Oppositio ja vasurit taas paniikissa. Jopa Bidenin esiintyminen tänään sai koko vasemmistonton

Anonyymi-ap

ja sen median vauhkoontumaan. Onko asiaa, mitä sossuvihervasurit eivät pelkää, kun sellaista asiaa tai fobiaa ei maailmassa tunnu olevan, joka sossuvihervasureiden mielestä olisi turvallista. On ilmastopelkoa, on natsin pelkoa, on äärioikeiston pelkoa, on kapitalismin pelkoa, on parempi tuloisen naapurin pelkoa jne. Ainia asia jota sossuvihervasurit eivät pelkää ovat lisävelka.

Katsoin muuten Biden/Trump väittelyn ja Biden pärjäsi varsin hyvin. Joten en oikein ymmärrä sitäkään, millä perusteella nämä vasurit ovat tulleet johtopäätöksen, että Biden on jo hävinnyt vaalit. Kaikkea mahdollista pelkäävien luuseri porukkaa tuo vasemmisto.

6

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No kun kerran kysyt,niin hiukkasen on pelkoa tästä nykyhallituksen Suomea tuhoavasta toiminnasta.

      Työttömyys kasvaa vauhdilla!

      Työllisyys heikkenee vauhdilla!

      Köyhyys lisääntyy vauhdilla!

      Konkursseja enemmän kuin ikinä!

      Velkaa enemmän kuin ikinä!

      Että nämä nyt päällimmäisenä.

      • Anonyymi

        Persu kääntää sen mielessään voitoksi.


    • Anonyymi

      Lainaten Bideniä. Vasurit vikisee kuin Trump, mikään ei ole oma vika, muut valehtelee, kaikki olisi paremmin, jos vain vasuri olisi vallassa, vaikka juuri äsken 4 v valehtelivat kansalle ja lystinpito laskuja maksetaan nyt, vaikka laskuja ei pitänyt tulla ja miljardit eivät olleet kuulemma keneltäkään pois ei varsinkaan vähäosaisilta, kun niitä jaeltiin jokaiselle joka jätti anomuksen.

      Vasurit ovat ihan oikeasti elämäänsä kyllästyneitä patalaiskoja vikisijöitä. Ei ihme, että nuoriso on masentunut, lapsia ei synny kun ei osata muuta kuin ankeuttaa, pelotella, luoda uhkakuvia ja nähdä ainoastaan negatiivista elämässä. Minä näkisin positiivista jo siinä, että kadulla maatessani poliisit eivät pamputtasi ja hakkasi nyrkeillä tai tankki jyräisi alleen vaan poliisit kohteliaasti pyytävät siirtymään pois ajoradalta.

    • Anonyymi

      Paha mieli ? Kiipeä puuhun laulamaan. Se voi helpottaa.

    • Anonyymi

      Samppanja sossut, kuohari kommarit ja siideri vihreät johtivat maata 4 vuotta ja mitä saivat aikaseksi, Ensi töikseen sossut erottivat Rinteen, joka yritti puolustaa palkansaajia. Tilalle tuli bile Marin, joka suoraan sanoen pissi työväestön päälle. Nyt vaalitappion jälkeen sossut taas esiintyy muka työväestön edustajina. Piiperryksen nimissä tehtiin idioottimaisia sitoumuksia ilman realismia saati, että joku olisi osoittanut, mistä ismin kustannukset leikataan. Ohisala julisti, että suomalaiset ovat hyvinvoinnistaan velkaa kolmannen maailman väestölle. Siis mistä he ovat heille velkaa, siitäkö, että ovat henkensä pitimiksi raivanneet metsiä, kuivanneet soita jne. Vasurit julistivat oikein asiantuntijoidensa , että velkaa ja valtion velkaa ei kenenkään tarvitse maksaa pois vaan se kuitataan uudella velalla eli vekselivetoinen yhteiskunta on vasurien ihanne.

      Ei ihme, että tilanne on nyt tämä. Nuoriso eristettiin someen, vanhukset tapettiin eristettyinä yksin hoitolaitoksiin ilman lupaa tavata omaisia jne.

      Tämäkö porukka voisi hoitaa Suomen kuntoon. Ei ikinä. Täysin naivia ja suortastaan idioottia väkeä koko sakki.

    • Anonyymi

      Höpö höpö. Siellä persujen trollitehtaalla taas kirjoitellaan mitä sylki suuhun tuo.

      Toki kaikkien tulisi kantaa syvää huolta siitä, jos Trump valittaisiin presidentiksi. Kaikilla on tuoreessa muistissa, miten Trumpin kannattajat hyökkäsivät Capitol-kukkulalle ja yrittivät muuttaa vaalitulosta väkisin. Yksi poliisi kuoli ja vain muutaman rohkean poliisin onnistui pelastaa parlamentin edustajat täydeltä tuholta.
      Trump ei estänyt väkivaltaista hyökkäystä eikä kutsunut erikoisjoukkoja poliisien tueksi. Se oli häikäilemättömän itsekästä, jopa sairasta vallankäyttöä.

      Mitä tulee Antti Rinteen eroon, niin kyllä sen aiheutti lähinnä hallituskumppani keskusta erikoisella "posti-casella", jota emme ymmärrä, että miksi postinkantajan piti lyödä matalaksi, entistä pienemmille palkoille toisen tes:in piiriin.

      Nyt Postin pääjohtaja saa 176 kertaa suuremman palkan kuin postinjakajan, mikä on täysin väärin ja kohtuutonta.
      Sanna Marin oli ulkomailla Posti-casen aikana ja nimenomaan Rinne kutsui arvostamansa Marinin pääministerin tehtävään.

      Kyllä me kaikki pelkäämme, tietysti persuja ja kokoomusta lukuunottamatta, että miten Suomen käy kovassa kilpailussa vientimarkkinoista ja investoinneista.

      Talouskasvua eivät konkurssit ja suurtyöttömyys lisää, eikä Suomeen sijoiteta epävakaiden työmarkkinoiden takia. Ensi syksynä on odotettavissa lakko-syksy, kun useat työehtosopimukset ovat katkolla. Hallituksen ohjelma "EK:n tavoitteiden muuttaminen työlaiksi" , oli häikäilemätön temppu, joka kostautuu.

      Hallituksen keinot saada taantuma loppumaan ovat olemattomat: eihän se valtio talous kasva siten, että kannattavat valtion yritykset myydään ulkomaiseen omistukseen, eikä myös siten että ulkomaan velkaa otetaan enemmän kuin ennen ikinä, mutta samalla leikataan sosiaali- ja työttömyysturva sekä vaikeutetaan työperäistä maahanmuuttoa.

      Hallitus ajaa todellakin noilla keinoillaan Suomen konkurssiin ei vain tarkkailuluokkaan. Olisko aika kuunnella viimeistään nyt esim. THL:n asiantuntijoita siitä miten sote-palveluita tulisi kehittää niin, että sairaaloita ei lopeteta, palveluja ei leikata ja silti budjetoidut rahat riittävät ja hoitoon pääse heti, myös maaseudulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe