Hyvä hallitus

Anonyymi-ap

Näin se velanotto pienenee https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010543122.html ja tolloille edellisen hallituksen velanotosta määkijöille on artikkelissa käyrä mistä voi seurata julkisen velan kehitystä (persut eivät tietenkään jaksa lukea niin pitkälle). Huomioikaa erityisesti vuodet 2009, 2020 ja 2022 sekä tapahtumat. Tollot tosin jatkavat "kuse marriini meni ja teki niin paljon velkaa ja lahjoitti kaikki etelän mafioille plaa plaa plaa"

27

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä, näin se on!
      Ja lisätään vielä, että kun katsomme vain julkista velkaa, mutta unohdamme yksityisillä olevan velan, onkin Suomi varsin hyvässä kunnossa. Esim Ruotsilla joka paukuttaa henkseleitä, on enemmän "yhteistä" velkaa (julkinen+yksityinen) kuin Suomella/henkilö.

      Ja jos lisäämme tähän laskelmaan Valtion omaisuuden, on Suomen valtiolla 16 pörssiyhtiötä omistuksessaan, mutta Ruotsilla vain 2.

      Jos katsotaan Valtion metsä omistusta, on Suomella kaksinkertainen metsäomistus versus Ruotsi. Valtio on ylivoimaisesti suurin metsänomistaja Suomessa.

      Ja jos jaksatte lukea (Persut ei jaksa) niin aina verrataan näitä eri Valtioita velan suhteella Bkt:hen. Velkaa siis mietitään maksettavaksi tulevista tuloista. Ei koskaan jo kertyneestä omaisuudesta. Vaikka minusta se olisi relevanttia ottaa huomioon, maat kun ovat kovin erilaisia.

      Esim Suomi on siinä ajassa kun se on velkaantunut, kerännyt Eläkekassaan noin 260 miljardia euroa! Noin 1,5 kertaa Valtion velka!

      Jos jatketaan jossittelua, on suomalaiIla omistuksessaan noin 100 miljardia pörssiosakkeita. Rahatileillä on rahaa noin 110 miljardia euroa.

      Asuntovarallisuus on 70% maksettuja asuntoja. Vain 30%:lla on asuntovelkaa. Suomalaiset ovat innokkaita velan maksajia!

      No nyt kun mietitään, olemmeko me todella konkurssissa, olen täysin erimieltä.

      Tämä siksikin, että Valtion (ei yksikään valtio) maksa kokonaan velkojaan pois. De olisi jörjetöntä.

      Hyvään tilanteeseen me pääsisimme (ei ole tarpeellista) jos me maksaisimme noin 20-30 miljardia (lyhentäisimme) tuota Valtion velkaa pois. Sekin tekisi meistä jo EU alueen mallioppilaan!

      Ojalan laskuopilla meillä on noin 560 miljardia rahaa+ asuntoja. Ja mitä se haukuttu pelottava velka olikaan?

      Muistutan vielä, että Valtio ei kuole! Siksi(kään) sitä ei saa verrata kuolevien ihmisten velkaan!

      • Anonyymi

        🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶
        Suomella on nyt sysipaska hallitus

        Näin täytyy rehellisenä duunarina nyt vain todeta, sillä milloin muulloin on kaikki hallitusohjelman linjaukset kohdistuneet vain köyhimpien ja pienituloisten kurjistamiseen ja rikkaimpien henkilöiden etujen ja tulojen kasvattamiseen. Lue hallitusohjelma ja totea itse sama asia kuin minä.

        Ei siis ihme, että yleislakkokin on nyt lähempänä täällä Suomessa.

        Samaa mieltä. Kansanmurhaajien roskasakki on hallituksessa.

        Tietysti se kohdistuu vasemmiston kannattajiin, teille jaettiin rahaa viime hallituksen aikana. Nyt ei jaeta. Nyt.annetaan kok ja ps työtätekevän menoihin . Vasemmiston porukoille ei mitään . Milloin se yleislakko ja vallankumous alkaa ?

        Tietysti se kohdistuu vasemmiston kannattajiin, teille jaettiin rahaa viime hallituksen aikana. Nyt ei jaeta. Nyt.annetaan kok ja ps työtätekevän menoihin . Vasemmiston porukoille ei mitään . Milloin se yleislakko ja vallankumous alkaa ?
        Suomalainen vasemmiston yhdessä ay-liikkeen kanssa aikoinaan rakentama täysin demokraattinen hyvinvointiyhteiskunta on nyt pahassa vaarassa kaatua.

        Tämä nykyinen Petteri Orpon johtama täysin äärioikeistolainen sinimusta hallitus yrittää kaikin mahdollisin keinoin ja konstein nyt rapauttaa ja tuhota suomalaisen työväestön täysin laillisia ja ansaittuja työelämän etuja ja oikeuksia.
        Nämä Petteri Orpon johtaman hallituksen suunnittelemat työväestön tulojen työelämän oikeuksien ja etujen leikkaukset toteutuessaan jakavat suomalaisen yhteiskunnan jälleen täysin kahtia. Eli vastakkainasettelun aika se palaa takaisin tänne Suomeen. Ja suurimmat syylliset ovat tähän tosiasiaan nimenomaan pelkästään kokoomus ja PS

        Näinpä sitten Suomen kansan enemmistö toki nouseekin puolustamaan heikompia suomalaisia ihmisiä. Joka alkaa sitten yleislakolla joka onkin sitten jo todella lähellä.


        ÄänestäIlmoita
        🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
        Suomessa in ollut oikeisto hallitukset n. 2o vuotta vallassa ennen marinin tasapuolista loistavaa hallitusta 20, vuotta oikeiston riisto ja sekoilua enne marina jonka vika muka kaikki nykytilanne on vaikka peri oikeiston kaatopaikan
        . Jäätteenmäki 2003 - 2003 69 Keskusta
        . Vanhanen 2003 - 2007 1396 Keskusta Enemmistö x
        . Vanhanen II 2007 - .2010 1161 Keskusta Enemmistö x
        Kiviniemi 2010 - 2011 366 Keskusta Enemmistö x
        . Katainen 2011 - .2014 1099 Kokoomus Enemmistön
        Stubb 2014 - 2015 340 Kokoomus Enemmistö x
        . Sipilä 2015 - 2019 1470 Keskusta Enemmistö x
        . Rinne 6.6.2019 - 10.12.2019 188 SDP Enemmistö s
        Marin 2019 - 2023 1289 SDP Enemmistö

        Miksi oikiesto ei laittaneet asioita ja sopeutusta kuntoon vaan lisäsivät työttömyyttä
        Kun aikaa on ollut 20 vuotta ja syytetään yhtä koronaj aikan otetua velkaa joka otetiin yrittäjille kun ne ei meneet töihin esim siivoomaan pääsee ainaSuomeen on tulossa kiivaasti sama äärioikeistopolitiikka joka on Venäjällä käytössä , jossa rikaat saa laillisesti kaikki kansan rahat .

        Katse venäjälle

        Suomessa leikataan mutta ei rikkailta askel 1

        Asintuntija politiikka ja talous


        Äänestä SDP ja SAK 😈😈👺😈👺😈🚲😈
        Osa perussuomalaisia eduskuntavaaleissa äänestäneistä alkaa hahmottamaan, että hallituksen tekemät päätökset, kuten leikkaukset sosiaaliturvaan, koskettavat heitä itseään, riikka petos purra sanoo.
        Niistä ensimmäisenä hän mainitsee protestiäänestämisen perussuomalaisten tekemää hallituspolitiikkaa vastaan.
        Perussuomalaiset kuuluu puolueisiin, joiden äänestäjät ovat epävarmoja. Tästä syystä puolue on yleensä hyötynyt korkeasta äänestysprosentista, Lehtinen sanoo.

        Lehtisen mukaan perussuomalaiset eivät onnistuneet tavoittamaan europarlamenttivaaleissa edes vakikannattajiaan – saatika nukkuvia, epävarmoja äänestäjiä.Kokoomus on työväen puolue

        Mitä hyvää kokoomus on koskaan saanut aikaiseksi suomen työtätekevälle kansalle

        Ei mitään koskaan rosvon nut vaan verorahat rikaille yritykaille


        Äänestä sdp jos olet työläinen

        Viimeisen vuoden aikana kasvussa ovat olleet vain työttömyys, konkurssit ja valtion velka


        Myöskään näkymät tulevasta eivät ole häävit. Kasvunäkymä on olematon eikä hallituksen päättämä menoleikkaus- ja veronkorotuspaketti palauta luottamusta. Purra kehuu itseään viestipalvelu X:ssä: Hän tietää tekevänsä oikein.

        Kenen kannalta ? Eliitin ?Purra vaaleissa: "Emme hyväksy ansiosidonnaisen leikkauksia!", "Kokoomus aikoo leikkaa sosiaalietuuksista! Meille se EI käy!", "Emme hyväksy eläkkeiden leikkauksia!", "Emme näe tarvetta työelämäheikennyksille." Vaalien jälkeen persut hyökkäsi leikkaamaan juuri näistä ja heikentämään historiallisesti palkansaajien ehtoja ja vaikuttamismahdollisuuksia. Ei jatkoon!Kokoomuslainen termospullo duunari ei ole miljonääri


        Äänestä

        aikanaan on voinut saada töitä vain kävelemällä työpaikan ovesta sisään ja kysymällä, ei sama yksinkertaisesti toimi nykyaikana.

        – Minusta oli sopimatonta, kun valtiovarainministeri sanoi ”menkää töihin”. Ongelmiin pitäisi löytää faktapohjaisia ratkaisuja eikä syyllistää, Pennanen sanoo.

        Hän viittaa valtiovarainministeri Riikka Purran


      • Anonyymi

        Työttömät Työttömiä työnhakijoita lähes 30 000 enemmän k
        🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🌹🍷🌹🍷🌹🍷
        Työttömiä työnhakijoita lähes 30 000 enemmän kuin vuosi sitten – ekonomisti: Rakennusalan kriisi näkyy
        Työttömien työnhakijoiden määrä nousi toukokuussa 27 500 ihmisellä vuoden takaisesta.

        Työttömyys kasvoi Suomessa toukokuussa, ilmenee Tilastokeskuksen keskiviikkoaamuna julkaisemista työllisyystiedoista.

        Työvoimatutkimuksen mukaan Suomessa oli toukokuussa 15–74-vuotiaita työllisiä 35 000 vähemmän kuin vastaavaan aikaan vuosi sitten ja myös työttömien määrä kasvoi vuodentakaisesta 33 000 ihmisellä samassa ikäluokassa.

        15–74-vuotiaiden työttömyysasteen trendiluku oli toukokuussa 8,2 prosenttia.

        20–64-vuotiaiden työllisyysasteen trendiluku puolestaan laski toukokuussa 76,9 prosenttiin, kun vastaava luku oli huhtikuussa vielä 77,0 prosenttia ja vuosi sitten toukokuussa 78,3 prosenttia. Työvoimatutkimuksesta ilmenee, että työllisyysasteen trendiluku on tasaisesti hiljalleen laskenut vuoden 2022 marraskuusta, jolloin se oli 78,5 prosenttia.

        Tilastokeskuksen työllisyysasteen trendiluku on kausitasoitettu lukema, jolla keskus pyrkii antamaan tasaisemman kuvan työllisyyden pitkän aikavälin kehityksestä.

        Ekonomisti: Rakennusalan heikko tilanne selittää
        Työvoimatutkimuksen mukaan työllisten miesten määrä väheni toukokuussa. 15-74-vuotiaita työvoiman ulkopuolella olevia miehiä oli 33 000 enemmän kuin vuosi sitten. Sen sijaan työvoiman ulkopuolella olevien naisten määrä väheni vuodentakaisesta 5 000:lla.

        Suomen Yrittäjien ekonomisti Roope Ohlsbom arvioi keskiviikkona tiedotteessa, että sukupuolten välistä eroa työmarkkinoilla selittää osin miesvoittoisen rakennusalan vaikeudet.

        – Varsinkin rakennusalan kriisi ja sen seurauksena lisääntyneet konkurssit näkyvät selvästi työttömien määrän kasvussa, Ohlsbom sanoo tiedotteessa.

        TEM: Työttömien työnhakijoiden määrä kasvoi
        Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) julkaisi keskiviikkona omat työnhakijatilastonsa toukokuulta. TEM:n julkaisemien tietojen mukaan työttömien työnhakijoiden määrä nousi toukokuussa 27 500 ihmisellä vuoden takaisesta yhteensä 266 400 ihmiseen. Luku sisältää työ- ja elinkeinotoimistojen sekä kuntakokeilujen asiakkaat sekä ihmiset, jotka ovat kokoaikaisesti lomautettuina.

        Lomautettuja oli toukokuun lopussa 30 200 ihmistä, mikä oli 10 200 enemmän kuin vuosi sitten. TEM ja Tilastokeskus määrittelevät työllisyyttä koskevat luvut eri tavoin, joten luvut eivät ole keskenään vertailukelpoisia.

        Työpaikkoja oli TEM:n mukaan avoinna toukokuussa 93 700, mikä oli 56 800 vähemmän kuin vuosi sitten vastaavaan aikaan.


      • Anonyymi

        Se vielä lisäyksenä että Suomen valtiovelasta n. 40 % on Suomen pankin hallussa. Eli sen on valtio käytännössä velkaa itse itselleen. Lässytys siitä kuinka olemme vararikon partaalla, on tarkoitettu niille jotka haluavat tulla kusetetuksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se vielä lisäyksenä että Suomen valtiovelasta n. 40 % on Suomen pankin hallussa. Eli sen on valtio käytännössä velkaa itse itselleen. Lässytys siitä kuinka olemme vararikon partaalla, on tarkoitettu niille jotka haluavat tulla kusetetuksi.

        Niinhän se menee.
        Valtio lainaa rahaa Suomen pankilta, joka lainaa sitä sijoittajilta.
        Se on se mekanismi, jolla valtiuot lainaavat rahaa.

        Luulitko sinä, että Pirkko ja Matti Valtio menevät lainaaman sitä kaksistaan osuuspankista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työttömät Työttömiä työnhakijoita lähes 30 000 enemmän k
        🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🌹🍷🌹🍷🌹🍷
        Työttömiä työnhakijoita lähes 30 000 enemmän kuin vuosi sitten – ekonomisti: Rakennusalan kriisi näkyy
        Työttömien työnhakijoiden määrä nousi toukokuussa 27 500 ihmisellä vuoden takaisesta.

        Työttömyys kasvoi Suomessa toukokuussa, ilmenee Tilastokeskuksen keskiviikkoaamuna julkaisemista työllisyystiedoista.

        Työvoimatutkimuksen mukaan Suomessa oli toukokuussa 15–74-vuotiaita työllisiä 35 000 vähemmän kuin vastaavaan aikaan vuosi sitten ja myös työttömien määrä kasvoi vuodentakaisesta 33 000 ihmisellä samassa ikäluokassa.

        15–74-vuotiaiden työttömyysasteen trendiluku oli toukokuussa 8,2 prosenttia.

        20–64-vuotiaiden työllisyysasteen trendiluku puolestaan laski toukokuussa 76,9 prosenttiin, kun vastaava luku oli huhtikuussa vielä 77,0 prosenttia ja vuosi sitten toukokuussa 78,3 prosenttia. Työvoimatutkimuksesta ilmenee, että työllisyysasteen trendiluku on tasaisesti hiljalleen laskenut vuoden 2022 marraskuusta, jolloin se oli 78,5 prosenttia.

        Tilastokeskuksen työllisyysasteen trendiluku on kausitasoitettu lukema, jolla keskus pyrkii antamaan tasaisemman kuvan työllisyyden pitkän aikavälin kehityksestä.

        Ekonomisti: Rakennusalan heikko tilanne selittää
        Työvoimatutkimuksen mukaan työllisten miesten määrä väheni toukokuussa. 15-74-vuotiaita työvoiman ulkopuolella olevia miehiä oli 33 000 enemmän kuin vuosi sitten. Sen sijaan työvoiman ulkopuolella olevien naisten määrä väheni vuodentakaisesta 5 000:lla.

        Suomen Yrittäjien ekonomisti Roope Ohlsbom arvioi keskiviikkona tiedotteessa, että sukupuolten välistä eroa työmarkkinoilla selittää osin miesvoittoisen rakennusalan vaikeudet.

        – Varsinkin rakennusalan kriisi ja sen seurauksena lisääntyneet konkurssit näkyvät selvästi työttömien määrän kasvussa, Ohlsbom sanoo tiedotteessa.

        TEM: Työttömien työnhakijoiden määrä kasvoi
        Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) julkaisi keskiviikkona omat työnhakijatilastonsa toukokuulta. TEM:n julkaisemien tietojen mukaan työttömien työnhakijoiden määrä nousi toukokuussa 27 500 ihmisellä vuoden takaisesta yhteensä 266 400 ihmiseen. Luku sisältää työ- ja elinkeinotoimistojen sekä kuntakokeilujen asiakkaat sekä ihmiset, jotka ovat kokoaikaisesti lomautettuina.

        Lomautettuja oli toukokuun lopussa 30 200 ihmistä, mikä oli 10 200 enemmän kuin vuosi sitten. TEM ja Tilastokeskus määrittelevät työllisyyttä koskevat luvut eri tavoin, joten luvut eivät ole keskenään vertailukelpoisia.

        Työpaikkoja oli TEM:n mukaan avoinna toukokuussa 93 700, mikä oli 56 800 vähemmän kuin vuosi sitten vastaavaan aikaan.

        Toisaalta fiksu vertaa samalla tavalla laskettuja lukuja keskenään ja huomaa, ettei työllisyys parane.,


    • Anonyymi

      Jotenkin Persut uskovat että porvarihallitusten otta yli 100 miljardin velan hoitoon ei mene rahaa. Pelkästään vajaan 40 miljardin osuutta maksellaan.

    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus lupasi lopettaa velanotton ja ensimmäiseksi jätti itseltään jatkamatta solidaarisuusveron, mikä lisää velkaa 60 miljoonalla.

      Toistaiseksi Suomella on omaisuutta, mutta hallitus kaavailee omaisuuden myyntiä ja "sijoittaa" rahan liikennehankkeisiin (=kannattamaton 8 miljardin Turkurata) ja korjaamiseen. Tämä tarkoittaa, että velan maksukyky pienenee.

      Orpon pitänee syödä viimeinenkin vaalilupaus ja korottaa verotusta. Palkansaajille Orpo tosin söi sananasa tekemällä "piilokorotuksen" leikkaamalla edellisen hallituksen aikaansaamaa sivukulujen pienentymää.

      • Anonyymi

        Samat ihmiset, jotka valittavatvelanotosta, valittavat tukien karsimisesta.

        Pitäisi valita jompi kumpi tuet ja velka tai ei tukia, ei velkaa.


    • Anonyymi

      Kokoomus tuhonnut koko maan!

    • Anonyymi

      Aloittaja on yksi niistä hyvin harvoista suomalaisista, jotka ovat tyytyväisiä nykyhallituksen toimintaan. Mitähän aloittajalla on päässään vialla?

      • Anonyymi

        Onko sinulla ongelma ymmärtää selvää tekstiä ? Minun ymmärrykseni mukaan aloittaja nimenomaan kritisoi hallituksen touhuja.


    • Anonyymi

      Suomi on edelleen köyhempi kuin Ruotsi eikä se muutu prosentteja laskemalla.

    • Anonyymi

      Minusta on hienoa, että aloittaja näkee Suomen tilanteen valoisana. Sellaisiakin tarvitaan.

      Seuraavaksi hän kertoo, ettei ihmiset enää vanhene ja vanhukset paranevat ilman hoitoa.

      Valitettavasti historia on näyttänyt, ettei raha lisäänny laskemalla. Vaikka halua on selvästi suuri, niin totuutta se ei muuta.

      Sitä ei muuta edes se, että otetaan yksittäinen muuttuja ja sillä yritetään selittää koko taloutta. Kun tavoite on vain siinä, ettei olla huonoin, ollaan kaikessa toiseksi huonoin tai huonoin, koska tavoitteisiin ei koskaan päästä täydellisesti. Silloin ollaankin kaikkein huonoin koska muuta haluavat olla hyviä.

    • Anonyymi

      Persuille 14 miljardia on vähemmän kuin 9 miljardia. Persut ei osaa numeroita!
      Eikä lukea.

    • Anonyymi

      Tollot ovat sitä mieltä, ettei hallitus ole tehtäviensä tasalla: "32 prosenttia vastaajista arvioi hallituksen onnistuneen erittäin huonosti ja 26 prosenttia melko huonosti".

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010551524.html

      Samat tollot äänestävät seuraavissa vaaleissa vasemmistoa. Sekö on kokoomuksen ja perussomalaisten tavoite? Jos näin on, hyvin menee, hallitus voi jatkaa samaan malliin. Luulin kyllä, että Orpo ja Purra menivät hallitukseen laittamaan maan asioita kuntoon.

      • Anonyymi

        Orpon tavoite on palkansaajan aseman heikentäminen. Hän on itse sanonut, että työvoimapoliittiset muutokset voidaan tehdä vain nykyisellä hallituksella.

        Orpokin ymmärtää, ettei toista mahdollisuutta tule.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        En ole huolissani siitä, että rikolliset jäävät kiinni, olisin huolissani siitä, jos eivät jäisi.

        Nokian renkaiden tapauksessa kyse on kuitenkin tutkinnasta. Olisi rikollista väittää, että rikos on tapahtunut ennen kuin siitä tuomitaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole huolissani siitä, että rikolliset jäävät kiinni, olisin huolissani siitä, jos eivät jäisi.

        Nokian renkaiden tapauksessa kyse on kuitenkin tutkinnasta. Olisi rikollista väittää, että rikos on tapahtunut ennen kuin siitä tuomitaan.

        Tarkoitat siis sitä, että jos joku väittää toisen olevan syyllinen ennen kuin on tuomittu, hän on itse syyllinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitat siis sitä, että jos joku väittää toisen olevan syyllinen ennen kuin on tuomittu, hän on itse syyllinen?

        Voi sen noinkin sanoa.

        Ainakaan sellainen, joka väittää toisen olevan syyllinen ilman, että on tuomittu, ei ole itse sen parempi ihminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi sen noinkin sanoa.

        Ainakaan sellainen, joka väittää toisen olevan syyllinen ilman, että on tuomittu, ei ole itse sen parempi ihminen.

        Luulen, että monet syyttelijät itse pitävät itseään parempina.

        Se osoittaa, ettei syyttelijä ole itse ihan kartalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulen, että monet syyttelijät itse pitävät itseään parempina.

        Se osoittaa, ettei syyttelijä ole itse ihan kartalla.

        Juu rikos ei oikeuta rikokseen. Tai siis rikosepäily ei ei oikeuta rikokseen.


    • Anonyymi

      Tuohon edelliseen viitaten. Kokoomuksessa on myös sinisilmäisiä, jotka näkevät kokoomuksen politiikan aivan oikeana ja rehellisenä. Heidän syvällisempi ymmärryksensä esim. tästä Purran ja Orpon politiikasta puuttuu. He liikkuvat ikäänkuin vain pintavesissä. Siellä syvemmällä pinnan alla liikkuvat vasta ne vaaralliset ja ahneet pedot. Kokoomuksessa on myös sitä jyrkkää linjaa. Sitä edustaa Orpo. Ja vielä enemmän Purra. Purra ja Perussuomalaiset ovat naamioituneet koko kansan puolueeksi, mutta ovat todellisuudessa hyvin samantapaisia puolueena, kuin on Putin Venäjällä ja Trump lännessä. Siis ovat sellaisen politiikan kannattajia, jossa hallinto sanelee sen mikä on oikea ja oikein ja joka ei tottele vaan ajattelee omilla aivoillaan, on vaarallinen terroristi, jota rankaistaan , tai jopa pannaan vankilaan, jollakin keksityllä syyllä. On outoa, mutta totta, että Perussuomalaiset ovat lähempänä Putinia ja hänen hallintotapaansa kuin "suomalaista mallia", joka poikkeaa Putinin ja Trumpin mallista todella paljon. On hämmästyttävää, että ei ole muka huomattu, että sekä Purra, että Orpo ovat noudattaneet täysin erilaista politiikkaa, mitä lupasivat ennen vaaleja - täysin vastakkaista. Se pistää oikein silmään. Kunnon suomalainen panee tämän kyllä merkille, eikä hyväksy tuollaista menettelyä. Se on rumaa, halpamaista , ja näyttää jopa rikolliselta. Ikävä sanoa, että sekä Purran, että Orpon käyttäytyminen näyttää tällaiselta ja on tällaista, siitä on faktaa kaikkien nähtävillä. Ja valtíon velka se senkun vain kasvaa kiihtyvällä vauhdilla huippulukuihin, paljon suurempiin kuin esim. edellisellä hallituksella. Toivossa on hyvä elää, että Suomi saisi paremman hallituksen.

      • Anonyymi

        Käytät erikoisella tavalla sanoja rehellinen ja kunnon suomalainen.


      • Anonyymi

        Suomi ei kestä enää kolmatta syvästi epäonnistunutta hallitusta. Marinin ja Orpon (vai pitäisikö sanoa totuudenmukaisesti Purran) hallitukset ovat olleet ideologialtaan vastakkaisia, mutta kummallakin on hallinnointi niin pieleen kuin pieleen vain voi mennä. Seuraavaksi pitää hallitukseen saada normaaleja ihmisiä, joilla on terve järki mukanansa. Purralaiset ovat hulluja psykopaatteja järjestään ja Marin vain edisteli omaa urapolkuaan nuolemalla ja mielistelemällä kansalaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi ei kestä enää kolmatta syvästi epäonnistunutta hallitusta. Marinin ja Orpon (vai pitäisikö sanoa totuudenmukaisesti Purran) hallitukset ovat olleet ideologialtaan vastakkaisia, mutta kummallakin on hallinnointi niin pieleen kuin pieleen vain voi mennä. Seuraavaksi pitää hallitukseen saada normaaleja ihmisiä, joilla on terve järki mukanansa. Purralaiset ovat hulluja psykopaatteja järjestään ja Marin vain edisteli omaa urapolkuaan nuolemalla ja mielistelemällä kansalaisia.

        "Marin vain edisteli omaa urapolkuaan nuolemalla ja mielistelemällä kansalaisia." Ruoskiako olisi pitänyt kokoperseiden tyyliin ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2453
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1115
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1004
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      883
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      40
      790
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe