Onko olemassa a) ja b)?

Anonyymi-ap

Tilastoa
a) Kantasuomalaisten tekemät rikokset ulkomaalaistaustaisia kohtaan, ja
b) Ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokste kantasuomalaisia kohtaan?

37

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tasapää taas kiihkoilee aloituksellaan.

      • Anonyymi

        Eiköhän tilasto ole mutta missä?


      • Anonyymi

        Mitä kiihkoilua tuo muka on??Oikea kysymys!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä kiihkoilua tuo muka on??Oikea kysymys!!!

        Kiihkoilua tuo on, eikä muuksi muutu vaikka laittaa kysymysmerkin perään.


    • Anonyymi

      Sun pitää kysyä sitä jotain tietoviisaalta, neropatti kylältä jolla on hirveät etenemushalut noissakin tilastoasioissa. Hän tietää kaikesta kaikein ja on vielä maailman kaunein.

    • Anonyymi

      Homma kuin toinen, se in tärkeintä se että on kortit ja kuitit hallussa, elämä on joskus sangen petollista, ei aina virkaakasn katso, sanotaan että joka alalla on kaikenlaisia. Usein ei oikeudessa ratkea, mutta näyttäytyy korkeimman oikeuden muodossa, lasten työnsaannit, oma ura tai urattomuus.

    • Anonyymi

      Alkoiko ajatuttamaan.

    • Anonyymi

      Suomi on parin puolueen kahtiajakoa mutta enemmistöllä on hulmattava vakta, rahalla myös. Ja ihmissuhteilla, kemioilla.

    • Anonyymi

      Enpä tiedä, viitsisikö joku käydä mun puolesta töissä?

    • Anonyymi

      Ei jakseta pikkurilkiäkään liikauttaa että itse tutkisi asiaa, mutta viestejä kyllä jaksaa lähettää.

    • Anonyymi

      Kysy moktar gubta suomi24...tietää kaiken wokehommista.
      Googlaa ja katso mashanmuutto suomi24.

      Globaali punainen

    • Anonyymi

      Eiköhän sellainen tilasto liene olemassa, mutta sen julkaisija julistettaisiin pahimman luokan rasistiksi, jos uskaltaisi julkaista. Meitä hallitaan pelolla ja silmittömällä ahneudella eikä rakkaudella, vaikka muuta julkisesti valehdellaan. Jossakin Keniassa kansa vielä yrittää parannusta sortajiaan vastaan https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010523083.html mutta aina sortaja sorretun voittaa. Viime kädessä hillittömällä väkivallalla jos muu ei tehoa. Näinhän se on meilläkin, vaikka siitä ei saa puhua. Kyllä kansa tietää jo!

      • Anonyymi

        Se kenian mielenosoitus muuten kannatti, vaikk asikäläinen PolPo 20 tappoi: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6904dd3f-8e78-46c3-abb8-5ef2a86bb3b5
        Mitenkähän Suomessa kävisi, jos alkaisimme sietämätöntä verotusta vastaan osoittaa mieltä? Tuskin 20 ammuttua riittäisi eikä veroja silti laskettaisi vaan nostettaisiin lisää, että Eliitin mässäilyyn ei tulisi kiusallista naarmua. Ja meillä todennäköisesti verotus on jo moninkertaista Keniaan verrattuna.


    • Anonyymi

      Siinä vaan on suuri ero, että KantaSuomalaisten tekemät rikokset julkaistaan, mutta matujen ei.

      • Anonyymi

        Kyllä julkaistaan aivan samanlailla molempia, ne ovat myyviä juttuja, varsinkin persut haluavat lukea kaikista rikoksista mitä maahanmuuttaja milloinkin on tehny, joten kaikki mitä löytyy julkaistaan.


    • Anonyymi

      Moni näkee rikan toisen silmäsä caikka omassa on malka. Yleensä ne, ketkä ensimmäisenä arvioivat ja arvostelevat toisten lapsia ja tai tekemisiä, ovat epävarmoja, narsistisia oettäjiä itse, joilla ei ole elämässä enää mitään jäljellä, ikää on jo ja ainut lohduntuoja on viinapullo, muka saavutetut meriiitit ja vakipanot. Pitää päteä sitten jollain , heh heh. Kaikkien ei tarvi.

    • Anonyymi

      Eikö ollu hyvä:D No, tottahan tuo. Monesti epävarma ihminen siitä hätkähdä kun joku sanoo totuuden, päin naamaa. Irsecarma sen tietää jo, senkin tietää ettei kaikki yhtään tykkää,mutta ei välitä. Jotkut paremmin tykkää kun ovat ottaneet, kuten joillakin tapana, sen viinapullon mutta eivöt juuri muuten pidä kuin poliittisten jne keskustelujen merkeissä. Eikä tarvitse mutta kivat kalebterit välillä jakoon.

    • Anonyymi

      Ulkomaaneläjän kulttuuriin kuuluu toisten vihaaminen, tappaminen, suvaitsemattomuus, röyhkeys, hyväksikäyttö, koijaus, laiskottelu, puukkohippasilla oleminen mustilaisten malliin.

      Toisinajattelijat ”heitetään leijonille” kuten raamattu opettaa.

      Miten kulttuuri voisi muuttua muutaman tunnin lentomatkalla Suomen naiivistimaahan tultua.

      • Anonyymi

        Moni suunnittelufirma on kansainvälinen ja usein omistuskin jossain ulkomailla ja Suomessa joku sivukonttori. Varsin suuri osa Suomessa vastaantulevista ulkomaalaisista on Suomessa töissä työmatkalla. Ne ovat sitten se aivan eri tasoinen ryhmä jotka ovat pakolaisia jostain sota alueelta. Tai elintasopakolaisia. Mutta eihän joku juntti öyhääjä rasisti niitä osaa erottaa toisistaan.


    • Anonyymi

      Tänne joku kirjoitti hieman tilastoa, mutta kirjoitus on poistunut. Miksi?

      • Anonyymi

        Oisko joku ollut listan sisällöstä eri mieltä. Kaikki eivöt tue rasismia , eivätkä joka puoluetta , usein siitä aiheutuukin ongelmia, mikäli on paljon vahvatahtoisia ihmisiä politiikan kentällä, etenkin naisväestössä kiitä on, menee mottitaktiikalla usein.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Jaha, suukopua. No, onhan tuossa perääkin että tehdään rikoksia, kun tullaan suomeen,mutta sekin että kaikki rikokset eivät tuke poliisin tietoon, suomalaisten tekemät ja poliisikin voi tehdä rikoksia, esimerkiksi, jos kiero tms luonne on.

    • Anonyymi

      Sekinhön on politiikkaa parhaimmillaan kun valtaatekevöt liittoutuvat ja funtsuvat ketkä saavat huippuvirat mistäkin. Jos ei kuulu piiriin, jos huomataan että kaksinaamainen,kiero pohjoisen juntti esimerkiksi, niin etelän valtaatekevöt joskus että muuten , se kannattaa tuo hyväliksainen virka meille etelään taata. Mikko Alatalon sanoin, siinä hyvä katkelma, sähkö se tulee etelän kautta. Huumorilla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onhan niitä suomalaisiakin tuomittuja lapsenraiskauksista ja muista teoista vaikka kuinka paljon ja sitten menee niin että hyvä veli tms periaatteella ei tuomita aina niin, mutta avioliitossa sattuu ja tapahtuu vaikka kuinka paljon, se vie usein luottamuksen ihmisiin.ja monesti se on totta, keneenkään ei voi luottaa, on usein huomattu.

    • Anonyymi

      Pienet lapset niin viattomia ja sukulaiset läheisimpiä varmaan kaikille mutta elämä on mitä on noin muuten, monella tasan sama ajatus, sekin on totta, kun tarkemmin ajattelee omaa tilannettaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lehdissä paljon juttuja noista, ehkä joskus liikaakin, lietsoo joukkohysteriaakin ja lisää pelkoja. Eihän toki noita voi vähäitekläkään mutta täyttäkää sanaristikoitakin välillä.

    • Anonyymi

      Iltalehti ihan hyvä , siinä on sanaristikoita myös, mikäs siinä ,ala kuin toinen , täyttää kun aikaa ja halua on oli sitten siivooja tai akateemisempi tapaus. Monissa,asioissa tasoissa ollaan, koska sanaristikkojen täyttyö sujuu kaikilta aikuisilta ihmisiltä pääosin.

    • Anonyymi

      Se on saletti.

    • Anonyymi

      No niin. Et lehdet esuin vaikka, eikä mitään kisaa, kisaaminen on turhaa.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen se että huomion kiinnittää rikosjutut, katastrofit ynnä muut. Ihmismieli toimii varmaan sitten niin, meitä kiehtoo esim wtc, miten se oikein meni, joku vornanen, sikiöiden järjestys ja sukupuoli, valkean tapahtumat ynnä muut. Media sitten näillä myy. Esim suomen vaarallisin naisvanki jne. Pitää kysyä, todellako?

    • Anonyymi

      Eiköhän tuo ollut erehtyväinen nuoruudessaan, peruskaunis nainen josta media leipoi vaarallisen naisvangin. Lehdet meni kaupaksi, sama juttu kuin jokin mäntylä muta aivan eri päästä.

    • Anonyymi

      c) maahanmuuttajataustaisten rikokset maahanmuuttajataustaisia kohtaan

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010525879.html

      Mies oli ollut kateellinen naiselle siitä, että tämä oli oppinut kieltä ja menestynyt liiketoiminnassa, läheinen kertoo. Läheisen mukaan mies pahoinpiteli naista aina kun mies huomasi, että naisella meni paremmin kuin hänellä itsellään.

      Ennen murhaa nainen luuli, että mies on vielä Irakissa,

      Omasta autostaan mies otti mukaansa dieselin ja bensiinin sekoitusta sisältäneen kanisterin sekä sidontanarut.

      Kun mies oli siepannut naisen, hän ajoi noin kilometrin päähän naisen talosta. Sitten hän sitoi väkivallasta lamaantuneen naisen käsistä ja jaloista ja kaatoi kanisterin sisällön hänen päälleen

      Sen jälkeen mies sytytti hereillä ja tajuissaan olleen naisen tuleen tarkoituksenaan polttaa tämä elävältä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe