Minä en luota sinuun yhtään nainen

Anonyymi-ap

ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en kiusatakseni vaan siksi että en voi antaa sinun enää kiusata ja kontrolloida minua omien tarkoitusperiesi takia
mitä ne ikinä ovatkaan mutta teet aina samaa joten se on tahallista.

44

689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikset jo usko, että minua ei kiinnosta sinä ja sun touhut! Minulla on muutakin ajateltavaa ja tekemistä kuin muka sun satuttaminen. Korkki kiinni ku sekoilet taas!

      • Anonyymi

        Mites kaikki palstalla haukkumiset ja mustamaalailut yms? Sitähän sää teet muillekkin kestäsköhä juttus päivänvaloo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mites kaikki palstalla haukkumiset ja mustamaalailut yms? Sitähän sää teet muillekkin kestäsköhä juttus päivänvaloo

        Minä en ollut tuo kelle vastasit.
        Minulle on ihan sama juoko vai minullakin on omat "paheet".
        Perverssejä hyväksyn myös jos nämä tulee kaapista ulos.Kaappiperverssejä en voi sietää varsinkaan kun vierittävät kaiken syyn viattomien niskoille vain siksi että viaton on potentiaalinen juoruaja.HUOM.potenttiaalinen ei ola 100 prosentin varmuudella juoruaja.


      • Anonyymi

        Tämä aloitus on niin totta monen miehen arjessa. Et samaistujia riittää.


    • Anonyymi

      Mitä sä teit ? Miksi et pääse naisesta irti?

    • Anonyymi

      Voi voi taitaa itselläsi olla päässä joku ongelma, omituisia luuloja mistä lie tarkoitusperistä

    • Anonyymi

      Olet väärässä. Aika teki tehtävänsä.

    • Anonyymi

      Entä jos pitäisikin kysyä eikä aistia ?
      Entä jos et tiedäkään kaikkea ?
      Entä jos tulkitset kiusaamiseksi joistain asioista mistä et pidä puhumisen ja mielipiteen joka on erimieltä
      kanssasi...
      Tyypilstä herkän ihmisen käytöstä.
      Joskus olisi parempi vain sulkea netti ...
      Sivusta ...

      • Anonyymi

        Mistä sä puhut?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sä puhut?!

        Ihan siitä ongelmasta et ihmiset tulkitsee lukemansa monin eri tavoin.
        Ootko selvittänyt että oma tulkintasi täyttää esimerkisi ulkopuolisen Ihmisen mielipiteen kiusaamisesta
        Siis niin että vaikka viranomainen huomasi ongelmasi
        Vai onko sinun ajatuksi vain sinun itsesi mielipide jolloin asia katsotaan helposti pelkäksi mielipiteeki tai mt tapaukseksi.


    • Anonyymi

      Onnellisiin hetkiin. Lähellä toista on hyvä tehdä yhteistä matkaa. Toisinaan kivinenkin.
      Taitaa säteillä lämpöä ja voimaa. Yksi sana ja vuoria siirtyy.

      • Anonyymi

        Hienosti kommentoitu.


    • Anonyymi

      Älä kuvittele.

    • Anonyymi

      väärin sanottu: minä tulin luoksesi sinun valehtelun takia. taas! lopeta se läpien puhuminen. etkö sä opi vaikka olet kohta 60v ?

      • Anonyymi

        Ruvetaan sitten vattuilemaan.


    • Anonyymi

      Tämä vaatisi jo enemmän tunnisteita, voit satuttaa turhaan viestilläsi ulkopuolisia. Ole selkeämpi, mitä teki, mitä teit?

      • Anonyymi

        Olen suora ihminen ja sanon miten elämäni lopun haluan elää. En minä aina pysty toista kaikessa ja heti hetkessä miellyttämään.
        Meillä kaikilla on tarpeemme ja vastuut jositain asioista. Jos aikuinen mies ei sitä ymmärrä niin sille en voi mitään. Elämä on valintoja
        Ihana viikonloppu meillä silti oli<3 kiitos rakas
        En unohda sua koskaan


    • Anonyymi

      älä luota missään mimuu, älkää teistä ketään, minä haluan vain pahaa ja sitä tulee teille muutenkin. Ennen syyskuuta Hannah kuolee, se minun työhakkaaja ja, raha hakkaaja tapetaan pian aika ikävää mutta tuottaa minulle suurenmoista iloa, myös muille tapahtuu ksuhrita, eräs Karoliina on kuolemassa näillä näkyvin, ja monelle pahaa ja ahdinkoa, teoista ja viime vuosista. en minun tarvitse siis kostaa, karma hoitaa. Tuula ja Sussu ja, se pika heille on tulossa kunnolla pahaa, siitä iloitsdn hyvin paljon. olen vaan ihminen, muille myös, onpa tosissaan kivaa tekojenne jälkeen.

    • Anonyymi

      kyllä teille tulee kaikille paljon pahaa, ja se autoraivoaja kuolee pian myös, ihan omiin juttuihinsa. samoin kokevat jokainen sitä pahuutta, vainoa ja pahaa mitä tekivät. myös töihin, hyvä juttu loppuu se toiminta. lataavat niihin raivoa kunnes kokevat saman.

    • Anonyymi

      luulen että se Lauri kuolee myös, muutama muu myös, ja niiden naiset saavat pahaa minusta ainakin, mitään ei ole heille tehty täältä, joten saavat kotiinsa samat jutut ja pahuutta lapsille.

    • Anonyymi

      ei ole vaatimusta itsellä lapsien henkirikoksiin, mutta yritystä on tänne tehty useamman kerran ilman syytä, joten tulee rangaistus tekijälle, se kolari ja pari muuta juttua, sekä pedofilia epäilystä on tosi paljon. Susanna toivottavasti maminsa kanssa maksaa näitä on iso syyllinen monen ihmisen elämän tuhoon. älkää puuttuko ihmisten elämään ja tehkö asioita jotka ei ole mahdollisia hyvällä. karsea se vanha eukko Tuula ja moni muu.

    • Anonyymi

      pitäs mieleen jos vainoat ja hakkaat ja varastat ja ajat pois kotoa jonkun ryhmä vainon takia, jotta muut saa hyvää, tuotat pahaa koko perheelle, jos hakkaat lapsille teette pahaa, ja siitä koituu pahaa, myös lapsille jos yrität todistaa ja tunget väkisin lapsiin vierasta tietoisuutta siitä tulee taas teille pahaa. jos syöt jotain niin että siitä kituu vahinkoa saat pahaa itsellesi ja jos on lapsia myös heille. minä en ole ikinä syönyt, varastanut ja, kaikki oli omaa. sattui välillä hyviä yhteistyökumppaneita ja mahdollisuuksia, yksin ei kukaan pärjää, se on totta, mutta voi edetä.

    • Anonyymi

      jos hakkaat ja kostat väärille, tulee siitä pahaa teille. jos estät ihmistä elämästä elämäänsä koska haluat syödä ja uhrata, voit olla varma että pahaa tulee myös muille.

    • Anonyymi

      sen takia että ootte tehnyt mitä ootte tehnyt, valehdellut ja kiertänyt ja varastanut ja uhrannut saatte tosi paljon pahaa ja ainakin 5 kuoleman rangaistusta tulossa noista viime vuosien hakkauksista ja, teoista. ja kuolemaa myös ihan karman kauttasairauksista ja muista. teitä saa haukkua, saa huutaa ja raivota miten rrovaa porukkaa ootte ja toimintanne ja tekonne on kuvottava. hyvin kuvittavis ja sielunne on hyvin rumia. se ei muutu vaikka miten loukkaannutte.

    • Anonyymi

      valheesta ei tule totta vaikka miten tahdot, sillä ei pelasteta mitään tai ketään.

    • Anonyymi

      Tiedän että olen vaarallinen todistaja ,siksi minua yritetään ajaa hulluuteen.EI ONNISTU!Tässä tapauksessa tieto EI LISÄÄ TUSKAA.OLEN KUNINGAS!ETTE VOI MINULLE MITÄÄN.

      • Anonyymi

        Yksilömielipide ei riitä todisteeksi .
        Vaan voi kääntyä jopa vastaan .
        Sivusta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksilömielipide ei riitä todisteeksi .
        Vaan voi kääntyä jopa vastaan .
        Sivusta

        Mitä himputtia, ei ole kaikki ihan kotona sulla jos oikeasti tätä miestrollia yrität suitsia tällaisen nonsenseargumentin perusteella. Voi morjens, täälläkö sinä trollien kanssa ns käräjöit


    • Anonyymi

      voitte ihan miettiä minkä verran pahuutta ottein tehnyt, aiheuttanut ja tuottamut minulle ja minun rakkaille viime vuosien aikana. yksi kuoleman tuomio on jo hirveä, kun niitä annetaan 5 teoistanne, se on ollut aika hirveää ja muu kiusa ja varkaudet päälle. eikä näy mitään katumusta teissä edes, ei ollaan yhtään pahoillaan, vaan yritetään saada vaan lisää. ootte te karseaa porukkaa.

    • Anonyymi

      mä näen teissä vaan sairaalloista raivoa ja trsivia minä haluan minä otan ja minä teen. minulle ja minä, ja, meidän ryhmä. keinolla, millä hyvänsä, teoilla miten hyvänsä. kunhan saadaan se mitä halutaan, vaikka tappaen vaikka kiduttsen kunhan voitetaan ja saadaan.

    • Anonyymi

      kertaakaan en oo nähnyt katumusta sori että hakattiin kidutettiin, yritettiin tappaa sinut ja perheesi, mutta ette suostu, meidät pitää pelastaa ja meille täytyy saada se mitä me halutaan, meitä totellaan ja saadaan syödä ja ottaa mitä halutaan. ootte pahin ihmisryhmä mitä oon tavannut, kuullut sodista jossa ihmiset ampuu toisiaan koska herrat niin päättää, kuullut kylistä jossa tapetaan jotta saadaan alueita ja ruokaa, oikea uskonto. mutta te olette kyllä pahin ryhmä, ikinä, itse saatanan ihmisiä, jossa syötte sielua, koteja, vainoatte ja teette niin hirveitä asioita että en tunne huonoa omaa tuntoa että kuolette. vika ei ole minun vaan teidän. toivottavasti saatte rauhan, ja ehkä mekin ja elämä palautuu taas normaaliksi ja pysytte poissa syömästä, vainoamasta ja hakkaamasta. uskaltaa elää, eikä kukaan vaikka tappaen hae mitä haluaa. tämä muillekin toivottavasti ihmishenkiä säilyy ja näin kuvottava toiminta joskus loppuu.

    • Anonyymi

      Veikkaan tekstin perusteella sun harhaluuloisuushäiriö on sun heikkous.

    • Anonyymi

      The way u dismissed me and the things u said... Something changed and was no longer there. I can't help it. I just don't feel the way I did before that happened. U can miss me all u want if that is the case, but know this: all is broken for us. I can't go back to what was. I am not the same person anymore. Maybe knowing this will help u get by, get your mind off me and everything. U have a good life, u can have a good life. Me too. And know this: u are not interesting enough for me to backlash at. So what ever u think is going on, is not. And with this, I hope all is said & done. Finally.

      • Anonyymi

        Och samma på svenska?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Och samma på svenska?

        Why not. Varför inte.


      • Anonyymi

        I didn’t read a single word. I didn’t read a single word.🫣 🗣 🎶


      • Anonyymi

        for who is this for? DONT DELETE ALL THE TIME ITS NO USE


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        I didn’t read a single word. I didn’t read a single word.🫣 🗣 🎶

        Yes u did, all of it.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        for who is this for? DONT DELETE ALL THE TIME ITS NO USE

        Maybe for u if u recognise yourself.


    • Anonyymi

      Oisko se kumminkin hyvä keskittyä sellaiseen henkilöön, jonka seurassa saa hyvää mieltä ja voimaantuu? Eikä miettiä katkerana sellaista, jota vain epäilee.

    • Anonyymi

      Viinamies pärjää tänäänkin

      • Anonyymi

        Ei oo edes perjantai.


    • Anonyymi

      Kannattaisiko jutella naisen kanssa asiasta suoraan? Nuo mitä kerroit on omien ajatuksiesi tuottamia oletuksia. Yritä miettiä mikä mahtaa olla epävarmuutesi taustalla. Jos olet epävarma, ainakin mä naisena vaistoan se erityisen helposti ja en oo täysillä mukana.

      • Anonyymi

        No sepä ... Moni todollakaan kysele vaikka pitäis.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1427
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1141
    3. 37
      822
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      806
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      775
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      762
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      689
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      642
    Aihe