Tykkäätkö jos nainen on alasti kokoajan

Anonyymi-ap

Olen nuorehko nainen ja olen kotona lähes aina alasti tai pelkät stringit ja toppi päällä ilman rintsikoita. Mikäs on miesten mielipide, tykkäisitkö jos vaimo menisi ilman vaatteita kokoajan?

Olen tehnyt tätä kahdessa suhteessa ja molemmissa mies ajan saatossa ei katso pahemmin päinkään. Pannaan kyllä silti. Tottuuko siihen niin helposti? Olen siis tissit paljaana ja kivat stringit päällä tai täysin alasti. Sheivaan, meikkaan, näytän mielestäni ihan hyvältä ja kroppakin ihan kiva. Mitä nyt pari kiloa kertynyt raskauden takia mutta suht urheilullinen. Iso peppu ja kiinteät rinnat. Useasti kyykin jotain peppu pystyssä ja sillon saa huomiota kyllä herkemmin muttei aina!

41

967

3Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin ja jos mies sattuu koskemaan tai kiihottumaan niin olen myös valmis panemaan. Mieluusti esim saisi nuolla kesken kaiken, suihkussa käyn pari kertaa päivässä eli hygieniakin kunnossa. Ihmetyttää vaan kun ei tunnu kiinnostavan alaston nainen. Teen tätä siis siksi että tykkään vaan olla nakuna. Olen aina yksinänikin! Olis vaan kiva jos mies silmäilisi ja olisi enemmän kiinnostunut.

    • Anonyymi

      Kärsii inflaation jos on aina herkut tarjolla. Vähän sama kuin olisi aina karkkilaatikko tai suklaarasia nenän alla niin ei sekään loputtomiin kiehdo. Pidä vaan kerran viikossa alaston päivä niin kyllä varmaan ukon viisari värähtää heti. Kyllä minä ainakin alkuun panisin sinua vaikka koko yön jos tuolla lailla härnäisit mutta ei koko ajan tehtynä toimi tosiaan.

    • Olen samaa mieltä tuosta inflaatiosta. Kyllä se mies siitä ihan varmasti tykkää silti mutta kaikki muuttuu ajan kanssa arjeksi.

      Itselle kuulostaa Super kiimaiselta tottakai tuollainen, samoin kuin varmaan monelle muullekin. Ja tuo koskettelu ja nuoleminen kesken kaiken. Ahh. Niin ihanaa. Itse tykkään käydä lipsaisemassa rouvaa aina kun on pylly paljaana sopivasti. Viimeksi männä viikolla leikkasi kynsiä yöpaidassa sohvalla ja juuri vahattu pillu oli siinä tarjolla. Menin saman tien nuolemaan.

      • Anonyymi

        Mitäs taas jaksat .Oot varmaan jännä tyypi kun kunniamaininnan olet saanut.


    • Tuskinpa osaisin kyllästyä moiseen. Harmi vaan ettei ole kaltaistasi naista sattunut omalle kohdalle. Edellisen käytös oli päinvastainen vaikka oli kaunis, niin peitteli sulojaanr jatkuvasti. Saunassakin pyyhe yllään.

    • Anonyymi

      Jos hän on kaunis, hoikka, nuori nainen, jolla on pikkuinen kaunis peppu ja pikkuiset kauniit tisut, hoikka vyötärö sekä hoikat reidet, niin tietenkin tykkään.

      Hehtaariperseet, hirviorinnat, hirviiöreidet, rumapainoiset ja muut sellaistet eivät kiinnosta minua, eivätkä kiinnosta muitkaan miehiä. Miehet haluavat katsella kaunottaria, sellaista kauneutta josta monet miehet jopa maksavat nähdäkseen. Sellaista kaunottaria joita esimerkiksi seksi- ja pornovideoissa esiintyy, miehet eivät niistä maksaisi jos esiintyjät olisivat rumapainoisia hirvityksiä.

    • Anonyymi

      Joo eli vähän niinkuin itsekin ajattelin että kiinnostus hiipuu kun on se sama ja tuttu siinä.

      • Anonyymi

        Mikä siinä paskassa sua kiinnostaa. Aina vaan jaksat mainita.


      • Anonyymi

        taasko kiihotuit kun tarvit kilon paskaa etehes


    • Anonyymi

      Eikö se mielenkiinto säily paremmin jos on sopivasti peitetty. Silloin jää mielikuvitukselle paremmin tilaa, ja ne aivothan on tärkein elin seksissä.

      • Anonyymi

        No pue kuka kieltää.


      • Anonyymi

        jännitys kun kuvittelee mitä paidan alla on ja onko mini hameen alla mitään myös ohuen paidan läpi loistavat nännit on kiihottavat rintsikat kesäksi pannaan


    • Anonyymi

      Kyllä kelpaisi omaksi ja taatusti saisi huomiota ja...
      M42

      • Anonyymi

        Kiva että kelpaisi :)


    • Anonyymi

      Varmaan säilyisi joo.. Tykkään vaan olla nakuna tai vähissä vaatteissa kun olen ihan yksinänikin aina. Eli en mä pelkästään miehen takia niin ole. Alkanut vaan mietityttää toi kun ei juuri mies huomioi tai katsele vaikka seksiä toki on. Yksikin päivä kysyi mikäs mulla on kun oli housut jalassa ja sanoi että riisu vaan :D oli kylmä :D

      • Millaista huomiota siihen kaipaisit. Itse silittwlen pyllyä ja tulen joskus takaapäin halimaan. Eihän siinä arjessa sellaista ihmeellistä ehdi. Jos tosiaan olisi bikiniperse tarjolla saattaisit löytää kielen sieltä anuksesta aika usein.. Meillä kun on vaatteet päällä niin sellaista ei ole useinkaan, mutta jos sopiva pyllistys on, niin mielellään nuolen persettä. Sitä saisi kanssa tarjota ohikulkidssaan jos maistuu.


      • Anonyymi
        kameli kirjoitti:

        Millaista huomiota siihen kaipaisit. Itse silittwlen pyllyä ja tulen joskus takaapäin halimaan. Eihän siinä arjessa sellaista ihmeellistä ehdi. Jos tosiaan olisi bikiniperse tarjolla saattaisit löytää kielen sieltä anuksesta aika usein.. Meillä kun on vaatteet päällä niin sellaista ei ole useinkaan, mutta jos sopiva pyllistys on, niin mielellään nuolen persettä. Sitä saisi kanssa tarjota ohikulkidssaan jos maistuu.

        Juurikin jotain tuollaista, että tulisi vaikka halaamaan takaapäin ja suutelemaan niskaa, kaulaa, haukkaisi tissin suuhun tms. Ei tarvii kokoajan mutta välillä olis aika kivaa vaikka läimäistä pepulle.
        Kyllähän mä esim itsekin jos mies kulkee boksereilla tai tulee suihkusta niin mielelläni vedän housut kinttuun ja otan suihin vähän ja sit meen tekeen vaikka iltapalaa :D siinä vähän esileikkiä iltaa varten.
        Ehkä alan pukemaan vähän ja katson huomaako mitään eroa miehen käytöksessä haha.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin jotain tuollaista, että tulisi vaikka halaamaan takaapäin ja suutelemaan niskaa, kaulaa, haukkaisi tissin suuhun tms. Ei tarvii kokoajan mutta välillä olis aika kivaa vaikka läimäistä pepulle.
        Kyllähän mä esim itsekin jos mies kulkee boksereilla tai tulee suihkusta niin mielelläni vedän housut kinttuun ja otan suihin vähän ja sit meen tekeen vaikka iltapalaa :D siinä vähän esileikkiä iltaa varten.
        Ehkä alan pukemaan vähän ja katson huomaako mitään eroa miehen käytöksessä haha.

        Varmaan huomaat nopeasti käytöksessä sen, että hän tajuaa, että olet verhoillut. Tuo muuten, että imaiset välillä kyrpää ohimeneessään, niin uh. Ihan superia. Ennen tuli työnneltyä munaa suuhun myös ohimennessään ja rouvalle sai välillä laskea raskaan työpäivän jälkeen lastit nieluun. Se oli silloin nuorena ja rakastuneena.


    • Anonyymi

      Siihenkin kyllästyy,varsinkin jos on aina sama nainen alasti
      Seksikkäämpää on kun naisella on jotain yllään
      Minihame ja tiuķka avonainen paita esim.

      HorstMulkersson

    • Anonyymi

      Alaston nainen on kaunis,vähissä pukeissa seksikäs.

      • Anonyymi

        Ja alaston nainen on eroottinen, kun on alasti miehensä käskystä.


    • Anonyymi

      Huippunainen

      • Anonyymi

        Haha ihana :)


    • Anonyymi

      Kyllä jos on nuori neito jolla terhakat tisut ja upee peppu niin pikkarit jalassa vain olis kiihoittavaa.
      M 63v

    • Anonyymi

      Ompas kiva kuulla että on kuitenkin monen mieleen vaikka olisikin pidemmän päälle arkista. Ehkä pitää välillä piristää miestä ja itseä ja laittaa vaikka sukkanauhat lisäksi 🤭 tai vaikka ne vaatteet päälle :D

      • Anonyymi

        Välillä vähän seksikkäitä vaatteita päälle sukkanauhat. pelkät sukkahousut ja rintaliivit. Lyhyttä hametta. Uusia seksikkäitä pikkuhousuja.Jos aina alastomana kotona niin ukko kyllästyy..


    • Anonyymi

      Mikäli olet varastettu morsian ja samaan aikaan pummaat rahaa mieheltä jolle olet uskotellut asuvasi pahassa pulassa ulkomailla vuotavan vatsahaavan kourissa niin voi olla, että miehesi ei uskalla panna sinua enää vaikka kuinka koikkelehdit alasti, koska miehen vali jota huijjaat väittämällä olevasi hänen kanssaa kihloissa on vihainen ja lähettelee miehellesi vihaisia viestäjä joissa tekee selväksi varastetun morsiamen mussimisen olevan miehesi terveydelle ja hengelle vaarallista.

      Älä silloin jatka pimpeilyäsi vaan vaihda tuo nykyinen pelkurimiehesi tuohon hänen veljeenäs jolle valehtelet asuvasi ulkomailla. Voipi olla, että olette jääneet kiinni pettämisestä ja rahanhuijaamisesta ja siitä ei seuraa kuin pahaa teille.

      Pettämänne mies on kiltti mutta kostonhimoinen ja helposti raaistuva mustasukkaisuuden ja pettämisen ollessa kyseessä.

    • Kyllä tykkäisin. Olisi mukavaa ohimennessä koskea rintoja ja vähän imeä nänniä. Puristella pakaraa ja silitellä pillua

    • Anonyymi

      Voisit olla välillä minihame päällä ilman pikkareita ja yläosassa läpikuultava paita tai rintsikat.

    • Riippuu naisesta et millane vartalo on. Itse tykkään estottomasta hoikahkosta isopovisesta. Jos vaikka tulis miehiä jatkoille ni ois makeeta kun nainen esittelisit ittensä juurikin noin ja olis ja viihtyis muutenkin tuollasissa asuissa. M57v ja 02al.

    • olen reilu viiskyt ja vaimoni eläessään kekisteli aina pienissä hepenissä ja sai kyllä humiota muutenkin kuin peppu pystyssä että liputan kyllä sinulle ja jatka samaarataa

    • Anonyymi

      Ota yhteyttä mulla seisoo kyrpä kovana ja voit hieroa sitä. Olen siisti sinkkumies.

    • Anonyymi

      Olis se varmaan ihan kivaa jonkin aikaa, kuvan kun vielä näkis

    • Anonyymi

      Kyllä...

    • Anonyymi

      Mua ei haittais, ja panisin yhtä usein kuin muutenkin. Oon itsekkin usein alasti kotona

    • Anonyymi

      Jotenkin kyllä jännä että mielenkiinto ei säily samalla tavalla.

    • Anonyymi

      Oletko ollut koskaan pelkissä ohuissa sukkahousuissa?

    • Anonyymi

      Minusta se on aina yhtä herkullista ja somaa kun avokki menee aina kotiin tullessaan tottelevaisesti ensi töikseen vaatehuoneeseen ja riisuuntuu siellä paljaaksi. Toisinaan käsken suorittamaan olkkarissa.

    • Anonyymi

      Kyllä naapuritkin olis ihmeissään ja säälisivät jos vaimo alasti joutuis liikkuu kylillä..

    • Anonyymi

      kivulista olla katsomassa kalu kovana koko ajan

    • Anonyymi

      Jos sulla upea perse, olisin siinä jatkuvasti kiinni. Varsinkin jos tykkäisit kiusata esittelemällä sitä

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      261
      2835
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      928
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      290
      901
    4. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      5
      882
    5. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      861
    6. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      794
    7. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      38
      781
    8. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      767
    9. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      64
      754
    10. Olet vallannut ajatukseni.

      Haluaisin tutustua sinuun paremmin ja lähentyä kanssasi. Tuntuu, että joka päivä kun sinua näen, saat minut hämilleen, s
      Ikävä
      29
      725
    Aihe