SAVUSTETTU KONJAKKI-VALKOSIPULI-CHILI-HUNAJA-FILEE.

Anonyymi-ap

Lähes mustaksi roikutettu härän sisäfilee kokonaisena. Viiltoja joihin murskattuja valkosipulinkynsiä sekä chilipalasia. Kokin injektioruiskulla lihaan hunajan ja konjakin sekoitus. Marinadi pelkkä Toro ja vakuumiin vuorokaudeksi jääkaappiin. Huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi ja pinnalle kauttaaltaan juoksevalla hunajalla sively ja runsaasti mustaa pippuria. Kaasugrillin vasemman polttimon päälle foliorasiaan tai metalliastiaan omenapuun palasia ja pari sokerin palasta, ei lastuja, sekä hieman syrjempään pieni kupillinen konjakkia höyrystymään. Kokin keittiötoholla pinnan ruskistaminen ja wifilämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan. Liha grillin oikealle puolen kakkoshyllylle ja grillin lämpötila noin 100 - 120 astetta. Hyvissä ajoin ennen haluttua lihan sisälämpötilaa liha pois grillistä ja folioon vetäytymään. Tarjoillaan viipaleina vapaavalintaisten lisukkeiden kanssa, ruokajuomana vahva Toro.

Ei sovellu kotinsa ja mökkinsä maksaneelle kaljankittaajalle, joka kokee tonnikalapihvin pakasteranskalaisten ja ketsupin kanssa olevan laaturuokaa polleillen viikottaisen olutannoksensa olevan liian hinnakas koffimiehille.

> § <

42

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kamera kateissa? Vai osaaminen?

      • Anonyymi

        Luulenpa että molemmat.


    • Anonyymi

      Ruoanlaiton teoreettinen fyysikko Senssu yhdistelee googlea vilkkaaseen mielikuvitukseensa ja ainaiseen sekoiluun hunajaruiskujen kanssa kera kokin keittiötohojen. Tuolla keksimälläsi yhdistelmäreseptillä pilataan takuuvarmasti se sinun mielikuvitushäränsisäfileesi.

      Hyvään lihaan ei tungeta mitään sisään vaan lihan kuuluu maistua sille lihalle mitä se on ja muu makumaailma on lihan ulkopuolella. Hunajaa käytetään lähinnä hapanimelä-yhdistelmissä side dishissä eikä härän sisäfilepihvin sisällä.
      Ammattikokit tulisi todella surulliseksi tuosta reseptistäsi jonka lopputulos on selvillä jokaiselle joka joskus on ruokaa laittanut.

      • Anonyymi

        Aha, joo kuten sanottu, tällä palstalla oppii aina jotain uutta.

        No miltä maistui kyseiset ....

        https://aijaa.com/YoCMkz

        Entä miksi ylipäätään lihoja marinoidaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aha, joo kuten sanottu, tällä palstalla oppii aina jotain uutta.

        No miltä maistui kyseiset ....

        https://aijaa.com/YoCMkz

        Entä miksi ylipäätään lihoja marinoidaan?

        Pilaantuneet lihat marinoidaan. Näin niistä saadaan syöntikelpoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aha, joo kuten sanottu, tällä palstalla oppii aina jotain uutta.

        No miltä maistui kyseiset ....

        https://aijaa.com/YoCMkz

        Entä miksi ylipäätään lihoja marinoidaan?

        Noh, tuossa on kuitenkin kuva, kerropa miksi sinä et saa kuvattua tuotoksiasi?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ruiskutetaanko tuossa ohjeessa kokin injektioruiskulla naudan sisäfileeseen hunajan ja konjakin sekoitusta? Siitähän tässä keskustelussa oli kyse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hunajaa .....

        https://www.is.fi/ruokala/resepti/art-2000001009249.html

        Ja lisää hunajaa ...

        https://yhteishyva.fi/reseptit/pistaasikuorrutettu-sisafilee/recipe-24064

        Eipä noissakaan resepteissä ruiskuteta kokin injektioruiskulla naudan sisäfileeseen hunajan ja konjakin sekoitusta.

        Oletko sinä oikeasti noin tyhmä vai esitätkö vain?

        Laita linkki edes yhdestä reseptistä, missä kokin injektioruiskulla ruiskutetaan naudan sisäfileeseen hunajan ja konjakin sekoitusta.


    • Anonyymi

      Mitä parempi pihvi, sitä vähemmän mausteita ja kikkailua.

      VALMISTUSOHJE

      Arvokas wagyu-liha sulaa suuhun kuin voi! Tämä lihamaailman kunkku on runsaasti marmoroitunutta ja aromikasta. Pysyttele Wagyun kanssa yksinkertaisissa ainesosissa, jotta et peitä makuja tai tee annoksesta liian tuhtia.

      1. Nosta pihvi huoneenlämpöön noin 30-60 min ennen paistamista.

      2. Mausta pihvi sormisuolalla. Voit lisätä myös pienen ripauksen pippuria. Tämän kummempia mausteita et tarvitse!

      3. Ota valurautapannu (perinteinen paistinpannukin käy) ja aseta se liedelle keskilämmölle. Anna pannun lämmetä.

      4. Paina pihvin ympärillä olevaa rasvaista puolta kuumaan pannuun. Rasva alkaa sulaa ja estää pihviä tarttumasta pannuun kiinni. Voit toki käyttää myös pienen määrän voita paistamiseen, mutta se ei ole todellakaan välttämätöntä.

      5. Laita pihvi kuumalle pannulle ja paista noin 1,5 minuuttia per puoli.

      6. Nosta pihvi pois pannulta ja anna levätä noin 5 min ennen kuin leikkaat pihvin ohuiksi viipaleiksi. Pihvi on niin runsas ja rasvainen, että se kannattaa nauttia ohuina viipaleina esimerkiksi paistettujen kasviksien kanssa.

      TARINAN OPETUS: Älä hyvä mies pilaa hyvää pihviä/lihaa tunkemalla siihen kaiken maailman sörsseleitä ja valkosipuleita sisään. Halvalle lihalle sen voi tehdä, kun itse lihassa ei ole makua.

      • Anonyymi

        Älä hyvä mies laita pippuria pihviisi, silloinhan pihvisi maistuu pippurille.

        Niin ja tottakai sinä valmistat vain lihamaailman kunkkuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä hyvä mies laita pippuria pihviisi, silloinhan pihvisi maistuu pippurille.

        Niin ja tottakai sinä valmistat vain lihamaailman kunkkuja.

        Härän sisäfileestähän sinä puhut ja lihan laadun valinnan merkityksestä lopputulokselle mutta heti perään olet tunkemassa siihen huippuluokan härkään kaikki mausteet, marinadit hunajat valkosipulit konjakit ja tohottelet menemään kuin Mr Bean omalla reseptillä. Tuo on hörhöilyä eikä kokkaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Härän sisäfileestähän sinä puhut ja lihan laadun valinnan merkityksestä lopputulokselle mutta heti perään olet tunkemassa siihen huippuluokan härkään kaikki mausteet, marinadit hunajat valkosipulit konjakit ja tohottelet menemään kuin Mr Bean omalla reseptillä. Tuo on hörhöilyä eikä kokkaamista.

        Kiitos, sain mitä odotinkin, juntin pärrän.

        Nauti sinä fileesi niin kuin valmistat, ole hyvä, minä omalla tavallani.

        Nyt voit jatkaa oluiden verotuksesta ja ladoista, sekä mersuista täysipainoisesti.

        > § <


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Härän sisäfileestähän sinä puhut ja lihan laadun valinnan merkityksestä lopputulokselle mutta heti perään olet tunkemassa siihen huippuluokan härkään kaikki mausteet, marinadit hunajat valkosipulit konjakit ja tohottelet menemään kuin Mr Bean omalla reseptillä. Tuo on hörhöilyä eikä kokkaamista.

        Kiitos, sain mitä odotinkin, juntin pärrän, ja internetoravan.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos, sain mitä odotinkin, juntin pärrän.

        Nauti sinä fileesi niin kuin valmistat, ole hyvä, minä omalla tavallani.

        Nyt voit jatkaa oluiden verotuksesta ja ladoista, sekä mersuista täysipainoisesti.

        > § <

        Sinun tapasi on NumBallin perceestä.


    • Anonyymi

      Senssusaaren aivopesuaktivointi onnistunut hyvin - 5 kertaa kilahtanut kattilaan.

      • Anonyymi

        Eli ketjusta on poistanut 5 sääntöjensä vastaista viestiä.


    • Anonyymi

      Tähän oli vaikea vastata kun en tiedä asiasta mitään, mutta eipä hätä kun ja vain soitto ex-vaimolle, joka on mesu, voiko ja kannattaako sisäfilettä truutalla marinoida sisältä, jossa konjakkia ja hunajaa, mutta hän ei sisäfilettä käsittelisi noin, vaan perinteisesti, mutta ulkofile, voisi käsitellä, se mureuttaisi fileen, eikä pitkää marinointia tarvittaisi... säästäisi aikaa... tai sitten voisi härän sisäfilettä jos se on syytä saada nopeasti valmiiksi jos se file on päässyt syystä kuivumaan kannattaa laittaa marinadiin hieman öljyä.

      Voi rakkaat lahkon lapset ei kaikkea tarvitse tietää itse, riittää että on joku jolta voi kysyä, ainoastaan narsisti tietää kaikesta kaiken ja vielä enemmän, kun on taipumus bipoon vieläkin enemmän, onko tuttua ylipappi 2010, muista ne oravat... vaikka et todennäköisesti ole tässä keskustelussa mitenkään osallisena mutta ei päivää että en muistaisi sinua, muista että kello käy, ding dong, ding dong, ping pong, ding dong.
      By NumBall HHN 63v.
      ps. muuten 2010 oletko koskaan kuullut että mitä tarkoittaa että velat muuttuvat saataviksi, eräs pomoni toisti tuota aina, varsinkin kännissä siis velat muuttuvat saataviksi, olitko silloin 2010 ympäripäissäsi kun kerroit osakaslainoistasi, ja muista ammattiin liittyvistä yksityiskohdista.

      • Anonyymi

        Moi Numba!

        Täällä kun on ollut pientä epäselvyyttä siitä onko massaman curry intialainen ruoka, niin voisitko soittaa uudestaan ex-vaimollesi, joka on mesu, ja kysyä onko massaman curry intialainen ruoka?

        > § <


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi Numba!

        Täällä kun on ollut pientä epäselvyyttä siitä onko massaman curry intialainen ruoka, niin voisitko soittaa uudestaan ex-vaimollesi, joka on mesu, ja kysyä onko massaman curry intialainen ruoka?

        > § <

        Vaikea sanoa, kun ex ei ole koskaan ollut thaimaassa kuin vain kerran kolme viikkoa, intiassa ei koskaan, minua asia ei muutenkaan kauheasti kiinnosta, kun kuitenkin kyseessä on curry kastike, ja joka thaimaassa tarjoillaan riisin kanssa, intiassa leivän kanssa... jos asia kiinnostaa katso triptrapista, mistä se on... elämä on tällaista kun tänään ruoka thaimaasta huomenna intiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikea sanoa, kun ex ei ole koskaan ollut thaimaassa kuin vain kerran kolme viikkoa, intiassa ei koskaan, minua asia ei muutenkaan kauheasti kiinnosta, kun kuitenkin kyseessä on curry kastike, ja joka thaimaassa tarjoillaan riisin kanssa, intiassa leivän kanssa... jos asia kiinnostaa katso triptrapista, mistä se on... elämä on tällaista kun tänään ruoka thaimaasta huomenna intiasta.

        Tärkein unohtui, laffila palstan heikoinlenkki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikea sanoa, kun ex ei ole koskaan ollut thaimaassa kuin vain kerran kolme viikkoa, intiassa ei koskaan, minua asia ei muutenkaan kauheasti kiinnosta, kun kuitenkin kyseessä on curry kastike, ja joka thaimaassa tarjoillaan riisin kanssa, intiassa leivän kanssa... jos asia kiinnostaa katso triptrapista, mistä se on... elämä on tällaista kun tänään ruoka thaimaasta huomenna intiasta.

        Oukki doukki Numba.

        Soitin Los Vekasiin kitaranmuotoisen pikkuserkulle, joka on läskibasson muotoinen masterchef... hän tekee intialaista curry kastiketta canadalaisittain, salainen resepti, johon tulee biisonin sisäfilettä, mikä on injektio marinoitu wiskillä ja vaahterasiirapilla.

        Me syömme tätä samaa salaisella reptillä valmistettua canadalaista massaman kastiketta täällä Chiang Maissa auringokuivatun kaura puron kanssa. Meillä kasvaa tätä kaura puuroa salaisessa viidakko puu tarhassamme.

        > § <


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikea sanoa, kun ex ei ole koskaan ollut thaimaassa kuin vain kerran kolme viikkoa, intiassa ei koskaan, minua asia ei muutenkaan kauheasti kiinnosta, kun kuitenkin kyseessä on curry kastike, ja joka thaimaassa tarjoillaan riisin kanssa, intiassa leivän kanssa... jos asia kiinnostaa katso triptrapista, mistä se on... elämä on tällaista kun tänään ruoka thaimaasta huomenna intiasta.

        Ihmeellistä sekoilua ja selittelyä taas.

        Ensin kirjoitat näin:

        "Tähän oli vaikea vastata kun en tiedä asiasta mitään, mutta eipä hätä kun ja vain soitto ex-vaimolle, joka on mesu, voiko ja kannattaako sisäfilettä truutalla marinoida sisältä, jossa konjakkia ja hunajaa"

        Sitten kun sinulta kysytään:

        "Täällä kun on ollut pientä epäselvyyttä siitä onko massaman curry intialainen ruoka, niin voisitko soittaa uudestaan ex-vaimollesi, joka on mesu, ja kysyä onko massaman curry intialainen ruoka?"

        Sinulle tulee hätä, et voi soittaa ex-vaimollesi ja kysyä hänen, joka on mese, mielipidettä asiaan. Et siis vastaa kysymykseen, mutta jatkat muita pasaspuheitasi.

        Sinua siis kiinnostaa ääliömäinen kokin injektioruiskulla laadukkaaseen härän sisäfileeseen hunajan ja konjakin sekoituksen injektointi, mutta sinua ei kiinnosta oikaista virheellistä väittämääsi siitä, onko massaman curry intialainen ruoka.


    • Anonyymi

      "Voi rakkaat lahkon lapset ei kaikkea tarvitse tietää itse, riittää että on joku jolta voi kysyä, ainoastaan narsisti tietää kaikesta kaiken"

      Aiemmin kutsuit kädettömäksi ja uusavuttomaksi niitä jotka katsoo triptrapeista ravintolasuosituksia ja reseptejä netistä. Senssun mukaan ruoat valmistetaan ihan itse hatusta heitetyillä resepteillä saatavilla olevista aineksista ja ravintolat löytyy ihan ite kurkkimalla ovista.

      Nytkö sitten yksikkökaksikosta on tullut triptrappimiehiä jotka tarvii apua? Se on kuulepas ihan saletti juttu että ex-vaimosi joutuu kaivamaan reseptikirjan esiin jos meinaa tehdä massaman currya. Keittiömestari ei ole mikään reseptivihko.
      Suomessakin saat massaman currya thairavintoloista mutta se ei ole silti suomalainen resepti.
      Leivän väliin laitettuna se on kurrileipää, eikä massaman currya. Massaman curry on Ruokalaji ja resepti on thaimaalainen.

      • Hei rakas.

        Voimakkaasti on sun pieneen sieluun ottanut kipeetä, että minä valmistan ruokia "Hatusta heitetyillä resepteillä" ja jopa vallan kurkin ravintolan ovista.

        Kovin olet ongelmakeskeinen joka päivä.


      • Anonyymi

        Niin kutsun vieläkin sinua kädettömäksi ja uusavuttomaksi... en ole puhunut mitään että ex-vaimoni osaisi tehdä näihin on niin masentavaa vastata, kun juttusi ei liity mihinkään, onko sinulla lainkaan aivotoimintaa vai tuottaako maksasi vai munasi ajatuksesi... juttusi on hyvin omituisia, onko sitten thaimaassa leivän väliin laitettu massaman, kurri leipää, vai massaman pita leivällä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin kutsun vieläkin sinua kädettömäksi ja uusavuttomaksi... en ole puhunut mitään että ex-vaimoni osaisi tehdä näihin on niin masentavaa vastata, kun juttusi ei liity mihinkään, onko sinulla lainkaan aivotoimintaa vai tuottaako maksasi vai munasi ajatuksesi... juttusi on hyvin omituisia, onko sitten thaimaassa leivän väliin laitettu massaman, kurri leipää, vai massaman pita leivällä.

        Moi.
        Minä en ole uusavuttomuudesta lausunut, mutta nyt sen teen.

        Kyllä todellakin on avutonta puuhaa kun kaikki elintoiminnat perustuu nettitietoisuuteen ja kaikki oma-aloitteinen ja omatoimisuus on törpölle mahdottomuus.

        Juttunsa muuttuu aina noihin idioottimaisuuksiin.

        Trippeli on näemmä eniten aiheuttanut haavaumia pieneen sieluun.
        Juttu on edelleenkin kaikissa maailman kolkissa se, että paikallisten suosimat ruokailupaikat tarjoavat sitä mistä asiakkaat pitävät.
        Se tosin ei rakkaalle sovi, koska hänellä on eri kriteerit kuin paikallisilla.

        Nuo reseptijutut menee överiksi totaalisesti kun hänen makutottumuksensa ei ole kaikkien muidenkin mielipiteitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin kutsun vieläkin sinua kädettömäksi ja uusavuttomaksi... en ole puhunut mitään että ex-vaimoni osaisi tehdä näihin on niin masentavaa vastata, kun juttusi ei liity mihinkään, onko sinulla lainkaan aivotoimintaa vai tuottaako maksasi vai munasi ajatuksesi... juttusi on hyvin omituisia, onko sitten thaimaassa leivän väliin laitettu massaman, kurri leipää, vai massaman pita leivällä.

        Yksikkökaksikolla meni taas roolit sekaisin, kun se oli Saarivänkäri joka niistä ravintolan ovista kurkki sisään, eikä Senssu.

        Nämä Senssun reseptit on kuin selaisi kokkikirjaa, ottaisi randomina pätkän sieltä toisen täältä ja satukirjasta loput. Lapsekkaita juttuja.

        Savustaminen kiehtoo kovasti yksikkökaksikkoa, lieneekö nähnyt sellaista joskus lapsuudessaan, vai mistä tuo fetissi on jäänyt päälle, kun ei siihenkään tunnu edes alkeet olevan hallussa.

        Rasvamaksa mainitsi 12 tunnin puurosta että se tehdään grillihiilillä, jolloin puuroon tulee savun makua. Valitettavasti savu ei mene sen kattilan läpi eikä kattilaan muutenkaan, sillä lämpö ja höyry nousee kattilasta ulospäin, eikä mene sisäänpäin.

        Ja kuka haluaa savupuuroa ylipäätään tai on edes kuullut sellaisesta? Savustamista tulisi välttää muutenkin ja pitää ainakin vähäisenä terveyshaittojen vuoksi. Myös savuaromit on todettu karsinogeeneiksi.

        Reppana on tunkemassa samaan härän sisäfileeseen neljää erilaista menetelmää, joilla siitä saadaan lihanmaku kokonaan pois. Tuo on kuin ostaisi tryffeliä ja tunkisi sen perseeseen.

        Olen tuon kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että keittiömestari duunina ei takaa automaattisesti minkäänlaisia suuria kokintaitoja.

        Minullakin on kaksikin vaimoa käynyt emäntä- ja kotitalouskouluja, eikä he kokkina ole paljon itseäni kummoisempia. Puoli tusinaa reseptiä muistavat suunnilleen ulkoa ja niihinkin joutuu lunttaamaan jos muuttaa määriä, se kun vaatii heti matemaattisia taitoja.

        Samaten yksikkökaksikon kuvitelmasta huolimatta myöskään rakennusmestarin paperit ei takaa kuin talonrakennuksen alkeet ja nekin unohtuu jos ei ole toiminut vakanssissa, ja ne unohtuu varmuudella 30 vuoden aikana.

        Rakennusmestari ei ole sähkömies, maalari, muurari, laattamies, rappari, putkimies, lattiamies, kattomies, timpuri, kirvesmies eikä elementtisaumaaja. Rakennusmestarin tehtävä on toimia ammattilaisten työnjohtajana, aikatauluttaa ja organisoida, jotta projekti etenisi suunnitelmien mukaan ilman lisäkustannuksia.

        Isoilla työmailla rakennusmestari ei ole myöskään laadunvalvoja eikä työmaainsinööri. Niitä varten on palkattu valvoja ja työmaainsinööri.

        Itse olen ollut käytännössä projektinjohtaja ja hankintamies vuodesta 1997 saakka. Silloin lopetin ruumiillisen työnteon ammattina ja siirryin johtopuolelle. Käytännössä minä olen rekrytoinut alihankkijat, mestarit, valvojat, materiaalit, suunnittelijat (tarvittaessa) ja olen tilaajan/ rakennuttajan ylin edustaja.

        Hyväksi havaitut luotettavat ammattilaiset tekevät työnsä markkinahintaan. Minulle ei ole tullut yhtään kohdetta vastaan jossa olisi tarvittu tai edes ehdotettu sukituksia. Siksi minun ei ole tarvinnut tietää mitä on sukittaminen eikä sitä oltu keksittykään silloin kun kouluni kävin.

        Sen sijaan ruiskubetonointia ja ruiskurappausta olen tehnyt itsekin työkseni, eikä siinä ole mitään hauskaa.

        Pattayan viemäriremontista luin lisää pari viikkoa sitten ja tuli yllätyksenä se että siellä on jopa metaanin talteenottoakin ainakin suunniteltu. Paskanhajua on ohjattu taivaalle monin paikoin ja siitä oli lehdessä juttukin, eikä siinäkään ole mitään hauskaa.

        Sen sijaan hauskaa on nämä härän sisäfileen hunajaruiskutukset, "jotta siitä tulisi mureaa". Kun ihan maalaisjärjellä ajattelet asiaa, niin ei se liha liukene siihen hunajakonjakkiin, ja jos liukenisi, sehän olisi silloin täysin pilalla koko liha.

        Voit kokeilla asiaa tekemällä kuorettomaan nakkiin viiltoja ja pistä se sitten viskilasiin pystyyn 8 tunniksi jääkaappiin. Onko se viskille maistuva jauhopötkö enää nakki? Ei ole.

        Se Senssun roikkohärkä hunajakonjakilla ei myöskään ole enää härän sisäfile. Jo se paljasti Pasasten kokkitaidot, kun herrat ilmoitti että parhaat lihat on marinoitu ja että marinoitu liha maksaa enemmän. Valmiiksi marinoidut on uusavuttomien ja köyhien juttu.

        2010


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Moi.
        Minä en ole uusavuttomuudesta lausunut, mutta nyt sen teen.

        Kyllä todellakin on avutonta puuhaa kun kaikki elintoiminnat perustuu nettitietoisuuteen ja kaikki oma-aloitteinen ja omatoimisuus on törpölle mahdottomuus.

        Juttunsa muuttuu aina noihin idioottimaisuuksiin.

        Trippeli on näemmä eniten aiheuttanut haavaumia pieneen sieluun.
        Juttu on edelleenkin kaikissa maailman kolkissa se, että paikallisten suosimat ruokailupaikat tarjoavat sitä mistä asiakkaat pitävät.
        Se tosin ei rakkaalle sovi, koska hänellä on eri kriteerit kuin paikallisilla.

        Nuo reseptijutut menee överiksi totaalisesti kun hänen makutottumuksensa ei ole kaikkien muidenkin mielipiteitä.

        Siis todellakin uusiavuttomia, onkohan koskaan käynyt lahkolaisella mielessä että paljastavat jokaisessa asiassa oman kokemattomuutensa, olen matkustellut jo kauan ennen triptrappeja, ja aina osannut valita majoituksen ja ruokapaikkani, ilman ensimmäistäkään netistä etsittyä tietoa, enkä koe että tarvitsen niitä tietoja olen pärjännyt ilmankin, kyllä olen tehnyt myös virhevalintoja, saanut pahan ruokamyrkytyksen egyptissä, ex-vaimoni kanssa, saksassa koira puri pomoni perseeseen, lontoossa sohossa meinasi lähteä henki, samaisen pomon kanssa seikkaillessa, thaimaassa toinen pomoni meinasi kännipäissään heittää baarituolilla, koko baarin remonttiin, kerkesin väliin... kaikki ajalta jolloin ei ollut triptrapista tietoakaan, mutta 90 prosenttisesti olen tehnyt oikean hyvän valinnan... vahingosta oppii mutta ei rikastu niin sanotaan, säätäminen kuuluu elämään, nyt ei enää viitsi.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yksikkökaksikolla meni taas roolit sekaisin, kun se oli Saarivänkäri joka niistä ravintolan ovista kurkki sisään, eikä Senssu.

        Nämä Senssun reseptit on kuin selaisi kokkikirjaa, ottaisi randomina pätkän sieltä toisen täältä ja satukirjasta loput. Lapsekkaita juttuja.

        Savustaminen kiehtoo kovasti yksikkökaksikkoa, lieneekö nähnyt sellaista joskus lapsuudessaan, vai mistä tuo fetissi on jäänyt päälle, kun ei siihenkään tunnu edes alkeet olevan hallussa.

        Rasvamaksa mainitsi 12 tunnin puurosta että se tehdään grillihiilillä, jolloin puuroon tulee savun makua. Valitettavasti savu ei mene sen kattilan läpi eikä kattilaan muutenkaan, sillä lämpö ja höyry nousee kattilasta ulospäin, eikä mene sisäänpäin.

        Ja kuka haluaa savupuuroa ylipäätään tai on edes kuullut sellaisesta? Savustamista tulisi välttää muutenkin ja pitää ainakin vähäisenä terveyshaittojen vuoksi. Myös savuaromit on todettu karsinogeeneiksi.

        Reppana on tunkemassa samaan härän sisäfileeseen neljää erilaista menetelmää, joilla siitä saadaan lihanmaku kokonaan pois. Tuo on kuin ostaisi tryffeliä ja tunkisi sen perseeseen.

        Olen tuon kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että keittiömestari duunina ei takaa automaattisesti minkäänlaisia suuria kokintaitoja.

        Minullakin on kaksikin vaimoa käynyt emäntä- ja kotitalouskouluja, eikä he kokkina ole paljon itseäni kummoisempia. Puoli tusinaa reseptiä muistavat suunnilleen ulkoa ja niihinkin joutuu lunttaamaan jos muuttaa määriä, se kun vaatii heti matemaattisia taitoja.

        Samaten yksikkökaksikon kuvitelmasta huolimatta myöskään rakennusmestarin paperit ei takaa kuin talonrakennuksen alkeet ja nekin unohtuu jos ei ole toiminut vakanssissa, ja ne unohtuu varmuudella 30 vuoden aikana.

        Rakennusmestari ei ole sähkömies, maalari, muurari, laattamies, rappari, putkimies, lattiamies, kattomies, timpuri, kirvesmies eikä elementtisaumaaja. Rakennusmestarin tehtävä on toimia ammattilaisten työnjohtajana, aikatauluttaa ja organisoida, jotta projekti etenisi suunnitelmien mukaan ilman lisäkustannuksia.

        Isoilla työmailla rakennusmestari ei ole myöskään laadunvalvoja eikä työmaainsinööri. Niitä varten on palkattu valvoja ja työmaainsinööri.

        Itse olen ollut käytännössä projektinjohtaja ja hankintamies vuodesta 1997 saakka. Silloin lopetin ruumiillisen työnteon ammattina ja siirryin johtopuolelle. Käytännössä minä olen rekrytoinut alihankkijat, mestarit, valvojat, materiaalit, suunnittelijat (tarvittaessa) ja olen tilaajan/ rakennuttajan ylin edustaja.

        Hyväksi havaitut luotettavat ammattilaiset tekevät työnsä markkinahintaan. Minulle ei ole tullut yhtään kohdetta vastaan jossa olisi tarvittu tai edes ehdotettu sukituksia. Siksi minun ei ole tarvinnut tietää mitä on sukittaminen eikä sitä oltu keksittykään silloin kun kouluni kävin.

        Sen sijaan ruiskubetonointia ja ruiskurappausta olen tehnyt itsekin työkseni, eikä siinä ole mitään hauskaa.

        Pattayan viemäriremontista luin lisää pari viikkoa sitten ja tuli yllätyksenä se että siellä on jopa metaanin talteenottoakin ainakin suunniteltu. Paskanhajua on ohjattu taivaalle monin paikoin ja siitä oli lehdessä juttukin, eikä siinäkään ole mitään hauskaa.

        Sen sijaan hauskaa on nämä härän sisäfileen hunajaruiskutukset, "jotta siitä tulisi mureaa". Kun ihan maalaisjärjellä ajattelet asiaa, niin ei se liha liukene siihen hunajakonjakkiin, ja jos liukenisi, sehän olisi silloin täysin pilalla koko liha.

        Voit kokeilla asiaa tekemällä kuorettomaan nakkiin viiltoja ja pistä se sitten viskilasiin pystyyn 8 tunniksi jääkaappiin. Onko se viskille maistuva jauhopötkö enää nakki? Ei ole.

        Se Senssun roikkohärkä hunajakonjakilla ei myöskään ole enää härän sisäfile. Jo se paljasti Pasasten kokkitaidot, kun herrat ilmoitti että parhaat lihat on marinoitu ja että marinoitu liha maksaa enemmän. Valmiiksi marinoidut on uusavuttomien ja köyhien juttu.

        2010

        Saarivänkäri joka niistä ravintolan ovista kurkki sisään, eikä Senssu.
        Juuri näin mutta onko minua olemassa vai ei?

        Nämä Senssun reseptit on kuin selaisi kokkikirjaa.
        Anteeksi että valmistan kotonamme omien tapojeni mukaan.

        Savustaminen kiehtoo kovasti yksikkökaksikkoa, lieneekö nähnyt sellaista joskus lapsuudessaan, vai mistä tuo fetissi on jäänyt päälle, kun ei siihenkään tunnu edes alkeet olevan hallussa.
        Ai että ei ole edes alkeet hallussa.

        Savustamista tulisi välttää muutenkin ja pitää ainakin vähäisenä terveyshaittojen vuoksi. Myös savuaromit on todettu karsinogeeneiksi.
        Moniko mahdollisesti junttilan mökillään savustaa, on se niin väärin ja vaarallista.

        Reppana on tunkemassa samaan härän sisäfileeseen neljää erilaista menetelmää, joilla siitä saadaan lihanmaku kokonaan pois.
        Miten vaikuttaa sun elämääsi?

        Samaten yksikkökaksikon kuvitelmasta huolimatta myöskään rakennusmestarin paperit ei takaa kuin talonrakennuksen alkeet ja nekin unohtuu jos ei ole toiminut vakanssissa, ja ne unohtuu varmuudella 30 vuoden aikana.
        Vakanssia … ? Unohtuu siis 30 vuoden aikana, ei siis työkokemus kartuta ammattitietoisuutta.

        Rakennusmestari ei ole sähkömies, maalari, muurari, laattamies, rappari, putkimies, lattiamies, kattomies, timpuri, kirvesmies eikä elementtisaumaaja. Rakennusmestarin tehtävä on toimia ammattilaisten työnjohtajana, aikatauluttaa ja organisoida, jotta projekti etenisi suunnitelmien mukaan ilman lisäkustannuksia.
        Ei niin, mutta henkilökohtaisesti vastuunalainen työnjohtajan on oltava tietoinen mitä ylipäätään johtaa ja mistä on vastuussa.

        Isoilla työmailla rakennusmestari ei ole myöskään laadunvalvoja eikä työmaainsinööri. Niitä varten on palkattu valvoja ja työmaainsinööri.
        Kyllä kuules työmaalla oleva rakennusmestari valvoo nimenomaan kaikkea tapahtuvaa työmaalla reaaliajassa.

        Itse olen ollut käytännössä projektinjohtaja ja hankintamies vuodesta 1997 saakka. Silloin lopetin ruumiillisen työnteon ammattina ja siirryin johtopuolelle. Käytännössä minä olen rekrytoinut alihankkijat, mestarit, valvojat, materiaalit, suunnittelijat (tarvittaessa) ja olen tilaajan/ rakennuttajan ylin edustaja.
        Höpöhöpö.

        Hyväksi havaitut luotettavat ammattilaiset tekevät työnsä markkinahintaan. Minulle ei ole tullut yhtään kohdetta vastaan jossa olisi tarvittu tai edes ehdotettu sukituksia. Siksi minun ei ole tarvinnut tietää mitä on sukittaminen eikä sitä oltu keksittykään silloin kun kouluni kävin.
        Sinä olet sukittamisjuttusi aloittanut ja voi että taas …. kun koulusi kävit.

        Sen sijaan ruiskubetonointia ja ruiskurappausta olen tehnyt itsekin työkseni, eikä siinä ole mitään hauskaa.
        Sinä et ole ruiskubetonointia tehnyt betoniliemi-idiootti.

        Pattayan viemäriremontista luin lisää pari viikkoa sitten ja tuli yllätyksenä se että siellä on jopa metaanin talteenottoakin ainakin suunniteltu. Paskanhajua on ohjattu taivaalle monin paikoin ja siitä oli lehdessä juttukin, eikä siinäkään ole mitään hauskaa. Niin, monin tavoin vaan ei kaaviosi ja selityksiesi mukaisesti.

        Sen sijaan hauskaa on nämä härän sisäfileen hunajaruiskutukset, "jotta siitä tulisi mureaa". Kun ihan maalaisjärjellä ajattelet asiaa, niin ei se liha liukene siihen hunajakonjakkiin, ja jos liukenisi, sehän olisi silloin täysin pilalla koko liha.
        En ole puhunut mureuttamisesta vaan maustamisesta, …. Liha liukenee … jaha ja jassoo.

        Se Senssun roikkohärkä hunajakonjakilla ei myöskään ole enää härän sisäfile. Herrat ilmoitti että parhaat lihat on marinoitu ja että marinoitu liha maksaa enemmän.
        Ai että niinkö olen ilmoittanut.

        Valmiiksi marinoidut on uusavuttomien ja köyhien juttu.
        Ja vieläkö noinkin olen väittänyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis todellakin uusiavuttomia, onkohan koskaan käynyt lahkolaisella mielessä että paljastavat jokaisessa asiassa oman kokemattomuutensa, olen matkustellut jo kauan ennen triptrappeja, ja aina osannut valita majoituksen ja ruokapaikkani, ilman ensimmäistäkään netistä etsittyä tietoa, enkä koe että tarvitsen niitä tietoja olen pärjännyt ilmankin, kyllä olen tehnyt myös virhevalintoja, saanut pahan ruokamyrkytyksen egyptissä, ex-vaimoni kanssa, saksassa koira puri pomoni perseeseen, lontoossa sohossa meinasi lähteä henki, samaisen pomon kanssa seikkaillessa, thaimaassa toinen pomoni meinasi kännipäissään heittää baarituolilla, koko baarin remonttiin, kerkesin väliin... kaikki ajalta jolloin ei ollut triptrapista tietoakaan, mutta 90 prosenttisesti olen tehnyt oikean hyvän valinnan... vahingosta oppii mutta ei rikastu niin sanotaan, säätäminen kuuluu elämään, nyt ei enää viitsi.
        By NumBall HHN 63v.

        Jokainen osaa mennä ravintolan ovesta sisään. Sillä on ihan turhaa kehuskella. Syötävää löytyy jokaisesta ravintolasta, siksi niitä kutsutaan ravintoloiksi.

        Tuossako oli ravintolakokemuksesi maailmalta? Ei ole kummoisia kokemuksia siis kertynyt.
        Me käytiin 20 maassa moottoripyörällä vuonna 1989 tulevan vaimon kanssa ekalla reissulla.

        Euroopan maat on kaikki koluttu, kuin myös Thaimaan naapurivaltiot.

        Triptrappeleita alettiin käyttämään toisen vaimoni kanssa kaupunkilomilla lähinnä joskus 2007. Praha, Rooma, Milano, Ateena, Pariisi jne. Pöytävaraukset tehtiin jo Suomessa.

        Bangkokista on tehty pöytävarauksia kuin myös Ho Chi Minhistä ja myös hotellivarauksia tripadvisorin perusteella.

        Ymmärrän toki että olen matkustellut aivan eri budjetilla kuin sinä ja ymmärrän että niitä mestoja joissa sinä käyt, ei edes löydy triptrappeleista, koska ne on ö-luokan paikkoja. Ei ihmiset vaivaudu sellaisista arvosteluja kirjoittamaan.

        Halpisravintoloita ei voi verrata kuin toisiin halpisravintoloihin, jotka on ennemminkin ruokaloita.

        Eipä ole triptrappeja tullut vuosiin itsekään käytettyä, mutta jos jonnekin uuteen mestaan tulisi matkustettua, niin varmasti käyttäisin.

        Pettymyksiä voi kokea tutussakin ravintolassa. Taso voi romahtaa inhimillisistä syistä kuten että kokki on kipeä tai omistaja on vaihtunut. Esimerkiksi Pattayan Hard Rockin menu oli kokonaan uusiutunut ja kaikki uutuudet oli melkoista sontaa, viimeksi kun käytiin.

        Länsimainen mättömesta kun alkaa vegeilemään liikaa ja pienentää annoskokoja, se on pilalla eikä enää brändinsä mukainen.

        2010


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Saarivänkäri joka niistä ravintolan ovista kurkki sisään, eikä Senssu.
        Juuri näin mutta onko minua olemassa vai ei?

        Nämä Senssun reseptit on kuin selaisi kokkikirjaa.
        Anteeksi että valmistan kotonamme omien tapojeni mukaan.

        Savustaminen kiehtoo kovasti yksikkökaksikkoa, lieneekö nähnyt sellaista joskus lapsuudessaan, vai mistä tuo fetissi on jäänyt päälle, kun ei siihenkään tunnu edes alkeet olevan hallussa.
        Ai että ei ole edes alkeet hallussa.

        Savustamista tulisi välttää muutenkin ja pitää ainakin vähäisenä terveyshaittojen vuoksi. Myös savuaromit on todettu karsinogeeneiksi.
        Moniko mahdollisesti junttilan mökillään savustaa, on se niin väärin ja vaarallista.

        Reppana on tunkemassa samaan härän sisäfileeseen neljää erilaista menetelmää, joilla siitä saadaan lihanmaku kokonaan pois.
        Miten vaikuttaa sun elämääsi?

        Samaten yksikkökaksikon kuvitelmasta huolimatta myöskään rakennusmestarin paperit ei takaa kuin talonrakennuksen alkeet ja nekin unohtuu jos ei ole toiminut vakanssissa, ja ne unohtuu varmuudella 30 vuoden aikana.
        Vakanssia … ? Unohtuu siis 30 vuoden aikana, ei siis työkokemus kartuta ammattitietoisuutta.

        Rakennusmestari ei ole sähkömies, maalari, muurari, laattamies, rappari, putkimies, lattiamies, kattomies, timpuri, kirvesmies eikä elementtisaumaaja. Rakennusmestarin tehtävä on toimia ammattilaisten työnjohtajana, aikatauluttaa ja organisoida, jotta projekti etenisi suunnitelmien mukaan ilman lisäkustannuksia.
        Ei niin, mutta henkilökohtaisesti vastuunalainen työnjohtajan on oltava tietoinen mitä ylipäätään johtaa ja mistä on vastuussa.

        Isoilla työmailla rakennusmestari ei ole myöskään laadunvalvoja eikä työmaainsinööri. Niitä varten on palkattu valvoja ja työmaainsinööri.
        Kyllä kuules työmaalla oleva rakennusmestari valvoo nimenomaan kaikkea tapahtuvaa työmaalla reaaliajassa.

        Itse olen ollut käytännössä projektinjohtaja ja hankintamies vuodesta 1997 saakka. Silloin lopetin ruumiillisen työnteon ammattina ja siirryin johtopuolelle. Käytännössä minä olen rekrytoinut alihankkijat, mestarit, valvojat, materiaalit, suunnittelijat (tarvittaessa) ja olen tilaajan/ rakennuttajan ylin edustaja.
        Höpöhöpö.

        Hyväksi havaitut luotettavat ammattilaiset tekevät työnsä markkinahintaan. Minulle ei ole tullut yhtään kohdetta vastaan jossa olisi tarvittu tai edes ehdotettu sukituksia. Siksi minun ei ole tarvinnut tietää mitä on sukittaminen eikä sitä oltu keksittykään silloin kun kouluni kävin.
        Sinä olet sukittamisjuttusi aloittanut ja voi että taas …. kun koulusi kävit.

        Sen sijaan ruiskubetonointia ja ruiskurappausta olen tehnyt itsekin työkseni, eikä siinä ole mitään hauskaa.
        Sinä et ole ruiskubetonointia tehnyt betoniliemi-idiootti.

        Pattayan viemäriremontista luin lisää pari viikkoa sitten ja tuli yllätyksenä se että siellä on jopa metaanin talteenottoakin ainakin suunniteltu. Paskanhajua on ohjattu taivaalle monin paikoin ja siitä oli lehdessä juttukin, eikä siinäkään ole mitään hauskaa. Niin, monin tavoin vaan ei kaaviosi ja selityksiesi mukaisesti.

        Sen sijaan hauskaa on nämä härän sisäfileen hunajaruiskutukset, "jotta siitä tulisi mureaa". Kun ihan maalaisjärjellä ajattelet asiaa, niin ei se liha liukene siihen hunajakonjakkiin, ja jos liukenisi, sehän olisi silloin täysin pilalla koko liha.
        En ole puhunut mureuttamisesta vaan maustamisesta, …. Liha liukenee … jaha ja jassoo.

        Se Senssun roikkohärkä hunajakonjakilla ei myöskään ole enää härän sisäfile. Herrat ilmoitti että parhaat lihat on marinoitu ja että marinoitu liha maksaa enemmän.
        Ai että niinkö olen ilmoittanut.

        Valmiiksi marinoidut on uusavuttomien ja köyhien juttu.
        Ja vieläkö noinkin olen väittänyt?

        Lukihäiröisen kanssa keskustelu on vaikeaa, miltei mahdotonta.

        Se Senssun roikkohärkä hunajakonjakilla ei myöskään ole enää härän sisäfile. Herrat ilmoitti että parhaat lihat on marinoitu ja että marinoitu liha maksaa enemmän.
        Ai että niinkö olen ilmoittanut. - Kyllä.

        Valmiiksi marinoidut on uusavuttomien ja köyhien juttu.
        Ja vieläkö noinkin olen väittänyt? - Ei vaan minä olen.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen osaa mennä ravintolan ovesta sisään. Sillä on ihan turhaa kehuskella. Syötävää löytyy jokaisesta ravintolasta, siksi niitä kutsutaan ravintoloiksi.

        Tuossako oli ravintolakokemuksesi maailmalta? Ei ole kummoisia kokemuksia siis kertynyt.
        Me käytiin 20 maassa moottoripyörällä vuonna 1989 tulevan vaimon kanssa ekalla reissulla.

        Euroopan maat on kaikki koluttu, kuin myös Thaimaan naapurivaltiot.

        Triptrappeleita alettiin käyttämään toisen vaimoni kanssa kaupunkilomilla lähinnä joskus 2007. Praha, Rooma, Milano, Ateena, Pariisi jne. Pöytävaraukset tehtiin jo Suomessa.

        Bangkokista on tehty pöytävarauksia kuin myös Ho Chi Minhistä ja myös hotellivarauksia tripadvisorin perusteella.

        Ymmärrän toki että olen matkustellut aivan eri budjetilla kuin sinä ja ymmärrän että niitä mestoja joissa sinä käyt, ei edes löydy triptrappeleista, koska ne on ö-luokan paikkoja. Ei ihmiset vaivaudu sellaisista arvosteluja kirjoittamaan.

        Halpisravintoloita ei voi verrata kuin toisiin halpisravintoloihin, jotka on ennemminkin ruokaloita.

        Eipä ole triptrappeja tullut vuosiin itsekään käytettyä, mutta jos jonnekin uuteen mestaan tulisi matkustettua, niin varmasti käyttäisin.

        Pettymyksiä voi kokea tutussakin ravintolassa. Taso voi romahtaa inhimillisistä syistä kuten että kokki on kipeä tai omistaja on vaihtunut. Esimerkiksi Pattayan Hard Rockin menu oli kokonaan uusiutunut ja kaikki uutuudet oli melkoista sontaa, viimeksi kun käytiin.

        Länsimainen mättömesta kun alkaa vegeilemään liikaa ja pienentää annoskokoja, se on pilalla eikä enää brändinsä mukainen.

        2010

        Kaikki euroopan maat koluttu ja Triptrappeleita alettiin käyttämään toisen vaimoni kanssa kaupunkilomilla lähinnä joskus 2007. Praha, Rooma, Milano, Ateena, Pariisi jne. Pöytävaraukset tehtiin jo Suomessa.

        Todella suunnitelmallista matkailua, pyrkikää samaan rakkaat, siis te rakkaat joilla budjetti kuten tytöllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki euroopan maat koluttu ja Triptrappeleita alettiin käyttämään toisen vaimoni kanssa kaupunkilomilla lähinnä joskus 2007. Praha, Rooma, Milano, Ateena, Pariisi jne. Pöytävaraukset tehtiin jo Suomessa.

        Todella suunnitelmallista matkailua, pyrkikää samaan rakkaat, siis te rakkaat joilla budjetti kuten tytöllä.

        Se onkin ollut aikamoista koluamista tuo kaikki euroopan maat, kun tähän asti se on ollut pääsääntöisesti ainakin ajallisesti hiekanjyvien tarkkailua alppien silmukoissa.

        Mitä mahtanee koluaminen pitäneen sisällään?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lukihäiröisen kanssa keskustelu on vaikeaa, miltei mahdotonta.

        Se Senssun roikkohärkä hunajakonjakilla ei myöskään ole enää härän sisäfile. Herrat ilmoitti että parhaat lihat on marinoitu ja että marinoitu liha maksaa enemmän.
        Ai että niinkö olen ilmoittanut. - Kyllä.

        Valmiiksi marinoidut on uusavuttomien ja köyhien juttu.
        Ja vieläkö noinkin olen väittänyt? - Ei vaan minä olen.

        2010

        Pitää paikkansa nimenomaan että sinun kanssasi on mahdottomuus keskustella.

        Sun juttus on niin omanapanarsismia ja maustettuna vääristelyillä, että se on myös perussyy siihen että sulla kolmas exä uhrinasi.

        TIETOINEN TIETÄMÄTÖN .....
        Siksi minun ei ole tarvinnut tietää mitä on sukittaminen eikä sitä oltu keksittykään silloin kun kouluni kävin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksikkökaksikolla meni taas roolit sekaisin, kun se oli Saarivänkäri joka niistä ravintolan ovista kurkki sisään, eikä Senssu.

        Nämä Senssun reseptit on kuin selaisi kokkikirjaa, ottaisi randomina pätkän sieltä toisen täältä ja satukirjasta loput. Lapsekkaita juttuja.

        Savustaminen kiehtoo kovasti yksikkökaksikkoa, lieneekö nähnyt sellaista joskus lapsuudessaan, vai mistä tuo fetissi on jäänyt päälle, kun ei siihenkään tunnu edes alkeet olevan hallussa.

        Rasvamaksa mainitsi 12 tunnin puurosta että se tehdään grillihiilillä, jolloin puuroon tulee savun makua. Valitettavasti savu ei mene sen kattilan läpi eikä kattilaan muutenkaan, sillä lämpö ja höyry nousee kattilasta ulospäin, eikä mene sisäänpäin.

        Ja kuka haluaa savupuuroa ylipäätään tai on edes kuullut sellaisesta? Savustamista tulisi välttää muutenkin ja pitää ainakin vähäisenä terveyshaittojen vuoksi. Myös savuaromit on todettu karsinogeeneiksi.

        Reppana on tunkemassa samaan härän sisäfileeseen neljää erilaista menetelmää, joilla siitä saadaan lihanmaku kokonaan pois. Tuo on kuin ostaisi tryffeliä ja tunkisi sen perseeseen.

        Olen tuon kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että keittiömestari duunina ei takaa automaattisesti minkäänlaisia suuria kokintaitoja.

        Minullakin on kaksikin vaimoa käynyt emäntä- ja kotitalouskouluja, eikä he kokkina ole paljon itseäni kummoisempia. Puoli tusinaa reseptiä muistavat suunnilleen ulkoa ja niihinkin joutuu lunttaamaan jos muuttaa määriä, se kun vaatii heti matemaattisia taitoja.

        Samaten yksikkökaksikon kuvitelmasta huolimatta myöskään rakennusmestarin paperit ei takaa kuin talonrakennuksen alkeet ja nekin unohtuu jos ei ole toiminut vakanssissa, ja ne unohtuu varmuudella 30 vuoden aikana.

        Rakennusmestari ei ole sähkömies, maalari, muurari, laattamies, rappari, putkimies, lattiamies, kattomies, timpuri, kirvesmies eikä elementtisaumaaja. Rakennusmestarin tehtävä on toimia ammattilaisten työnjohtajana, aikatauluttaa ja organisoida, jotta projekti etenisi suunnitelmien mukaan ilman lisäkustannuksia.

        Isoilla työmailla rakennusmestari ei ole myöskään laadunvalvoja eikä työmaainsinööri. Niitä varten on palkattu valvoja ja työmaainsinööri.

        Itse olen ollut käytännössä projektinjohtaja ja hankintamies vuodesta 1997 saakka. Silloin lopetin ruumiillisen työnteon ammattina ja siirryin johtopuolelle. Käytännössä minä olen rekrytoinut alihankkijat, mestarit, valvojat, materiaalit, suunnittelijat (tarvittaessa) ja olen tilaajan/ rakennuttajan ylin edustaja.

        Hyväksi havaitut luotettavat ammattilaiset tekevät työnsä markkinahintaan. Minulle ei ole tullut yhtään kohdetta vastaan jossa olisi tarvittu tai edes ehdotettu sukituksia. Siksi minun ei ole tarvinnut tietää mitä on sukittaminen eikä sitä oltu keksittykään silloin kun kouluni kävin.

        Sen sijaan ruiskubetonointia ja ruiskurappausta olen tehnyt itsekin työkseni, eikä siinä ole mitään hauskaa.

        Pattayan viemäriremontista luin lisää pari viikkoa sitten ja tuli yllätyksenä se että siellä on jopa metaanin talteenottoakin ainakin suunniteltu. Paskanhajua on ohjattu taivaalle monin paikoin ja siitä oli lehdessä juttukin, eikä siinäkään ole mitään hauskaa.

        Sen sijaan hauskaa on nämä härän sisäfileen hunajaruiskutukset, "jotta siitä tulisi mureaa". Kun ihan maalaisjärjellä ajattelet asiaa, niin ei se liha liukene siihen hunajakonjakkiin, ja jos liukenisi, sehän olisi silloin täysin pilalla koko liha.

        Voit kokeilla asiaa tekemällä kuorettomaan nakkiin viiltoja ja pistä se sitten viskilasiin pystyyn 8 tunniksi jääkaappiin. Onko se viskille maistuva jauhopötkö enää nakki? Ei ole.

        Se Senssun roikkohärkä hunajakonjakilla ei myöskään ole enää härän sisäfile. Jo se paljasti Pasasten kokkitaidot, kun herrat ilmoitti että parhaat lihat on marinoitu ja että marinoitu liha maksaa enemmän. Valmiiksi marinoidut on uusavuttomien ja köyhien juttu.

        2010

        Tämä yksikkökaksikkohan ostaa ruuat pakastimeen sitten mikrossa lämmitellen, ammattikokkien tapaan.


    • Anonyymi

      On tyhmä mies tämä Pasanen. Kehuu pärjänneensä ilman Tripadvisoria jo silloin kun sitä ei ollut.
      Niin ne teki muutkin kun vaihtoehtoa ei ollut.
      Mutta kuten Kymppi kertoi,oli olemassa alan julkaisuja joista sai vinkkejä. Reilaajille oli omansa, motomiehille omansa, vaeltajille omansa, arkkitehtuurista kiinnostuneille omansa, karavaanareille, pyöräilijöille jne oli omat julkaisut kuin myös purjehtijoille ja lintubongareille.

      Niistä sitä katsottiin parhaat patikkareitit ja kirjastosta löytyy myös vaikka mitä historiasta nähtävyyksiin. Olisi aivan ääliömäistä lähteä kalliille matkalle hortoilemaan hukassa, ellei kyse ole sitten pelkästä rantalomasta. Veljen kanssa tehtiin teininä monta retkeä kulttuurikohteisiin ja niitä varten oli hartaasti opiskeltu.

      • Anonyymi

        Trippelijuttu paisuu ja pian poksahtaa.

        Juttu sai alkunsa siitä, että Tehdasköyhä Hukkapala teki matkasuunnitelmansa Pattayalle, siis nimenomaan Pattayalle kartoittaen ravintoloita ja tilaten itselleen hälytykset puhelimeensa kun joku kommentoi ravintolaa jonka hän on suunnitelmalistalleen kirjannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trippelijuttu paisuu ja pian poksahtaa.

        Juttu sai alkunsa siitä, että Tehdasköyhä Hukkapala teki matkasuunnitelmansa Pattayalle, siis nimenomaan Pattayalle kartoittaen ravintoloita ja tilaten itselleen hälytykset puhelimeensa kun joku kommentoi ravintolaa jonka hän on suunnitelmalistalleen kirjannut.

        Nyt meni kyllä kaikki pieleen. En ole mitään kommenttihälytyksiä kytkenyt puhelimeen enkä usko sellaisia olevan olemassakaan. En muista koskaan katsoneeni Pattayalta yhtäkään ravintolaa, vaan me ollaan menty sinne joka sattuu sillä hetkellä kohdalle.
        Vesipuistoja, aktiviteettaja, nähtävyyksiä ja tekemistä on kyllä valkattu etukäteen paljonkin.
        Lapsia on turha viedä fine dining ravintolaan iltaa istumaan. He tylsistyisi hengiltä ja söisivät mieluummin vaikka nakit ja ranskalaiset. Lapset pitää ajan haaskauksena ruoan odottelua, maistelua ja sillä hifistelyä. Jäisi puolet lautaselle fine dining mestoissa ja sitä huokailua ei jaksa kuunnella.

        laiffila, töissä väliviikon ja palaan viikonloppuna mummolan mökille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt meni kyllä kaikki pieleen. En ole mitään kommenttihälytyksiä kytkenyt puhelimeen enkä usko sellaisia olevan olemassakaan. En muista koskaan katsoneeni Pattayalta yhtäkään ravintolaa, vaan me ollaan menty sinne joka sattuu sillä hetkellä kohdalle.
        Vesipuistoja, aktiviteettaja, nähtävyyksiä ja tekemistä on kyllä valkattu etukäteen paljonkin.
        Lapsia on turha viedä fine dining ravintolaan iltaa istumaan. He tylsistyisi hengiltä ja söisivät mieluummin vaikka nakit ja ranskalaiset. Lapset pitää ajan haaskauksena ruoan odottelua, maistelua ja sillä hifistelyä. Jäisi puolet lautaselle fine dining mestoissa ja sitä huokailua ei jaksa kuunnella.

        laiffila, töissä väliviikon ja palaan viikonloppuna mummolan mökille

        Laiffila palstan heikoin lenkki, nyt ja aina, varmin avohoitopotilas. Et vaan valehtele koska minä ole kertonut vaan kurkkivani sisälle ravintolaan, ja ottavan riskin... että kaikki menee pieleen, jopa monasti, sinä kyllä kerroit lukevasi triptrapista... ja tekevän jopa minuutti aikataulut lomallasi, silloin kun oravia ei ollut, käytit aikasi kattiloihin, hullu sinä yksinkertaisesti olet.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      147
      2962
    2. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      316
      2092
    3. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      91
      2061
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      125
      1997
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      46
      1779
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1455
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      101
      1230
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      27
      1198
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1110
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      102
      999
    Aihe