Elämäntapatyöttömät elättävät persu Jotu Karjalaisen

Anonyymi-ap

Ajattelin ensin, että tuollainen Jotu Karjalainen on joku teeskentelevät trolli, niitähän persujen riveissä riittää, tyhjänpäiväisten onnenonkijoiden lisäksi.

Jotu kun kirjoittaa tuollaista:

"Ei välttämättä olekkaan, sosiaaliturva kumminkin mahdollistaa elämänvalinnat jotka eivät tue työllistymistä."

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-tuomaala/orpo-ja-purra-lakkauttavat-hallituksen-luottamusta-mittaavan-kansalaiskyselyn/#comment-4162180

Mutta hän näyttää tosiaan olevan jonkin sortin "yrittäjä":

https://hirvensalmelainen.fi/maalipontot-vaihtuivat-isomman-kaliiberin-savustusponttoon/

Hän siis "elättää itsensä" kiertämällä myymässä terveydelle vaarallista roskaruokaa, jota on tainnut itsekin "perheineen" syödä kuvasta päätellen.

Kun hän tuonkin ylläolevan kommenttinsa kirjoitti, mahtoiko käydä mielessä, ketkä niillä festareilla käyvät? Toki niillä ravaa henkisesti ilmeisesti lapsen asteelle jääneitä keskiluokkaisia keski-ikäisiäkin, kuten Riikka Purra katselemassa jättipenistä. Festarit kuitenkin edelleen ovat nuorison juttu, eikä monikaan suinkaan mene niille itse ansaitsemillaan rahoilla. Ideologisia vasemmistolaisia ja vihreitä on siinä joukossa muuta nuorisoa enemmän, sillä esim uskonnolliset nuoret ja nörtit, jotka keskimääräistä enemmän tosiaan tienaavat rahansa itse myös nuorina, eivät festareilla juuri käy.

Vaikea sanoa, minkä verran Jotu tienaa tuollaisella "busineksella", kuten on vaikea sanoa, mitä se yhteiskunnalle tuottaa. Maksa- ja syöpäsairaudet eivät ole halpoja hoitaa. Ajaessaan ympäri Suomea myymässä roskaruokaa hän saastuttaa ja pilaa ilmastoa.

Katkera mies hän kuitenkin on, ja kuvan mukaan ylipainoinen, eli hyvää vauhtia tulossa maksamaan veronmaksajille ties miten paljon ylimääräistä. Hän purkaa elämänsä paikallaan polkemista kuviteltuihin vihollisiin, kuten hänenkaltaisillaan on tapana. Epäilemättä hänen lähipiirissään on ammattijuoppoja ja saattaa olla, että Jotu itsekin on sitä ollut jossain vaiheessa. Sieltä maailmasta tuo tuollainen kuona keskustelupalstoille yleensä pursuaa.

Toivottavasti nyt sentään Li Andersson ei elätä käärmettä povellaan ostamalla Jotun roskaruokaa. Liihän on keskiluokkainen vähintään keskituloinen, joka käy festareilla.

Riikka kasvissyöjänä ei tietenkään eksy Jotun ruokittavaksi. Eikä aatemaailmaltaan todellisuudessa vihreänä tekisi sitä muutenkaan.

Persut yllättävät aina. En ikinä kuvitellut, että noin tyhmiä ihmisiä on oikeasti olemassa, mutta ilmeisesti niitä on. Mutta eivät he silti ilman Kremlin trollitukea olisi tuollaiseen asemaan maamme politiikassa päässeet. Ei noilla avuilla maassa, joka sentään vieläkin on suhteellisen korkealla PISA-tuloksissa.

3

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keinulaudan toinen pää ovat sitten Vihreät, jotka tosiaan suuressa porvarillisuuden vihassaan iskevät juuri tuollaisiin Jotuihin ja jos joku voima haluaa tuottaa epäjärjestystä ja epävakautta suomalaiseen politiikkaan, niin hänen kannattaa vaivihkaa tukea molempia ja kaiuttaa heidän räikeimpiä typeryyksiään.

      Vihreiden ratkaisut joka asiaan ovat sellaisia, että ne eivät ratkaise mitään eivätkä ne tarjoa mitään vaihtoehtoa kenellekään, joka ei aio alkaa down siftaavaksi risuparraksi. Kuten Jarkko Tontti sen totesi, Vihreät ovat angstisten ikiteinien joukko, jolla ei ole hajuakaan siitä, miten yhteiskunta toimii, saati miten luonto toimii. Sen sijaan heillä on aina jokin maailmanlopun visio, jolla he pelottelevat herkkähermoisia riveihinsä.

      Kyllä, ilmastonmuutos on tapahtumassa, ja on erittäin hyviä syitä uskoa, että ihmisen toimet vaikuttavat sen etenemiseen. Mutta ei, jääkarhut eivät ole kuolemassa sukupuuttoon, missään. Niiden määrät ovat lisääntyneet, koska myös ne hyötyvät lauhemmasta ilmastosta.

      Ilmastonmuutoksen vaarallisuus on tulevaisuudessa, joka tosin voi tulla oletettua nopeammin. Lastemme lapset kokevat seuraukset jo paljon kovemmin, niin hyvät kuin huonot. Kumpiakin varmasti tulee, vaikka emme vielä varmasti tiedä, mitä ne ovat.

      Sen paremmin persu-Jotut kuin huuhaa-vihreätkään eivät meitä siinäkään auta.

    • Anonyymi

      Eivätpä ole persuveljet tulleet Jotua puolustamaan.

    • Anonyymi

      Tällä kertaa Jotu on paljon enemmän oikeassa:

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jotukarjalainen/ei-nouse-eurooppa-ei/

      EU:ta voi ja tuleekin arvostella siitä, mihin se ei kykene, vaikka sen pitäisi.

      Keskustelu on järkevöitymässä sikäli, että jopa Li Andersson ja Purra löysivät euro-kysymyksessä hetkeksi toisensa vaaliväittelyissä. Kumpikaan ei tosin ollut aivan kartalla, mikä se todellinen ongelma siinä on, Li mielestäni oli vähän enemmän, ajattelijatyyppiä kun on, mutta siinä kumpikin oli täysin oikeassa, että siitä, ja myös yhteismarkkinoista ja EU:n päätöksentekoon liittyvistä ongelmista olisi syytä keskustella paljon nykyistä enemmän.

      Varsinkin niiden, joille EU edelleen on se unelma, pitäisi keskustella. Ukrainan sota muutti oman käsitykseni niin, että pidän EU:ta ehdottoman tarpeellisena yhteisten päätösten tekemiseen soveltuvana koneistona, mutta suoraan sanottuna silloin siitä pitäisi karsia kaikki taloushuuhaa pois eli ehdottomasti lakkauttaa yhteisvaluutta Saksan-Beneluxmaiden ulkopuolella (Puola voisi ehkä myös jäädä, se on niin kiinteästi osa samaa geotalousaluetta) ja siirtyä yhteismarkkinoissa riittävään sisäiseen protektionismiin, muuten kauppaahelpottavia rakenteita säilyttäen.

      Mikään ei viittaa, että siihen suuntaa oltaisiin menossa, eikä mikään viittaa, että sitä suuremmin haluttaisiin, joten sitten jatkossakin ongelmia riittää. Ainoastaan Ukrainan jälleenrakennusbuumi voi muuttaa näkymät valoisemmiksi, jos sen rahoituksesta syntyy joku sopu, mutta kun se buumi on ohi, ehkä noin 10-20 vuoden kuluttua, ovat ongelmat taas, yllätys yllätys, edessä. Ukrainan buumista huolimattakaan EU ei nykyisellä talousmallillaan voi ajaa vihreää siirtymää kuten sen pitäisi, joten se puoli asiaa tulee lirisemään saappaaseen joka tapauksessa.

      Asiat menevät kuten ne menevät, koska ihmiset ovat usein aika tolloja. Vasta lyötyään päänsä riittävän monta kertaa samaan seinään he alkavat harkita Specsaversillä käyntiä. Sillonkin he saattavat erehtyä ovesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      169
      3059
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      302
      2457
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      195
      1850
    4. 79
      1391
    5. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      82
      1357
    6. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      33
      1219
    7. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      339
      1170
    8. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      81
      1076
    9. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      184
      955
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      898
    Aihe