Viherpesu lisää ahdistusta ja psykologien tarvetta. Hävetkää maailmanlopun manaajat!!!

Anonyymi-ap

On väärin syyllistää suurituloisia ilmastokriisin kustannuksista. Heitä on pieni osa koko populaatiosta, ja ajavat sähköautoilla. Heidän voisi sanoa hoitaneen leiviskänsä. Entä muut?

Syy seuraus -ajatus ilmastokuorimituksen kustantamiseksi pitää lähteä aiheuttamisperiaatteesta. Ongelma on fossiiliset ja sademetsien hävittäminen. Muu on näpertelyä. Suomea koskee fossiilisista luopuminen. Suomen metsät on kunnossa. Niiden syyttely on harhaanjohtamista.

Fossiilisten käytöstä pitää luopua. Polttomoottoriauto on ok, jos siinä ei käytetä fossiilisia saastuttavia. Uudempi auto kuluttaa vähemmän. Se on parempi kuin vanha auto. Autojen vaihtamista uudemmaksi pitää tukea. Öljylämmitys pitää vaihtaa maalämpöön tai ilmavesilämmitykseen. Tähän pitää kohdistaa tukea. Auton vaihtotuki ja lämmitysjärjestelmän vaihtotuki pitää olla helppo käyttää. Tuki pitää saada heti kaupan yhteydessä. Teollisuuden fossiilisten käyttö pitää korvata muilla muodoilla. Sitä vaihtoa pitää tukea.

Mistä rahoitetaan? Kulutus on pahasta. Siitä pitää rangaista. Liikevaihtovero on kulutusvero. Jos halutaan kerätä rahaa fossiilista luopumistukiin, niin pitää nostaa liikevaihtoveroa. Itse asiassa, se rankaisee suurituloisia enemmän kuin pienituloisia, koska kaikki tulot menevät loppujen lopuksi kulutukseen. Mutta tuloveron nosto on väärä signaali ja johtaa veronkiertoon tavalla tai toisella. Professorin ajatus on outo ja absurdi.

Vielä on todettava, että päästökauppa on anekauppaa, jossa ostetaan lupa saastuttamiseen. Se ei vähennä ympäristön kuormitusta, vaan se siirtyy paikasta toiseen. Se on naurettavaa viherpesua, kansan kusetusta ja omantunnon lepyttämistä.

Lisäksi on todettava, että ennallistamisella ei ole mitään tekemistä ilmaston lämpenemisen kanssa. Siinä vihervasemmisto kusettaa kansaa ja nuoret naiset tulee höynäytettyä.

Ilmastokriisin toitottaminen lisää ahdistusta. Vihervasemmiston lopun manaaminen on lisännyt nuorten ahdistusta ja pelkoja. Synnytysten määräkin on laskenut, kun ei ole toivoa. Hävetkää populistit ja kaduilla istuskelijat!!!

La nina on jo tulossa. Ilmasto viilenee. Suomi on hiilineutraali. Nasa on sen mitannut. Ei mitään jotain sinne päin laskelmia ja olettamuksia, vaan mittaus, miten asiat on.

3

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ................ja se että suomi on ja pysyy hiilineutraalina johtuu siitä että istuva persujen johtama hallitus on rakentanut suomen ja venäjän ympärille kuplan.

      Täällä ollemme kaikki turvassa kaikilta saasteilta.
      Lukuunottamatta tietenkin viherwokevassareita joille hankitaan menolippu
      Mosambikiin.

    • Anonyymi

      Perse asfalttiin ja häiriö liikenteeseen. Saadaan lisää saastetta!

    • Anonyymi

      Sinäkö et keksi varakkaalle mitään muuta saastuttavaa, kuin auto?
      Kaikki kulutus saastuttaa. Kaikki! Kaikki mitä ostat, on tehty jossain jostain. Luonnonvaroja on kulutettu.

      Sähköautoon vetoaminen on suoranaista julmuutta, jos sillä selitetään sitä, että on tehty oma osuus ilmaston suojelemiseksi. Hyi sitä joka tuollaista leikkii. Tyhmää on helppo vedättää, mutta onko silti pakko?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe