Syötkö Lieksan hienoimmassa ravintolassa?

Anonyymi-ap

Itselläni ei ole sellaiseen ylellisyyteen varaa, mutta mieluusti haluaisin syödä annoksen jossa on ensin syljetty lautaselle, läntätty siihen käristetty kalan palanen ja ripoteltu nurmikonleikkuujätettä päälle.

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000010539222.html

Kyllähän tuollaisesta mielellään 60 € jo maksaakin...

18

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missä ihmeen ravintolassa? Eihän täällä ole kuin pari juottolaa.

    • Anonyymi

      Lieskasta lopettavat jopa ABC-asematkin, kun Lieskalaiset eivät osta mitään palveluita. Ravintola Lieskassa? Älkää nyt hulluja puhuko! Lieskalainen perhe ostaa marketista sipuliteemakkaran ja ranskalaiset perunat ja kurkkusalaatin. Siinä on Lieskalaisen juhla-ateria.

      • Anonyymi

        Lieskassa saattaa olla avintoloita, mutta Lieksassa ei ole. Jospa tuo lukihäiriöinen vajakki sen tajuaisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lieskassa saattaa olla avintoloita, mutta Lieksassa ei ole. Jospa tuo lukihäiriöinen vajakki sen tajuaisi.

        Nevenkaavat lieskasta jonka postinumero on 69820. Lieksan on 81700. Typerykset yrittävät oli fiksuja. On vaan käynyt ilmi jotta ovat typeryksiä. Joten onnea foliohattuiset lieskalaiset. Olette todistaneet typeryytenne.


      • Anonyymi

        Siltäkö sinä viestitelet olemattomalta saunalautalta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nevenkaavat lieskasta jonka postinumero on 69820. Lieksan on 81700. Typerykset yrittävät oli fiksuja. On vaan käynyt ilmi jotta ovat typeryksiä. Joten onnea foliohattuiset lieskalaiset. Olette todistaneet typeryytenne.

        Samoin sinä todistat typeryytesi kyttäämällä Lieksan palstaa, vaikka olevinaan se ei sinua kiinnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samoin sinä todistat typeryytesi kyttäämällä Lieksan palstaa, vaikka olevinaan se ei sinua kiinnosta.

        Foliohattuinen sai kohtauksen. Puhuu kuten foliohattuiset. Itse olet oikein pissapää typerys.


    • Anonyymi

      Herkullisen näköistä sylkikalaa... 😋

    • Anonyymi

      Mikro ja höyryuuni alkaa täälläkin olla ravintolan vakiovarusteita. Taso laskenut lounaspöydässäkin. Pihveistä saisi sukseen kantapalan siteelle tai kenkään uudet pohjat. Surkeasta ajasta kertoo sekin jotain, jos ruokapaikkaan pitää kerätä punalapputuoteita, että saa edes jotenkin kannattavaksi. Vaikka onkin klisee, mutta rehellinen kotiruoka lounaankin on edelleen paras. Samalla tavalla se vatsassa sulaa, onko kastiketippoja ja lantusta veistettyjä joutsenia vai perusnoppaa.

      • Anonyymi

        Tosia asiaon jotta lieksaan pitäisi saada yksi pihvipaikka. Ilman mitää kurmeluunuja. Ei tarviseolla parirehua ristissä ja paritippaa jotakin kuusenkärkkää. Ja kokki osaa paistaa esm medium.


    • Anonyymi

      Olen noin 64-vuotias mies. Minusta kunnon kotiruoka on parasta. Ei nyky vätkylät osaa tehdä itse ruokaa vaan sekin pitää valmiiksi tehdä ja pureskellakkin valmiiksi heidän puolestaan. Menisivät töihin.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Instragram ruoka ei ala leviämään Suomessa. Mennään ulkonäkö edellä. Näkeehän nyt miten on käynyt monelle hipsteri oluellekin. Siinäkin voisi kysyä mikä ero on kiljulla ja pienpanimo-oluella. Koska molemmissahan erät vaihtelee. Puhtaudessa toki eroa. Tehdäänkö Reunatiellä kylpyammeeseen vai terässäiliössä.

      • Anonyymi

        Vai pihvipaikka pitäisi olla? Sitten on heti pulit notkumassa ja haisemassa, koska eihän ruokapaikkaa voi olla ilman keskikuran tarjoilua. Jos kellä on niin kiire, ettei pihviä ole aikaa kypsentää, että pihvi pitää syödä raakana, tai puoliraakana, niin sen voi tehdä kotonakin.
        Tv kokit osaa kypsentää pihviä puoliminuuttia puoleltaan ja sitten syövät ja kehuvat, kun veri tirskuu suupielistä, että ompa hyvää. Ja viininlitkua pitää olla ehdottomasti, mutta sen ymmärtää, että saa veren maun suustaan huuhdottua.


    • Anonyymi

      Onhan niitä välimuotojakin. Puustellin Hawaijin leike, jolla voi käydä pelaamassa muutaman kierroksen frisbee golfia Timitrassa ja sulatella kermaperunoita. Tai sitten pihvi, minkä eläinlääkäri vielä voisi elvyttää henkiin.

      • Anonyymi

        Kokeilkaapa tätä minun konstia kun alatte grillihommiin! Minä laitan aamulla maustamattomia kyljyksiä, yleensä porsaan sisäfileestä leikattuja, lasivuokaan. Liha maksaa noin 12.50-14.50e kilo, mutta niissä ei ole paljon valkoista rasvaa. Lasivuokan pohjalle vähän rypsiöljyä ja suolaa, sekä mausteita mielenmukaan. 3 pihviä vuoekan pohjalle, ja mausteita ja suolaa pihvien päälle. Toinen kerros samallatavalla. Yleensä kiloon menee 9 pihhviä ja riittää kolmelle henkilölle. Käännän vuokassa olevia lihoja noin 2 tunnin kuluttua ja annan taas olla huomeenlämmössä toiset 2 tuntia. Sitten girilli tulille, ( on kaasugrilli) otan parilalla pihveihin kunnon pintavärin ja senjäälkeen folioon grillin ylimmälle ritilälle. Sammutan 3 poltinta ja jätän yhteen tulen. Kansi kiinni ja kuulemiin siksi aikaa, kun uudet perunat ovat kiehuneet kypsiksi. Lihapaketti pöytään ja on mureaa lihaa, eikä ole sitkeää, Folio pitää hulen ettei pihvit kuivu grillissä. Kyllä kelpaa uusien perunoiden, sillin ja salaatin kanssa syödä. Itse maustetut pihvit on parhaita, eikä ole sitä kaupan marinadilitkua, jolla saa grillin pahaan siivoon.


    • Anonyymi

      Lieskalainen mies hemmottelee perhettään ja ostaa kassler-paistin. Siihen menee koko vuoden tili.

    • Anonyymi

      Vaimo päätti ruveta kasvissyöjäksi, kun kuuli kaikkien sanovan, jätä se sika.

      • Anonyymi

        Pulibaarissa saa uutta drinkkiä jossa on yksi osa sillipurkista otettua lientä ja toinen osa lämmintä keskikuraa, halvinta mitä löytyy.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe