Onko olemassa a) ja b)?

Anonyymi-ap

Tilastoa
a) Kantasuomalaisten tekemät rikokset ulkomaalaistaustaisia kohtaan, ja
b) Ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokste kantasuomalaisia kohtaan?

37

644

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tasapää taas kiihkoilee aloituksellaan.

   • Anonyymi

    Eiköhän tilasto ole mutta missä?


   • Anonyymi

    Mitä kiihkoilua tuo muka on??Oikea kysymys!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä kiihkoilua tuo muka on??Oikea kysymys!!!

    Kiihkoilua tuo on, eikä muuksi muutu vaikka laittaa kysymysmerkin perään.


  • Anonyymi

   Sun pitää kysyä sitä jotain tietoviisaalta, neropatti kylältä jolla on hirveät etenemushalut noissakin tilastoasioissa. Hän tietää kaikesta kaikein ja on vielä maailman kaunein.

  • Anonyymi

   Homma kuin toinen, se in tärkeintä se että on kortit ja kuitit hallussa, elämä on joskus sangen petollista, ei aina virkaakasn katso, sanotaan että joka alalla on kaikenlaisia. Usein ei oikeudessa ratkea, mutta näyttäytyy korkeimman oikeuden muodossa, lasten työnsaannit, oma ura tai urattomuus.

  • Anonyymi

   Alkoiko ajatuttamaan.

  • Anonyymi

   Suomi on parin puolueen kahtiajakoa mutta enemmistöllä on hulmattava vakta, rahalla myös. Ja ihmissuhteilla, kemioilla.

  • Anonyymi

   Enpä tiedä, viitsisikö joku käydä mun puolesta töissä?

  • Anonyymi

   Ei jakseta pikkurilkiäkään liikauttaa että itse tutkisi asiaa, mutta viestejä kyllä jaksaa lähettää.

  • Anonyymi

   Kysy moktar gubta suomi24...tietää kaiken wokehommista.
   Googlaa ja katso mashanmuutto suomi24.

   Globaali punainen

  • Anonyymi

   Eiköhän sellainen tilasto liene olemassa, mutta sen julkaisija julistettaisiin pahimman luokan rasistiksi, jos uskaltaisi julkaista. Meitä hallitaan pelolla ja silmittömällä ahneudella eikä rakkaudella, vaikka muuta julkisesti valehdellaan. Jossakin Keniassa kansa vielä yrittää parannusta sortajiaan vastaan https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010523083.html mutta aina sortaja sorretun voittaa. Viime kädessä hillittömällä väkivallalla jos muu ei tehoa. Näinhän se on meilläkin, vaikka siitä ei saa puhua. Kyllä kansa tietää jo!

   • Anonyymi

    Se kenian mielenosoitus muuten kannatti, vaikk asikäläinen PolPo 20 tappoi: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6904dd3f-8e78-46c3-abb8-5ef2a86bb3b5
    Mitenkähän Suomessa kävisi, jos alkaisimme sietämätöntä verotusta vastaan osoittaa mieltä? Tuskin 20 ammuttua riittäisi eikä veroja silti laskettaisi vaan nostettaisiin lisää, että Eliitin mässäilyyn ei tulisi kiusallista naarmua. Ja meillä todennäköisesti verotus on jo moninkertaista Keniaan verrattuna.


  • Anonyymi

   Siinä vaan on suuri ero, että KantaSuomalaisten tekemät rikokset julkaistaan, mutta matujen ei.

   • Anonyymi

    Kyllä julkaistaan aivan samanlailla molempia, ne ovat myyviä juttuja, varsinkin persut haluavat lukea kaikista rikoksista mitä maahanmuuttaja milloinkin on tehny, joten kaikki mitä löytyy julkaistaan.


  • Anonyymi

   Moni näkee rikan toisen silmäsä caikka omassa on malka. Yleensä ne, ketkä ensimmäisenä arvioivat ja arvostelevat toisten lapsia ja tai tekemisiä, ovat epävarmoja, narsistisia oettäjiä itse, joilla ei ole elämässä enää mitään jäljellä, ikää on jo ja ainut lohduntuoja on viinapullo, muka saavutetut meriiitit ja vakipanot. Pitää päteä sitten jollain , heh heh. Kaikkien ei tarvi.

  • Anonyymi

   Eikö ollu hyvä:D No, tottahan tuo. Monesti epävarma ihminen siitä hätkähdä kun joku sanoo totuuden, päin naamaa. Irsecarma sen tietää jo, senkin tietää ettei kaikki yhtään tykkää,mutta ei välitä. Jotkut paremmin tykkää kun ovat ottaneet, kuten joillakin tapana, sen viinapullon mutta eivöt juuri muuten pidä kuin poliittisten jne keskustelujen merkeissä. Eikä tarvitse mutta kivat kalebterit välillä jakoon.

  • Anonyymi

   Ulkomaaneläjän kulttuuriin kuuluu toisten vihaaminen, tappaminen, suvaitsemattomuus, röyhkeys, hyväksikäyttö, koijaus, laiskottelu, puukkohippasilla oleminen mustilaisten malliin.

   Toisinajattelijat ”heitetään leijonille” kuten raamattu opettaa.

   Miten kulttuuri voisi muuttua muutaman tunnin lentomatkalla Suomen naiivistimaahan tultua.

   • Anonyymi

    Moni suunnittelufirma on kansainvälinen ja usein omistuskin jossain ulkomailla ja Suomessa joku sivukonttori. Varsin suuri osa Suomessa vastaantulevista ulkomaalaisista on Suomessa töissä työmatkalla. Ne ovat sitten se aivan eri tasoinen ryhmä jotka ovat pakolaisia jostain sota alueelta. Tai elintasopakolaisia. Mutta eihän joku juntti öyhääjä rasisti niitä osaa erottaa toisistaan.


  • Anonyymi

   Tänne joku kirjoitti hieman tilastoa, mutta kirjoitus on poistunut. Miksi?

   • Anonyymi

    Oisko joku ollut listan sisällöstä eri mieltä. Kaikki eivöt tue rasismia , eivätkä joka puoluetta , usein siitä aiheutuukin ongelmia, mikäli on paljon vahvatahtoisia ihmisiä politiikan kentällä, etenkin naisväestössä kiitä on, menee mottitaktiikalla usein.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Jaha, suukopua. No, onhan tuossa perääkin että tehdään rikoksia, kun tullaan suomeen,mutta sekin että kaikki rikokset eivät tuke poliisin tietoon, suomalaisten tekemät ja poliisikin voi tehdä rikoksia, esimerkiksi, jos kiero tms luonne on.

  • Anonyymi

   Sekinhön on politiikkaa parhaimmillaan kun valtaatekevöt liittoutuvat ja funtsuvat ketkä saavat huippuvirat mistäkin. Jos ei kuulu piiriin, jos huomataan että kaksinaamainen,kiero pohjoisen juntti esimerkiksi, niin etelän valtaatekevöt joskus että muuten , se kannattaa tuo hyväliksainen virka meille etelään taata. Mikko Alatalon sanoin, siinä hyvä katkelma, sähkö se tulee etelän kautta. Huumorilla.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onhan niitä suomalaisiakin tuomittuja lapsenraiskauksista ja muista teoista vaikka kuinka paljon ja sitten menee niin että hyvä veli tms periaatteella ei tuomita aina niin, mutta avioliitossa sattuu ja tapahtuu vaikka kuinka paljon, se vie usein luottamuksen ihmisiin.ja monesti se on totta, keneenkään ei voi luottaa, on usein huomattu.

  • Anonyymi

   Pienet lapset niin viattomia ja sukulaiset läheisimpiä varmaan kaikille mutta elämä on mitä on noin muuten, monella tasan sama ajatus, sekin on totta, kun tarkemmin ajattelee omaa tilannettaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Lehdissä paljon juttuja noista, ehkä joskus liikaakin, lietsoo joukkohysteriaakin ja lisää pelkoja. Eihän toki noita voi vähäitekläkään mutta täyttäkää sanaristikoitakin välillä.

  • Anonyymi

   Iltalehti ihan hyvä , siinä on sanaristikoita myös, mikäs siinä ,ala kuin toinen , täyttää kun aikaa ja halua on oli sitten siivooja tai akateemisempi tapaus. Monissa,asioissa tasoissa ollaan, koska sanaristikkojen täyttyö sujuu kaikilta aikuisilta ihmisiltä pääosin.

  • Anonyymi

   Se on saletti.

  • Anonyymi

   No niin. Et lehdet esuin vaikka, eikä mitään kisaa, kisaaminen on turhaa.

  • Anonyymi

   Mielenkiintoinen se että huomion kiinnittää rikosjutut, katastrofit ynnä muut. Ihmismieli toimii varmaan sitten niin, meitä kiehtoo esim wtc, miten se oikein meni, joku vornanen, sikiöiden järjestys ja sukupuoli, valkean tapahtumat ynnä muut. Media sitten näillä myy. Esim suomen vaarallisin naisvanki jne. Pitää kysyä, todellako?

  • Anonyymi

   Eiköhän tuo ollut erehtyväinen nuoruudessaan, peruskaunis nainen josta media leipoi vaarallisen naisvangin. Lehdet meni kaupaksi, sama juttu kuin jokin mäntylä muta aivan eri päästä.

  • Anonyymi

   c) maahanmuuttajataustaisten rikokset maahanmuuttajataustaisia kohtaan

   https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010525879.html

   Mies oli ollut kateellinen naiselle siitä, että tämä oli oppinut kieltä ja menestynyt liiketoiminnassa, läheinen kertoo. Läheisen mukaan mies pahoinpiteli naista aina kun mies huomasi, että naisella meni paremmin kuin hänellä itsellään.

   Ennen murhaa nainen luuli, että mies on vielä Irakissa,

   Omasta autostaan mies otti mukaansa dieselin ja bensiinin sekoitusta sisältäneen kanisterin sekä sidontanarut.

   Kun mies oli siepannut naisen, hän ajoi noin kilometrin päähän naisen talosta. Sitten hän sitoi väkivallasta lamaantuneen naisen käsistä ja jaloista ja kaatoi kanisterin sisällön hänen päälleen

   Sen jälkeen mies sytytti hereillä ja tajuissaan olleen naisen tuleen tarkoituksenaan polttaa tämä elävältä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   129
   1727
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   71
   1547
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   55
   1260
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   68
   1102
  5. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   10
   729
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   2
   725
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   45
   717
  8. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   705
  9. Plösö ja synttäriruusut

   Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   692
  10. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   668
  Aihe