Senssun vaatimattomuuskoulutusta kakaroille

Anonyymi-ap

Varallisuudesta riippumatta seitsemän jahdin ja huvilan sensei kasvattaa läheiskasvattajana pentujaan ja opettaa ylimielisille ahneille riiviöille aitoa suomalaista alemmuutta ja vaatimattomuutta. Metodeina käytetään myös Hua Hinin miehen "paha poliisi" menetelmää, jossa isä pelottelee pentuja ja uhkailee niitä väkivallalla ja taivahan valtojen kostolla, taivaspaikan menettämisellä ja helvettiin joutumisella.

Äiti paijaa sitten kauhun vallassa olevia traumatisoituneita kakaroita ja antaa niille Buranaa ja laittaa Bepanthenia kun vyön jäljet kirveltää takamusta. Isä katsoo uhkaavasti läheltä kasvattaen ja murisee että "laitappas vielä kerran kakara kaksi sokeripalaa teehen niin huomista ei tule..."

Näin lapsista kasvaa vaatimattomia ja nuhteettomia kansaneläkelaitoksen asiakkaita. Kun kakarat näin sitten ovat valaistuneet, niin isä laittaa reppuun itselleen voikkoleipiä ja pontikkaa ja sanoo kakaroille että "Nyt metsään te pakanalliset sikiöt... Isänne opettaa teille arvomaailmaa!" Samalla hän tehostaa sanomaansa heiluttamalla suurta puukkoa kädessään.
Syvällä metsässä Papa Pasanen istahtaa kannon nokkaan ja päästää pierun, pakottaen lapset sitä nuuhkimaan. "Siitä saatte voimia", toteaa Papa.

Kaivaa tinapaperista kuolaavien lasten nenän edessä voileivät esiin ja ahmii niitä pitäen ääntä "mummumummummumm..." Lapsien oppiessa nöyryyttä ettei se leipä puissa kasva. Sitten Pasanen pakottaa lapset puuhun katsomaan että onko siellä leipää vai eikö ole. Seuraava ohjelmanumero on kun Pasanen määrää rakentamaan itselleen suojan, koska sade on tulossa. Lämpimässä havumajassa Pasanen ottaa pirtupullon esiin, itkee ja nauraa sille kuinka mahtavaa on olla kasvattaja.
Viikon päästä kotiin saapuu aitoa vaatimattomuutta ja isän rakkautta oppineet lapset. Isä hieman tukistaa äitiä kaulasta kaksin käsin udelleen että onko naapurin Usko ollut selässä vai kuka?

4

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinähän sitä, kyrvånsyylittåjållå ihmettelemistä. Saa keskustella itsensä kanssa.

    • Anonyymi

      Tuo kaunis tarina ei liene kaukana totuudesta? On sellaisia ajatuksia "kakaroista" esittänyt tuo huihain naistennaurattaja, että nykymaailmassa lastensuojelu ei päästäisi häntä sataa metriä lähemmäs kenenkään lapsia. Silloin sai vain yksinkertaisesti lähdöt himasta ja laittoi senkin lasten syyksi.

    • Anonyymi

      Siinä on aikamoinen ristiriita haaveiden ja puheiden välillä.
      Haaveilee merenrantahuviloista joissa miljoonajahdit jokaisessa laiturissa, savusaunat on Phuketissa, uimahyppytorneja löytyy vaimolle, moottoripyöriä on vaikka muille jakaa vaimokin oli jo valmiiksi upporikas hammaslääkäriklinikan omistaja, sikarit palaa ja kuksassa on jalojuomaa, käy leimaamassa passit Espanjassa "henkilökohtaisista syistä" ja karautti tyttärelle Phuketista vanhan jahdin Hesaan leluksi ja osti uuden. Sisäfileitä grillaillaan ja tartar-pihvejä naatiskellaan maailman parhaissa ravintoloissa.

      Tältä pohjalta kuulostaa oudolta ettei kyseinen Herra arvosta laisinkaan rahaa, vaan korostaa vaatimattomuutta ja sitä ettei lapsia saa missään nimessä viedä mihinkään ulkomaille matkoille vaan tulee opettaa heille vaatimattomuutta kotimaan metsän siimeksessä, eikä heille saa antaa mitään eikä auttaa mitenkään, vaan heidän pitää oppia itse että elämä on todella rankkaa ja ikävää.

      Näiden täysin vastakkaisten ajatusten kanssa hän yksin nöhjöttää vuokramökissä rahatonna varatonna eikä tee yhtään mitään, ei käy yhtään missään eikä omista mitään.

      Nyt pitäisi Pasasen valita, menestystarina työelämässä ökyvarallisuuksineen mahtipontisissa puitteissa, vaiko vaatimaton vaatimattomuus haljennut kuksa kourassa? Kumpi kuvastaa todellista elämääsi?

      • Anonyymi

        Tältä pohjalta ..... Tältä pohjalta kuulostaa oudolta ettei kyseinen Herra arvosta laisinkaan rahaa, vaan korostaa vaatimattomuutta ja sitä ettei lapsia saa missään nimessä viedä mihinkään ulkomaille matkoille vaan tulee opettaa heille vaatimattomuutta kotimaan metsän siimeksessä, eikä heille saa antaa mitään eikä auttaa mitenkään, vaan heidän pitää oppia itse että elämä on todella rankkaa ja ikävää.

        Niin miksi korealaisia ei voi viedä ilmastoidusta olosuhteesta vaatimattomampaan, ei edes ulkomaille suomeen?

        Metsän siimeksessä tuut tuut vaatimattomasti?

        Miksi olisi rankkaa esimerkiksi kesälomalla mökkeily mummun ja vaarin mökillä, siellähän on hyttysiäkin, jopa voi olla kyykäärmeitä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2530
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      893
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe