Aihe

Lauantai-sunnuntai-yö

Sama

Nyt he lähtevät taas tupakalle. Kello on jo yli yhdeksän. Molemmat ovat siemailleet siideriä muutaman tölkin ja ovat kyllä jo pienessä maistissa. Vähän hirvittää, mitä humalaiset voisivat tehdä mulle tässä tilanteessa. He tulevat hetken päästä luokseni ja irrottavat kaulaltani sen metallirenkaan. Nyt näen, että se on noin kolme-neljä senttiä leveä ja keskellä on saranoitu iso rengas kaulaa varten. Pienempiä on neljä ja käteni ovat niissä sisemmissä. Nyt he irrottavat jalat tangosta, vetävät kädet lattiaan ja käskevät laittaa jalat juuri avattuihin renkaisiin. He kiinnittävät ruuvit paikalleen ja istun lattialla kädet ja jalat kiinni samassa metallisessa kahleessa. Nyt he sammuttavat sen surisijan takapuolestani, kääntävät mut selälleen – jalat kohti kattoa ja ottavat sen tapin pois. Taas he kääntävät mut istumaan. Uskaltauduin avaamaan suuni: ”Hei, eikö tämä jo riittäisi. Ette usko, miten haluaisin vähän päästä liikkumaan ja olemaan, kuin muutkin.” Vaimo sanoo kylmästi tämän jatkuvan huomiseen asti. Hän tulee luokseni vielä ja irrottaa kokonaan sen suupielessä roikkuneen suupallon.
Siru hakee keittiöstä yhden tuolin ja laittaa sen eteeni. Vaimo istuu sille ja arvaan, mitä pitää tehdä. Hän siirtää tuolia ja itseään, niin, että yletyn nuolemaan häntä. ”Ei mitään kiirettä – aikaa meillä kyllä on.” Hän alkaa kiihottumaan yllättävän nopeasti. Siru – äänestä päätellen – penkoo sitä kassia ja tulee hetken päästä meidän vierelle. Kuulen, kun hän kysyi: ”Joko?” ja vaimoni vastaa ajan koittaneen. Jatkan nuolemista.
Vaimon kädet lähtevät pois tukastani ja vilkaisen ylöspäin. ”Ei kurkita vaan jatka hommaasi.” Jotain siellä tapahtuu, mutta mitä? Vaimo alkaa kiihottumaan todella paljon ja kiemurtelee edessäni. Menee enää muutamia sekunteja ja hän laukeaa villisti kiljuen. Siru käskee mun lopettaa nuoleminen ja vetää tuolia taaksepäin. Hän on sitonut vaimoni kädet selän taakse ja alkaa auttaa häntä tuolista ylös. He siirtyvät kauemmas lattialle ja vaimo laskeutuu kyljelleen ja siitä edelleen selälleen ja kohottautuu istumaan. Hänen kädet ovat sidottu narulla ranteista ja kyynärtaipeista. Nyt vaimon istuessa Siru alkaa sitoa hänen jalkoja yhteen narulla. Ensin nilkoista ja edelleen polvien ylä- ja alapuolelta. Siru ottaa kassista yhden suupallon ja kiristää sen vaimolle aika tiukalle. Siinä on hihnat myös pään yli ja leuan alta ja nekin kiristetään. Vaimo katsoo mua silmiin istuessaan lattialla. Siru ottaa kassista hieromasauvan. Se on aika iso ja siinä on rengas päässä. Lisää narua ja hän sitoo vaimon vyötärölle muutaman kierroksen. Sitten hän työntää sauvan vaimoon hänen värähtäessä selvästi. ”Eipäs hötkyillä, nainen. Vielä ehdit rimpuilla väsymiseen asti.” Siru ottaa narua ja pujottaa sen sauvan päässä olevan renkaan läpi, sitoo toisen pään mahan puolelle siihen naruun vyötäröllä. Sitten hän kohottaa vaimoni polvilleen ja kiristää narun selän puolelle niin, että osa narusta painuu häpyhuulien väliin ja lukitsee sauvan vaimoni sisälle. Nyt hän laskee vaimon lattialle kyljelleen, kääntää kasvot minuun päin ja jättää siihen sanoen: ”Ei mitään kiirettä – aikaa meillä kyllä on.”
Siru käy vielä nopeasti kassilla, tulee sille keittiön tuolille eteeni, siirtää sitä lähemmäs minua ja nykäisee suuni taas töihin. Kuulen napsahduksen ja samalla jossain alkaa heikko surina. Vaimoni alkaa äännellä pallon takaa ja arvaan sauvan käynnistyneen. En näe, mutta kuulen vaimoni rimpuilevan lattialla parin metrin päässä. Sirun hengitys muuttuu raskaammaksi ja hän värähtää muutaman kerran. Taas napsahdus ja Siru sanoo: ”En mä anna sun ihan vielä tulla. Meillä on vain aikaa.” Jatkan Sirun nuolemista ja imemistä vielä kunnes hän alkaa voihkia kuuluvasti, tärisee tuolilla ja aivan selvästi saa juuri nyt. Hän rauhoittuu hetken päästä ja nousee pois tuolista. Nyt näen vaimoni selvästi ja hänellä on hikikarpaloita naamallaan ja hän punoittaa selvästi. Hengitys kuuluu selvänä ja kiihottuneena. Sauva herää eloon taas ja vaimo alkaa kiemurrella siteissään hakien tyydytystä. Vähän ennen kuin hän olisi lauennut, sammuttaa Siru taas sen sauvan. Näen turhautumisen vaimoni kasvoilla. Siru nousee sohvalta ja menee takapihalle. Vaimoni on selvästi turhautunut tästä ja hän yrittää saada tyydytystä narusta haarojensa välissä – onnistumatta. En oikein osaa sanoa tässä tilanteessa mitään hänelle, vaan pysyn hiljaa. Eipä hän taitaisi paljon puheitani nyt noteeratakaan.
Siru tulee takaisin, hakee siiderin jääkaapista ja istuu sohvalle. Siru napsauttaa taas sen sauvan päälle. Vaimoni alkaa heti kiihottua enemmän ja jälleen juuri kun hän olisi saanut, sammuttaa Siru sauvan. Vaimo jää taas ilman ja reuhtoo nyt siteissään selvästi kovemmin. Siru ilmoittaa meille, että kohta alkaa illan finaali. Katson vaivihkaa kelloa – kohta yksi yöllä.
Hän penkoo kassiaan ja etsiskelee muita tavaroita ympäri kämppää ja tulee kohta luokseni kiinnittämään sitä nahkaista lappua silmieni eteen. Hän teippaa myös suuni kiinni. Nyt hän menee vaimoni luo, mutta en näe mitä siellä tapahtuu. Kuulen erilaisia ääniä, mutta en tiedä, mistä ne johtuvat. Nyt saan käsiraudat vasempaan käteen ja se vapautetaan isosta raudasta. Käsiraudat kiinni myös oikeaan käteen ja sitten koko suuri rautakahle poistetaan. Tuoksusta päätellen tämä on Siru. Hän sitoo kulliini taas narun kireälle ja käskee mua tottelemaan ehdoitta. Hän irrottaa käsiraudat kokonaan ja vetää kädet selän taakse. Hän sitoo kädet narulla sekä ranteista, että kyynärpäistä aika pirun tiukkaan. Nyt hän irrottaa sen narun kullini ympäriltä, mutta jättää sen kumisen lenkin vielä paikalleen. Nyt hän sitoo nilkkani yhteen ja painaa minut selälleni. Nyt hän raottaa polvieni väliä ja vetää kullini täysin esille, pakottaa polvet yhteen ja sitoo jalat vielä polvien ylä- ja alapuolelta. Hän kääntää mut kyljelleni ja menee pois. Kuulen, kun jotain raahataan lattialla. Tunnen lämpimän ihon kosketuksen mahallani ja vaimoani nähtävästi raahataan mua vasten. Siru tarttuu kulliini ja käskee hivuttautumaan kohti vaimoani. Hän ohjaa kullini vaimon sisään. Alan työntää kulliani vaimoon syvemmälle, mutta siru käskee lopettamaan. Hän tulee luoksemme taas ja nyt alkaa sitoa meitä toisiimme kiinni tiukasti nahkaisilla hihnoilla. Painun syvälle vaimon sisään hihnojen pakottamana. Nyt Siru poistaa lapun silmiltäni ja näen tilanteen.
Siru on sitonut vaimon kädet tiukalle reisien yläosaan ja jalat ovat yhä kiinni toisissaan. Hänet on työnnetty aivan minuun kiinni selkä edellä ja olen hänen sisällään aika syvällä. Hihnoja on meitä paikallaan pitämässä varmaan 15 sentin välein. Kuulen napsahduksen ja tunnen jotain tärinää kullini varressa. Se loppuu ja Siru sanoo laittaneensa vaimolleni klitorista kutittavan laitteen. Hän ottaa teipin pois suuni edestä ja laittaa suuhuni aivan, kuin hevosen kuolaimen, mutta kumisen. Hän kiristää sen pääni taakse tiukalle ja alkaa vetää päätäni taaksepäin niillä kuolaimilla. Hän sitoo narun kuolainten hihnan ja kyynärpäitä sitovan narun väliin ja kiristää tiukalle. Pääni kiskoutuu takakenoon ja hän sitoo solmut kiinni. Nyt hän käynnistää taas sen surisijan vaimon alapäässä ja jää katsomaan. Vaimo kiihottuu nopeasti ja alkaa liikkumaan siteissään niin, että tunkeudun häneen vielä syvemmälle. Varsinaisesti emme pääse liikkumaan, mutta sen verran pientä liikahtelua, että kullini tuntuu halkeavan paineessa. Kiihotun valtavasti alan yrittää itsekin syvemmälle hänen sisään. Tärisemme molemmat jo. Siru sammuttaa surisijan, mutta sen emme anna häiritä yhtään – jatkamme rajoittunutta naimista. Siru laskeutuu vaimon viereen ja alkaa hyväillä häntä lisäten hänen kiihottumista. Tunnen Sirun kädet kullini varrellakin. Vaimoni alkaa ynistä kuuluvasti ja alkaa täristä enemmän. Itse kiihotun aivan äärimmilleni ja laukean vaimon sisään. Nyt Siru käynnistää taas sen surisijan eikä anna meille hetkenkään lepoa vaan alamme taas kiihottua. Nyt Siru lähtee huoneesta pois ja jäämme vaimon kanssa kahdestaan sidottuna toisiimme kiinni, kullini syvällä hänen sisällä ja jokin kiihottava surisija vaimon pillussa kiinni.
Naimme käytännössä koko ajan. Välillä rauhallisesti, kuin voimia keräillen ja välillä niin kovaa, kuin vain siteemme antavat. Olemme molemmat tulleet jo useita kertoja ja tämä on kestänyt jo monta tuntia. Kulliani hieman jomottaa, mutta en anna sen nyt haitata. Tämä tilanne kiihottaa aivan valtavasti ja vaikka emme voikaan kunnolla rakastella, otamme tästä kaiken irti. Sirua ei ole näkynyt ja hän varmaan nukkuu. Jatkamme vaimon kanssa…
Kuulen rapussa liikettä ja Siru tulee viereemme. ”Katsos – nuori pari on roiskinut sperman kanssa oikein kunnolla. Annetaanpas teille vielä viimeinen potku.” Hän alkaa levittää peräaukolleni liukastavaa voidetta ja työntää sen aiemman tapin sisääni. Hän käynnistää sen ja saan aivan kuin sähköiskun ja alan työntää itseäni vaimon sisään syvemmälle. Kiihotumme molemmat nopeasti – vaimoni varmaan tietää mitä tapahtui. Olemme aivan hikisiä ja sperman sotkemia, mutta se ei kyllä hidasta vauhtia lainkaan. Painaudumme toisiamme vasten hillitömän kiimaisina, kuin emme olisi nähneet vuoteen. Hetken kuluttua olen aivan huipulla ja laukean vielä vaimon sisään. Pumppu hakkaa varmaan kahta sataa ja jälkiväreet ravistavat mua oikein kunnolla. Alan raueta ja Siru sammuttaa molemmat surisijat ja alkaa irrottaa meitä toisistamme. Hän vapauttaa vaimoni siteistä ja vaimo nousee ylös katsoen minua hikisenä, punaisena ja väsyneenä. Hän alkaa irrottaa itseltään sitä suupalloa. Hän suutelee minua rauhallisesti, sipaisee pilluaan ja työntää sormensa suuhuni kuolainten ja hampaiden välistä. Maistan sperman ja vaimon nesteiden maun suussani. Hän nousee, halaa Sirua ja sanoo menevänsä suihkuun.
Siru tulee viereeni ja ottaa käteensä kassistaan raipan. Hän istuu tuolille viereeni ja silittää sillä kylkeäni ja selkääni. Hän tuuppaa minut mahalleni ja läimäyttää raipalla pakaraani. Nyt hän sivelee taas ja yllättäen sivaltaa uudelleen. Tätä jatkuu koko ajan vaimon ollessa suihkussa ja pakarani ja selkäni kuumottaa tästä. Kullini seisoo taas hillittömästi maahani ja lattian välissä. Kuulen vaimoni tulevan ja Siru kysyy haluaisiko hänkin muistuttaa mua, ettei öisin saa sotkea lattiaa. Hän tulee, ottaa raipan ja sivaltaa pakaralle. Paljon kovempaa, kuin Siru ja ähkäisen. Muutama napakka lyönti vielä ja hän lähtee keittiöön. Siru irrottaa mut siteistä, mutta jättää kuolaimet, kullin renkaan ja tapin perseeseen. Hän käskee mua siivoamaan sotkut lattialta. Hän käynnistää tapin taas värisemään. Lähden kohti vessaa hakemaan siivousvälineitä. Siru karjaisee: ”Takaisin – näytä meille, että pystyisit siivoamaan tämän muutenkin. Nuole!” Kumarrun lattialle ja yritän saada kieleni taipumaan kuolainten ja hampaiden välistä. Nuolaisen varovasti lattiaa ja saan sivalluksen selkääni. Nuolaisen toisenkin kerran. Siru sanoo tämän käyvän näin liian hitaasti, mutta ei halua ottaa kuolaimia pois, joten saan hakea rätin vessasta. Siivoa jälkemme ja kyllä sitä spermaa oli siihen valunut paljon. Vien rätin takaisin vessaan ja naiset nauravat rajulle erektiolleni. He ottavat kuolaimet, kullin renkaan ja tapin pois ja käskevät suihkuun.
Suihkun jälkeen saan kupin kahvia, otan tupakan ja lähden ulos. Vaimo tulee perään ja kysyy, mitä olen pitänyt tästä. En tiedä – nolottaa olla sidottuna ja alistettuna, mutta samalla kiihottaa aivan kamalasti. ”Haluatko vielä tänään yhden pikaisen?” Vastaan hieman epäröiden myöntävästi. Siru tulee ovelle heiluttaen käsirautoja ja sitä leveää, muotoiltua kaulapantaa. Vaimo nyökkää ja annan Sirun kiinnittää kaulapannan ja kiristää sen niin tiukalle, etten pysty kääntämään päätäni. Saan sytyttää vielä toisen, mutta sitten kädet selän taakse ja saranaraudat kiinni. Sylkäisen tumpin pois ja menen sisälle naisten perässä.
Suuhuni painetaan se pumpattava suupallo ja se pumpataan suureksi suuhuni. Silmilleni saan taas lapun ja mut talutetaan johonkin – ehkä eteiseen. Jalkojen väliin saan taas sen tangon, joka pitää jalat kaukana toisistaan. Nyt tunnen nipistyksen nännissäni. Heti perään toinen ja kolmas. Nipistyksiä tulee useita nänneihin, mahaan ja nyt myös kulliin ja kiveksiin. Nipistyksen tunne on jatkuvaa, joten he kiittänevät minuun jotain. Myös korvalehtiini kiinnitetään jotain, joka tuntuu aivan pyykkipojalta. Saan molempiin korviini useita lisää. Nyt tunnen narua sidottavan ranteideni väliin käsirautoihin ja he alkavat kiskoa käsiäni ylöspäin. Lienen rekkitangon alla ja he kiinnittävät narun tankoon niin, että käteni nousevat selän takana ylös. Kiristys mahan ja erityisesti nännien pyykkipojissa on hirveä. Ne tuntuvat pureutuvan ihon sisään. Äänistä päätellen naiset menevät tupakalle.
Tultuaan takaisin he kiristävät narua lisää, kädet nousevat lisää ja kiristys nänneissä yltyy. He lienevät nyt keittiössä, koska haistan kahvin tuoksun ja kuulen astioiden kilinää. Nipistys on niin intensiivinen, että en pysty enää keskittymään mihinkään muuhun kuin tähän kipuun. Nyt kullin varresta irrotetaan pyykkipojat pois ja jos ne tuntuivat kipeiltä kiinni ollessaan, niin nyt irrotettaessa ne vasta koskevatkin. He ottavat kullini käteensä ja pujottavat sen johonkin, ehkä putkeen. Kummallinen tunne – aivan kuin putki imeytyisi kiinni kullin juureen asti ja painaisi. Kuulen nyt aivan kuin polkupyörän pumpun äänen ja aavistelen, että putkeen imetään alipainetta. Kulli alkaa seisoa. Alipaine tuntuu nyt selvästi alkaa koskea. Naiset poistuvat taas. Aina välillä he käyvät ja kiristävät rekin ja käsirautojen välistä narua ja lisäävät kullissani olevan putken alipainetta. Nännit alkavat olla jo puutuneet, vain turruttava jomotus.
Nyt he irrottavat pyykkipojat kiveksistäni hitaasti, yksi kerrallaan. Kipu yltyy liki sietämättömäksi ja ynisen suupallon takana. Nyt kiveksien ympäri kiristetään naru aika tiukalle. Naru vedetään nähtävästi kiinni jalkojen välissä olevaan tankoon ja kiristetään. Tuntuu, kuin pallit irtoaisivat. He jättävät mut taas yksin. Kuulen vaimeita askelia ja tunnen äkkiä polttavaa kipua pakarassa – se sama raippa taas. Kun säpsähdän kiristää naru pallejani entisestään ja kipu yltyy. Siru sanoo, että älä liiku, muutoin koskee enemmän. Lyönnit seuraavat toisiaan ja yritän pysyä niin liikkumatta, kuin mahdollista. Ei se tietenkään täysin onnistu ja pian pallit ovat todellakin, kuin tulessa. Kiristettyään vielä narua rekkiin ja pumpattuaan alipainetta lisää he lähtevät taas takapihalle.
Alipaine siinä putkessa kiskoo kullia koko ajan. Nyt sitäkin alkaa särkeä ja seisominen tuntuu pahentavan kipua. Tästä huolimatta seisokki on niin kova, kuin vain voi. Nännit ovat jo melkein tunnottomat eivätkä mahassa olevat pyykkipojat enää tunnu juuri ollenkaan. Naiset palaavat luokseni lisäävät alipainetta entisestään ja kiristävät vielä narua rekkiin. Nyt alkavat olkapäätkin jo jomottaa. Toinen naisista pujottaa sen kumilenkin taas kullini juureen ja äkkiä alipaine putkesta poistuu. Tunne on aika outo – Kulli on hurjan turvoksissa ja se lenkki pitää paineen päällä.
Nyt he irrottavat jalkani tangosta ja palleista sen narun. Kohottaudun hieman, jotta saan käsiä parempaan asentoon. He laskevat käteni pois rekistä. Olkapäihin koskee, kun lasken kädet roikkumaan selän taakse. He taluttavat minut olohuoneeseen, vapauttavat käteni ja sitovat ne tiukasti reisien yläosaan kiinni. Nyt minut painetaan selälleni lattialle. Lappu silmiltäni ja suukapula poistetaan ja näen heidät taas alastomina ja tosi kauniina vierelläni. Vaimoni laskeutuu kullini päälle hitaasti ja tunnen kullin olevan kovan viikonlopun jäljiltä tosi arka. Hän aloittaa ratsastuksen päälläni ja Siru nousee naamani päälle. Aloitan nuolemisen ja imemisen taas. Hitaasti, yksi kerrallaan he alkavat poistaa pyykkipoikia mahaltani ja jokaisen jälkeen kipu on kamala. Vaimon ratsastustahti on aika rauhallinen, mutta Siru alkaa syttyä naamallani. Nyt he poistavat pyykkipojan toiselta nänniltäni ja melkein huudan. Siru käskee jatkamaan nuolemista ja vaimoni kiihdyttää tahtia ja he poistavat viimeisenkin pyykkipojan. On tosi vaikea olla sidottuna, koska mieli tekisi hieroa arkoja nännejäni. Molemmat naiset kiihdyttävät tahtia.
Kivusta huolimatta laukean pian. Vaimo jatkaa vielä hetken vaikenevan kullini päällä ja saa hänkin. Siru on saanut jo pari kertaa, joten he lopettavat ja nousevat pois päältäni. Vaimo sanoo heidän menevän suihkuun ja mä jään taas yksin tähän. Itse asiassa joka paikkaan koskee, mutta tätä mennyttä en vaihtaisi pois. Pian he tulevat alas ja Siru pakkaa loput kamansa ja tekee lähtöä. He halaavat taas ja Siru astuu ulos. Vaimoni tulee luokseni ja availee rauhallisesti siteeni. Hän tulee päälleni ja kysyy vielä ”Oliko kokemisen arvoista?” Myönnän.
Hän pyysi minut kanssaan sänkyyn ja kysyi, josko rakasteltaisiin. En oikein tiennyt mitä sanoa, koska kaikkialle koski ja kullini oli arka, kuin mikä. Siitä jatkettiin sitten ja kieltämättä tunne oli huikea. Rakastelimme hyvin hellästi ja se tuntui uskomattoman hyvältä. Vaimo silitteli mua koko ajan ja aika pian laukesin häneen. ”Mä rakastan sua.” Ja vaimo vastasi samoin…

8

8745

  Vastaukset

  • Tämä pätkä loppui tähän.
   Tarvittaessa ehkä toista tarinaa.

   • kiitokset kun jaksoit. Kiitos


   • Vaimo voisi miehen lauettua ja nukahdettua köyttää hänet ja jatkaa aamulla taasen, taikka sitten mies kostaisi tämän ensi viikonloppuna.

    Kunhan et lopeta, tämä tarina on todella hyvä!!


  • voisitko ystävällisesti jaottaa tämän tekstin, nyt tätä ei voi lukea!

   • Tottakai, jos vaan tiedän mitä tehdä.


   • Sama kirjoitti:

    Tottakai, jos vaan tiedän mitä tehdä.

    Voisitko jatkaa tarinaa ja laittaa siihen mukaan strap-on dildolla naimista ja naiseksi pukemista/muokkaamista?


   • pertti kirjoitti:

    Voisitko jatkaa tarinaa ja laittaa siihen mukaan strap-on dildolla naimista ja naiseksi pukemista/muokkaamista?

    en vielä tiedä - vedän vähän henkeä ja katsotaan sitten.


  • Tämä on todella kiihottavaa jatka ihmeessä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   25367
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16359
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15109
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   12681
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   84
   1920