois voinut olla tilanne ihan toinen. Mahtaako miehen etunimi alkaa R- kirjaimella

      • Anonyymi

        Ei ala


    • Anonyymi

      En vähättele tuota vainoamista tai puolusta ko. miestä, mutta miksi ajattelette, että se oli syy siihen, miksi kyseinen nainen päätti päivänsä? Varmaan vaikutti elämänlaatuun, mutta syitä oli taatusti muita(kin).

      • Anonyymi

        Tämä ollut itselläkin mielessä. Opettajan työtä olisi löytynyt vaikka mistä, mutta oliko kenties juuret täällä eikä siksi halunnut muuttaa. Täällä töissä käynti olisi ollut laina lohtu, koska äijä kyttäs työmatkoilla ja kävihän se koulullakin.

        Niinkun täällä on jo ollut esillä, tapaus olisi ansainnut saada julkisuutta jo aiemmin esim. Loimaan Lehdessä, mutta opettajan olisi tätä itse pitänyt esittää. Miten olisi mahtanut päätoimittaja reagoida, kun aika vähän on paikallisiin asioihin isosti kantaa ottavia juttuja muutenkin ollut. Onhan sitä ollut oikeesti ihan turhia ahdistelujuttuja, esim. Rydmanin tapaus valtakunnan medioissa. Tässä oli sentään systemaattinen pitkäkestoinen vaino kyseessä.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Ei tiedetä mikä oli vainoomisen osuus lopulliseen ratkaisuun mutta miksi se piti vesikoskella tehdä, asuuko se äijä siinä kohdilla ja kuka hälytti apua, joo turha näitä miettiä mutta juttu jääny mietityttämään vaikkei asianosaiset ole ollenkaan tuttuja.

    • Anonyymi

      Mut siinä turkkarin jutussa lukee et se mieskin asuu kaupungissa. Ja Johan nyt hullunkin pitäs tajuta että nainen ei välitä kun ei koskaan lähtenyt minnekään kun ukko pyysi minkähän lainen auto sillä ukolla on että tietää varoo

    • Anonyymi

      Joku tässä jo aikaisemmin kirjoitti että opettaja teki betonista kengät itselleen, mitähän sekin tarkoitti. Yhtä hyvin opettaja ois voinut Tampereentie sillalta hypätä jokeen, miks vesikoski. Ei tietoo. Ehkä se mies sit asui siellä tai sit sillä oli joku kesämökki vesikoskella

    • Anonyymi

      En kyllä vesikoskella tiedä yhtään sen ikästä miestä asuvan, mut miehiä jolla on siellä kesämökki tiedän.
      Täytyy olla rikaskin jos yhdestä kuvasta ois 200€ maksanut. No se siitä

    • Anonyymi

      Alkaisiko sukunimi H lla

      • Anonyymi

        Ei kummankaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kummankaan.

        No voisitko kertoa etu ja sukunimen alkukirjaimet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No voisitko kertoa etu ja sukunimen alkukirjaimet

        Taitaa tämän palstan säännöt kieltää moisen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No voisitko kertoa etu ja sukunimen alkukirjaimet

        Mitä sinä sillä tiedolla teet, Juoruakka?


    • Anonyymi

      Se nyt on ihan sama. Tapahtunut mikä tapahtunut

      • Anonyymi

        Joo kunhan ei tapahtuisi enää kellekään toiselle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo kunhan ei tapahtuisi enää kellekään toiselle

        No mistä voi tietää kun ei tiedä varoo koko ukkoo kun ei tiedä kuka se on
        Ei se sit mikään kivan näköinen mies varmaankaan ollut kun ei opettajalle kelvannut


    • Anonyymi

      Suosittelisin myös poistaa tämä keskustelu. Haukutaan vaikka paikallisia yrittäjiä ja sekoitetaan kauppaan vielä politiikka.

      • Anonyymi

        Miksi sitten yrittäjiä pitäis ja saisi haukkua sen kummemmin vai onko sulla itsellä vain huonoja kokemuksia heistä...? Poliittisessa päätöksenteossa täällä kyllä olisi paljon korjattavaa.

        Tämmönen tapaus herättää isosti kiinnostusta ihmisissä ja varsinkin kun näyttää siltä, että tämä ukko epäsuorasti aiheutti opettajan kuoleman! Kyllä sillon pitää jo sietää julkisuutta ja myös negatiivista julkisuutta. Suomessa tuomitun nimi on lähtökohtaisesti kaikille avoin ja sen voi täällä kyllä kertoa, sillä tuomiolauselman voi kumminkin tilata sähköpostilla tai noutaa oikeuden kansliasta. Ei pidä rikostella sitten, jos ei siedä oikeutettua arvostelua!

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Nyt oli lajijasuriksella hyvä kommentti. Toi on niin totta

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9669
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      399
      4148
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      88
      2872
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2604
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      197
      2587
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      69
      1657
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1600
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1413
    Aihe