Ylen uusinnat

Anonyymi-ap

Alkaa totisesti tympiä! Maksamme Yle-veron mutta mitä me telkkarista saamme?
Pelkkää uusintojen uusintoja! Kyllä niillä verorahoilla täytyy voida hankkia uuttakin katsottavaa, eikä tuoda näitä samoja sarjoja aina vaan!
Ja huonoja kaiken lisäksi! Nämä synkät britti- ja pohjoismaiset poliisisarjat eivät sovi tähän aikaan eikä paikkaan! Hyvän mielen sarjoja nyt olla pitää!!

9

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaan kun noille poliisisarjoille on kysyntää. Omat suosikkini ovat Hiljainen todistaja, Blue Lights-Belfastin poliisit ja Roy Grace. Ja on Ylellä muutakin katsottavaa, mm. klassisen musiikin konsertteja ja scifileffoja, tosin nämä on vain oma mielimakuni.

    • Anonyymi

      Hyviä uusia sarjoja kaivataan! En ymmärrä miten härski ja sivistymätön voi olla ohjelmien ostaja (tai kuka ne sitten valitseekaan Ylellä), kun luulee ettemme tajua miten meitä sumutetaan. Olen seurannut tapaa, jossa ensin pyöritetään ns. uusi sarja kerran, puolen vuoden jälkeen uusintama ja sitten vielä kolmas kerta viikonlopun alkuillassa. Tai jotain tuolla lailla...
      Ostasi sarjoja vaikka Ruotsista tai muista pohjoismaista, lisää Ranskasta ja sen kielialueelta. Monet ovat opiskelleet lukiossa ranskaa, jota on kiva muistella.
      Alankomaista ei ole ollut kertaakaan mitään, alku Italiasta, ei amerikkalaista, sieltäkään ei mitään.
      Onko yleläiset jotenkin vajaita älyltään, hmm.

    • Anonyymi

      Turha yleä on haukkua sillä se on ylivertainen muihin verrattuna on monipuolinen ja suuri tiedonvälittäjä ja poliittisesti tasapainoinen eli ei ole kuin pöllöraati jossa kolme oikeistolaista haukkuu oppositiopuolueita ja mainoskanavien ohjelmat ovat iänikuisia Bondeja poliisiopistoja ja turhapuroja eipä ohjelmistossa ole mitään järkevää katsottavaa olisin valmis maksamaan yleveroa huomattavasti enemmän ja jotka leikkaavat yleveroa on enää mahdoton äänestää. Yle on monelle ikäihmiselle ainut henkireikä korottakaa mieluummin yleveroa.

      • Anonyymi

        Vastauksestasi kuvastui hyvin ylen poliittisuus. Kumma että et kommentoinut siihen mitään että yle ottaa yleensä haastateltavakseen vihervasemmistolaisia ja jos mikäkin asia vaatii tutkijan näkemyksiä, niin sekin on poikkeuksetta viherideloginen tyhjän puhuja. Sitten otat esimerkiksi jonkun pöllöraadin.
        Kerran olet vapaaehtoinen maksamaan enemmän, mutta iso osa ei senttiäkään tuosta vihervasemmistolais pskasta, niin eikös tilanne mene silloin tasan. Maksat viissataa euroa vuodessa, että saat mieleistäsi yksipuolista politiikkaa sekä uusintoja ja me muut ketkä haluamme tuosta pois voimme jättää ylen rahoittamisen.


    • Anonyymi

      Olettavat, jotta kaikki katsojat ovat muistisairaita.

    • Anonyymi

      Kyllä ohjelma taso alaarvoista!! Ei mitään katottavaa🤔!

    • Anonyymi

      Töpselinenille riittää murhat, viinahuuru, huumeet, porno ja pehmennyksenä pikkutuhmat jutut. Sivistysosastolla haastatellaan joka päivä toimittajan tuttua, viihdejulkkista, joka on juuri julkaissut kirjan. Ei voi juuri alemmas päästä. Tämä ei ole persun mielipide.

    • Anonyymi

      Yle on niin moniarvoinen, että kaikki vanhat ylekommunistit, eli nykyiset pikkuporvarit saavat äänensä kuuluville. He haluavat kertoa kuinka tasa-arvoisia olemme, jos kuulumme vähemmistöön, eli olemme vanhoja ylekommunisteja, eli nykyisiä pikkuporvareita.
      Muut, Ylen ulkopuoliset vähemmistöt hoitavat fasadin.

    • Anonyymi

      Kyllä pitäis poikottiin koko yle nytkin aamulla vahoja ja tämä Sarpanevasta kertotava juttu monennenko kerran?,, en silti et aliarvioin !! Mutta uusinnot menny älyttömäksi tästä maksetaan veroo!! Menikö rahat studioon joka on värimaailmalta👎!! Ylä- Anttilan ynnä muiden toimittajien asiantuntijoihin!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe