AKT:n "lakkokenraali" Jape Loven lataa osuvasti duunarivastaisesta hallituksesta sekä persuista!

Anonyymi-ap

"POLIITTISET lakot hallituksen työelämäheikennyksiä ja sosiaaliturvan leikkauksia kohtaan leimasivat kevättä. Satamat olivat muun muassa kiinni kuukauden päivät.

“Lakkokenraali” Lovén oli näkyvästi esillä mediassa. “Näin ahtaaja-Jape on viettänyt lakkopäiviään”, ja “Ahtaaja-Jape menee töihin”, iltapäivälehtien lööpit kertoivat.

AKT:n lakkovahtien punaiset hihanauhat herättivät myös huomiota. Vallankumouksesta ei kuitenkaan ollut kyse vaan ne ovat olleet liiton tavallinen tunnus iät ja ajat lakkojen aikana.

– Joku on aina tikunnokassa, tällä kertaa se olin minä, Lovén hymähtää.

Työtaistelujen hyödystä on oltu montaa mieltä. Lovén näkee niissä omat hyötynsä, jotka nousevat esiin ajan kanssa. Kun lyödään kovaa, se tuppaa vain voimistamaan ay-liikettä.

– Yleensä diktaattorit ja totalitaariset yhteiskunnat rajoittavat vapaan ay-liikkeen toimintaa. Mielestäni on järkyttävää, että tällä asialla on nyt Suomen hallitus. Se on huonon kehityksen merkki, hän huomauttaa viitaten esimerkiksi lakko-oikeuden rajoittamiseen."

"VASEMMISTOPUOLUEET menettivät viime eduskuntavaaleissa paljon duunariäänestäjien ääniä perussuomalaisille. Mikä perussuomalaisten sanomassa oikein vetoaa työntekijöihin, sitä Lovén ihmettelee itsekin.

Populistinen kauhukuvien maalailu voi olla yksi syy, esimerkiksi se, että maahanmuuttajat tulevat ja valloittavat koko Suomen. Lovénia huvittaa hieman se, että kovin persukannatus löytyy sieltä, missä maahanmuuttajia ei ole.

– Persut ovat lähteneet siitä, että lupaavat mitä tahansa kunhan kannatusta tulee. Jos joku sanoo, että bensa on liian kallista, niin “mehän pistämme hinnan alas”, ja jos joku valittaa, ettei saa töitä, kun “siellä on niitä kaikkia mamuja….” niin persut toteavat, että “no perkele, ei tule maahanmuuttajia tähän kuntaan”.

Suomessa on myös normalisoitu puhe, jota ei ennen suvaittu, karski kielenkäyttö, jonka perussuomalaiset ovat ottaneet omakseen. Se näkyy Lovénin mukaan siinä, kuinka maahanmuuttajista puhutaan.

– Suomalaiset ovat nykyään aika avoimesti rasistisia suhtautumisessa heihin.

Hän muistaa Helsingin kaupunginvaltuustossa istuessaan, kun kaupunginvaltuusto linjasi, että turvapaikanhakijat hätämajoitetaan talvipakkasella. Lovén keskusteli asiasta erään ihmisen kanssa, joka ihmetteli, että “mitä helvettiä”.

– Sanoin, että niin pitkään kun minä saan päättää, en jätä ketään hankeen paleltumaan. Se pisti tämän keskustelukumppanin ymmärtämään.

PS:n suosiota voi selittää niinkin yksinkertainen asia kuin sivistyssanat – poliitikot käyttävät niitä yleensä aivan liikaa, kun taas perussuomalaiset yksinkertaistavat asioita.

– SDP:ssäkin pitäisi puhua ihmisille kansanomaisemmin. Joka kerran sivistyssanan tilalle pitäisi etsiä suomenkielinen sana. Eivät ihmiset halua käydä googlaamassa, mitä joku segregaatio tarkoittaa.

SATAMISSA on aina ollut ulkomaista työvoimaa. Siellä ei taustaa katsota.

– Kun tulet satamaan, arvosi on nolla riippumatta siitä tuletko linnasta vai yliopistosta, oletko maahanmuuttaja vai Härmässä syntynyt. Olet juuri niin hyvä kuin olet arvokas sille työyhteisölle niin työntekijänä kuin työtoverinakin.

Ahtaajien ammattikuntaan on kuulunut aina myös karu kielenkäyttö, tietty suoruus. Mutta jos leikinlasku menee liian pitkälle, pyydetään anteeksi ja jatketaan eteenpäin.

Kerran hän muistaa puuttuneensa työkavereiden puheisiin. Syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen pari muslimia vitsaili keskenään, ja Lovén meni huomauttamaan heille asiasta.

– Enemmistö on varmaan sitä mieltä, että jos kumartaa Mekkaan päin, joutaa mennä ahtojäihin. Tunteet ovat nyt niin pinnassa, että pitäkää näkemyksenne omana tietonanne. Kannattaa ottaa huomioon ilmapiiri. Kyllä he sen ymmärsivät.

Mutta pääsääntöisesti satamassa saa siis olla oma itsensä."

https://demokraatti.fi/kun-lyodaan-kovaa-se-vain-voimistaa-satamien-lakkokenraali-sanoo-suorat-sanat-ay-liikkeesta-hallituksesta-eika-saasta-sdptakaan

14

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      HYVÄ JAPE! ASIATEKSTIÄ!

      • Anonyymi

        Tämä Jape taitaa olla duunarien viimeinen toivo tällä hetkellä.
        Kunnioitan!


    • Anonyymi

      Duunari joka vastustaa ammattiliittoja, on joko helvetin tyhmä tai vielä tyhmempi, eli persu.

      • Anonyymi

        Perussuomalaiset ovatkin osoittaneet olevansa maan suurin työväenkusettajapuolue. Ei pienintäkään epäselvyyttä asian suhteen!

        Työmiestä vitutti? Syytä olikin Purran ja puolue-eliitin selkäänpuukotettua duunaria.

        https://hs.mediadelivery.fi/img/1440/743d58f112914c45473d55e3a6b081e0.jpg.webp

        "”Äänestin perussuomalaisia, mutta en enää”, sanoo työpaikaltaan marssinut – ammattiliitot osoittivat mieltään Tampereella hallitusta vastaan"

        https://yle.fi/a/74-20054763

        "Perussuomalaisia Mika Tissari ei aio äänestää jatkossa, vaikka puoliso vielä harkitsee asiaa.

        – Luulin, että Timo Soinin kaltaiset poliittiset broilerit olivat hävinneet puolueesta. Näyttää kuitenkin siltä, että sama linja jatkuu."

        https://yle.fi/a/74-20093295

        "Perussuomalainen kaupunginvaltuutettu tylyttää hallitusohjelmaa Kouvolan Sanomissa: ”Äänestäjiä ei ole kuunneltu”"

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/987378a5-3302-4319-949a-0db5e9cfb259

        "Se puolue, jonka jäseneksi liityin joitain vuosia sitten, ei ikävä kyllä ole enää sama. Liityin puolueeseen, jonka arvoissa oli Suomen ja suomalaisten edun ajaminen. Duunareiden ja pienen ihmisen puolella oleminen. Se puolue kasvoi ja hajosi – enkä nyt puhu Soinin ajasta. Sisäinen suhmurointi ja henkilöiden oman edun tavoittelu tuli mukaan isosti, kun puolue kasvoi nykyiseen kokoonsa. Takinkääntöhyökkäys ay-liikettä vastaan kokoomuksen tukipuolueena oli minille täysin hyväksymätöntä."

        https://www.valkeakoskensanomat.fi/puheenvuoro/art-2000009841090.html


      • Persut kokevat etteivät he kuulu vasemmistoon vaikka he olisivat työläisiä.Persut jotka kuuluvat työväestöön kokevat olevansa porvareita.Näin olen vuosien varrella asian heidän puheistaan päätellyt.Suora lainaus jonka eräs työläinen loihti suuressa viisaudessaan lausumaan:''V*tu,mä mikään vasuri ole vaikka töitä vaan teenkin,perussuomalaisia minä äänestän'' Jatkonkin muistan mutta en viitsi hänen rasistista kielenkäyttöään tänne kirjoittaa sillä en levitä rasistista persu aatetta.Mitä tulee ammattiliitoihin olen siinä käsityksessä että moni persu kuuluu ainoastaan yleiseen työttömyyskasaan?
        Ammattiliitothan ovat sosialistien järjestöjä joihin ei kunnon persu kuulu.


      • Anonyymi
        Tapio-Tre kirjoitti:

        Persut kokevat etteivät he kuulu vasemmistoon vaikka he olisivat työläisiä.Persut jotka kuuluvat työväestöön kokevat olevansa porvareita.Näin olen vuosien varrella asian heidän puheistaan päätellyt.Suora lainaus jonka eräs työläinen loihti suuressa viisaudessaan lausumaan:''V*tu,mä mikään vasuri ole vaikka töitä vaan teenkin,perussuomalaisia minä äänestän'' Jatkonkin muistan mutta en viitsi hänen rasistista kielenkäyttöään tänne kirjoittaa sillä en levitä rasistista persu aatetta.Mitä tulee ammattiliitoihin olen siinä käsityksessä että moni persu kuuluu ainoastaan yleiseen työttömyyskasaan?
        Ammattiliitothan ovat sosialistien järjestöjä joihin ei kunnon persu kuulu.

        Kannatti ay mafian jättää persut vähemmälle huomiolla liittopomoja valitsetessaan? Vai mitä ay mafiaa vuosia hokenut exyökkäri joka olet raivonnut siitä asti kun Purra toteutti sinun haaveesi työmarkkinauudistuksen muodossa? Minkä saadessasi sinusta liittopomojen vihaajasta tuli samantien niiden suurin ystävä. Sama kaava kuin persujen kiristyksissä maahanmuuttopolitiikkaan joita vuosia rotuopin julistajana olet vaatinut alkaen sotimaan niitäkin vastaan niitä saadessasi vaikka olet sinimusta 😂


      • Anonyymi
        Tapio-Tre kirjoitti:

        Persut kokevat etteivät he kuulu vasemmistoon vaikka he olisivat työläisiä.Persut jotka kuuluvat työväestöön kokevat olevansa porvareita.Näin olen vuosien varrella asian heidän puheistaan päätellyt.Suora lainaus jonka eräs työläinen loihti suuressa viisaudessaan lausumaan:''V*tu,mä mikään vasuri ole vaikka töitä vaan teenkin,perussuomalaisia minä äänestän'' Jatkonkin muistan mutta en viitsi hänen rasistista kielenkäyttöään tänne kirjoittaa sillä en levitä rasistista persu aatetta.Mitä tulee ammattiliitoihin olen siinä käsityksessä että moni persu kuuluu ainoastaan yleiseen työttömyyskasaan?
        Ammattiliitothan ovat sosialistien järjestöjä joihin ei kunnon persu kuulu.

        Sinä ap itkit vaalien alla vuoron perään kuinka ps myy nahkansa hillotolpista ja kuinka ps yhteistyökyvyttömänä pakenee hallitusvastuita oppositioon. Sinun syyttäessä Purraa Orpon leikkauksista (joita olet vuosia vailla ollut ja joihin kiristyksiä vailla olet) ennen kuin Orpo ennätti edes aloittamaan hall.neuvotteluita persujen kanssa. Sinun vaatiessa päivittäin oikeistohallitusta nurin persuineen sinun itkiessä sen jälkeen persujen perään koska ne ovat oppositossa hallituksen sijaan josta sinä niitä ulos vaadit päivittäin. Hällä väliä siitä, ette ne ajaa hallituksessa tasan tarkkaan politiikkaa mitä sinä itsekkin ajat ja kannatat. Erona vain se, ettei ne julista rotuoppia teidän äälioikeistolaisten tavalla miksi te persuista pihalle lensitte. Lopputuloksella missä sinä ap olet siitä asti persuja vainonnut ja maalittanut suomi24 palstoilla 18-22h/365vrk vuodessa oli arki tai pyhä, joulu tai juhannus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannatti ay mafian jättää persut vähemmälle huomiolla liittopomoja valitsetessaan? Vai mitä ay mafiaa vuosia hokenut exyökkäri joka olet raivonnut siitä asti kun Purra toteutti sinun haaveesi työmarkkinauudistuksen muodossa? Minkä saadessasi sinusta liittopomojen vihaajasta tuli samantien niiden suurin ystävä. Sama kaava kuin persujen kiristyksissä maahanmuuttopolitiikkaan joita vuosia rotuopin julistajana olet vaatinut alkaen sotimaan niitäkin vastaan niitä saadessasi vaikka olet sinimusta 😂

        ''Kannatti ay mafian jättää persut vähemmälle huomiolla liittopomoja valitsetessaan?''

        Huh huh:)))

        Sinulla ei ole hajuakaan kuinka liitoissa ''pomot'' valitaan :)))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ''Kannatti ay mafian jättää persut vähemmälle huomiolla liittopomoja valitsetessaan?''

        Huh huh:)))

        Sinulla ei ole hajuakaan kuinka liitoissa ''pomot'' valitaan :)))

        No harvemmin hajun perusteella pjärven vttuileva luotsi mutta mihin minä edellisellä viittasin oli yleinen vitsi mitä valtamediat kirjoitti persujen pyyhkiessä prseensä liitoilla tesseineen. Kannatti liittojen maksella esim. Marinin vaalit osaltaan asianomaisen pyrkiessään blokkaamaan persut pihalle hallituksesta tulikin potkineeksi demarit liittoineen ulos hallituksesta. Herää vain kysymys kannattiko Orpon saadessa siten työmarkkinauudistukset läpi. Joita sinä aymafiaa vuosia hokenut exyökkäri vailla olit hypäten liittopomojen syliin ne saadessasi.


      • Anonyymi

        sääntöjen vastaista massapostaamista ei saa arvostella siitä palstan massapostaava luotsi pitää huolen. Sensuurillaan jotta hän voi jatkaa häiriöittä s24 palstojen sääntöjen rikkomista joiden noudattamista hänen yllkäpidon edustajana pitäisi valvoa. Sensuroiden esim. massapostaukset..🤣


      • Anonyymi

        Hyvin sanottu! Olen samaa mieltä. Mutta niin sitö sanotaan: tyhmä kuin persu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin sanottu! Olen samaa mieltä. Mutta niin sitö sanotaan: tyhmä kuin persu.

        Vasemman jalan saappaassakin on enemmän ryhtiä kuin YTK-pellessä persussa.


    • Anonyymi

      Olen sitä mieltä, että tavallisen palkansaajan, oli sitten opettaja, insinööri, sairaanhoitaja, asentaja tai lääkäri, kannattaa kuulua ammattiliittoon . Eikä palkansaajien kannata äänestää persuja eikä kokoomusta. Monta puoluetta jää vielä äänestettäväksi.

      • Anonyymi

        Totta puhut.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe