Lavrovin oikea käsi Maria Zaharova antoi "oma maa ensin"-neuvoja amerikkalaisille

Anonyymi-ap

"Putin ei aio soittaa Trumpille – Näin Venäjä kommentoi Trumpin salamurhayritystä"

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/19fb9517-a714-4798-ba1d-5212f153e8ad

"Venäjän presidentti Vladimir Putin ei Kremlin mukaan aio soittaa republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpille, kertoo uutistoimisto Reuters.

Kreml sanoo tuomitsevansa väkivallan poliittisen taistelun välineenä.

Kremlin mukaan Yhdysvaltojen nykyisen hallinnon luoma ilmapiiri provosoi hyökkäyksen Trumpia kohtaan. Kreml täsmentää kuitenkin, että ei usko Yhdysvaltain nykyisen hallinnon organisoineen hyökkäystä.

Tuomitsi tuen Ukrainalle

Uutistoimisto AFP kertoo Venäjän kehottaneen Yhdysvaltoja arvioimaan ”vihan lietsomiseen tähtäävää politiikkaansa”. Venäjä käytti Trumpin salamurhayritystä hyväkseen tuomitakseen Yhdysvaltojen tuen Ukrainalle.

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova osoitti AFP:n mukaan sanansa ”niille, jotka äänestävä Yhdysvalloissa aseiden toimittamisesta Kiovaan”.

– Ehkä olisi parempi käyttää tämä raha amerikkalaiseen poliisin ja muiden sellaisten palveluiden rahoittamiseen, joiden on tarkoitus varmistaa lakia ja järjestystä Yhdysvalloissa, Zakharova sanoi.

– Kun muut keinot hankalasta presidentistä eroon pääsemiseksi on käytetty loppuun, vanha kunnon Lee Harvey Oswald astuu kuvioihin, Zakharova lisäsi.

Hän viittasi presidentti John F. Kennedyn salamurhaan. Oswald salamurhasi Kennedyn vuonna 1963.

Myös Unkari kommentoi

Unkarin ulkoministeri Peter Szijjarto puolestaan kommentoi uskovansa, että Trumpiin kohdistui salamurhayritys, koska tämä tahtoo rauhan Ukrainaan.

Trump on sanonut, että lopettaisi Venäjän ja Ukrainan välisen sodan nopeasti, jos tulisi valituksi presidentiksi. Ukraina pelkää, että sen neuvotteluasemat heikkenisivät tässä tilanteessa.

Trump on esittänyt uuden suunnitelman Ukrainan sodan lopettamiseksi, mikäli Trump voittaa marraskuussa pidettävät presidentinvaalit. Suunnitelman mukaan Yhdysvallat myöntää asetukea Ukrainalle vain, jos Ukraina suostuu aloittamaan rauhanneuvottelut Venäjän kanssa. Yhdysvallat voi myös lisätä aseellista tukeaan Ukrainalle, mikäli Venäjä kieltäytyy neuvotteluista."

Mikäs on punaniska-persujen näkemys asiasta? Puhuiko Zaharova asiaa? Entä Unkarin ulkoministerin salaliittoteoria? Bidenin vika, että USA on polarisoitunut aivan kuten persut syyttävät Sanna Marinia ja SDP:tä samasta asiasta kotimaassamme? Oulun äärioikeistolainen puukkohippa on "luonnollista seurausta mamujen halaamisesta"? Vaikka poliisi on jo kertonut julkisuuteen Trumpia ampuneen henkilöllisyyden, niin äärioikeisto on jo pistänyt hanat kaakkoon Antifa-propagandassaan ja maalitti italialaisen uutistoimittajan Trumpia ampuneeksi henkilöksi. Melonin joukkojen terveiset Trumpille (ja samalla myös Putinille), että valhekoneisto toimii kuin rasvattu? Unohtaako Biden ja demokraatit oman kansansa Ukraina-tuella vaikka sillä on merkittävä maltillisten republikaanien tuki takanaan? Ainoastaan Trumpin MAGA-änkyrät tukevat Putinin puolta.

"Marco heräsi keskelle painajaista – Somessa väitettiin, että hän on Trumpin ampuja"

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9f2eb613-0c61-41af-b4a0-2a4d243ee7b9

"Italialainen uutistoimittaja Marco Violi heräsi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä siihen, että sosiaalisessa mediassa levisi kuvia hänestä epäiltynä republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin ampumisesta.

Reutersin mukaan X:ssä levinneissä julkaisuissa Violin kuvan ohessa väitetään, että poliisi olisi identifioinut Trumpin ampujan Mark Violets -nimiseksi Antifan jäseneksi.

Todellisuudessa Roomassa asuva Violi toimittaa AS Roma -jalkapallojoukkueen fanisivustoa.

Violi syyttää teosta henkilökohtaisia vihollisiaan, jotka ovat häirinneet häntä vuodesta 2018. Violi on kertonut aloittavansa oikeustoimet julkaisuja alun perin levittäneitä X-tilejä kohtaan.

– Pyydän vain, että minut jätettäisiin rauhaan, koska olen ollut tämän uhri jo vuodesta 2018 lähtien, Violi kommentoi Reutersin mukaan.

FBI ilmoitti sunnuntaina identifioineensa ampujan 20-vuotiaaksi Thomas Matthew Crooksiksi. Ampujan motiivi on toistaiseksi auki."

11

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Veikö kissa taas persuilta kielet?

      • Anonyymi

        Ei ole PS asia. Ja kukaan Puten soittoa edes odottanutkaan ja olis vastannut puhelimeen...kerropas nyt mixi olis sille edes vastannut viherkommari??


    • Anonyymi

      Mahtoiko tuo poika miettiä ukrainan rauhaa vai katkeroituneena koulukiusaamistaan ennen kuin veti liipasimesta. Trumpelo kieltämättä vaikuttaa kiusaajalta.

      • Anonyymi

        Katsokaapas videoita Mussolinin esiintymisistä. Trump on tämän päivän Mussolini.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsokaapas videoita Mussolinin esiintymisistä. Trump on tämän päivän Mussolini.

        Paitsi Trump ei ikinä esiinny ilman paitaa toisin kuin Mussolini (ja Putin).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi Trump ei ikinä esiinny ilman paitaa toisin kuin Mussolini (ja Putin).

        Kahdeksaakymmentä lähestyvä möhömaha ilman paitaa. Järkytyshän siitä syntyisi, kun Trumpilla ei todellakaan löydy mitään sixbackia.

        Helvetti että rapakon takana ovat ihan sekaisin, kun katsoo presidenttiehdokkaita. Seniili Biden, patologinen valehtelija ja lähes Biden ikäinen Trump sekä Trumpin täysin arvaamaton viirupää varapresidenttiehdokas Vance.

        Eikö sieltä nyt jumankekka löydy yhtään soveliaampia ehdokkaita....


    • Anonyymi

      Kremlin tiedottaja Peskov lähetti republikaaneille terveiset puoluekokoukseen, että sympatiat ovat puolellaan.

      "– Emme ajattele emmekä usko lainkaan, että yritys eliminoida presidenttiehdokas Trump olisi nykyisen hallituksen järjestämä.

      Peskovin mukaan Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto loi kuitenkin ilmapiirin ”ehdokas Trumpin” ympärille, joka provosoi sen, minkä Yhdysvallat kohtaa nyt."

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/389b1f6f-33d9-4ab3-9bd0-8515588e8a12

      MAGA-republikaanit ja Kreml ovat siis samoilla linjoilla asian suhteen.

    • Anonyymi

      Höpönlöpön. Yore fired loi tilanteensa itse. Lavrovin keskimmäinen suu... sarhavova. 🤣kyllikki ei riittänyt.

      • Anonyymi

        Zaharova asuu Pietarissa ja Pietarissa haisee ja Lavrov Moskovassa. Ja Moskovassa haisee...ai mikä haisee: itse venäläinen ja venäläinen haisee ja venäläiset haisee ku ei oo pesukoneita ja lämmintä vettä pesuun ja saippuaa ja shampoota


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Zaharova asuu Pietarissa ja Pietarissa haisee ja Lavrov Moskovassa. Ja Moskovassa haisee...ai mikä haisee: itse venäläinen ja venäläinen haisee ja venäläiset haisee ku ei oo pesukoneita ja lämmintä vettä pesuun ja saippuaa ja shampoota

        Hämeenlinnassa haisee, Tampereella haisee, Turussa haisee, Helsingissä haisee, Kuopiossa haisee, Oulussa haisee...

        Ja se johtuu siitä, että niissä kaupungeissa asuvat perussuomalaiset eivät osaa huolehtia hygieniastaan, ja kaikki rahat menee keppanaan ja tupakkiin.


    • Anonyymi

      Hehe haha venäläinen on vaan venäläinen hehe hehe venäläinen ja eihän ne edes ole Euroopalaisia ja kuulu Eurooppaan vaan Puten lättiin ja ovat mongolien sekajätteen tulosta vuosisatojen ajan kuluessa sekaantunutta sekajätettä ja verenperintöä ja venäläinen haisee

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      453
      4907
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1752
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1367
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1248
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1020
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe